Forum dyskusyjne
1 kwietnia 2013, 22:57 [cytuj]
no to Jol wy..... Arrego z ligi - szkoda
no to Jol wy..... Arrego z ligi - szkoda:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 kwietnia 2013, 23:00 [cytuj]
No to Arsenal na Loftus Road przejedzie się po pogodzonych z losem gwiazdeczkach. Łudziłem się, że będą tam jeszcze mieli powody, żeby gryźć trawę.
No to Arsenal na Loftus Road przejedzie się po pogodzonych z losem gwiazdeczkach. Łudziłem się, że będą tam jeszcze mieli powody, żeby gryźć trawę
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 kwietnia 2013, 23:11 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
Dzisiaj QPR spada z ligi.

Townsend wróci bardziej doświadczony, będzie idealny zmiennik dla Lennona. Jedyny zawodnik o którego można się postarać to Remy
Jako że odchodzi Gallas to można by i postarać sie o Sambe/Mbia'e
Jako że odchodzi Gallas to można by i postarać sie o Sambe/Mbia'e
2 kwietnia 2013, 01:16 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
Chelsea 17.04 (przed meczem z MC) gra z Fulham, więc raczej ten mecz będzie po naszym meczu z City!
Mecz z Man City ( 21.04 ), a polfinaly LE 25.04 i 2.05. Czyli w przypadku awansu Nas lub Chelsea to tez odpada ten termin. Wtedy najblizszym terminem jest tydzien miedzy 5.05 a 12.05 jesli sie nie myle. Moze tak 3 mecze z Chelsea ??

Ale bylaby zabawa, wyrzucic ich z LE w polfinale i pozbawic tez szans na Top 4 tydzien pozniej w zaleglym meczu
Mecz z Man City ( 21.04 ), a polfinaly LE 25.04 i 2.05. Czyli w przypadku awansu Nas lub Chelsea to tez odpada ten termin. Wtedy najblizszym terminem jest tydzien miedzy 5.05 a 12.05 jesli sie nie myle. Moze tak 3 mecze z Chelsea ?? :D Ale bylaby zabawa, wyrzucic ich z LE w polfinale i pozbawic tez szans na Top 4 tydzien pozniej w zaleglym meczu :brawo:
2 kwietnia 2013, 01:30 [cytuj]
QPR jeszcze nie spadło ;p wystarczy że wygrają z Analami.
P
http://i47.tinypic.com/28tcfv7.png nasz przyszły trener jak AVB zrezygnuje
QPR jeszcze nie spadło ;p wystarczy że wygrają z Analami.
PS http://i47.tinypic.com/28tcfv7.png nasz przyszły trener jak AVB zrezygnuje
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 kwietnia 2013, 11:42 [cytuj]
Niech AV i QPR spadną. Wtedy słodko Remy + Benteke + Weimann + M'Bia do nas za 20 mln w sumie. To by był deal roku.
Niech AV i QPR spadną. Wtedy słodko Remy + Benteke + Weimann + M'Bia do nas za 20 mln w sumie. To by był deal roku
LMAO
2 kwietnia 2013, 13:08 [cytuj]
Zolter widziałeś jak ten Samba wczoraj zagrał? Jak Gallas w Mediolanie. Po co nam przepłacony stoper?
Zolter widziałeś jak ten Samba wczoraj zagrał? Jak Gallas w Mediolanie. Po co nam przepłacony stoper?
2 kwietnia 2013, 14:41 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
Jedyny stoper jaki by się nam tak na prawdę przydał, to ktoś z postawą byczka. Ktoś kto samym wyglądem zrobi różnicę. Lodołamacz. Nie wiem kto, może Huth?
Był nie tak dawno zarąbisty dokument o QPR w c+. Jak widać nie nauczyli się na własnych błędach. Poza tym ja nadal uważam, że Harry to nie jest dobra osoba do trzymania pieczy nad klubową kasą.
Jedyny stoper jaki by się nam tak na prawdę przydał, to ktoś z postawą byczka. Ktoś kto samym wyglądem zrobi różnicę. Lodołamacz. Nie wiem kto, może Huth?
Był nie tak dawno zarąbisty dokument o QPR w c+. Jak widać nie nauczyli się na własnych błędach. Poza tym ja nadal uważam, że Harry to nie jest dobra osoba do trzymania pieczy nad klubową kasą
2 kwietnia 2013, 14:50 [cytuj]
jin, my w sumie mamy bardzo dobry środek obrony. Jeszcze jak Kaboul wróci, to pozostanie nam martwienie się o boki.
Jak ja patrzę na nasz skład bez kontuzji, to jak dokupimy napastnika spokojnie wystarczy na walkę o TOP2 w lidze.
jin, my w sumie mamy bardzo dobry środek obrony. Jeszcze jak Kaboul wróci, to pozostanie nam martwienie się o boki.
