Forum dyskusyjne
3 lutego 2013, 14:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
To tylko udawadnia jakimi "umiejętnościami" dysponuje chłopak, który przez wielu tutaj był już wysyłany do pierwszej drużyny

ja mówiłem Pritchard nie Coulibali
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lutego 2013, 16:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Absolutnie, ale to absolutnie nie miałem Ciebie na myśli Jin
Absolutnie, ale to absolutnie nie miałem Ciebie na myśli Jin :kotek:
Can't Smile Without You!!!
3 lutego 2013, 17:33 [cytuj]
Czemu nie staraliśmy się o Sturridge'a? :/
Czemu nie staraliśmy się o Sturridge'a? :/
3 lutego 2013, 17:39 [cytuj]
nikt tego nie wie
nikt tego nie wie:glupek:
3 lutego 2013, 18:38 [cytuj]
Bo był za drogi. To też nie jest tak, że Coulibaly tam pojedzie i od razu wskoczy do pierwszego składu, jak gwiazda. Koleś na pewno potrafi grać, ale trzeba mu dać trochę czasu na prawidłowe wejście do drużyny. Townsend miał tego farta, że poszedł do QPR, gdzie jest jego stary menadżer, słaba konkurencja na drużyny. A jak wszedł to od razu pokazał jaja i umiejętności. Był najlepszy w QPR obok Taarabta, więc coś powinno z niego być.
Ciekawi mnie jak sobie Mason poradzi w Lorient, bo za dużo go nie było widać, a od razu poszedł do w miarę silnej ligi.
Co do City - Liverpool - jaki Aguero jest przejebany. Niemożliwe. O Gerrardzie nie wspominam, bo też przykozaczył strzał.
Bo był za drogi. To też nie jest tak, że Coulibaly tam pojedzie i od razu wskoczy do pierwszego składu, jak gwiazda. Koleś na pewno potrafi grać, ale trzeba mu dać trochę czasu na prawidłowe wejście do drużyny. Townsend miał tego farta, że poszedł do QPR, gdzie jest jego stary menadżer, słaba konkurencja na drużyny. A jak wszedł to od razu pokazał jaja i umiejętności. Był najlepszy w QPR obok Taarabta, więc coś powinno z niego być.
Ciekawi mnie jak sobie Mason poradzi w Lorient, bo za dużo go nie było widać, a od razu poszedł do w miarę silnej ligi.
Co do City - Liverpool - jaki Aguero jest przejebany. Niemożliwe. O Gerrardzie nie wspominam, bo też przykozaczył strzał
LMAO
3 lutego 2013, 18:38 [cytuj]
A Defoe pauzuje przez 3 tygodnie
A Defoe pauzuje przez 3 tygodnie :glupek:
Together we are strong
3 lutego 2013, 18:46 [cytuj]
Augero, Gerrard, Sturridge... Czemu nikt nie zwróci uwagi na Reinę?
Augero, Gerrard, Sturridge... Czemu nikt nie zwróci uwagi na Reinę? :D
3 lutego 2013, 18:49 [cytuj]
No to panowie, ściągać Pritcharda z wypożyczenia i mamy naszego wymarzonego NNR

