Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  353  354  355  356  357    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
30 maja 2014, 18:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
chyba tylko ty tak myslisz;)

koguty, newsy, wszystko
pierwsze słowo kładzie nacisk ze wszystko, ale o spurs;)

zrób sobie temat sawik szkoli innych czy coś innego, tam pisz, tu pisałeś trzaskalowi ze skonczysz ;)

To przejrzyj sobie ten dział w całej okazałości i zobaczysz, że tutaj są toczone dyskusje na różne tematy. Nawet niedawno przewinęła się kwestia otwarcia sklepu przez Tomka.

Oczywiście przede wszystkim Tottenham, bo temu jest poświęcona ta strona, ale jakbyś tutaj dłużej był, to byś wiedział, że spursmania ma to do siebie, że ludzie rozmawiają tutaj o wszystkim :)

Na tym polega właśnie magia tego serwisu :)
To przejrzyj sobie ten dział w całej okazałości i zobaczysz, że tutaj są toczone dyskusje na różne tematy. Nawet niedawno przewinęła się kwestia otwarcia sklepu przez Tomka. Oczywiście przede wszystkim Tottenham, bo temu jest poświęcona ta strona, ale jakbyś tutaj dłużej był, to byś wiedział, że spursmania ma to do siebie, że ludzie rozmawiają tutaj o wszystkim :) Na tym polega właśnie magia tego serwisu :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 maja 2014, 21:07 [cytuj]
Są na różne tematy, ale ostatnio widzę tylko wasze kłótnie, i jeśli ktoś napisze coś ciekawego ( !CIEKAWEGO! ) to niestety nie będzie mi dane tego przeczytać bo jak tylko widzę pod rząd posty Sawika, Hadesa itp to nie czytam bo wiem że to ciągle ta sama batalia. Także panowie, kulturalnie proszę , zróbcie "se" kurwa jakiś oddzielny wątek i tam walcie do siebie z dział ile wlezie.
Są na różne tematy, ale ostatnio widzę tylko wasze kłótnie, i jeśli ktoś napisze coś ciekawego ( !CIEKAWEGO! ) to niestety nie będzie mi dane tego przeczytać bo jak tylko widzę pod rząd posty Sawika, Hadesa itp to nie czytam bo wiem że to ciągle ta sama batalia. Także panowie, kulturalnie proszę , zróbcie "se" kurwa jakiś oddzielny wątek i tam walcie do siebie z dział ile wlezie
30 maja 2014, 21:29 [cytuj]
Widziałem;)

widze ze dalej sie trzymasz daty mojej rejestracji, spoko, masz do tego prawo, jak mi ostatnio napisałeś, że przyszedłem z falą kibiców realu, to aż sprawdziłem kiedy sie rejestrowałem, bo byłem przekonany ze z rok wcześniej sie zarejestrowałem;)
Cześć tamtych kont została usunięta, ale jednak moje zostało:P

o wszystkim, ale bez przesady;)
Widziałem;) widze ze dalej sie trzymasz daty mojej rejestracji, spoko, masz do tego prawo, jak mi ostatnio napisałeś, że przyszedłem z falą kibiców realu, to aż sprawdziłem kiedy sie rejestrowałem, bo byłem przekonany ze z rok wcześniej sie zarejestrowałem;) Cześć tamtych kont została usunięta, ale jednak moje zostało:P o wszystkim, ale bez przesady;)
31 maja 2014, 02:39 [cytuj]
Dobra, koniec. Nie przekonam Cię, więc żyj w tym swoim ciasnym umyśle. Pogadamy za kilka lat. Fajnie by było jakbym się mylił, ale jak nie będzie jakiejś wielkiej rewolucji to JKM i spUłka czy inne wynalazki zmienią tyle co nic.
Dobra, koniec. Nie przekonam Cię, więc żyj w tym swoim ciasnym umyśle. Pogadamy za kilka lat. Fajnie by było jakbym się mylił, ale jak nie będzie jakiejś wielkiej rewolucji to JKM i spUłka czy inne wynalazki zmienią tyle co nic
LMAO
31 maja 2014, 16:35 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Dobra, koniec. Nie przekonam Cię, więc żyj w tym swoim ciasnym umyśle. Pogadamy za kilka lat. Fajnie by było jakbym się mylił, ale jak nie będzie jakiejś wielkiej rewolucji to JKM i spUłka czy inne wynalazki zmienią tyle co nic

