Forum dyskusyjne
2 lutego 2013, 17:58 [cytuj]
Kurde ale czuję masakrycznie ciężki mecz z Newcastle

Są w gazie oj cinżko będzie ale może jak w zeszłym rokuu tak z 5 brameczek
Kurde ale czuję masakrycznie ciężki mecz z Newcastle ;( Są w gazie oj cinżko będzie ale może jak w zeszłym rokuu tak z 5 brameczek :D
Offence win games, defence wins titles
2 lutego 2013, 17:59 [cytuj]
dzisiejsze wyniki dobre - jeśli jutro daamy radę to będzie super
dzisiejsze wyniki dobre - jeśli jutro daamy radę to będzie super :tak:
2 lutego 2013, 18:01 [cytuj]
Będzie ciekawie w czubie tabeli, jeżeli oczywiście jutro wygramy
Będzie ciekawie w czubie tabeli, jeżeli oczywiście jutro wygramy :D
Together we are strong
2 lutego 2013, 18:04 [cytuj]
Szkoda, że Arsenal też wygrał, ale nie można mieć wszystkiego. Trzeba jutro wygrać i spierdolić kawałek
Szkoda, że Arsenal też wygrał, ale nie można mieć wszystkiego. Trzeba jutro wygrać i spierdolić kawałek
2 lutego 2013, 22:18 [cytuj]
https://www.tottenhamhotspur.com/media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/hotspur-magazine/hotspur_feb2013_430.jpg rozjebał mnie Hugo na tym zdjęciu
https://www.tottenhamhotspur.com/media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/hotspur-magazine/hotspur_feb2013_430.jpg rozjebał mnie Hugo na tym zdjęciu :rotfl:
2 lutego 2013, 22:41 [cytuj]
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych...
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
2 lutego 2013, 22:44 [cytuj]
Przypominam, że Moussa Sissoko kosztował Newcastle 2,2 mln funtów. Czy my nie mógliśmy się nim zainteresować?
Przypominam, że Moussa Sissoko kosztował Newcastle 2,2 mln funtów. Czy my nie mógliśmy się nim zainteresować? :mysli:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 lutego 2013, 23:22 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Przypominam, że Moussa Sissoko kosztował Newcastle 2,2 mln funtów. Czy my nie mógliśmy się nim zainteresować?

Interesowaliśmy się podobno, ale wyciągnęliśmy Holtbyego.
A ja bym ładnie prosił o Jacksona Martineza w lato.
Interesowaliśmy się podobno, ale wyciągnęliśmy Holtbyego.
A ja bym ładnie prosił o Jacksona Martineza w lato
LMAO
2 lutego 2013, 23:56 [cytuj]
Hades on ma klauzulę 40 mln Euro a wiadomo że od Pinto da COsty kogoś wyciągnąć to sztuka

Ja poproszę magików do max 10 mln
Real przegrał z Granadą po samobóju CR7
Ale Modric jakie gówno tam gra to po prostu w głowie się nie mieści! U nas magik pełną gębą a tam nie obrażajac Joe Allen go nosem by wciągnął... Tyle kasy, a ja się Dempseya za 6 mln czepiam
Hades on ma klauzulę 40 mln Euro a wiadomo że od Pinto da COsty kogoś wyciągnąć to sztuka ;) Ja poproszę magików do max 10 mln ;)
Real przegrał z Granadą po samobóju CR7 :rotfl:
Ale Modric jakie gówno tam gra to po prostu w głowie się nie mieści! U nas magik pełną gębą a tam nie obrażajac Joe Allen go nosem by wciągnął... Tyle kasy, a ja się Dempseya za 6 mln czepiam :rotfl:
3 lutego 2013, 01:25 [cytuj]
Modric to zwykły szczur, niedługo go pewnie sprzedadzą i będzie się tułał po Włoszech albo Francji.
Modric to zwykły szczur, niedługo go pewnie sprzedadzą i będzie się tułał po Włoszech albo Francji
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
3 lutego 2013, 01:41 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Mogliśmy, ale jak to ktoś powiedział "nie wiem po co bijemy się o Diame, skoro nam tylko napastnik jest potrzebny"

Od dawna mówiłem, żę Sissoko to dobry grajek, ale ktoś mnie wyprowadzał z błędu, że skoro go oddają to słaby musi być.
Mogliśmy, ale jak to ktoś powiedział "nie wiem po co bijemy się o Diame, skoro nam tylko napastnik jest potrzebny" ;) Od dawna mówiłem, żę Sissoko to dobry grajek, ale ktoś mnie wyprowadzał z błędu, że skoro go oddają to słaby musi być
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lutego 2013, 10:32 [cytuj]
Bo My żeby odnieść sukces potrzebujemy transferów za 20 mln płacąc za nieznanego Brazyliana...
Ale my jesteśmy lepsi niż NC bo holtbyego za 1,5 mln wyrwaliśmy
Bo My żeby odnieść sukces potrzebujemy transferów za 20 mln płacąc za nieznanego Brazyliana...
Ale my jesteśmy lepsi niż NC bo holtbyego za 1,5 mln wyrwaliśmy :D
3 lutego 2013, 11:49 [cytuj]
Wie ktoś za ile sprzedaliśmy Jenasa?
Wie ktoś za ile sprzedaliśmy Jenasa?
3 lutego 2013, 12:28 [cytuj]
podobno AVB się z Arrym na wiskacza umówił plus jakieś dobre panienki i koks.
A jak będzie chciał iść do muzeum lotnictwa to zabierze go do muzeum lotnictwa kurwa jego mać
podobno AVB się z Arrym na wiskacza umówił plus jakieś dobre panienki i koks.
A jak będzie chciał iść do muzeum lotnictwa to zabierze go do muzeum lotnictwa kurwa jego mać :D
3 lutego 2013, 13:14 [cytuj]
przecież AVB chodzi na chłopców
przecież AVB chodzi na chłopców :plask:
Blue and white blood...
3 lutego 2013, 14:05 [cytuj]
Czemu AVB obrażasz? Każdy przystojny facet to pedał?
3 lutego 2013, 14:07 [cytuj]
White Light powiedział/a:
W piłce nożnej utarło się, że każdy facet o ładnej twarzy to pedał, a już jak piłkarz jest przystojny, to na bank pedał i w dodatku nic z niego nie będzie bo ma za łagodną twarz(tak się mówi o Powell od żujoguma)
W piłce nożnej utarło się, że każdy facet o ładnej twarzy to pedał, a już jak piłkarz jest przystojny, to na bank pedał i w dodatku nic z niego nie będzie bo ma za łagodną twarz(tak się mówi o Powell od żujoguma)
3 lutego 2013, 14:25 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Grosseto 1-1 Padova -- Coulibali nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych
To tylko udawadnia jakimi "umiejętnościami" dysponuje chłopak, który przez wielu tutaj był już wysyłany do pierwszej drużyny
To tylko udawadnia jakimi "umiejętnościami" dysponuje chłopak, który przez wielu tutaj był już wysyłany do pierwszej drużyny :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!