Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
2 lutego 2013, 17:58 [cytuj]
Kurde ale czuję masakrycznie ciężki mecz z Newcastle ;( Są w gazie oj cinżko będzie ale może jak w zeszłym rokuu tak z 5 brameczek :D
Kurde ale czuję masakrycznie ciężki mecz z Newcastle ;( Są w gazie oj cinżko będzie ale może jak w zeszłym rokuu tak z 5 brameczek :D
Offence win games, defence wins titles
2 lutego 2013, 17:59 [cytuj]
dzisiejsze wyniki dobre - jeśli jutro daamy radę to będzie super :tak:
dzisiejsze wyniki dobre - jeśli jutro daamy radę to będzie super :tak:
2 lutego 2013, 18:01 [cytuj]
Będzie ciekawie w czubie tabeli, jeżeli oczywiście jutro wygramy :D
Będzie ciekawie w czubie tabeli, jeżeli oczywiście jutro wygramy :D
Together we are strong
2 lutego 2013, 18:04 [cytuj]
Szkoda, że Arsenal też wygrał, ale nie można mieć wszystkiego. Trzeba jutro wygrać i spierdolić kawałek
Szkoda, że Arsenal też wygrał, ale nie można mieć wszystkiego. Trzeba jutro wygrać i spierdolić kawałek
2 lutego 2013, 22:18 [cytuj]
https://www.tottenhamhotspur.com/media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/hotspur-magazine/hotspur_feb2013_430.jpg rozjebał mnie Hugo na tym zdjęciu :rotfl:
https://www.tottenhamhotspur.com/media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/hotspur-magazine/hotspur_feb2013_430.jpg rozjebał mnie Hugo na tym zdjęciu :rotfl:
2 lutego 2013, 22:41 [cytuj]
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych...
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
2 lutego 2013, 22:44 [cytuj]
Przypominam, że Moussa Sissoko kosztował Newcastle 2,2 mln funtów. Czy my nie mógliśmy się nim zainteresować? :mysli:
Przypominam, że Moussa Sissoko kosztował Newcastle 2,2 mln funtów. Czy my nie mógliśmy się nim zainteresować? :mysli:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 lutego 2013, 23:22 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Interesowaliśmy się podobno, ale wyciągnęliśmy Holtbyego.

A ja bym ładnie prosił o Jacksona Martineza w lato.
Interesowaliśmy się podobno, ale wyciągnęliśmy Holtbyego. A ja bym ładnie prosił o Jacksona Martineza w lato
LMAO
2 lutego 2013, 23:56 [cytuj]
Hades on ma klauzulę 40 mln Euro a wiadomo że od Pinto da COsty kogoś wyciągnąć to sztuka ;) Ja poproszę magików do max 10 mln ;)

Real przegrał z Granadą po samobóju CR7 :rotfl:

Ale Modric jakie gówno tam gra to po prostu w głowie się nie mieści! U nas magik pełną gębą a tam nie obrażajac Joe Allen go nosem by wciągnął... Tyle kasy, a ja się Dempseya za 6 mln czepiam :rotfl:
Hades on ma klauzulę 40 mln Euro a wiadomo że od Pinto da COsty kogoś wyciągnąć to sztuka ;) Ja poproszę magików do max 10 mln ;) Real przegrał z Granadą po samobóju CR7 :rotfl: Ale Modric jakie gówno tam gra to po prostu w głowie się nie mieści! U nas magik pełną gębą a tam nie obrażajac Joe Allen go nosem by wciągnął... Tyle kasy, a ja się Dempseya za 6 mln czepiam :rotfl:
3 lutego 2013, 01:25 [cytuj]
Modric to zwykły szczur, niedługo go pewnie sprzedadzą i będzie się tułał po Włoszech albo Francji.
Modric to zwykły szczur, niedługo go pewnie sprzedadzą i będzie się tułał po Włoszech albo Francji
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
3 lutego 2013, 01:41 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Mogliśmy, ale jak to ktoś powiedział "nie wiem po co bijemy się o Diame, skoro nam tylko napastnik jest potrzebny" ;) Od dawna mówiłem, żę Sissoko to dobry grajek, ale ktoś mnie wyprowadzał z błędu, że skoro go oddają to słaby musi być.
Mogliśmy, ale jak to ktoś powiedział "nie wiem po co bijemy się o Diame, skoro nam tylko napastnik jest potrzebny" ;) Od dawna mówiłem, żę Sissoko to dobry grajek, ale ktoś mnie wyprowadzał z błędu, że skoro go oddają to słaby musi być
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 lutego 2013, 10:32 [cytuj]
Bo My żeby odnieść sukces potrzebujemy transferów za 20 mln płacąc za nieznanego Brazyliana...

Ale my jesteśmy lepsi niż NC bo holtbyego za 1,5 mln wyrwaliśmy :D
Bo My żeby odnieść sukces potrzebujemy transferów za 20 mln płacąc za nieznanego Brazyliana... Ale my jesteśmy lepsi niż NC bo holtbyego za 1,5 mln wyrwaliśmy :D
3 lutego 2013, 11:49 [cytuj]
Wie ktoś za ile sprzedaliśmy Jenasa?
Wie ktoś za ile sprzedaliśmy Jenasa?
3 lutego 2013, 12:28 [cytuj]
podobno AVB się z Arrym na wiskacza umówił plus jakieś dobre panienki i koks.
A jak będzie chciał iść do muzeum lotnictwa to zabierze go do muzeum lotnictwa kurwa jego mać :D
podobno AVB się z Arrym na wiskacza umówił plus jakieś dobre panienki i koks. A jak będzie chciał iść do muzeum lotnictwa to zabierze go do muzeum lotnictwa kurwa jego mać :D
3 lutego 2013, 13:14 [cytuj]
przecież AVB chodzi na chłopców :plask:
przecież AVB chodzi na chłopców :plask:
Blue and white blood...
3 lutego 2013, 14:05 [cytuj]
Czemu AVB obrażasz? Każdy przystojny facet to pedał?
3 lutego 2013, 14:07 [cytuj]
White Light powiedział/a:

W piłce nożnej utarło się, że każdy facet o ładnej twarzy to pedał, a już jak piłkarz jest przystojny, to na bank pedał i w dodatku nic z niego nie będzie bo ma za łagodną twarz(tak się mówi o Powell od żujoguma)
W piłce nożnej utarło się, że każdy facet o ładnej twarzy to pedał, a już jak piłkarz jest przystojny, to na bank pedał i w dodatku nic z niego nie będzie bo ma za łagodną twarz(tak się mówi o Powell od żujoguma)
3 lutego 2013, 14:25 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych

To tylko udawadnia jakimi "umiejętnościami" dysponuje chłopak, który przez wielu tutaj był już wysyłany do pierwszej drużyny :wysmiewacz:
To tylko udawadnia jakimi "umiejętnościami" dysponuje chłopak, który przez wielu tutaj był już wysyłany do pierwszej drużyny :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się