Forum dyskusyjne
16 marca 2013, 15:57 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Yupi!!! City przegrało z Evertonem

Teraz wygrać z Fulham i 2 pkt

Ale City ma mecz zaległy
Ale City ma mecz zaległy :(
16 marca 2013, 15:59 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Czyli tak w skrócie co? bo nie oglądałem
Fellaini ( chyba on ) zagrał piłkę ręką 1,5 m w polu karnym , a sędzia dał $hitom wolnego 1 m przed polem karnym - Everton też powinien mieć rzut karny , więc na równo wychodzi
Fellaini ( chyba on ) zagrał piłkę ręką 1,5 m w polu karnym , a sędzia dał $hitom wolnego 1 m przed polem karnym - Everton też powinien mieć rzut karny , więc na równo wychodzi
16 marca 2013, 16:07 [cytuj]
Liverpool już przegrywa
PS. Oby anale przegrały.
Liverpool już przegrywa :mysli:
PS. Oby anale przegrały
Together we are strong
16 marca 2013, 16:08 [cytuj]
Widze ze kibice Soton pozazdroscili nam przyspiewki
Widze ze kibice Soton pozazdroscili nam przyspiewki
16 marca 2013, 16:19 [cytuj]
kurde, teraz żałować porażki z The Reds...
kurde, teraz żałować porażki z The Reds
16 marca 2013, 16:20 [cytuj]
a Lewy już 2 gole i 19 w sezonie dobra forma polaka, on to by był dobry transfer.
a Lewy już 2 gole i 19 w sezonie dobra forma polaka, on to by był dobry transfer
16 marca 2013, 16:24 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Czyli tak w skrócie co? bo nie oglądałem
https://twitter.com/ryanNUFCmad1986/status/312935269743595520/photo/1 .... A arbiter dyktuje wolny metr przed polem karnym
https://twitter.com/ryanNUFCmad1986/status/312935269743595520/photo/1 .... A arbiter dyktuje wolny metr przed polem karnym :mysli:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
Jenas? Było go zostawić. 2 gole w 2 meczach.
Jenas? Było go zostawić. 2 gole w 2 meczach
LMAO
Miło się patrzy jak Soton przeważa w meczu z Liverpoolem.
Miło się patrzy jak Soton przeważa w meczu z Liverpoolem
Together we are strong
16 marca 2013, 16:25 [cytuj]
PS. Jenas strzela dla QPR

a śmialiśmy się z tego transferu
PS. Jenas strzela dla QPR :brawo: a śmialiśmy się z tego transferu :P
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 marca 2013, 16:30 [cytuj]
Ktoś jeszcze wątpi że Lewy sprawdzi się w Tottenhamie?
Ktoś jeszcze wątpi że Lewy sprawdzi się w Tottenhamie?
16 marca 2013, 16:34 [cytuj]
Lambert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lambert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 marca 2013, 16:34 [cytuj]
dzejkob, nie jest słaby, ale patrząc na to jakie kluby się po niego zgłaszają, wątpię, że do nas będzie chciał przejść. Chyba, że Andre go skusi, jak Lewisa. Przydałby się, bo głową grać potrafi, bramki też strzela, a nawet piłkę dobrze podaje.
dzejkob, nie jest słaby, ale patrząc na to jakie kluby się po niego zgłaszają, wątpię, że do nas będzie chciał przejść. Chyba, że Andre go skusi, jak Lewisa. Przydałby się, bo głową grać potrafi, bramki też strzela, a nawet piłkę dobrze podaje
LMAO
16 marca 2013, 16:35 [cytuj]
Jelavic byłby też dobrym transferem. Na ten moment z niezłych napastników z Wysp Brytyjskich tylko on i Michu są w naszym zasięgu finansowym. Ewentualnie Chicharito. A Chorwat jest naprawdę dobry, myślę, że u nas strzelalby aż miło.
Jelavic byłby też dobrym transferem. Na ten moment z niezłych napastników z Wysp Brytyjskich tylko on i Michu są w naszym zasięgu finansowym. Ewentualnie Chicharito. A Chorwat jest naprawdę dobry, myślę, że u nas strzelalby aż miło
16 marca 2013, 16:35 [cytuj]
wole lewego przynajmniej jest w formie
wole lewego przynajmniej jest w formie
16 marca 2013, 16:38 [cytuj]
Błagam Was z tym Jenasem.. i co z tego ze 2 gole w 2 meczach? u nas grał w x meczach i co w nich wyprawiał każdy widział..
Błagam Was z tym Jenasem.. i co z tego ze 2 gole w 2 meczach? u nas grał w x meczach i co w nich wyprawiał każdy widział
16 marca 2013, 16:38 [cytuj]
Soton, lol. A Liverpool tak kozaczył po tej serii meczów.
Soton, lol. A Liverpool tak kozaczył po tej serii meczów
LMAO
16 marca 2013, 16:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Soton, lol. A Liverpool tak kozaczył po tej serii meczów
To jest tylko wstyd dla nas że my z nimi przegraliśmy
To jest tylko wstyd dla nas że my z nimi przegraliśmy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 marca 2013, 16:50 [cytuj]
E tam wstyd od razu. Średniacy często się spinaja na druzyny z TOPu

. Czasami im wyjdzie
E tam wstyd od razu. Średniacy często się spinaja na druzyny z TOPu :P. Czasami im wyjdzie ;P
16 marca 2013, 17:30 [cytuj]
Ale lewy rozkurwił nie dość że 2 gole to przy 5 rajd lewym skrzydłem kiwając 2 zawodników i wyłozenie piłki do jakiegoś knuta i asysta.
Ale lewy rozkurwił nie dość że 2 gole to przy 5 rajd lewym skrzydłem kiwając 2 zawodników i wyłozenie piłki do jakiegoś knuta i asysta