Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
22 marca 2013, 19:36 [cytuj]
http://nutjob.eu/njtvx7.html

Gylfi Thore Sigg:brawo::brawo:
http://nutjob.eu/njtvx7.html Gylfi Thore Sigg:brawo::brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 marca 2013, 19:42 [cytuj]
Defoe w podstawie na San Marino. Może się chłopak odblokuje i zacznie znowu w klubie strzelać.
Defoe w podstawie na San Marino. Może się chłopak odblokuje i zacznie znowu w klubie strzelać
LMAO
22 marca 2013, 19:52 [cytuj]
Gylfi jeszcze by się pobił w końcówce xD Ale fakt może powinien zacząć na zmianę strzelać z GB11
Gylfi jeszcze by się pobił w końcówce xD Ale fakt może powinien zacząć na zmianę strzelać z GB11
Offence win games, defence wins titles
22 marca 2013, 20:14 [cytuj]
Maja w 11 ryzykownie jednak po tym co gra w "Lesie" to mu się należało, ciekawie jak mu pójdzie? Nasi szefowie lubią kupować OP może go by sprowadzili? :rotfl:
Maja w 11 ryzykownie jednak po tym co gra w "Lesie" to mu się należało, ciekawie jak mu pójdzie? Nasi szefowie lubią kupować OP może go by sprowadzili? :rotfl:
22 marca 2013, 20:19 [cytuj]
ciekawe czy GB11 wyjdzie w podstawie ? coś mu dokuczał jakiś uraz
ciekawe czy GB11 wyjdzie w podstawie ? coś mu dokuczał jakiś uraz
22 marca 2013, 20:34 [cytuj]
Jest w podstawie. :)
Jest w podstawie. :)
LMAO
22 marca 2013, 21:33 [cytuj]
japierdole nie wiem czy oglądać 2 połowe chłopaki dlaczego????????????? co tam robi wasilewski który jest kompletnie bez formy???? japierdole
japierdole nie wiem czy oglądać 2 połowe chłopaki dlaczego????????????? co tam robi wasilewski który jest kompletnie bez formy???? japierdole
22 marca 2013, 21:37 [cytuj]
Wojtas, z mojej perspektywy Ukraina ma farta, gdyby sędzia dawał im żółte kartki za to, za co dał Łukasikowi, to by mieli dwa czerwa w pierwszej połowie. Poza tym nasi spierdolili dwie setki. Ogólnie przez pierwsze 10 minut Ukraina przeważała, nasi grali przez 35 minut, a wynik 3:1. Także spokojnie bym oglądał, bo mecz na pewno należy do tych ciekawszych. Jak naszym dopisze teraz szczęście, to mają szansę spokojnie wygrać.
Wojtas, z mojej perspektywy Ukraina ma farta, gdyby sędzia dawał im żółte kartki za to, za co dał Łukasikowi, to by mieli dwa czerwa w pierwszej połowie. Poza tym nasi spierdolili dwie setki. Ogólnie przez pierwsze 10 minut Ukraina przeważała, nasi grali przez 35 minut, a wynik 3:1. Także spokojnie bym oglądał, bo mecz na pewno należy do tych ciekawszych. Jak naszym dopisze teraz szczęście, to mają szansę spokojnie wygrać
LMAO
22 marca 2013, 21:45 [cytuj]
JD strzela w repie!
JD strzela w repie!
22 marca 2013, 21:45 [cytuj]
Jestem przekonany że gdyby wziąć pod uwagę tylko aspekty piłkarskie to jesteśmy lepsi ale nie dość że nie wykorzystujemy tego co stwarzamy + błędy naszej defensywy to nie wygląda już tak różowo a no i ten wynik ;/
Jestem przekonany że gdyby wziąć pod uwagę tylko aspekty piłkarskie to jesteśmy lepsi ale nie dość że nie wykorzystujemy tego co stwarzamy + błędy naszej defensywy to nie wygląda już tak różowo a no i ten wynik ;/
22 marca 2013, 21:46 [cytuj]
Czy Ja się przewidziałem? Defoe strzelił bramkę??
Czy Ja się przewidziałem? Defoe strzelił bramkę??
Together we are strong
22 marca 2013, 22:21 [cytuj]
Bale został zmieniony w przerwie. Nie mógł kontynuować gry.
Bale został zmieniony w przerwie. Nie mógł kontynuować gry
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 marca 2013, 22:39 [cytuj]
Defuu po raz drugi! Po asyście Walkera :brawo:

Jeśli z GB11 coś poważnego to dostaliśmy z piąchy w szczękę...
Defuu po raz drugi! Po asyście Walkera :brawo: Jeśli z GB11 coś poważnego to dostaliśmy z piąchy w szczękę
22 marca 2013, 22:42 [cytuj]
Niech się rozstrzela, bo bez Bale'a będzie ciężko. :)
Niech się rozstrzela, bo bez Bale'a będzie ciężko. :)
LMAO
22 marca 2013, 23:24 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Bale został zmieniony w przerwie. Nie mógł kontynuować gry

:kotek:
miejmy nadzieje, że to nic groźnego:mysli:
:kotek: miejmy nadzieje, że to nic groźnego:mysli:
22 marca 2013, 23:53 [cytuj]
http://www.dailymotion.com/video/xyerf8_san-marino-vs-england-0-8-goals-highlights_sport#.UUzfexxhXfI

nie wierzę JD - strzelił te dwie bramki z siłą 1% potencjału swojej normalnej mocy uderzenia!:mysli:
http://www.dailymotion.com/video/xyerf8_san-marino-vs-england-0-8-goals-highlights_sport#.UUzfexxhXfI nie wierzę JD - strzelił te dwie bramki z siłą 1% potencjału swojej normalnej mocy uderzenia!:mysli:
23 marca 2013, 00:35 [cytuj]
Gareth Bale
Just clearing the air... nothing wrong with my ankle. I came off at half time due to the stomach virus I've had all week. Should be ok for Tuesday. It was a great win by the lads tonight and hopefully we can take this on to the next game.

uffff :krzyk:
Gareth Bale Just clearing the air... nothing wrong with my ankle. I came off at half time due to the stomach virus I've had all week. Should be ok for Tuesday. It was a great win by the lads tonight and hopefully we can take this on to the next game. uffff :krzyk:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 marca 2013, 01:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Gareth Bale
Just clearing the air... nothing wrong with my ankle. I came off at half time due to the stomach virus I've had all week. Should be ok for Tuesday. It was a great win by the lads tonight and hopefully we can take this on to the next game.

uffff :krzyk:

czyli co - miał sraczkę i do wtorku ma wystarczająco dużo czasu by wyzdrowieć :muza: uff
czyli co - miał sraczkę i do wtorku ma wystarczająco dużo czasu by wyzdrowieć :muza: uff
23 marca 2013, 09:43 [cytuj]
Dempsey - Costarica 1-0:hejka:
Dempsey - Costarica 1-0:hejka:
23 marca 2013, 13:22 [cytuj]
No to chuj. Nasi się wystrzelają na reprezentacji i gwiazdeczki wrócą pograć do klubu, gdzie zderzą się z szarą rzeczywistością w postaci Swansea.
No to chuj. Nasi się wystrzelają na reprezentacji i gwiazdeczki wrócą pograć do klubu, gdzie zderzą się z szarą rzeczywistością w postaci Swansea
LMAO
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się