Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
25 marca 2013, 16:47 [cytuj]
Po kolumbijskich "produktach" pojawiają się zupełnie inne "dolegliwości" niż Katar :rotfl: Taka dygresja malutka.

Słyszeliście że Rangersi i Celtic chcą się przenieść do Premier League?
Po kolumbijskich "produktach" pojawiają się zupełnie inne "dolegliwości" niż Katar :rotfl: Taka dygresja malutka. Słyszeliście że Rangersi i Celtic chcą się przenieść do Premier League?
Offence win games, defence wins titles
25 marca 2013, 17:30 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Po kolumbijskich "produktach" pojawiają się zupełnie inne "dolegliwości" niż Katar :rotfl: Taka dygresja malutka.

Słyszeliście że Rangersi i Celtic chcą się przenieść do Premier League?

Rangersi z trzeciej ligi szkockiej do Premier League, to wysoko mierzą :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 marca 2013, 17:56 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ale chcą wspólnie z Celticiem przebyć całą drogę od najniższych lig do samej góry ;) o ile oczywiście coś takiego jest wykonalne , wydaje mi się ze z 1 ligi do premier juz mieliby nie lada problem awansowac
Ale chcą wspólnie z Celticiem przebyć całą drogę od najniższych lig do samej góry ;) o ile oczywiście coś takiego jest wykonalne , wydaje mi się ze z 1 ligi do premier juz mieliby nie lada problem awansowac
25 marca 2013, 18:35 [cytuj]
Nie no co wy Celtic spokojnie awansował by i utrzymał by sie w PL przynajmniej tak mi się wydaje
Nie no co wy Celtic spokojnie awansował by i utrzymał by sie w PL przynajmniej tak mi się wydaje
25 marca 2013, 19:17 [cytuj]
To nie jest temat/pomysł, który powstał "wczoraj". Problemem dla nich (szkockiej dwójki) jest to, że tylko oni są na tak :P;P
To nie jest temat/pomysł, który powstał "wczoraj". Problemem dla nich (szkockiej dwójki) jest to, że tylko oni są na tak :P;P
Can't Smile Without You!!!
25 marca 2013, 19:27 [cytuj]
Ale jakieś prawo handlowe znaleźli które mówi że jak PL się nie zgodzi to oni ich skarżyć mogą.

Daliby radę się przebić i utrzymać to wiadome, tylko nie chodzi tu tylko o piłkę bo Szkocja z Anglią się chyba nie za bardzo lubiły i nadal nie są przyjaciółmi:P
Ale jakieś prawo handlowe znaleźli które mówi że jak PL się nie zgodzi to oni ich skarżyć mogą. Daliby radę się przebić i utrzymać to wiadome, tylko nie chodzi tu tylko o piłkę bo Szkocja z Anglią się chyba nie za bardzo lubiły i nadal nie są przyjaciółmi:P
25 marca 2013, 20:54 [cytuj]
Jasne. Niższa liga -> mniejsza kasa dla klub -> mniejsza kasa na wzmocnienia i transfery -> spadek poziomu. I w ten sposób zostaną w dole Championship.
Jasne. Niższa liga -> mniejsza kasa dla klub -> mniejsza kasa na wzmocnienia i transfery -> spadek poziomu. I w ten sposób zostaną w dole Championship
LMAO
25 marca 2013, 21:00 [cytuj]
Moim zdaniem powinni im pozwolić zagrać, w końcu np. Swansea gra w Pl, a jak wszyscy wiemy to walia, Cardiff też jest blisko awansu tak więc dlaczego szkocja nie mogłaby sobie poradzić :) Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie bo poza celtikiem i Rangersami (dawniej) nie ma tam dobrych drużyn i większość by walczyła o utrzymanie w Championship...
Moim zdaniem powinni im pozwolić zagrać, w końcu np. Swansea gra w Pl, a jak wszyscy wiemy to walia, Cardiff też jest blisko awansu tak więc dlaczego szkocja nie mogłaby sobie poradzić :) Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie bo poza celtikiem i Rangersami (dawniej) nie ma tam dobrych drużyn i większość by walczyła o utrzymanie w Championship
25 marca 2013, 21:41 [cytuj]
Konrad tylko że Walia to prawie Anglia, a Szkocja to jednak niby tak jak Walia ale inaczej jakby dalej :D