A Ty w ogóle uwierzyłeś, że mnie przekonasz, wypisując takie głupoty? :wysmiewacz:
Żeby mnie przekonać, to trzeba mieć konkretne i bardzo mocne argumenty. Ty takowych nie posiadasz i najprawdopodobniej nie będziesz posiadał.

Kpiną jest nazywanie JKM wynalazkiem. On ma dłużej te same poglądy polityczne niż Ty na świecie żyjesz :wysmiewacz:

We Francji, czy Anglii zmienili tok myślenie, tak więc prędzej, czy później w Polsce też się ludzie obudzą. Na razie zmierza to w dobrym kierunku. U nas jest o tyle lepiej, że wciąż nie ma tylu imigrantów, jak i aż tylu parad równości na ulicach. Obecne wyniki we Francji, czy w Anglii pokazują, że ludziom nie podoba się droga, którą szli przez ostatnie lata.
A Ty w ogóle uwierzyłeś, że mnie przekonasz, wypisując takie głupoty? :wysmiewacz: Żeby mnie przekonać, to trzeba mieć konkretne i bardzo mocne argumenty. Ty takowych nie posiadasz i najprawdopodobniej nie będziesz posiadał. Kpiną jest nazywanie JKM wynalazkiem. On ma dłużej te same poglądy polityczne niż Ty na świecie żyjesz :wysmiewacz: We Francji, czy Anglii zmienili tok myślenie, tak więc prędzej, czy później w Polsce też się ludzie obudzą. Na razie zmierza to w dobrym kierunku. U nas jest o tyle lepiej, że wciąż nie ma tylu imigrantów, jak i aż tylu parad równości na ulicach. Obecne wyniki we Francji, czy w Anglii pokazują, że ludziom nie podoba się droga, którą szli przez ostatnie lata
31 maja 2014, 16:39 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Widziałem;)

widze ze dalej sie trzymasz daty mojej rejestracji, spoko, masz do tego prawo, jak mi ostatnio napisałeś, że przyszedłem z falą kibiców realu, to aż sprawdziłem kiedy sie rejestrowałem, bo byłem przekonany ze z rok wcześniej sie zarejestrowałem;)
Cześć tamtych kont została usunięta, ale jednak moje zostało:P

o wszystkim, ale bez przesady;)

Specjalnie to napisałem, ale widzę, że nie jesteś taki głupi jak do tej pory się prezentowałeś :)

Osobiście pamiętam, kiedy się zarejestrowałem, a biorąc pod uwagę, że zrobiłeś to parę lat później, to wydawało mi się, że takie rzeczy powinieneś lepiej pamiętać.

A pamiętasz dlaczego część tamtych kont została usunięta? Bo to były osoby, które nie brały czynnego udziału w życiu strony. Tak więc nie wyskakuj z tak śmiesznym argumentem :)

To zależy co dla kogo jest przesadą:)
Specjalnie to napisałem, ale widzę, że nie jesteś taki głupi jak do tej pory się prezentowałeś :) Osobiście pamiętam, kiedy się zarejestrowałem, a biorąc pod uwagę, że zrobiłeś to parę lat później, to wydawało mi się, że takie rzeczy powinieneś lepiej pamiętać. A pamiętasz dlaczego część tamtych kont została usunięta? Bo to były osoby, które nie brały czynnego udziału w życiu strony. Tak więc nie wyskakuj z tak śmiesznym argumentem :) To zależy co dla kogo jest przesadą:)
31 maja 2014, 16:52 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Sawik, no ja jestem właśnie tego zdania. Słowo Murzyn nie jest obraźliwe, ale powinno być jednak z wielkiej. I nie wiem gdzie Boyd twierdził inaczej?

