Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 marca 2013, 02:38 [cytuj]
GDS miał potencjał, aby być piłkarzem lepszym nawet od Leo Messiego, o czym wszyscy wiedzieli w Barcelonie, ale przez swoją głupotę i arogancję wiele stracił. Po prostu sodówka uderzyła mu do główki.

AVB chciał aby został, ale on po latach siedzenia na ławce rezerwowych bądź trybunach nie chciał zostać na kolejny sezon w Tottenhamie.

Prawdopodobnie po raz kolejny popełnił błąd w swojej karierze, bo moim zdaniem AVB byłby w stanie wykrzesać z niego bardzo wiele.
GDS miał potencjał, aby być piłkarzem lepszym nawet od Leo Messiego, o czym wszyscy wiedzieli w Barcelonie, ale przez swoją głupotę i arogancję wiele stracił. Po prostu sodówka uderzyła mu do główki. AVB chciał aby został, ale on po latach siedzenia na ławce rezerwowych bądź trybunach nie chciał zostać na kolejny sezon w Tottenhamie. Prawdopodobnie po raz kolejny popełnił błąd w swojej karierze, bo moim zdaniem AVB byłby w stanie wykrzesać z niego bardzo wiele
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
17 marca 2013, 12:08 [cytuj]
Sawik no niestety, jeśli nie ma głowy to nic nie da się zrobić, pamiętam jak gadali że GDS zastąpi Ronaldinho w FCB...
Sawik no niestety, jeśli nie ma głowy to nic nie da się zrobić, pamiętam jak gadali że GDS zastąpi Ronaldinho w FCB
Offence win games, defence wins titles
17 marca 2013, 13:12 [cytuj]
Nasza Bestia nr 30 skończyła 24 lata (15 dokłądnie) Wracaj SANDROOOOO
Offence win games, defence wins titles
17 marca 2013, 13:46 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

dużo zdrowia!
dużo zdrowia!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 marca 2013, 15:23 [cytuj]
Jak dobrze, że pozbyliśmy się Bassonga. D.Rose też piach.
Jak dobrze, że pozbyliśmy się Bassonga. D.Rose też piach
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 marca 2013, 12:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jak dobrze, że pozbyliśmy się Bassonga. D.Rose też piach