Ps. Widzieliście jaką lipę gra Brazylia? Ja pierdziele gdzie się podziali tamci piłkarze?!
Konrad tylko że Walia to prawie Anglia, a Szkocja to jednak niby tak jak Walia ale inaczej jakby dalej :D Ps. Widzieliście jaką lipę gra Brazylia? Ja pierdziele gdzie się podziali tamci piłkarze?!
25 marca 2013, 23:00 [cytuj]
----- http://www.youtube.com/watch?v=qsaY4cfl_80 ___

Obiekt naszych zainteresowań
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8595026/Danish-giants-Copenhagen-do-not-want-to-sell-star-striker-Andreas-Cornelius
------ http://www.youtube.com/watch?v=qsaY4cfl_80 ___ Obiekt naszych zainteresowań http://www1.skysports.com/football/news/11675/8595026/Danish-giants-Copenhagen-do-not-want-to-sell-star-striker-Andreas-Cornelius
25 marca 2013, 23:06 [cytuj]
No ja wiem ale mimo wszystki mam na dzieje ze przejdzie taki pomysl. Tak samo mysle ze fajnie by bylo gdyby holenderska liga z belgijska sie polaczyla, to samo ruskie i ukraina.
No ja wiem ale mimo wszystki mam na dzieje ze przejdzie taki pomysl. Tak samo mysle ze fajnie by bylo gdyby holenderska liga z belgijska sie polaczyla, to samo ruskie i ukraina
25 marca 2013, 23:28 [cytuj]
no i może wszystkie ligi bałkańskie w jedną i może nasza polska z czeska??? albo nie bo ekstraklasa była by jako ta niższa xd dla mnie niech graja tam gdzie ich kraj a nie, wtedy to już nie miałoby sensu, liga rosyjsko-ukraińska no prosze cie państwa nie po to mają swoje związki piłkarskie żeby się im ligi łączyły w jedną,
po za tym wyobrażasz sobie że to jest strata finansowa który kibic będzie leciał z kijowa do np petersburga na mecz.
no i może wszystkie ligi bałkańskie w jedną i może nasza polska z czeska??? albo nie bo ekstraklasa była by jako ta niższa xd dla mnie niech graja tam gdzie ich kraj a nie, wtedy to już nie miałoby sensu, liga rosyjsko-ukraińska no prosze cie państwa nie po to mają swoje związki piłkarskie żeby się im ligi łączyły w jedną, po za tym wyobrażasz sobie że to jest strata finansowa który kibic będzie leciał z kijowa do np petersburga na mecz
25 marca 2013, 23:33 [cytuj]
[quote=PatricziwwersjiBeta]Po kolumbijskich "produktach" pojawiają się zupełnie inne "dolegliwości" niż Katar :rotfl: Taka dygresja malutka.

No właśnie pojawia się katarek oraz inne ciekawe doznania.Mój przyjaciel Pablo ...... ehhhh stare dobre czasy :-)
[quote=PatricziwwersjiBeta]Po kolumbijskich "produktach" pojawiają się zupełnie inne "dolegliwości" niż Katar :rotfl: Taka dygresja malutka. No właśnie pojawia się katarek oraz inne ciekawe doznania.Mój przyjaciel Pablo ...... ehhhh stare dobre czasy :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 marca 2013, 23:36 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Moim zdaniem powinni im pozwolić zagrać, w końcu np. Swansea gra w Pl, a jak wszyscy wiemy to walia, Cardiff też jest blisko awansu tak więc dlaczego szkocja nie mogłaby sobie poradzić :) Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie bo poza celtikiem i Rangersami (dawniej) nie ma tam dobrych drużyn i większość by walczyła o utrzymanie w Championship

Nie bo za kilka lub kilkanaście lat Szkocja ogłosi pełną niepodległość ponieważ tak chcą obywatele a Walii to wisi.
Nie bo za kilka lub kilkanaście lat Szkocja ogłosi pełną niepodległość ponieważ tak chcą obywatele a Walii to wisi
25 marca 2013, 23:38 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
no i może wszystkie ligi bałkańskie w jedną i może nasza polska z czeska??? albo nie bo ekstraklasa była by jako ta niższa xd dla mnie niech graja tam gdzie ich kraj a nie, wtedy to już nie miałoby sensu, liga rosyjsko-ukraińska no prosze cie państwa nie po to mają swoje związki piłkarskie żeby się im ligi łączyły w jedną,
po za tym wyobrażasz sobie że to jest strata finansowa który kibic będzie leciał z kijowa do np petersburga na mecz