No i w dalszym ciągu jedna sprawa: dlaczego to akurat przy czytaniu Twoich postów wyłącza się wszystkim umiejętność czytania ze zrozumieniem? :P

Ramzes, do czego jest JKM blisko a do czego daleko to trudno stwierdzić chwilami. " Problem nie polega na tym, że pan generał zrobił stan wojenny, bo ja nie mam nic przeciwko stanowi wojennemu." - to JKM z wczoraj :D Co mnie zresztą jakoś specjalnie nie boli, bo mnie obchodzi bardziej gospodarka niż Jaruzelski, legalizacja i tolerancja.

Co do "świeżości" Leppera to miałeś możliwość ją oglądać przez 6 lat w tym 2 lata w koalicji. Jak się dopchali to kradli tak samo jak inni, tylko nie byli na tyle zręczni stad mieli więcej procesów :P Kaczyński zresztą oficjalnie twierdził, że gdziekolwiek Samoobrona maczała palce w sprawy władzy tam wysyłał za nimi CBA.

Na świeżość u Palikota też teoretycznie można było liczyć, bo jednak poza nim to zasadniczo wniósł do sejmu nowe mordy. Pokemoniaste co prawda baaardzo, ale nowe :P I program gospodarczy miał moim zdaniem najlepszy ze wszystkich, bo podatek od księży i przede wszystkim włączenie KRUS do ZUS to byłoby dla mnie coś bardzo pozytywnego. Jak się skończyło wiadomo, bo zamiast zająć się swoim programem zajął się krzyżem na sali sejmowej, który na moją kieszeń ma taki wpływ jak koniungcja Marsa i Jowisza.

Reasumując: nie wierzę w jakiekolwiek zmiany ze strony Korwina ani żadnego tego rodzaju wynalazku

Wcześniej spieszyło mi się, że napisałem z małej i od razu podniósł się bunt. A wiedziałem, że jest za równością, to specjalnie go jeszcze podpuszczałem, aby się denerwował :P

Nie raz tutaj ludzie piszą nazwiska zawodników, czy trenerów z małej litery i nikt nie robi żadnego problemu :)

A kto powiedział, że wszystkim się wyłącza czytanie ze zrozumieniem? W swoich tekstach układam specjalnie magiczny ciąg liter, aby ludzie nie mogli się na tym dobrze skoncentrować :D

Nic dziwnego, że JKM powiedział, że nie ma nic przeciwko stanom wojennym, skoro samemu chce obalić ten system. W dodatku ten stan wojenny został wymierzony przeciwko Solidarności, która chciała demokracji, a on jest przeciwnikiem demokracji. Jak słuchałeś uważnie całego wywiadu, to wiesz o co mu w tym wszystkim chodziło.

Z Lepperem problem polega na tym, że jak wspominałem, zmieniały mu się poglądy wraz ze zmianą sytuacji partii. Koleś wniósł trochę powiewu, ale osobiście bardziej przyrównałbym go do Janusza Palikota, człowieka, który jest kameleonem naszej sceny politycznej.

Zależy dla kogo program wyborczy Janusza Palikota był dobry? Podatek od księży? Korwin uważa, że każdy dorosły człowiek (w tym ksiądz) powinien płacić podatek i z tym się zgadzam. Włączenie KRUS do ZUS? ZUS jest bankrutem i tylko koleś, który nie ma bladego pojęcia o ekonomii mógł na to wpaść.