dziwne - widziałem kilka razy D.Rose w akcji w pierwszej części sezonu - grał co-najmniej dobrze:mysli:
dziwne - widziałem kilka razy D.Rose w akcji w pierwszej części sezonu - grał co-najmniej dobrze:mysli:
18 marca 2013, 12:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Możliwe ale wczoraj grał co najmniej słabo.
Możliwe ale wczoraj grał co najmniej słabo
18 marca 2013, 13:20 [cytuj]
Ja osobiście to zainteresowałbym się dwoma zawodnikami Vitesse Arnhem. 20-letni ofensywny pomocnik Marco van Ginkel. Chłopak robi niesamowite wrażenie. W tym wieku ma umiejętności ponadprzeciętne do tego strzela wiele bramek oraz Wilfried Bony - środkowy napastnik, który robi różnicę. Widziałem kilka meczów z jego udziałem. Facet myśli, patrzy ma dobry strzał i jest silny. A co najważniejsze to to, że nie kosztują pierdyljona funtów.
Ja osobiście to zainteresowałbym się dwoma zawodnikami Vitesse Arnhem. 20-letni ofensywny pomocnik Marco van Ginkel. Chłopak robi niesamowite wrażenie. W tym wieku ma umiejętności ponadprzeciętne do tego strzela wiele bramek oraz Wilfried Bony - środkowy napastnik, który robi różnicę. Widziałem kilka meczów z jego udziałem. Facet myśli, patrzy ma dobry strzał i jest silny. A co najważniejsze to to, że nie kosztują pierdyljona funtów
18 marca 2013, 15:30 [cytuj]
Może i nie kosztuje ale Daniel ma już plan - poczeka do ostatniego dnia okienka i spróbuje znów sprowadzić Damiao. Bo to dla niego jedyny napastnik na świecie. Niestety transfer nie wypali bo na kilka minut przed zamknięciem okienka zabraknie mu miliona :)
Może i nie kosztuje ale Daniel ma już plan - poczeka do ostatniego dnia okienka i spróbuje znów sprowadzić Damiao. Bo to dla niego jedyny napastnik na świecie. Niestety transfer nie wypali bo na kilka minut przed zamknięciem okienka zabraknie mu miliona :)
18 marca 2013, 15:35 [cytuj]
Fajnie by było jakby AVB dał szansę młodym. To już dwa lata miną jak wzięliśmy Coulibaly'ego, a nic na razie nie zagrał. Fajnie też wyglądaja ten Coulthirst i Pritchard. Ten Gomelt też coś tam gryzł w Next Gen Series, mogli by dostawać jakieś minuty. Na pewno chciałoby im się bardziej niż takiemu Adebayorowi... No i liczę na Carrolla (nowego Wilshere'a :D)
Fajnie by było jakby AVB dał szansę młodym. To już dwa lata miną jak wzięliśmy Coulibaly'ego, a nic na razie nie zagrał. Fajnie też wyglądaja ten Coulthirst i Pritchard. Ten Gomelt też coś tam gryzł w Next Gen Series, mogli by dostawać jakieś minuty. Na pewno chciałoby im się bardziej niż takiemu Adebayorowi... No i liczę na Carrolla (nowego Wilshere'a :D)
18 marca 2013, 15:42 [cytuj]
Niby chłopaki są na wypożyczeniach, ale fajnie by ich było mieć na następny sezon ;)
Niby chłopaki są na wypożyczeniach, ale fajnie by ich było mieć na następny sezon ;)
18 marca 2013, 16:21 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja osobiście to zainteresowałbym się dwoma zawodnikami Vitesse Arnhem. 20-letni ofensywny pomocnik Marco van Ginkel. Chłopak robi niesamowite wrażenie. W tym wieku ma umiejętności ponadprzeciętne do tego strzela wiele bramek oraz Wilfried Bony - środkowy napastnik, który robi różnicę. Widziałem kilka meczów z jego udziałem. Facet myśli, patrzy ma dobry strzał i jest silny. A co najważniejsze to to, że nie kosztują pierdyljona funtów

Z tego co słyszałem, Bony niżej 10 mln funtów nie pójdzie, a jak wiesz to jest o 5 mln funtów za dużo patrząc na Daniela Levego
Z tego co słyszałem, Bony niżej 10 mln funtów nie pójdzie, a jak wiesz to jest o 5 mln funtów za dużo patrząc na Daniela Levego
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 marca 2013, 16:54 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No to jak za 24 latka który w wali bramę za bramą w dość silnej lidzie i do tego słabszej drużynie to 10 baniek chyba niewygórowana cena? Wolę jego niż jakiegoś niesprawdzonego sambakarnawalistę za 20.
No to jak za 24 latka który w wali bramę za bramą w dość silnej lidzie i do tego słabszej drużynie to 10 baniek chyba niewygórowana cena? Wolę jego niż jakiegoś niesprawdzonego sambakarnawalistę za 20
18 marca 2013, 19:06 [cytuj]
ostatnio sprawdzałem i w ostatnich latach PRAWIE ZAWSZE 70 pkt wystarczało do zajęcia 4 miejsca. brakuje nam 16 pkt do tej liczby na 8 meczów. 6 meczów trzeba wygrać i 2 można przegrać. zostały nam mecze

chelsea
city
everton
swansea
stoke
sundeland
southampton
wigan

ciężko to widzę szczerze powiedziawszy, tym bardziej, że te 4 pierwsze to są mecze w których może każdy wynik paść a w tych 4 niżej jest wigan i stoke z którymi ostatnio się męczymy no i święcie też potrafią grać z każdym. na prawdę ciężko, zaczynają pisać tego posta byłem raczej optymistą bo myślałem, że zostało 10 meczów a nie 8 :/
ostatnio sprawdzałem i w ostatnich latach PRAWIE ZAWSZE 70 pkt wystarczało do zajęcia 4 miejsca. brakuje nam 16 pkt do tej liczby na 8 meczów. 6 meczów trzeba wygrać i 2 można przegrać. zostały nam mecze chelsea city everton swansea stoke sundeland southampton wigan ciężko to widzę szczerze powiedziawszy, tym bardziej, że te 4 pierwsze to są mecze w których może każdy wynik paść a w tych 4 niżej jest wigan i stoke z którymi ostatnio się męczymy no i święcie też potrafią grać z każdym. na prawdę ciężko, zaczynają pisać tego posta byłem raczej optymistą bo myślałem, że zostało 10 meczów a nie 8 :/
18 marca 2013, 19:19 [cytuj]
smackey powiedział/a:
ostatnio sprawdzałem i w ostatnich latach PRAWIE ZAWSZE 70 pkt wystarczało do zajęcia 4 miejsca. brakuje nam 16 pkt do tej liczby na 8 meczów. 6 meczów trzeba wygrać i 2 można przegrać. zostały nam mecze