tylko czy jest sens się tam Pritchardem chwalić. Strzeli 15 goli do końca sezonu to go jakieś szmity czy Sreale zakontraktują(znając pazerność Levy)
No to panowie, ściągać Pritcharda z wypożyczenia i mamy naszego wymarzonego NNR :cwaniak: tylko czy jest sens się tam Pritchardem chwalić. Strzeli 15 goli do końca sezonu to go jakieś szmity czy Sreale zakontraktują(znając pazerność Levy)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lutego 2013, 18:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
To też nie jest tak, że Coulibaly tam pojedzie i od razu wskoczy do pierwszego składu, jak gwiazda. Koleś na pewno potrafi grać, ale trzeba mu dać trochę czasu na prawidłowe wejście do drużyny.
Problem polega na tym, że ludzie, którzy śledzą nasze drużyny młodziezowe twierdzą, że Couli nie rozwinął się nic a nic. Studzą emocje tych, którzy wciąż pamiętają jedynie jego dobry występ i bramki na MMŚ...
Problem polega na tym, że ludzie, którzy śledzą nasze drużyny młodziezowe twierdzą, że Couli nie rozwinął się nic a nic. Studzą emocje tych, którzy wciąż pamiętają jedynie jego dobry występ i bramki na MMŚ
Can't Smile Without You!!!
3 lutego 2013, 19:59 [cytuj]
Powiem wam że Adebayor nie gra ani odrobinę lepiej na PNA niż u nas :/ Nosz kurde co on zapomniał jak sie kopię?!
Powiem wam że Adebayor nie gra ani odrobinę lepiej na PNA niż u nas :/ Nosz kurde co on zapomniał jak sie kopię?!
Offence win games, defence wins titles
3 lutego 2013, 21:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A z kim on ta ma grać? Koleś bez przerwy wraca do środkowej linii, żeby piłkę rozgrywać i schodzi na lewo. Inni zawodnicy nie potrafią piłki dobrze przyjąć. Po drugie tam na nim siedzi bez przerwy 3-4 obrońców. No i na dokładkę popatrz na te boisko. Skąd tam kurwa jest tyle piasku? Jak Ade dostanie Holtbyego i poprawi skuteczność 1 na 1, to jeszcze Defoe w klasyfikacji strzelców wyprzedzi.
A z kim on ta ma grać? Koleś bez przerwy wraca do środkowej linii, żeby piłkę rozgrywać i schodzi na lewo. Inni zawodnicy nie potrafią piłki dobrze przyjąć. Po drugie tam na nim siedzi bez przerwy 3-4 obrońców. No i na dokładkę popatrz na te boisko. Skąd tam kurwa jest tyle piasku? Jak Ade dostanie Holtbyego i poprawi skuteczność 1 na 1, to jeszcze Defoe w klasyfikacji strzelców wyprzedzi
LMAO
3 lutego 2013, 21:13 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A z kim on ta ma grać? Koleś bez przerwy wraca do środkowej linii, żeby piłkę rozgrywać i schodzi na lewo. Inni zawodnicy nie potrafią piłki dobrze przyjąć. Po drugie tam na nim siedzi bez przerwy 3-4 obrońców.
No to podałeś dokładnie opis naszej gry z Ade

Oby sie z Holtbym zrozumieli...
No to podałeś dokładnie opis naszej gry z Ade:) Oby sie z Holtbym zrozumieli
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
3 lutego 2013, 21:41 [cytuj]
Ade jedna nogą poza PNA

Oby dowieźli to do końca
Ade jedna nogą poza PNA :rotfl: Oby dowieźli to do końca :cwaniak:
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
3 lutego 2013, 21:42 [cytuj]
Jeszcze kwadrans i na Newcastle mamy Ade'a. Ciekawe komu AVB da szansę z tej trójki: Ade, Clint, Holtby.
Jeszcze kwadrans i na Newcastle mamy Ade'a. Ciekawe komu AVB da szansę z tej trójki: Ade, Clint, Holtby
LMAO
3 lutego 2013, 22:01 [cytuj]
Ade wraca
Ade wraca :D
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
3 lutego 2013, 22:03 [cytuj]
Chwała Bogu! Ale znając życie nie zagra z NUFC bo będzie "przemęczony".
Chwała Bogu! Ale znając życie nie zagra z NUFC bo będzie "przemęczony"
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
3 lutego 2013, 22:06 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Ade wraca

:cwaniak:
3 lutego 2013, 22:07 [cytuj]
Mamy wiecej szczescia niz rozumu ;p
Mamy wiecej szczescia niz rozumu ;p
3 lutego 2013, 22:07 [cytuj]
Ale ten mecz ćwierćfinałowy to porażka była. Jak każdy mecz na PNA jest tak ciekawy, to ja już wolę naszą tmobile ekstraklasę
Ale ten mecz ćwierćfinałowy to porażka była. Jak każdy mecz na PNA jest tak ciekawy, to ja już wolę naszą tmobile ekstraklasę :D