Tak jak komuś tutaj wspominałem, Korwin nie jest wynalazkiem. Dlaczego? Bo ma te same poglądy od wielu lat, coś koło 50, z tego co ostatnio słyszałem. Dlaczego jego poglądy są trafne? Bo on nie opiera się na swoich wymysłach, tylko na opinii najlepszych specjalistów w swoich dziedzinach na świecie, a nawet w historii, o czym tutaj wspomniałem jakiś czas temu.
Wcześniej spieszyło mi się, że napisałem z małej i od razu podniósł się bunt. A wiedziałem, że jest za równością, to specjalnie go jeszcze podpuszczałem, aby się denerwował :P Nie raz tutaj ludzie piszą nazwiska zawodników, czy trenerów z małej litery i nikt nie robi żadnego problemu :) A kto powiedział, że wszystkim się wyłącza czytanie ze zrozumieniem? W swoich tekstach układam specjalnie magiczny ciąg liter, aby ludzie nie mogli się na tym dobrze skoncentrować :D Nic dziwnego, że JKM powiedział, że nie ma nic przeciwko stanom wojennym, skoro samemu chce obalić ten system. W dodatku ten stan wojenny został wymierzony przeciwko Solidarności, która chciała demokracji, a on jest przeciwnikiem demokracji. Jak słuchałeś uważnie całego wywiadu, to wiesz o co mu w tym wszystkim chodziło. Z Lepperem problem polega na tym, że jak wspominałem, zmieniały mu się poglądy wraz ze zmianą sytuacji partii. Koleś wniósł trochę powiewu, ale osobiście bardziej przyrównałbym go do Janusza Palikota, człowieka, który jest kameleonem naszej sceny politycznej. Zależy dla kogo program wyborczy Janusza Palikota był dobry? Podatek od księży? Korwin uważa, że każdy dorosły człowiek (w tym ksiądz) powinien płacić podatek i z tym się zgadzam. Włączenie KRUS do ZUS? ZUS jest bankrutem i tylko koleś, który nie ma bladego pojęcia o ekonomii mógł na to wpaść. Tak jak komuś tutaj wspominałem, Korwin nie jest wynalazkiem. Dlaczego? Bo ma te same poglądy od wielu lat, coś koło 50, z tego co ostatnio słyszałem. Dlaczego jego poglądy są trafne? Bo on nie opiera się na swoich wymysłach, tylko na opinii najlepszych specjalistów w swoich dziedzinach na świecie, a nawet w historii, o czym tutaj wspomniałem jakiś czas temu
31 maja 2014, 17:48 [cytuj]
Bo on nie opiera się na swoich wymysłach, tylko na opinii najlepszych specjalistów w swoich dziedzinach na świecie

Faktycznie :D Pan pobity(dla odmiany nie zdradzony jak Ci z tupolewa) o świcie Przemysław Wipler to rzeczywiście ekspert. Ekspert w dziedzinie odwiedzania klubów i uwalania się w trąbę :rotfl:
Bo on nie opiera się na swoich wymysłach, tylko na opinii najlepszych specjalistów w swoich dziedzinach na świecie Faktycznie :D Pan pobity(dla odmiany nie zdradzony jak Ci z tupolewa) o świcie Przemysław Wipler to rzeczywiście ekspert. Ekspert w dziedzinie odwiedzania klubów i uwalania się w trąbę :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 maja 2014, 18:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Bo on nie opiera się na swoich wymysłach, tylko na opinii najlepszych specjalistów w swoich dziedzinach na świecie

Faktycznie :D Pan pobity(dla odmiany nie zdradzony jak Ci z tupolewa) o świcie Przemysław Wipler to rzeczywiście ekspert. Ekspert w dziedzinie odwiedzania klubów i uwalania się w trąbę :rotfl:

Myślałem, że jesteś głupi, ale widocznie jesteś jeszcze głupszy. Jak mnie cytujesz, to chociaż rób to w całości.

