Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
13 marca 2013, 20:57 [cytuj]
Zjebałem stronę - :kwiatek:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
13 marca 2013, 21:11 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

to ją napraw - przecież to tylko chwilka wyedytować swój własny post post
to ją napraw - przecież to tylko chwilka wyedytować swój własny post post
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 marca 2013, 21:13 [cytuj]
Mamy Papierza - co dla mnie katolika niepraktykującego jest czymś wspaniałym. Niby nigdy się nie uzewnętrzniałem z religijnymi sprawami, niby nie jestem jakimś takim gościem, co to musi iść do komunii i spowiedzi, a jednak poruszyło mnie to totalnie.

Cytując Przemka Rudzkiego : Messi nie jest już top one w Argentynie.
Mamy Papierza - co dla mnie katolika niepraktykującego jest czymś wspaniałym. Niby nigdy się nie uzewnętrzniałem z religijnymi sprawami, niby nie jestem jakimś takim gościem, co to musi iść do komunii i spowiedzi, a jednak poruszyło mnie to totalnie. Cytując Przemka Rudzkiego : Messi nie jest już top one w Argentynie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 marca 2013, 21:33 [cytuj]
A no tak :rotfl: Wydaję się spoko jeśli tak można o papieżu powiedzieć, taki normalny ludzki wesoły tylko mógłby być młodszy. Jednak bardzo sie cieszę że z Ameryki południowej a nie jakiś Włoch czy inny Europejczyk!
A no tak :rotfl: Wydaję się spoko jeśli tak można o papieżu powiedzieć, taki normalny ludzki wesoły tylko mógłby być młodszy. Jednak bardzo sie cieszę że z Ameryki południowej a nie jakiś Włoch czy inny Europejczyk!
Offence win games, defence wins titles
13 marca 2013, 21:47 [cytuj]
Ech, tak patrzę na Malaga - Porto i jest tam tylu fajnych zawodników, że chciałbym kogoś z nich zobaczyć u nas w przyszłym sezonie. Najlepiej Isco.
Ech, tak patrzę na Malaga - Porto i jest tam tylu fajnych zawodników, że chciałbym kogoś z nich zobaczyć u nas w przyszłym sezonie. Najlepiej Isco
LMAO
13 marca 2013, 22:39 [cytuj]
Ja tam by cały zespół skołował:rotfl: Atsu, Isco, Danilo, A. Sandro Rodriguez Martinez Piazon itd tylko milionów brak :rotfl: Propo Piazona to jak to możliwe żeby koleś z takim potencjałem poszedł do CFC gdzie pewnie nie nawdycha się trawy na SB :bezradny:
Ja tam by cały zespół skołował:rotfl: Atsu, Isco, Danilo, A. Sandro Rodriguez Martinez Piazon itd tylko milionów brak :rotfl: Propo Piazona to jak to możliwe żeby koleś z takim potencjałem poszedł do CFC gdzie pewnie nie nawdycha się trawy na SB :bezradny:
13 marca 2013, 22:57 [cytuj]
Atsu ma podobno klauzule 10 mln jak narazie także brałbym w ciemno, póki taka kasa :) Jutro na inter wraca Lennon i Ade :)
Atsu ma podobno klauzule 10 mln jak narazie także brałbym w ciemno, póki taka kasa :) Jutro na inter wraca Lennon i Ade :)
13 marca 2013, 22:57 [cytuj]
A co myślicie o meczu Bayern - Arsenal? Obie ekipy zagrały słabo, a Bawarczycy to szczególnie. Boję się tylko, że ta porażka może Arsenalowi przynieść paradoksalnie 2 korzyści: po pierwsze skupią się już tylko na lidze krajowej, a po drugie taka wygrana nad Bayernem na wyjeździe może dodać im wiatru w żagle i pewności siebie. Wszystko się okaże przy konfrontacji ze Swansea. My musimy podnieść się po tej porażce w Live i pewnie wygrać u siebie z Fulham. Nadal mamy dużo meczy do rozegrania i możliwy jest każdy scenariusz, choć ja wierzę w naszych i w AVB.
A co myślicie o meczu Bayern - Arsenal? Obie ekipy zagrały słabo, a Bawarczycy to szczególnie. Boję się tylko, że ta porażka może Arsenalowi przynieść paradoksalnie 2 korzyści: po pierwsze skupią się już tylko na lidze krajowej, a po drugie taka wygrana nad Bayernem na wyjeździe może dodać im wiatru w żagle i pewności siebie. Wszystko się okaże przy konfrontacji ze Swansea. My musimy podnieść się po tej porażce w Live i pewnie wygrać u siebie z Fulham. Nadal mamy dużo meczy do rozegrania i możliwy jest każdy scenariusz, choć ja wierzę w naszych i w AVB
13 marca 2013, 23:00 [cytuj]
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/63k-a-week-higuain-to-tottenham-is-front-page-news-in-spain