Jak ja patrzę na nasz skład bez kontuzji, to jak dokupimy napastnika spokojnie wystarczy na walkę o TOP2 w lidze
LMAO
2 kwietnia 2013, 15:29 [cytuj]
Zgadzam się z Hadesem kadrę mamy wreszcie ustabilizowaną. Latem wystarczy wpuścić trochę świeżej krwi (2 dobre transfery + Rose i Townsend)i jedziemy po mistrza BPL. Miejsce w kadrze dla nich zrobią Gallas, Huddlestone i daj boże Adebayor.
Co do wypowiedzi Jin_Tae to takim "byczkiem" dla mnie jest już lekko zapomniany Younes, który już pewnie w tym sezonie ma granie w BPL i LE z głowy. Ale na przyszły sezon kwartet stoperów Daws, Kaboul, Vertonghen i Caulker wygląda obiecująco.
Zgadzam się z Hadesem kadrę mamy wreszcie ustabilizowaną. Latem wystarczy wpuścić trochę świeżej krwi (2 dobre transfery + Rose i Townsend)i jedziemy po mistrza BPL. Miejsce w kadrze dla nich zrobią Gallas, Huddlestone i daj boże Adebayor.
Co do wypowiedzi Jin_Tae to takim "byczkiem" dla mnie jest już lekko zapomniany Younes, który już pewnie w tym sezonie ma granie w BPL i LE z głowy. Ale na przyszły sezon kwartet stoperów Daws, Kaboul, Vertonghen i Caulker wygląda obiecująco
2 kwietnia 2013, 18:41 [cytuj]
Było powiedziane, że Kaboul może już niedługo zagrać. Podobno już nawet w rewanżu z Basel, ale AVB mówił, że będzie go wolniej wprowadzał z powrotem.
Było powiedziane, że Kaboul może już niedługo zagrać. Podobno już nawet w rewanżu z Basel, ale AVB mówił, że będzie go wolniej wprowadzał z powrotem
LMAO
2 kwietnia 2013, 22:44 [cytuj]
W tym sezonie pewnie już i tak nie osiągnie zadowalającej formy, za długa miał przerwę w treningach. Mam nadzieję, że po tak poważnej kontuzji będzie w stanie jeszcze osiągnąć formę szczytową, ale to dopiero po okresie przygotowawczym w lecie.
W tym sezonie pewnie już i tak nie osiągnie zadowalającej formy, za długa miał przerwę w treningach. Mam nadzieję, że po tak poważnej kontuzji będzie w stanie jeszcze osiągnąć formę szczytową, ale to dopiero po okresie przygotowawczym w lecie
2 kwietnia 2013, 23:20 [cytuj]
Ponoć negocjujemy z tym obrońcą http://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/5d/5dd7/5dd78e17a3ce4d4e81e9ab17b2f16a6d_thb14.jpg 1 kwietnia podali do wiadomości
3 kwietnia 2013, 00:13 [cytuj]
Chciałeś byczka na obronie to go będziesz miał :p
Chciałeś byczka na obronie to go będziesz miał :p
3 kwietnia 2013, 08:00 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tam zara spadnie QPR zdobędzie 21 pkt i wbije do 10
Varba to chyba Levy daje kasę? Więc sorry ale to nie AVB wina (Znajdź trenera który chciałby tak mieć) W ogóle każdego się czepiasz jak osądzi kogoś a sam pierdolisz jak potłuczony co chwila
Jakby Boas nie wymyślał jakiś napastników, którzy nie chcą do nas dołączyć, tylko realnie określił cele transferowe, to Levy w końcu kupiłby tego napastnika. Ja nie mam zamiaru się oszukiwać tak jak ty, że kupimy jakąś "gwiazdeczkę", bo przez lata widziałem, jak to działa w maszym klubie.Nie przyleciałem tu podjarany AVB. Nawet jak mieliśmy 5o baniek ze sprzedaży Keane i Berba, to nie wydaliśmy więcej niż 15mln na jednego piłkarza. Jak potrzebujesz samochód do pracy i nie stać cię na mercedesa to kupujesz forda, czy chodzisz na pieszo 10 km? Bo AVB zapierdala na pieszo pod górę. Mam nadzieje, że zrozumiałeś moje porównanie. Poza tym jak przychodzisz do takiego klubu jak Tottenham to liczysz się z faktem, że budżet będziesz miał ograniczony. Jakoś Paul Lambert potrafi znaleźć takiego Benteke za grosze. Remy też na pewno wybrałby QPR, jakbyśmy się właczyli do walki. Skoro Boas to taki trenerski geniusz, to niech stworzy kilka swoich gwiazd, tak jak to robił Wenger i Ferguson przez lata. Wydać mnóstwo klubowej kasy na piłkarza, co wszyscy wiedzą, że jest dobry to żadna sztuka.