Chodziło mi o takie nazwiska jak Milton Friedman, John Locke, Margaret Thatcher, czy Edmund Burke, ale nic dziwnego, że na to nie wpadłeś. Za to Ty jesteś specjalistą we wpadaniu na forum ze swoimi idiotycznymi wpisami :wysmiewacz:

A kto człowiekowi broni wypić alkohol? Jak tak wspominasz ten fakt, to zapomniałeś wspomnieć o tym, że został pobity przez policjantów. Nie wiem czy jest ten fakt Ci na rękę, bo przecież brzydzisz się przemocą :)
Myślałem, że jesteś głupi, ale widocznie jesteś jeszcze głupszy. Jak mnie cytujesz, to chociaż rób to w całości. Chodziło mi o takie nazwiska jak Milton Friedman, John Locke, Margaret Thatcher, czy Edmund Burke, ale nic dziwnego, że na to nie wpadłeś. Za to Ty jesteś specjalistą we wpadaniu na forum ze swoimi idiotycznymi wpisami :wysmiewacz: A kto człowiekowi broni wypić alkohol? Jak tak wspominasz ten fakt, to zapomniałeś wspomnieć o tym, że został pobity przez policjantów. Nie wiem czy jest ten fakt Ci na rękę, bo przecież brzydzisz się przemocą :)
31 maja 2014, 18:55 [cytuj]
każdy ma inną granice, u ciebie jej póki co nie zobaczyliśmy ;)

co do Wiplera, szybko zrzekł sie imunitetu i póki co to nic mu nie zrobli
no i co najważniejsze, on popił ale w wolnym czasie a nie w godzinach pracy:P
każdy ma inną granice, u ciebie jej póki co nie zobaczyliśmy ;) co do Wiplera, szybko zrzekł sie imunitetu i póki co to nic mu nie zrobli no i co najważniejsze, on popił ale w wolnym czasie a nie w godzinach pracy:P
31 maja 2014, 18:56 [cytuj]
Pytanie do adminów- czy to forum SPURS czy jakieś żenującej partyjnej propagandy?
70 % ludzi w POLSCE gardzi polityka i nie sądzę , aby na tym forum było inaczej.Za niedługo otrzymamy jeszcze elaborat dot. kary chłosty i szubienic.
Sawik ochłoń, chyba , że Ci płacą za te bzdury, bo coraz bardziej się pogrążasz- bronisz skompromitowanych polityków,którzy żerując na Twojej naiwności będą łoić kasę w Strasbourgu i Brukseli,jakieś rasistowskie teorie głosisz - zaśmiecasz forum,a człowiek by chciał ciekawostki o THFC poczytać, a przez Twoje wpisy trudno się przebić.Staropolskim powiedzeniem żegnam -kończ waść wstydu oszczędź.
Pytanie do adminów- czy to forum SPURS czy jakieś żenującej partyjnej propagandy? 70 % ludzi w POLSCE gardzi polityka i nie sądzę , aby na tym forum było inaczej.Za niedługo otrzymamy jeszcze elaborat dot. kary chłosty i szubienic. Sawik ochłoń, chyba , że Ci płacą za te bzdury, bo coraz bardziej się pogrążasz- bronisz skompromitowanych polityków,którzy żerując na Twojej naiwności będą łoić kasę w Strasbourgu i Brukseli,jakieś rasistowskie teorie głosisz - zaśmiecasz forum,a człowiek by chciał ciekawostki o THFC poczytać, a przez Twoje wpisy trudno się przebić.Staropolskim powiedzeniem żegnam -kończ waść wstydu oszczędź
31 maja 2014, 21:30 [cytuj]
Panowie czy mógłby, ktoś usunąć to zdjęcie AVB które co chwile ukazuje się na niebieskim panelu SPURSMANII i wsadzić tam Mau Pochettino? :mysli:
Panowie czy mógłby, ktoś usunąć to zdjęcie AVB które co chwile ukazuje się na niebieskim panelu SPURSMANII i wsadzić tam Mau Pochettino? :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 maja 2014, 23:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Za zasługi tam siedzi. No chyba, że któryś z grafików jest jego wielkim fanem i mu żal usuwać

