Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
29 marca 2013, 20:47 [cytuj]
Leicester - Millwall. Aż sobie zobaczę jak prezentuje się ten Smith i może Kane potem wejdzie. :cwaniak:
Leicester - Millwall. Aż sobie zobaczę jak prezentuje się ten Smith i może Kane potem wejdzie. :cwaniak:
LMAO
29 marca 2013, 20:50 [cytuj]
Może jednak nie wejdzie. Czerwona w 3 minucie dla kapitana Leicester(obrońca).
Może jednak nie wejdzie. Czerwona w 3 minucie dla kapitana Leicester(obrońca)
LMAO
29 marca 2013, 20:57 [cytuj]
BTW nie chcę tu siać jakiś bezpodstawnych plot, ale podobno Lloris wypadł ze składu na jutro, a ściągnięcie Archera z wypożyczenia dodatkowo wzmacnia podejrzenia, że może go nie być dłużej. Oby to tylko na jeden czy dwa mecze, bo Brad nie pasuje do naszej gry.
BTW nie chcę tu siać jakiś bezpodstawnych plot, ale podobno Lloris wypadł ze składu na jutro, a ściągnięcie Archera z wypożyczenia dodatkowo wzmacnia podejrzenia, że może go nie być dłużej. Oby to tylko na jeden czy dwa mecze, bo Brad nie pasuje do naszej gry
LMAO
29 marca 2013, 21:34 [cytuj]
Hades - nie załamuj nas takimi news-ami
Hades - nie załamuj nas takimi news-ami
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 marca 2013, 21:58 [cytuj]
Nie wierzcie we wszystko co przeczytacie... Ploty głoszą, że złamał rękę. Gdyby tak było to francuskie media już by o tym trąbiły.
Nie wierzcie we wszystko co przeczytacie... Ploty głoszą, że złamał rękę. Gdyby tak było to francuskie media już by o tym trąbiły
Can't Smile Without You!!!
29 marca 2013, 22:30 [cytuj]
Pewnie masz rację, ale mnie trochę do tego przekonało to ściągnięcie Archera. Bo chyba do u21 by go nie ściągali, skoro gra w lidze w innym klubie? Okaże się jutro o 15.
Pewnie masz rację, ale mnie trochę do tego przekonało to ściągnięcie Archera. Bo chyba do u21 by go nie ściągali, skoro gra w lidze w innym klubie? Okaże się jutro o 15
LMAO
29 marca 2013, 22:46 [cytuj]
Naturalnie. Każda plota może mieć w sobie coś z prawdy.
Naturalnie. Każda plota może mieć w sobie coś z prawdy
Can't Smile Without You!!!
29 marca 2013, 23:02 [cytuj]
Akurat w tym przypadku lepiej będzie dla nas, żeby nie miała.
Akurat w tym przypadku lepiej będzie dla nas, żeby nie miała
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 marca 2013, 23:25 [cytuj]
Nie chcę być niemiły, ale może kontuzja Brada nie byłaby taka zła. Archer czy kto inny mógłby pograć w LE. :]
Nie chcę być niemiły, ale może kontuzja Brada nie byłaby taka zła. Archer czy kto inny mógłby pograć w LE. :]
LMAO
29 marca 2013, 23:38 [cytuj]
Dostałem dziś info z fanclubu ajaxu, że my fanclubowicze z club card możemy dostać bilety na Amsterdam Arena na finał LE. Po dwa na kartę. Znajomy ma też i jakby nie jechał to mogę komuś dwa bilety załatwić, ale to muszę wiedzieć, czy nie pojedzie z bratem. Liczę, że naszych zobaczę u siebie na podwórku :P
Dostałem dziś info z fanclubu ajaxu, że my fanclubowicze z club card możemy dostać bilety na Amsterdam Arena na finał LE. Po dwa na kartę. Znajomy ma też i jakby nie jechał to mogę komuś dwa bilety załatwić, ale to muszę wiedzieć, czy nie pojedzie z bratem. Liczę, że naszych zobaczę u siebie na podwórku :P
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 marca 2013, 23:42 [cytuj]
takich http://www.youtube.com/watch?v=iuRXMNe5Bs8&feature=fvwp&NR=1
30 marca 2013, 10:06 [cytuj]
http://ofsajd.onet.pl/faceci/dwight-yorke-i-andy-cole-testuja-pilkarzy-manchesteru-united/3hnkf?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org