To, i jeszcze Moutinho za 25 mln + Isco. To mogłoby zastąpić Bale'a. :cwaniak:'
Ale fajnie jest pomarzyć.
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/63k-a-week-higuain-to-tottenham-is-front-page-news-in-spain To, i jeszcze Moutinho za 25 mln + Isco. To mogłoby zastąpić Bale'a. :cwaniak:' Ale fajnie jest pomarzyć
LMAO
14 marca 2013, 16:47 [cytuj]
Dawson, Parker, Lennon, Walker i Defoe powołani do reprezentacji Anglii. Szkoda, że pewnie żaden z nich nie zagra w podstawie.
Dawson, Parker, Lennon, Walker i Defoe powołani do reprezentacji Anglii. Szkoda, że pewnie żaden z nich nie zagra w podstawie
LMAO
14 marca 2013, 17:28 [cytuj]
Nie zdziwię się jak zobaczę Dawsona w podstawie :)
Nie zdziwię się jak zobaczę Dawsona w podstawie :)
14 marca 2013, 18:03 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/03/14/3823169/manchester-united-stunned-by-70m-bale-asking-price?source=breakingnews&ICID=HP_BN_15
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/03/14/3823169/manchester-united-stunned-by-70m-bale-asking-price?source=breakingnews&ICID=HP_BN_15
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 marca 2013, 19:41 [cytuj]
trzaskal szczerze to jeśli Bale ma odchodzić do niech idzie do United, tak wiem że z tej samej ligi ale PL nie może opuszczać ktoś taki jak GB11
trzaskal szczerze to jeśli Bale ma odchodzić do niech idzie do United, tak wiem że z tej samej ligi ale PL nie może opuszczać ktoś taki jak GB11
14 marca 2013, 19:56 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

A kto mówi, że odejdzie??
A kto mówi, że odejdzie??
14 marca 2013, 22:04 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Posrało Cię? Nie ma takiej opcji, że ktoś w PL kupi GB. Chyba, że byłoby to jedyne wzmocnienie Manchesteru City. PSG i Real. Wybierz sobie.
Posrało Cię? Nie ma takiej opcji, że ktoś w PL kupi GB. Chyba, że byłoby to jedyne wzmocnienie Manchesteru City. PSG i Real. Wybierz sobie
LMAO
14 marca 2013, 22:06 [cytuj]
Po dzisiejszym meczu to i ja bym się zastanawiał :krzyk:
14 marca 2013, 23:06 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

może GB nie oglądał meczu w TV - :mysli: AVB zmotywował zespół tak jakbyśmy u siebie wygrali 10-0 i tu już można było tylko postatystować
może GB nie oglądał meczu w TV - :mysli: AVB zmotywował zespół tak jakbyśmy u siebie wygrali 10-0 i tu już można było tylko postatystować
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 marca 2013, 23:11 [cytuj]
:kotek: - no to teraz popois dla naszej ekipy od odnowy biologicznej --- mam nadzieje, że zastosują jakieś niekonwencjonalne metody --- może Kaszpirowski albo jakiś inny uzdrowiciel :mysli:
:kotek: - no to teraz popois dla naszej ekipy od odnowy biologicznej --- mam nadzieje, że zastosują jakieś niekonwencjonalne metody --- może Kaszpirowski albo jakiś inny uzdrowiciel :mysli:
14 marca 2013, 23:13 [cytuj]
:( - nie ma co awans a mina u mnie taka ;|
:( - nie ma co awans a mina u mnie taka ;|
14 marca 2013, 23:18 [cytuj]
teraz modlę się o dwie rzeczy: o cudowne "odnowienie" duetu Parker - Dembele i szczęśliwe losowanie, które nie zmusi nas do podróży na rosyjską ziemię ...
teraz modlę się o dwie rzeczy: o cudowne "odnowienie" duetu Parker - Dembele i szczęśliwe losowanie, które nie zmusi nas do podróży na rosyjską ziemię
|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się