PS
Sawik doskonale wszystko przeczytałem. Ja sobie po prostu z Ciebie jaja robię, bo na poważnie z Tobą to się człowiek gorzej czuje niż po litrze metanolu
Za zasługi tam siedzi. No chyba, że któryś z grafików jest jego wielkim fanem i mu żal usuwać PS Sawik doskonale wszystko przeczytałem. Ja sobie po prostu z Ciebie jaja robię, bo na poważnie z Tobą to się człowiek gorzej czuje niż po litrze metanolu
1 czerwca 2014, 00:51 [cytuj]
Faktycznie, geniusz. Ludzie w 17 wieku też mieli takie poglądy. Ale w końcu on już od 20 lat ich nie zmienia. To znaczy, że naprawi Polskę. :hejka::hejka:
Faktycznie, geniusz. Ludzie w 17 wieku też mieli takie poglądy. Ale w końcu on już od 20 lat ich nie zmienia. To znaczy, że naprawi Polskę. :hejka::hejka:
LMAO
1 czerwca 2014, 02:03 [cytuj]
Boyd,
Można gardzić politykami, ale oni mają wpływ na naszą sytuację. Dlatego warto chociaż troszkę się zainteresować tym co się dzieje.

Na mojej naiwności? Przecież Korwin od początku głosił, że jedzie tam po pieniądze i żeby rozwalać ten burdel. Więc gdzie tutaj mowa o naiwności.

Jakie rasistowskie teorie. To są fakty. Ludzie nie są równi, nie byli i niestety nigdy nie będą.
Boyd, Można gardzić politykami, ale oni mają wpływ na naszą sytuację. Dlatego warto chociaż troszkę się zainteresować tym co się dzieje. Na mojej naiwności? Przecież Korwin od początku głosił, że jedzie tam po pieniądze i żeby rozwalać ten burdel. Więc gdzie tutaj mowa o naiwności. Jakie rasistowskie teorie. To są fakty. Ludzie nie są równi, nie byli i niestety nigdy nie będą
1 czerwca 2014, 02:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

PS
Sawik doskonale wszystko przeczytałem. Ja sobie po prostu z Ciebie jaja robię, bo na poważnie z Tobą to się człowiek gorzej czuje niż po litrze metanolu

Nie mam pojęcia jak człowiek czuje się po litrze metanolu, ale widocznie musisz w takich trunkach gustować, jeśli wypisujesz takie głupoty :)
Nie mam pojęcia jak człowiek czuje się po litrze metanolu, ale widocznie musisz w takich trunkach gustować, jeśli wypisujesz takie głupoty :)
1 czerwca 2014, 02:10 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Człowiek, który ma jakieś poglądy pokazuje, że o coś mu chodzi. Nie bez powodu walczy od tylu lat i będąc w sejmie nie chciał wchodzić z nikim w żadne układy.

Tak samo jak w futbolu, tak samo w życiu, trzeba wracać do koncepcji, które przynosiły efekty. Chelsea Londyn w sezonie 2011/2012 bazowała na antyfutbolu, który propagował swego czasu Fran Beckenabuer i wygrała Ligę Mistrzów. Guardiola przez kilka lat bazował na tiki-tace, którą wymyślił Johan Cruyff i przynosiło wymierne efekty w postaci wielu trofeów.

Tak człowiek został ukształtowany, że powinien uczyć się na błędach. Jeśli coś nie przynosi efektów, to warto wrócić do dawnych koncepcji, albo spróbować czegoś nowego.

XVII wiek? Chyba coś Ci się kolega pomyliło, bo to był "wybitny" okres szlachty, która sprzedała nasze państwo. Zachowanie i poglądy ludzi w tamtych czasach można przyrównać do naszych polityków w Sejmie, a nie do Korwina ;)

