Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
14 marca 2013, 23:27 [cytuj]
nie przesadzajcie też z tym przemęczeniem, to są profesjonaliści a nie ludzie z podwórka. dzisiaj na wf też grałem w piłkę przez 90 minut i myślę, że w niedziele dałbym radę to powtórzyć :rotfl:

ps. holbty :

'Omg Sorry for our Performance..:-S , i guess its Sometimes Unexplainable! Well we are through, Main Thing!
COYS'
nie przesadzajcie też z tym przemęczeniem, to są profesjonaliści a nie ludzie z podwórka. dzisiaj na wf też grałem w piłkę przez 90 minut i myślę, że w niedziele dałbym radę to powtórzyć :rotfl: ps. holbty : 'Omg Sorry for our Performance..:-S , i guess its Sometimes Unexplainable! Well we are through, Main Thing! COYS'
15 marca 2013, 01:05 [cytuj]
'Omg Sorry for our Performance..:-S , i guess its Sometimes Unexplainable! Well we are through, Main Thing!
COYS'

:ok:
'Omg Sorry for our Performance..:-S , i guess its Sometimes Unexplainable! Well we are through, Main Thing! COYS' :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 marca 2013, 08:45 [cytuj]
Oglądał ktoś na NSporcie lub TVN Turbo skróty LE? Jeden z "ekspertów" stwierdził, że Bale był gościem na OT podczas meczu FA Cup MU-Chelsea, mniejsza z tym, że w tym samym czasie Gareth grał w Liverpoolu.
Oglądał ktoś na NSporcie lub TVN Turbo skróty LE? Jeden z "ekspertów" stwierdził, że Bale był gościem na OT podczas meczu FA Cup MU-Chelsea, mniejsza z tym, że w tym samym czasie Gareth grał w Liverpoolu
15 marca 2013, 08:50 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
Oglądał ktoś na NSporcie lub TVN Turbo skróty LE? Jeden z "ekspertów" stwierdził, że Bale był gościem na OT podczas meczu FA Cup MU-Chelsea, mniejsza z tym, że w tym samym czasie Gareth grał w Liverpoolu

serio tak powiedział?
serio tak powiedział?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 marca 2013, 10:20 [cytuj]
Taki rudy, Wierzbicki chyba się nazywa. No tak powiedział, aż musiałem cofnąć na dekoderze bo myślałem, że się przesłyszałem.
Taki rudy, Wierzbicki chyba się nazywa. No tak powiedział, aż musiałem cofnąć na dekoderze bo myślałem, że się przesłyszałem
15 marca 2013, 10:42 [cytuj]
Można to gdzieś zobaczyć?
Można to gdzieś zobaczyć?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 marca 2013, 12:53 [cytuj]
FC Basel!!!!
FC Basel!!!!
15 marca 2013, 13:03 [cytuj]
Pięknie jest szansa na półfinał :) :cwaniak:
Pięknie jest szansa na półfinał :) :cwaniak:
15 marca 2013, 13:09 [cytuj]
Fajne losowanie, FC Basel specjalnie mocnym zespołem nie jest a i daleko na wschód jechać nie będziemy. Obyśmy ich przeszli:X
Fajne losowanie, FC Basel specjalnie mocnym zespołem nie jest a i daleko na wschód jechać nie będziemy. Obyśmy ich przeszli:X
15 marca 2013, 14:11 [cytuj]
Bardzo się cieszę, że nie będziemy musieli jechać na daleki wschód.

Sam przeciwnik nie jest zbyt mocny, ale myślę, że zagrają z nami na 100%, bo będzie zależało im na awansie do półfinału, tak więc nie lekceważyłbym ich.
Bardzo się cieszę, że nie będziemy musieli jechać na daleki wschód. Sam przeciwnik nie jest zbyt mocny, ale myślę, że zagrają z nami na 100%, bo będzie zależało im na awansie do półfinału, tak więc nie lekceważyłbym ich
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 marca 2013, 14:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Ja tam by cały zespół skołował:rotfl: Atsu, Isco, Danilo, A. Sandro Rodriguez Martinez Piazon itd tylko milionów brak :rotfl: Propo Piazona to jak to możliwe żeby koleś z takim potencjałem poszedł do CFC gdzie pewnie nie nawdycha się trawy na SB :bezradny:

