Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
8 marca 2013, 12:49 [cytuj]
Orientuje się ktoś czemu sobotnie mecze WHU - Man Utd i Man City - Wigan oraz niedzielny Fulham - Chelsea są przełożone?
Orientuje się ktoś czemu sobotnie mecze WHU - Man Utd i Man City - Wigan oraz niedzielny Fulham - Chelsea są przełożone?
8 marca 2013, 12:51 [cytuj]
Fa Cup
Fa Cup
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 marca 2013, 15:49 [cytuj]
Lennon kontuzja , prawdopodobnie nie zagra w niedziele .
Lennon kontuzja , prawdopodobnie nie zagra w niedziele
8 marca 2013, 16:28 [cytuj]
podaj źródło
podaj źródło
8 marca 2013, 17:00 [cytuj]
poszukalem troche i to jedyne co znalazlem.
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7514679
Olivier, czy Ty masz jakas tajemną łączność z bazą ? i dostajesz niusy ze sztabu ? bo jak tak bedziemy wrzucac byle gówno (za przeproszeniem) to sie kiedys zabijemy. Rownie dobrze moge napisać, że Bale odmroził sobie obie nogi na spacerze. dzizas.
poszukalem troche i to jedyne co znalazlem. http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7514679 Olivier, czy Ty masz jakas tajemną łączność z bazą ? i dostajesz niusy ze sztabu ? bo jak tak bedziemy wrzucac byle gówno (za przeproszeniem) to sie kiedys zabijemy. Rownie dobrze moge napisać, że Bale odmroził sobie obie nogi na spacerze. dzizas
8 marca 2013, 17:47 [cytuj]
Zbingo powiedział/a:
poszukalem troche i to jedyne co znalazlem.
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7514679
Olivier, czy Ty masz jakas tajemną łączność z bazą ? i dostajesz niusy ze sztabu ? bo jak tak bedziemy wrzucac byle gówno (za przeproszeniem) to sie kiedys zabijemy. Rownie dobrze moge napisać, że Bale odmroził sobie obie nogi na spacerze. dzizas

dzizas.. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2290161/Liverpool-v-TOTTENHAM-Aaron-Lennon-provides-fitness-concern-Mousa-Dembele-feature.html?ito=feeds-newsxml
dzizas... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2290161/Liverpool-v-TOTTENHAM-Aaron-Lennon-provides-fitness-concern-Mousa-Dembele-feature.html?ito=feeds-newsxml
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 marca 2013, 18:32 [cytuj]
Zapraszam do subskrybowania kanału na yt : www.youtube.com/xanrel47

Co tydzień / mecz analiza meczy tottenhamu , wywiady , komentarz o następnym meczu wraz z gameplay`ami .

Zachęcam do subowania :P
Zapraszam do subskrybowania kanału na yt : www.youtube.com/xanrel47 Co tydzień / mecz analiza meczy tottenhamu , wywiady , komentarz o następnym meczu wraz z gameplay`ami . Zachęcam do subowania :P
8 marca 2013, 18:38 [cytuj]
no to teraz na 2 napastników musimy zagrać o ile Ade będzie dostępny...
no to teraz na 2 napastników musimy zagrać o ile Ade będzie dostępny
8 marca 2013, 19:53 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
no to teraz na 2 napastników musimy zagrać o ile Ade będzie dostępny

z looserpoolem się nie da zagrać ofensywnie od 1 minuty napierając na Reinę
z looserpoolem się nie da zagrać ofensywnie od 1 minuty napierając na Reinę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 marca 2013, 20:29 [cytuj]
Tuńczyk powiedział/a:
Myślę, że Łukasz spokojnie mógłby być trzecim napastniem w Tottenhamie. Wypozyczylo by się go na rok do Championship, potem jakiegoś beniaminka lub sredniaka Premier League, a potem mógłby stanowić o sile ławki rezerwowych