Widzę, że testy gimnazjalne nie poszły Ci najlepiej, bo na historii raczej nie uważałeś, a w dodatku logiczne myślenie szwankuje :wysmiewacz:
Człowiek, który ma jakieś poglądy pokazuje, że o coś mu chodzi. Nie bez powodu walczy od tylu lat i będąc w sejmie nie chciał wchodzić z nikim w żadne układy. Tak samo jak w futbolu, tak samo w życiu, trzeba wracać do koncepcji, które przynosiły efekty. Chelsea Londyn w sezonie 2011/2012 bazowała na antyfutbolu, który propagował swego czasu Fran Beckenabuer i wygrała Ligę Mistrzów. Guardiola przez kilka lat bazował na tiki-tace, którą wymyślił Johan Cruyff i przynosiło wymierne efekty w postaci wielu trofeów. Tak człowiek został ukształtowany, że powinien uczyć się na błędach. Jeśli coś nie przynosi efektów, to warto wrócić do dawnych koncepcji, albo spróbować czegoś nowego. XVII wiek? Chyba coś Ci się kolega pomyliło, bo to był "wybitny" okres szlachty, która sprzedała nasze państwo. Zachowanie i poglądy ludzi w tamtych czasach można przyrównać do naszych polityków w Sejmie, a nie do Korwina ;) Widzę, że testy gimnazjalne nie poszły Ci najlepiej, bo na historii raczej nie uważałeś, a w dodatku logiczne myślenie szwankuje :wysmiewacz:
1 czerwca 2014, 02:28 [cytuj]
To sobie geniuszu sprawdź kiedy żył John Locke. No, ale skoro używasz nazwisk osób, o których tylko słyszałeś w wypowiedziach innych to się nie dziwię. :skromny::hejka::brawo::ok:

Poglądy to może mieć każdy. Ale jak ktoś przez kilkanaście lat trwa w jednym i tym samym(bez żadnego skutku) to wychodzi bardziej na upartego osła niż mądrego polityka. Chociaż to żadna niespodzianka, że tak go lubisz. W końcu ciągnie swój do swego. :tak::]
To sobie geniuszu sprawdź kiedy żył John Locke. No, ale skoro używasz nazwisk osób, o których tylko słyszałeś w wypowiedziach innych to się nie dziwię. :skromny::hejka::brawo::ok: Poglądy to może mieć każdy. Ale jak ktoś przez kilkanaście lat trwa w jednym i tym samym(bez żadnego skutku) to wychodzi bardziej na upartego osła niż mądrego polityka. Chociaż to żadna niespodzianka, że tak go lubisz. W końcu ciągnie swój do swego. :tak::]
LMAO
1 czerwca 2014, 11:56 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Rzeczywiście nie masz pojęcia :rotfl: wypisując takie brednie(ktoś kto próbował metanolu nie żyje, albo jest przez to niewidomy)

Człowiek różni się tylko tym, że jedni są dobrzy a inni źli. W każdym z nas płynie taka sama krew, a serce u każdego działa w taki sam sposób. Rozróżnianie ludzi pod każdym innym względem prowadzi do rasizmu i wyższości jednych nad drugimi.

Tylko Korwin i tym podobne ludzie uważają, że kobiety są mniej inteligentne, a Europa(unia) to zło piekielne. Na szczęście Korwin jest taką samą przejściową ciekawostką jak Palikot
Rzeczywiście nie masz pojęcia :rotfl: wypisując takie brednie(ktoś kto próbował metanolu nie żyje, albo jest przez to niewidomy) Człowiek różni się tylko tym, że jedni są dobrzy a inni źli. W każdym z nas płynie taka sama krew, a serce u każdego działa w taki sam sposób. Rozróżnianie ludzi pod każdym innym względem prowadzi do rasizmu i wyższości jednych nad drugimi. Tylko Korwin i tym podobne ludzie uważają, że kobiety są mniej inteligentne, a Europa(unia) to zło piekielne. Na szczęście Korwin jest taką samą przejściową ciekawostką jak Palikot
1 czerwca 2014, 13:03 [cytuj]
Ta "dyskusja" w dalszym ciągu zmierza donikąd. Niech ktoś będzie mądrzejszy i zakończy to ciszą. Sam nikt się nie będzie produkował. Bez odbioru.
Ta "dyskusja" w dalszym ciągu zmierza donikąd. Niech ktoś będzie mądrzejszy i zakończy to ciszą. Sam nikt się nie będzie produkował. Bez odbioru
|<  <<  <  353  354  355  356  357    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się