Jakby Boas nie wymyślał jakiś napastników, którzy nie chcą do nas dołączyć, tylko realnie określił cele transferowe, to Levy w końcu kupiłby tego napastnika. Ja nie mam zamiaru się oszukiwać tak jak ty, że kupimy jakąś "gwiazdeczkę", bo przez lata widziałem, jak to działa w maszym klubie.Nie przyleciałem tu podjarany AVB. Nawet jak mieliśmy 5o baniek ze sprzedaży Keane i Berba, to nie wydaliśmy więcej niż 15mln na jednego piłkarza. Jak potrzebujesz samochód do pracy i nie stać cię na mercedesa to kupujesz forda, czy chodzisz na pieszo 10 km? Bo AVB zapierdala na pieszo pod górę. Mam nadzieje, że zrozumiałeś moje porównanie. Poza tym jak przychodzisz do takiego klubu jak Tottenham to liczysz się z faktem, że budżet będziesz miał ograniczony. Jakoś Paul Lambert potrafi znaleźć takiego Benteke za grosze. Remy też na pewno wybrałby QPR, jakbyśmy się właczyli do walki. Skoro Boas to taki trenerski geniusz, to niech stworzy kilka swoich gwiazd, tak jak to robił Wenger i Ferguson przez lata. Wydać mnóstwo klubowej kasy na piłkarza, co wszyscy wiedzą, że jest dobry to żadna sztuka
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 kwietnia 2013, 14:23 [cytuj]
Problem w tym raku że my nigdy nie wydamy kasy na top class the best of the best napastnika z uznanym nazwiskiem.
Dla nas 10 mln funtów to cena zaporowa a co tu dużo mówić, to nie jest cena za dobrego napastnika. Jeśli ktoś się łudzi że kupimy kogoś kto będzie sprawdzonym, ogranym już w europie napastnikiem(z uznanym nazwiskiem) to się grubo zdziwi.
Problem w tym raku że my nigdy nie wydamy kasy na top class the best of the best napastnika z uznanym nazwiskiem.
Dla nas 10 mln funtów to cena zaporowa a co tu dużo mówić, to nie jest cena za dobrego napastnika. Jeśli ktoś się łudzi że kupimy kogoś kto będzie sprawdzonym, ogranym już w europie napastnikiem(z uznanym nazwiskiem) to się grubo zdziwi
3 kwietnia 2013, 15:15 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2303376/Jermain-Defoe-injured-Ruled-Tottenhams-matches.html#ixzz2PPDLWjAW
styczniowa impotencja wychodzi nam bokiem ... Defoe out na 3 mecze (minimum, z kontuzjami różnie bywa), nie zagra z Evertonem, naszym jedynym napastnikiem jest Adebayor, który w tym sezonie prezentuje się katastrofalnie ... so nice
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2303376/Jermain-Defoe-injured-Ruled-Tottenhams-matches.html#ixzz2PPDLWjAW
styczniowa impotencja wychodzi nam bokiem ... Defoe out na 3 mecze (minimum, z kontuzjami różnie bywa), nie zagra z Evertonem, naszym jedynym napastnikiem jest Adebayor, który w tym sezonie prezentuje się katastrofalnie ... so nice :)
3 kwietnia 2013, 15:28 [cytuj]
Chociaż tyle, że z reprezentacji wraca Dempsey. W ostateczności, jest to nasz drugi zdrowy napastnik. Chociaż faktycznie, miernie to wygląda
Chociaż tyle, że z reprezentacji wraca Dempsey. W ostateczności, jest to nasz drugi zdrowy napastnik. Chociaż faktycznie, miernie to wygląda
3 kwietnia 2013, 15:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dla nas 10 mln funtów to cena zaporowa a co tu dużo mówić, to nie jest cena za dobrego napastnika. Jeśli ktoś się łudzi że kupimy kogoś kto będzie sprawdzonym, ogranym już w europie napastnikiem(z uznanym nazwiskiem) to się grubo zdziwi
A Ty ciągle się jakiejś głupiej teorii trzymasz, że DL nie da więcej niż 10 na napastnika. Dziwne, że za Llorisa, Gylfiego, Verthongena i nie mówiąc już o Dembele wydał 10 mln lub więcej EUR. Poza tym nie gadaj, że nie da się za dychę kupić dobrych napastników. Damba Ba kosztował 7 baniek i do tego zarabia 75000 co nie jest wygórowaną stawką jak na warunki zarówno napastnika jak i klubu. Jest wielu dobrych napastników. Trzeba tylko dobrze negocjować bo nawet szejki i ruscy nie mogą mieć po 8 w drużynie.
A Ty ciągle się jakiejś głupiej teorii trzymasz, że DL nie da więcej niż 10 na napastnika. Dziwne, że za Llorisa, Gylfiego, Verthongena i nie mówiąc już o Dembele wydał 10 mln lub więcej EUR. Poza tym nie gadaj, że nie da się za dychę kupić dobrych napastników. Damba Ba kosztował 7 baniek i do tego zarabia 75000 co nie jest wygórowaną stawką jak na warunki zarówno napastnika jak i klubu. Jest wielu dobrych napastników. Trzeba tylko dobrze negocjować bo nawet szejki i ruscy nie mogą mieć po 8 w drużynie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur