Forum dyskusyjne
3 lutego 2013, 22:25 [cytuj]
Kur.a ten diego costa z athletico jest zajebisty. taki napadzior by nam sie przydal ale to tylko marzenie
Kur.a ten diego costa z athletico jest zajebisty. taki napadzior by nam sie przydal ale to tylko marzenie ;(
3 lutego 2013, 22:29 [cytuj]
Tam ogolnie poziom nie za wysoki jest. Mysle ze nasza reprezentacja moglby z powodzeniem walczyc o puchar...
Tam ogolnie poziom nie za wysoki jest. Mysle ze nasza reprezentacja moglby z powodzeniem walczyc o puchar
3 lutego 2013, 22:29 [cytuj]
Mam nadzieję że Ade zepnie dupę i będzie strzelał a nie grał jako skrzydłowy czy pomocnik! Ale na NC zapewne zagra ma cały tydzień wolnego Clint padaka pełną gębą więc Holtby z Ade na froncie
Mam nadzieję że Ade zepnie dupę i będzie strzelał a nie grał jako skrzydłowy czy pomocnik! Ale na NC zapewne zagra ma cały tydzień wolnego Clint padaka pełną gębą więc Holtby z Ade na froncie :ok:
Offence win games, defence wins titles
3 lutego 2013, 22:40 [cytuj]
Balotelli w debiucie 2 bramy zajebał
Fakt że karny po faulu którego nie było ale liczy się strzał
Balotelli w debiucie 2 bramy zajebał:brawo:
Fakt że karny po faulu którego nie było ale liczy się strzał:ok:
3 lutego 2013, 22:46 [cytuj]
I do tego za 1,5 tygodnia mecz z Lyonem w LE... Ciężko będzie Ade wystąpić w obydwu tych spotkaniach...
I do tego za 1,5 tygodnia mecz z Lyonem w LE... Ciężko będzie Ade wystąpić w obydwu tych spotkaniach... ;|
3 lutego 2013, 23:05 [cytuj]
spokojnie od soboty(02.09) do czwartku (02.14) jest 5 dni przerwy.
spokojnie od soboty(02.09) do czwartku (02.14) jest 5 dni przerwy
3 lutego 2013, 23:53 [cytuj]
Defoe prawdopodobnie wyleci na około 3-7 tygodni.
Defoe prawdopodobnie wyleci na około 3-7 tygodni
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 lutego 2013, 00:36 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Defoe prawdopodobnie wyleci na około 3-7 tygodni
Skąd to info?
Skąd to info?
4 lutego 2013, 02:20 [cytuj]
Z jednej strony dobrze, z drugiej nie.
Z jednej strony dobrze, z drugiej nie
4 lutego 2013, 10:13 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Z jednej strony dobrze, z drugiej nie
z jednej źle i z drugiej źle. ludzie co z Wami?!
z jednej źle i z drugiej źle. ludzie co z Wami?!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 lutego 2013, 12:02 [cytuj]
Eidur
Jakie widzisz pozytywy w kontuzji Defoe. Nie wiem jak można napisać że to z jednej strony dobrze. Cieszysz się że wypada nam najskuteczniejszy napastnik i że zostajemy z jednym napadziorem w dodatku bez formy??
Eidur
Jakie widzisz pozytywy w kontuzji Defoe. Nie wiem jak można napisać że to z jednej strony dobrze. Cieszysz się że wypada nam najskuteczniejszy napastnik i że zostajemy z jednym napadziorem w dodatku bez formy??
4 lutego 2013, 12:14 [cytuj]
Przesadzasz. Nie życzę Defoe źle, ale to jest szansa na powrót normalnego napastnika na szpicę. Wreszcie ktoś kto potrafi przytrzymać piłkę i główkować.
BTW ktoś z was pisał, że Ade pewnie nie zagra z Newcastle, bo był w Afryce i będzie zmęczony. Ciekawe co w takim razie się stanie z Dempseyem, który gra w środę z Hondurasem.
Przesadzasz. Nie życzę Defoe źle, ale to jest szansa na powrót normalnego napastnika na szpicę. Wreszcie ktoś kto potrafi przytrzymać piłkę i główkować. :cwaniak:
BTW ktoś z was pisał, że Ade pewnie nie zagra z Newcastle, bo był w Afryce i będzie zmęczony. Ciekawe co w takim razie się stanie z Dempseyem, który gra w środę z Hondurasem. :)
LMAO
4 lutego 2013, 13:25 [cytuj]
Przecież nikt nigdy nie ustalił reguły, że tylko NAPASTNIK może grać na szpicy. W jednym takim klubie hiszpańskim OPŚ z powodzeniem zastępuje napastnika i robi to wręcz zajebiście
Przecież nikt nigdy nie ustalił reguły, że tylko NAPASTNIK może grać na szpicy. W jednym takim klubie hiszpańskim OPŚ z powodzeniem zastępuje napastnika i robi to wręcz zajebiście
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 lutego 2013, 13:39 [cytuj]
Jin
Tylko pokaż mi u nas kogoś w połowie tak dobrego jak ten OPŚ z hiszpańskiego klubu.
Jin
Tylko pokaż mi u nas kogoś w połowie tak dobrego jak ten OPŚ z hiszpańskiego klubu
4 lutego 2013, 14:17 [cytuj]
Nie cieszę się, że Defoe wypadł ze składu ale bez formy tak jak teraz jest bezproduktywny. Ostatni raz do bramki trafił z AV w grudniu. Na boisku ciężko ostatnio znaleźć pozytywy w jego grze. Gorszej skuteczności napastników dawno nie mieliśmy a teraz AVB będzie musiał kombinować albo wystawiać Adebayora, który gorzej raczej grać nie będzie. Ale napastnika na ławce brak, prawda.
Nie cieszę się, że Defoe wypadł ze składu ale bez formy tak jak teraz jest bezproduktywny. Ostatni raz do bramki trafił z AV w grudniu. Na boisku ciężko ostatnio znaleźć pozytywy w jego grze. Gorszej skuteczności napastników dawno nie mieliśmy a teraz AVB będzie musiał kombinować albo wystawiać Adebayora, który gorzej raczej grać nie będzie. Ale napastnika na ławce brak, prawda
4 lutego 2013, 14:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nikt też nie ustalił nigdy zasady, że na bramce gra tylko bramkarz... W krytycznych momentach (czyt. "świetna" forma Gomesa) mogliśmy wystawić tam Big Toma. Nie wiem dlaczego taki pomysł się nie pojawił

.
Może to dziwne Jin, ale wydaję mi się, że zadaniem trenera jest wydobycie wszystkiego co najlepsze z każdego zawodnika, czyli granie i rozwijanie piłkarza na jego ulubionej/nominalnej pozycji. Dlatego też nie kupuję Holtby'ego na DM, Walkera na RM (jak tu wielu podpowiadało, gdy Azza był kontuzjowany), ani też Dempseya/Sigurdssona na szpicy. Daliśmy dupy w tym okienku, bo wypożyczenie napastnika było realną sprawą, za co teraz przyjdzie być może nam zapłacić. Trudno, przeżyliśmy wiele, więc i to przeżyjemy. Ale gadanie, że "wuefistę" można wysłać do nauczania matematyki uważam za lekkie naciągnięcie.
Nikt też nie ustalił nigdy zasady, że na bramce gra tylko bramkarz... W krytycznych momentach (czyt. "świetna" forma Gomesa) mogliśmy wystawić tam Big Toma. Nie wiem dlaczego taki pomysł się nie pojawił :mysli:.
Może to dziwne Jin, ale wydaję mi się, że zadaniem trenera jest wydobycie wszystkiego co najlepsze z każdego zawodnika, czyli granie i rozwijanie piłkarza na jego ulubionej/nominalnej pozycji. Dlatego też nie kupuję Holtby'ego na DM, Walkera na RM (jak tu wielu podpowiadało, gdy Azza był kontuzjowany), ani też Dempseya/Sigurdssona na szpicy. Daliśmy dupy w tym okienku, bo wypożyczenie napastnika było realną sprawą, za co teraz przyjdzie być może nam zapłacić. Trudno, przeżyliśmy wiele, więc i to przeżyjemy. Ale gadanie, że "wuefistę" można wysłać do nauczania matematyki uważam za lekkie naciągnięcie
Can't Smile Without You!!!
4 lutego 2013, 15:00 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nikt też nie ustalił nigdy zasady, że na bramce gra tylko bramkarz... W krytycznych momentach (czyt. "świetna" forma Gomesa) mogliśmy wystawić tam Big Toma. Nie wiem dlaczego taki pomysł się nie pojawił

