Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 marca 2013, 08:49 [cytuj]
smackey powiedział/a:
no dobra ale w tym sezonie arsenal nie zdobędzie ligi mistrzów także nie grozi nam powtórka, tylko cholernie ciężko będzie osiągnąć te 70 pkt i tak wiem, że to tylko statystyka, taka sama jak 40 pkt daje utrzymanie a wiadomo, że różnie może być. najważniejsze wygrać z chelsea i evertonem

ja proponuje psychicznie nastawić się do 5 - 6 miejsca ---> oczywiście to rada dla kibiców nie piłkarzy
ja proponuje psychicznie nastawić się do 5 - 6 miejsca ---> oczywiście to rada dla kibiców nie piłkarzy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 marca 2013, 10:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

I prawdopodobnie to jest najbardziej realny scenariusz ;) niestety...
I prawdopodobnie to jest najbardziej realny scenariusz ;) niestety
19 marca 2013, 11:50 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
I prawdopodobnie to jest najbardziej realny scenariusz ;) niestety

eee tam ;) nie tylko my zaliczymy doły w tym okresie. Jeszcze MUły zagrają piach, i odbyciaki, nawet Looserpoole
eee tam ;) nie tylko my zaliczymy doły w tym okresie. Jeszcze MUły zagrają piach, i odbyciaki, nawet Looserpoole
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 marca 2013, 16:06 [cytuj]
jak historia pokazała możemy do marca być nie zwyciężeni (12 meczów bez porażki) a niech zdarzą się te przysłowiowe 2-3 mecze słabsze i baj baj LM :) nie ma niestety opierdalania się dla najlepszych trzeba zapierdalać.
jak historia pokazała możemy do marca być nie zwyciężeni (12 meczów bez porażki) a niech zdarzą się te przysłowiowe 2-3 mecze słabsze i baj baj LM :) nie ma niestety opierdalania się dla najlepszych trzeba zapierdalać
19 marca 2013, 17:09 [cytuj]
i tak skończymy na 4 miejscu, a szkoda bo w pewnych momentach myślałem, że możemy powalczyć nawet o 2 miejsce. Szkoda tych 6 punktów, ja patrze na tabele to aż mnie mdli, że je straciliśmy.
i tak skończymy na 4 miejscu, a szkoda bo w pewnych momentach myślałem, że możemy powalczyć nawet o 2 miejsce. Szkoda tych 6 punktów, ja patrze na tabele to aż mnie mdli, że je straciliśmy
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
19 marca 2013, 19:56 [cytuj]
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474247672648346&set=a.341305232609258.63250959.100001893531100&type=1&theater warto? :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474247672648346&set=a.341305232609258.63250959.100001893531100&type=1&theater warto? :D
19 marca 2013, 21:48 [cytuj]
Nie warto, pierwszej połowy bym nie dotrwał ;D
Nie warto, pierwszej połowy bym nie dotrwał ;D
19 marca 2013, 22:34 [cytuj]
Wielkie wrażenie zrobił na mnie Kevin Prince Boateng. Niesamowity profesjonalista. Pierwszy do pracy, pierwszy na treningu.

Z wywiadu z Salomonem o AC Milan kurde Harry nie wybacze Ci, co z niego byl za szkodnik...
Wielkie wrażenie zrobił na mnie Kevin Prince Boateng. Niesamowity profesjonalista. Pierwszy do pracy, pierwszy na treningu. Z wywiadu z Salomonem o AC Milan kurde Harry nie wybacze Ci, co z niego byl za szkodnik
http://wilczki.tumblr.com/
20 marca 2013, 01:03 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Wielkie wrażenie zrobił na mnie Kevin Prince Boateng. Niesamowity profesjonalista. Pierwszy do pracy, pierwszy na treningu.

Z wywiadu z Salomonem o AC Milan kurde Harry nie wybacze Ci, co z niego byl za szkodnik

Kwestia ziemi na której gra. Steed "kozak" Malbranque też teraz gra zajebistą piłę, a u nas? Albo grał na złej ziemi, albo trenerzy go u nas zepsuli
Kwestia ziemi na której gra. Steed "kozak" Malbranque też teraz gra zajebistą piłę, a u nas? Albo grał na złej ziemi, albo trenerzy go u nas zepsuli
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 marca 2013, 11:19 [cytuj]
radeon powiedział/a:

Z wywiadu z Salomonem o AC Milan kurde Harry nie wybacze Ci, co z niego byl za szkodnik