chelsea
city
everton
swansea
stoke
sundeland
southampton
wigan

ciężko to widzę szczerze powiedziawszy, tym bardziej, że te 4 pierwsze to są mecze w których może każdy wynik paść a w tych 4 niżej jest wigan i stoke z którymi ostatnio się męczymy no i święcie też potrafią grać z każdym. na prawdę ciężko, zaczynają pisać tego posta byłem raczej optymistą bo myślałem, że zostało 10 meczów a nie 8 :/

Statystyka i historia nie grają najmniejszej roli. Jeśli cwelsi i anale więcej punktów zdobędą to zajmiemy co najwyżej piąte miejsce. Nie ma co się na innych oglądać tylko spiąć tyłki i wygrywać. Tyle w temacie.
Statystyka i historia nie grają najmniejszej roli. Jeśli cwelsi i anale więcej punktów zdobędą to zajmiemy co najwyżej piąte miejsce. Nie ma co się na innych oglądać tylko spiąć tyłki i wygrywać. Tyle w temacie
18 marca 2013, 20:47 [cytuj]

przeczytałem kilka tekstów - DOBRE!:ok:
SZACUNEK
przeczytałem kilka tekstów - DOBRE!:ok: SZACUNEK
18 marca 2013, 20:56 [cytuj]
smackey powiedział/a:

W ostatnich latach prawie zawsze 4 miejsce dawało awans do Ligi Mistrzów, a jak to było w poprzednim sezonie każdy widział. Prawda jest taka, że w obecnej formie, nie mamy prawa, być w top4! Mimo wszystko liczę, że odpoczniemy, poprawimy grę i tym razem szczęście będzie w końcówce po naszej stronie.
W ostatnich latach prawie zawsze 4 miejsce dawało awans do Ligi Mistrzów, a jak to było w poprzednim sezonie każdy widział. Prawda jest taka, że w obecnej formie, nie mamy prawa, być w top4! Mimo wszystko liczę, że odpoczniemy, poprawimy grę i tym razem szczęście będzie w końcówce po naszej stronie
18 marca 2013, 21:00 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:
W ostatnich latach prawie zawsze 4 miejsce dawało awans do Ligi Mistrzów, a jak to było w poprzednim sezonie każdy widział. Prawda jest taka, że w obecnej formie, nie mamy prawa, być w top4! Mimo wszystko liczę, że odpoczniemy, poprawimy grę i tym razem szczęście będzie w końcówce po naszej stronie

Na szczęście liczy się forma z całego sezonu, a nie 2-3 meczów.
Na szczęście liczy się forma z całego sezonu, a nie 2-3 meczów
LMAO
18 marca 2013, 22:41 [cytuj]
no dobra ale w tym sezonie arsenal nie zdobędzie ligi mistrzów także nie grozi nam powtórka, tylko cholernie ciężko będzie osiągnąć te 70 pkt i tak wiem, że to tylko statystyka, taka sama jak 40 pkt daje utrzymanie a wiadomo, że różnie może być. najważniejsze wygrać z chelsea i evertonem
no dobra ale w tym sezonie arsenal nie zdobędzie ligi mistrzów także nie grozi nam powtórka, tylko cholernie ciężko będzie osiągnąć te 70 pkt i tak wiem, że to tylko statystyka, taka sama jak 40 pkt daje utrzymanie a wiadomo, że różnie może być. najważniejsze wygrać z chelsea i evertonem
|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się