.
Może to dziwne Jin, ale wydaję mi się, że zadaniem trenera jest wydobycie wszystkiego co najlepsze z każdego zawodnika, czyli granie i rozwijanie piłkarza na jego ulubionej/nominalnej pozycji. Dlatego też nie kupuję Holtby'ego na DM, Walkera na RM (jak tu wielu podpowiadało, gdy Azza był kontuzjowany), ani też Dempseya/Sigurdssona na szpicy. Daliśmy dupy w tym okienku, bo wypożyczenie napastnika było realną sprawą, za co teraz przyjdzie być może nam zapłacić. Trudno, przeżyliśmy wiele, więc i to przeżyjemy. Ale gadanie, że "wuefistę" można wysłać do nauczania matematyki uważam za lekkie naciągnięcie

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
4 lutego 2013, 15:17 [cytuj]
Hades ja nie rozumiem po co napastnik ma przytrzymywać piłkę, Ade robi to tak że cała drużyna przeciwana stawia autobus i dupa! Napastnik ma strzelać gole a nie rozgrywać, od rozgrywania są napastnicy a od odbioru są DM`y. Ja rozumiem że jara nie których nowoczesny futbol, ale nie zawsze jest on potrzebny. Kontuzja JD to wiadomość fatalna, a forma Ade jest wielką niewiadomą.
Ps. Ja Ade bardzo lubię.
Hades ja nie rozumiem po co napastnik ma przytrzymywać piłkę, Ade robi to tak że cała drużyna przeciwana stawia autobus i dupa! Napastnik ma strzelać gole a nie rozgrywać, od rozgrywania są napastnicy a od odbioru są DM`y. Ja rozumiem że jara nie których nowoczesny futbol, ale nie zawsze jest on potrzebny. Kontuzja JD to wiadomość fatalna, a forma Ade jest wielką niewiadomą.
Ps. Ja Ade bardzo lubię
4 lutego 2013, 15:29 [cytuj]
U nas w szkole WF-u uczyła nas gościówa od plastyki. Było miodzio

graliśmy w piłę, kosza a nawet w zbijanego

Pamiętaj, że Demps zagrał bardzo dużo meczy(meczów? dyslekcja mi się włącza) na szpicy. Powtarzam, jakby AVB chciał napastnika to by go miał. Widocznie Ade plus Defoe/Kane mu wystarczą do końca sezonu. Może zmieni taktykę i w ogóle nie będzie napstnikiem gram? kto go tam wie. Jego klub jego wola może nawet grać 3 obrońcami bez bocznych
U nas w szkole WF-u uczyła nas gościówa od plastyki. Było miodzio :D graliśmy w piłę, kosza a nawet w zbijanego :hejka: Pamiętaj, że Demps zagrał bardzo dużo meczy(meczów? dyslekcja mi się włącza) na szpicy. Powtarzam, jakby AVB chciał napastnika to by go miał. Widocznie Ade plus Defoe/Kane mu wystarczą do końca sezonu. Może zmieni taktykę i w ogóle nie będzie napstnikiem gram? kto go tam wie. Jego klub jego wola może nawet grać 3 obrońcami bez bocznych
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 lutego 2013, 15:33 [cytuj]
Defoe na szpicy to porazka, wiec cieszy mnie jego kontuzja pod tym wzgledem ze nie bedzie tam gral bo sie do tego nie nadaje
Defoe na szpicy to porazka, wiec cieszy mnie jego kontuzja pod tym wzgledem ze nie bedzie tam gral bo sie do tego nie nadaje