Atsu na ten moment nie gra na poziomie czołówki PL, ale stanowiłby niezłą alternatywę dla naszych skrzydłowych.
Do wymienionych przez Cb zawodników dodałbym jeszcze Fernando (zmiennik dla Sandro) i Moutinho rzecz jasna.
Atsu na ten moment nie gra na poziomie czołówki PL, ale stanowiłby niezłą alternatywę dla naszych skrzydłowych. Do wymienionych przez Cb zawodników dodałbym jeszcze Fernando (zmiennik dla Sandro) i Moutinho rzecz jasna
15 marca 2013, 20:47 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=4z8TSpk_Ihs&feature=youtu.be xD
http://www.youtube.com/watch?v=4z8TSpk_Ihs&feature=youtu.be xD
15 marca 2013, 22:19 [cytuj]
Zauważyliście że Janek taki napakowany sie zrobił? Kurde jeszcze roczek i Kompany wyjdzie z niego :rotfl:
Zauważyliście że Janek taki napakowany sie zrobił? Kurde jeszcze roczek i Kompany wyjdzie z niego :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
15 marca 2013, 22:54 [cytuj]
Kurde znowu jacyś pierdoleni rasiści :nerwus: Ile można do cholery? Ja im kurde dam banany!!!
Kurde znowu jacyś pierdoleni rasiści :nerwus: Ile można do cholery? Ja im kurde dam banany!!!
Offence win games, defence wins titles
16 marca 2013, 07:14 [cytuj]
lepsze by było Fenerbahce, oni to dopiero grają shit. Nie wiem jak się znaleźli w 1/4
lepsze by było Fenerbahce, oni to dopiero grają shit. Nie wiem jak się znaleźli w 1/4
16 marca 2013, 09:19 [cytuj]
ciekawe jak to(Liga Europy) się skończy:mysli:
--- teraz już trzeba grać top - składem bo to już 8 nejlepszych drużyn została
ciekawe jak to(Liga Europy) się skończy:mysli: --- teraz już trzeba grać top - składem bo to już 8 nejlepszych drużyn została
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 marca 2013, 10:04 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Daily-Mirror-Higuain-chce-do-Tottenhamu,wid,15414224,wiadomosc.html

Oby nie wymyślili transakcji wiązanej wiadomo z kim w roli głównej...................
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Daily-Mirror-Higuain-chce-do-Tottenhamu,wid,15414224,wiadomosc.html Oby nie wymyślili transakcji wiązanej wiadomo z kim w roli głównej
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
16 marca 2013, 10:49 [cytuj]
WP hahahahaha nie bierz tego na poważnie
WP hahahahaha nie bierz tego na poważnie
16 marca 2013, 13:01 [cytuj]
Akurat ta historia jest wiarygodna, bo się o tym mówi od kilku tygodni. Podobno dziewczyna Higuaina dostała pracę w Londynie(w BBC) i on chciałby z nią pojechać. A nasze 'partnerstwo' z Realem powoduje, że najbardziej pasujemy jako jego potencjalny pracodawca. Smaczku dodaje to, że podobno Higuain zarabia trochę ponad 60,000 funtów. A taką kwotę Levy spokojnie mógłby podnieść. Dodatkowo miałby prawie pewne miejsce w podstawie.
Akurat ta historia jest wiarygodna, bo się o tym mówi od kilku tygodni. Podobno dziewczyna Higuaina dostała pracę w Londynie(w BBC) i on chciałby z nią pojechać. A nasze 'partnerstwo' z Realem powoduje, że najbardziej pasujemy jako jego potencjalny pracodawca. Smaczku dodaje to, że podobno Higuain zarabia trochę ponad 60,000 funtów. A taką kwotę Levy spokojnie mógłby podnieść. Dodatkowo miałby prawie pewne miejsce w podstawie
LMAO
16 marca 2013, 14:00 [cytuj]
no kurwa, oczywiście. City farci z sędziami. Powinno być 1:0 dla Evertonu.
no kurwa, oczywiście. City farci z sędziami. Powinno być 1:0 dla Evertonu
LMAO
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się