Przestań, jak był u nas to wszyscy narzekali, tak jak to robią teraz na innych piłkarzy (np. Holtby). Boateng miał pecha bo notorycznie grał na złej pozycji, albo mu szajba odbijała. Jakoś Klopp też się na nim nie poznał. Profesjonalista? Chyba od niedawna, bo u nas i w Dortmundzie same kłopoty. Jak wchodził na boisko to zawsze coś odjebał. Makaron na uszy to możesz dzieciom nawijać, co ich nie było i nie widzieli.;P
Przestań, jak był u nas to wszyscy narzekali, tak jak to robią teraz na innych piłkarzy (np. Holtby). Boateng miał pecha bo notorycznie grał na złej pozycji, albo mu szajba odbijała. Jakoś Klopp też się na nim nie poznał. Profesjonalista? Chyba od niedawna, bo u nas i w Dortmundzie same kłopoty. Jak wchodził na boisko to zawsze coś odjebał. Makaron na uszy to możesz dzieciom nawijać, co ich nie było i nie widzieli.;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 marca 2013, 11:49 [cytuj]
varba powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 marca 2013, 11:53 [cytuj]
varba powiedział/a:

zgadzam się, choć jak widzę jakie bramy wali to ż a l :mysli:
zgadzam się, choć jak widzę jakie bramy wali to ż a l :mysli:
20 marca 2013, 15:32 [cytuj]
dziwny avatar Rafo xd
dziwny avatar Rafo xd
20 marca 2013, 16:13 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
dziwny avatar Rafo xd

z dedykacja dla AVB ... po tej masie błędów jakie zrobił w ostatnich 2 tygodniach ---> :blee:
z dedykacja dla AVB ... po tej masie błędów jakie zrobił w ostatnich 2 tygodniach ---> :blee:
20 marca 2013, 17:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Andre Zwijasz Bagaż?

Ja tam myślę, że jeszcze na dobre nam wyjdzie jego zatrudnienie. Jak na razie to częściej mnie zaskakuje pozytywnie niż rozczarowuje. Chociaż decydująca końcówka sezonu może wiele zmienić.
Andre Zwijasz Bagaż? Ja tam myślę, że jeszcze na dobre nam wyjdzie jego zatrudnienie. Jak na razie to częściej mnie zaskakuje pozytywnie niż rozczarowuje. Chociaż decydująca końcówka sezonu może wiele zmienić
20 marca 2013, 17:53 [cytuj]
Spokojnie. Zostanie z nami jeszcze 2 sezony co najmniej.
Ja tam czekam na mecz ze Swansea.
jak tamten przejebiemy, to my możemy zwijać bagaż.
Spokojnie. Zostanie z nami jeszcze 2 sezony co najmniej. Ja tam czekam na mecz ze Swansea. jak tamten przejebiemy, to my możemy zwijać bagaż
LMAO
20 marca 2013, 20:28 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AkaCnmcuDnw#at=11 Brameczka Carrolla :brawo:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AkaCnmcuDnw#at=11 Brameczka Carrolla :brawo:
Offence win games, defence wins titles
20 marca 2013, 23:25 [cytuj]
Chyba każdy tak miał- na treningu wszystko idzie,jak gra dla przyjemności strzela piękne bramki,kiedy nikt nie patrzy wszystkich ogrywa, a jak przychodzi dzień meczu to potyka się o własne nogi .
Chyba każdy tak miał- na treningu wszystko idzie,jak gra dla przyjemności strzela piękne bramki,kiedy nikt nie patrzy wszystkich ogrywa, a jak przychodzi dzień meczu to potyka się o własne nogi
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
20 marca 2013, 23:45 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jWLoHl18h4E#!

Polecam, warto zobaczyć :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jWLoHl18h4E#! Polecam, warto zobaczyć :)
20 marca 2013, 23:58 [cytuj]
Aż się łezka w oku kręci :). Bardzo się cieszę, że nasi piłkarze występują w takich "akcjach"; że mimo tak olbrzymich pieniędzy, zdają sobie sprawę dzięki komu mogą żyć na takim poziomie i potrafią się odwdzięczyć.
Aż się łezka w oku kręci :). Bardzo się cieszę, że nasi piłkarze występują w takich "akcjach"; że mimo tak olbrzymich pieniędzy, zdają sobie sprawę dzięki komu mogą żyć na takim poziomie i potrafią się odwdzięczyć
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się