Sęk w tym, że my potrzebujemy trzeciego napastnika od zaraz, a nie na wypożyczniach itp itd
Sęk w tym, że my potrzebujemy trzeciego napastnika od zaraz, a nie na wypożyczniach itp itd
Can't Smile Without You!!!
8 marca 2013, 20:39 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Wiem, ale warto zwrócić uwagę jaki potencjał drzemie w tym piłkarzu. Poza tym fajnie byłoby mieć Polaka w składzie. Myślę, że poradziłby sobie w koszulce z Kogutem lepiej, niż Rasibale.
Wiem, ale warto zwrócić uwagę jaki potencjał drzemie w tym piłkarzu. Poza tym fajnie byłoby mieć Polaka w składzie. Myślę, że poradziłby sobie w koszulce z Kogutem lepiej, niż Rasibale
8 marca 2013, 22:38 [cytuj]
Wiadomo już kiedy zostaną rozegrane zaległe mecze ligowe z tego tygodnia? :)
Wiadomo już kiedy zostaną rozegrane zaległe mecze ligowe z tego tygodnia? :)
8 marca 2013, 22:41 [cytuj]
Jaki łukasz TEODORCZYK???:D
Jaki łukasz TEODORCZYK???:D
8 marca 2013, 22:52 [cytuj]
Kto ku..a TEODORCZYK ?? ha ha przecież to drewno jest... Jak Polak to tylko Lewandowski !!! Teodorczyk nawet pożądnego sezonu nie zagrał w naszej drewnianej ekstraklasie... Kosecki już ma więcej goli od niego a jest skrzydłowym...
Kto ku..a TEODORCZYK ?? ha ha przecież to drewno jest... Jak Polak to tylko Lewandowski !!! Teodorczyk nawet pożądnego sezonu nie zagrał w naszej drewnianej ekstraklasie... Kosecki już ma więcej goli od niego a jest skrzydłowym
9 marca 2013, 09:19 [cytuj]
Chodzi mi o to, że ma potencjał. A jak Lewy przychodził do Lecha, jako nieźle zapowiadający się zawodnik też wielu się dziwiło. Wcale nie jest też taki drewniany jak na jego wzrost. Myślę, że za kilka lat odnalazlby się w dużym klubie.

Podobno Tottenham ma zamiar ściągnąć za 8 mln funtów piłkarza Celticu Jamesa Forresta, w razie kiedy Bale odejdzie. Moim zdaniem to kompletnie nie ma sensu. Lepiej trochę dołożyć za Eriksena z Ajaxu i grać trójką ofensywnych pomocników Holtby - Eriksen - Lennon za napastnikiem.
Chodzi mi o to, że ma potencjał. A jak Lewy przychodził do Lecha, jako nieźle zapowiadający się zawodnik też wielu się dziwiło. Wcale nie jest też taki drewniany jak na jego wzrost. Myślę, że za kilka lat odnalazlby się w dużym klubie. Podobno Tottenham ma zamiar ściągnąć za 8 mln funtów piłkarza Celticu Jamesa Forresta, w razie kiedy Bale odejdzie. Moim zdaniem to kompletnie nie ma sensu. Lepiej trochę dołożyć za Eriksena z Ajaxu i grać trójką ofensywnych pomocników Holtby - Eriksen - Lennon za napastnikiem
9 marca 2013, 10:54 [cytuj]
Po pierwsze jeśli chciałbyś Tuńczyk grać 4-3-3 to w drugiej formacji nie może być lennona , bo ta formacja jest zarezerwowana dla dma i dwoch bardziej ofensywnych srodkowych pomocnikow , chwała, że nie jesteś menago Tottenhamu .
Po pierwsze jeśli chciałbyś Tuńczyk grać 4-3-3 to w drugiej formacji nie może być lennona , bo ta formacja jest zarezerwowana dla dma i dwoch bardziej ofensywnych srodkowych pomocnikow , chwała, że nie jesteś menago Tottenhamu
9 marca 2013, 13:04 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/le-villas-boas-oglosil-awans-tottenhamu-przed-rewa,1,5439455,wiadomosc.html?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

brednie - AVB chyba nie jest debilem:mysli:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/le-villas-boas-oglosil-awans-tottenhamu-przed-rewa,1,5439455,wiadomosc.html?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org brednie - AVB chyba nie jest debilem:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 marca 2013, 13:07 [cytuj]
Tam ktoś napisał że wyjęte z kontekstu pozlepiane i tak właśnie mamy ten news. Chyba próbują obsmarować Koguty albo nie wiem. Niektórzy się nie mogą chyba pogodzić że Tottenham dobija się do tej czołówki i wypisują brednie np. że nowa fala sezonowców przezuca się na Tottenham. Boli mnie to osobiście bo kibicuję im od kilku lat a nie od miesięcy ;/
Tam ktoś napisał że wyjęte z kontekstu pozlepiane i tak właśnie mamy ten news. Chyba próbują obsmarować Koguty albo nie wiem. Niektórzy się nie mogą chyba pogodzić że Tottenham dobija się do tej czołówki i wypisują brednie np. że nowa fala sezonowców przezuca się na Tottenham. Boli mnie to osobiście bo kibicuję im od kilku lat a nie od miesięcy ;/
9 marca 2013, 13:11 [cytuj]
Ja osobiście nie znam angielskiego tak dobrze żeby oglądać i rozumieć coś z tych konferencji więc potwierdzić mój powyższy post nie moge
Ja osobiście nie znam angielskiego tak dobrze żeby oglądać i rozumieć coś z tych konferencji więc potwierdzić mój powyższy post nie moge
9 marca 2013, 13:30 [cytuj]
W papertalk na skysports przeczytałem, że Real oferuje nam za Bale'a 30 baniek i... Lukę Modrica! Made my day.
W papertalk na skysports przeczytałem, że Real oferuje nam za Bale'a 30 baniek i... Lukę Modrica! Made my day
|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się