To nie problem. Tak jest już np. w KHL: Rosja, Białoruś, Ukraina, Czechy i Słowacja. Nawet Stoczniowiec Gdańsk aspiruję do tego zacnego grona.
To nie problem. Tak jest już np. w KHL: Rosja, Białoruś, Ukraina, Czechy i Słowacja. Nawet Stoczniowiec Gdańsk aspiruję do tego zacnego grona
26 marca 2013, 09:21 [cytuj]
Wiem ze sa takie plany polaczenia tych lig, holandii i belgii wiekszosc klubow jest za. Z tego co wiem to mialo by byc 10 druzyn z holandi i 10 z belgi. Spadalyby 4 druzyny a nizsze ligi by graly taki jak do tej pory i po 2 druzyny by awansowaly. Powstala by kolejna bardzo mocna liga ktora liczylaby sie w Europie. Ruskie tez maja taki plany tylko ze tam nie ma az tylu zwolennikow tej reformy, ale pozyjemy zobaczymy. Odleglosc to nie problem tak jak napisal trzaskal. Gdyby szahtar mial grac ze spartakiem w moskwie mysle ze bylby pelny stadion na luznikach a tak to pustkami swieci na wiekszosci meczy.
Wiem ze sa takie plany polaczenia tych lig, holandii i belgii wiekszosc klubow jest za. Z tego co wiem to mialo by byc 10 druzyn z holandi i 10 z belgi. Spadalyby 4 druzyny a nizsze ligi by graly taki jak do tej pory i po 2 druzyny by awansowaly. Powstala by kolejna bardzo mocna liga ktora liczylaby sie w Europie. Ruskie tez maja taki plany tylko ze tam nie ma az tylu zwolennikow tej reformy, ale pozyjemy zobaczymy. Odleglosc to nie problem tak jak napisal trzaskal. Gdyby szahtar mial grac ze spartakiem w moskwie mysle ze bylby pelny stadion na luznikach a tak to pustkami swieci na wiekszosci meczy
26 marca 2013, 17:52 [cytuj]
A tak z innej beczki , mam przeczucie ze Walijczycy mogą dzis zaskoczyć i ograc Chorwatów
A tak z innej beczki , mam przeczucie ze Walijczycy mogą dzis zaskoczyć i ograc Chorwatów
26 marca 2013, 19:56 [cytuj]
Co do łączenia lig i przenosin klubów do innych lig to dla mnie jest na razie dużo wątpliwości i odnoszę się do tego sceptycznie. Weźmy na przykład Celtik i Rangersów. Oba kluby grając w PL w pucharach musiały by reprezentować Anglików, co znacząco osłabiło by ligę szkocką przez obniżenie poziomu sportowego (w pucharach i lidze) oraz możliwy odpływ utalentowanych piłkarzy z ligi szkockiej na rzecz tych dwóch klubów i PL. Inna sprawa to teoretyczna sytuacja gdy jedna liga "pożarłaby" drugą np kluby holenderskie zajmowały miejsca pucharowe przez cztery sezony przed belgijskimi i co wtedy ? Owszem uzyskalibyśmy produk atrakcyjniejszy w lidze dla kibiców ale przy pucharach juz niekoniecznie bo mogłoby nie być tam zespołów z danego kraju. No i co byłoby z liczbą miejsc w pucharach . Na razie to dużo pytań i mało odpowiedzi
Co do łączenia lig i przenosin klubów do innych lig to dla mnie jest na razie dużo wątpliwości i odnoszę się do tego sceptycznie. Weźmy na przykład Celtik i Rangersów. Oba kluby grając w PL w pucharach musiały by reprezentować Anglików, co znacząco osłabiło by ligę szkocką przez obniżenie poziomu sportowego (w pucharach i lidze) oraz możliwy odpływ utalentowanych piłkarzy z ligi szkockiej na rzecz tych dwóch klubów i PL. Inna sprawa to teoretyczna sytuacja gdy jedna liga "pożarłaby" drugą np kluby holenderskie zajmowały miejsca pucharowe przez cztery sezony przed belgijskimi i co wtedy ? Owszem uzyskalibyśmy produk atrakcyjniejszy w lidze dla kibiców ale przy pucharach juz niekoniecznie bo mogłoby nie być tam zespołów z danego kraju. No i co byłoby z liczbą miejsc w pucharach . Na razie to dużo pytań i mało odpowiedzi
26 marca 2013, 20:06 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

wątpię - choć jestem za Walią :brawo:
wątpię - choć jestem za Walią :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 marca 2013, 21:09 [cytuj]
Wszyscy nasi angole dziś na ławie - i dobrze!
Wszyscy nasi angole dziś na ławie - i dobrze!
|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się