w MU strzelają z zamkniętymi oczyma
u nasz JD ostatnio chyba też:mysli:
http://ofsajd.onet.pl/faceci/dwight-yorke-i-andy-cole-testuja-pilkarzy-manchesteru-united/3hnkf?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org w MU strzelają z zamkniętymi oczyma u nasz JD ostatnio chyba też:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 marca 2013, 13:37 [cytuj]
Rafo jeśli będzie strzelał tak jak Rooney tą ostatnią bramkę to jestem ZA :D
Rafo jeśli będzie strzelał tak jak Rooney tą ostatnią bramkę to jestem ZA :D
Offence win games, defence wins titles
30 marca 2013, 14:54 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dostałem dziś info z fanclubu ajaxu, że my fanclubowicze z club card możemy dostać bilety na Amsterdam Arena na finał LE.

Mój kumpel też ma ten cały club card z Tesco. Myślisz, że się załapiemy?

BTW Mata jest chory. Ciekawe, jak sobie poradzi czelsi bez niego. :) I na rozluźnienie http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_magazine_big_picture/Messaini260213.jpg
Mój kumpel też ma ten cały club card z Tesco. Myślisz, że się załapiemy? BTW Mata jest chory. Ciekawe, jak sobie poradzi czelsi bez niego. :) I na rozluźnienie: http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_magazine_big_picture/Messaini260213.jpg
LMAO
30 marca 2013, 20:10 [cytuj]
łohoł, w 80 minucie Bayern 9:1 HSV :luzik:
łohoł, w 80 minucie Bayern 9:1 HSV :luzik:
30 marca 2013, 20:57 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Mój kumpel też ma ten cały club card z Tesco. Myślisz, że się załapiemy?

BTW Mata jest chory. Ciekawe, jak sobie poradzi czelsi bez niego. :) I na rozluźnienie http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_magazine_big_picture/Messaini260213.jpg

Próbuj :) jak powiesz, żeś from Poland i taką Ci dali kartę w fanclubie polskim ajaxu to może się zlitują hahaha
Próbuj :) jak powiesz, żeś from Poland i taką Ci dali kartę w fanclubie polskim ajaxu to może się zlitują hahaha
30 marca 2013, 23:34 [cytuj]
O'Neill zwolniony z Sunderlandu. Grubo.
O'Neill zwolniony z Sunderlandu. Grubo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 marca 2013, 00:38 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
O'Neill zwolniony z Sunderlandu. Grubo

pojebało ich w te święta?
pojebało ich w te święta?
31 marca 2013, 13:14 [cytuj]
Ciekawe kto ich obejmie? Co im da nowy trener teraz? Przez 7 meczy nie da się zbudować nowej drużyny...
Ciekawe kto ich obejmie? Co im da nowy trener teraz? Przez 7 meczy nie da się zbudować nowej drużyny
Offence win games, defence wins titles
31 marca 2013, 13:29 [cytuj]
no a znależć lepszego fachowca o O'Neilla ciężko im będzie...ogólnie przed sezonem myślałem że Sunderland będzie naprawde wymiatał,że będą bić się o miejsca 7-9,a tu taka sytuacja.
no a znależć lepszego fachowca o O'Neilla ciężko im będzie...ogólnie przed sezonem myślałem że Sunderland będzie naprawde wymiatał,że będą bić się o miejsca 7-9,a tu taka sytuacja
|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się