Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  58  59  60  61  62    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
3 kwietnia 2013, 15:47 [cytuj]
http://www.facebook.com/COYSNews/posts/430827027010920

Lloris and Dempsey back in training. Defoe and Carroll both out. -AVB
http://www.facebook.com/COYSNews/posts/430827027010920 Lloris and Dempsey back in training. Defoe and Carroll both out. -AVB
3 kwietnia 2013, 16:21 [cytuj]
No Demba to dziwny przypadek bo niby ma bałagan w kolanach, a już od dwóch lat wali w BPL bramkę za bramką. Można było go w styczniu Chelsea podebrać. Myślę że w tym okienku AVB przekona Levego, że lepszy napastnik od Ade i JD to priorytet i przeznaczy na niego 15-20 mln funtów. Za takie pieniądze to już można dobrego napastnika pozyskać. Na Damiao nie ma co liczyć, bo przed MŚ nie zaryzykuje zmiany klubu. Trzeba kibicować żeby Aston Villa spadła, wtedy pewnie 15 mln za Benteke powinno przekonać ich do sprzedaży. Za podobne pieniądze można mieć Bony-ego, albo Aubameyanga.
No Demba to dziwny przypadek bo niby ma bałagan w kolanach, a już od dwóch lat wali w BPL bramkę za bramką. Można było go w styczniu Chelsea podebrać. Myślę że w tym okienku AVB przekona Levego, że lepszy napastnik od Ade i JD to priorytet i przeznaczy na niego 15-20 mln funtów. Za takie pieniądze to już można dobrego napastnika pozyskać. Na Damiao nie ma co liczyć, bo przed MŚ nie zaryzykuje zmiany klubu. Trzeba kibicować żeby Aston Villa spadła, wtedy pewnie 15 mln za Benteke powinno przekonać ich do sprzedaży. Za podobne pieniądze można mieć Bony-ego, albo Aubameyanga
3 kwietnia 2013, 16:33 [cytuj]
Ten Defoe to żadna strata. Nasi napastnicy grają w tym roku gówno. Janek na obronie daje większą możliwość na strzelenie bramki niż Ade/JD. Może pora zaryzykować z jakimś młodzikiem? W końcu Basel to nie jest jakaś europejska potęga.
Ten Defoe to żadna strata. Nasi napastnicy grają w tym roku gówno. Janek na obronie daje większą możliwość na strzelenie bramki niż Ade/JD. Może pora zaryzykować z jakimś młodzikiem? W końcu Basel to nie jest jakaś europejska potęga
LMAO
3 kwietnia 2013, 16:57 [cytuj]
raku powiedział/a:
Kupmy gówno, starajmy się lepić z niego garnek, a później narzekajmy, że nam nie wyszło i że mogliśmy od razu kupić garnek. Gratuluję rozumowania varba.

A teraz, co do Twojego porównania. Jeśli zbierasz na mercedesa, bo sobie tego mercedesa wymarzyłeś i wiesz, że będziesz nim jeździł przez lata, nigdy się na nim nie zawiedziesz, a do mechanika będziesz wpadał tylko na przegląd, to wolisz wyjebać w błoto lwią część tej sumy na szrot z komisu, bo przez chwilę będzie ci wygodniej, czy jednak lepiej odrobinę przecierpieć w autobusie, by za parę chwil kupić sobie auto, którego każdy ci będzie zazdrościł?

Wychodzisz z całkowicie idiotycznego i wielokrotnie krytykowanego, w tym również przez ciebie mój drogi, założenia, że lepiej jest kupić Sahę i kogoś mieć, wypieprzając w błoto pieniądze, chociażby z faktu płacenia mu tygodniowych apanaży, zamiast zaoszczędzić te funciaki i nabyć sobie napastnika, którego nie będziemy się wstydzić

A gdzie tu jest mowa o Saha? Ja chyba mówiłem o Benteke. I gdzie jest powiedziane, że na coś zbieramy? My nigdy nie kupimy garnka, bo nigdy nie będzie go nas na niego stać, więc będziemy się oszukiwać przez kilka lat, a potem kupimy glinę i przy dobrym garncarzu wyjdzie całkiem dobry garnek. My nigdy nie wydamy fortuny na piłkarza, bo nas na to nie stać. Ja mówie o kupowaniu młodego talentu, a ty wyskakujesz ze starym dziadem, więc jak to jest adekwatne do tego co napisałem. Można obserwować młodych piłkarzy przez długi czas wtedy ryzyko, że się nie sprawdzi jest znacznie mniejsze. Jak mamy zacząć budowę stadionu, to może być nasz jedyny sposób na kupowenie piłkarzy przez wiele lat. Wiadomo, że nie każdy piłkarz się sprawdzi, ale jak nie wydajesz fortuny to ryzyko nie jest tak ogromne. Poza tym nie każdy mercedes może nadawać się na nawierzchnie, po której będzie jeździł. Wiele drogich mercedesów tak właśnie skończyło w rowie. (Veron, Forlan- w Man Und, Kaka, Torres, Carroll- który wam się tylko wydawał mercedesem)
A gdzie tu jest mowa o Saha? Ja chyba mówiłem o Benteke. I gdzie jest powiedziane, że na coś zbieramy? My nigdy nie kupimy garnka, bo nigdy nie będzie go nas na niego stać, więc będziemy się oszukiwać przez kilka lat, a potem kupimy glinę i przy dobrym garncarzu wyjdzie całkiem dobry garnek. My nigdy nie wydamy fortuny na piłkarza, bo nas na to nie stać. Ja mówie o kupowaniu młodego talentu, a ty wyskakujesz ze starym dziadem, więc jak to jest adekwatne do tego co napisałem. Można obserwować młodych piłkarzy przez długi czas wtedy ryzyko, że się nie sprawdzi jest znacznie mniejsze. Jak mamy zacząć budowę stadionu, to może być nasz jedyny sposób na kupowenie piłkarzy przez wiele lat. Wiadomo, że nie każdy piłkarz się sprawdzi, ale jak nie wydajesz fortuny to ryzyko nie jest tak ogromne. Poza tym nie każdy mercedes może nadawać się na nawierzchnie, po której będzie jeździł. Wiele drogich mercedesów tak właśnie skończyło w rowie. (Veron, Forlan- w Man Und, Kaka, Torres, Carroll- który wam się tylko wydawał mercedesem)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 kwietnia 2013, 18:31 [cytuj]
Na pewno nie wydamy więcej niż 15 mln na zawodnika, ale nie dlatego, że nas nie stać. Po prostu stadion będzie pochłaniał prawie całe środki. No chyba, że sprzedamy Bale'a i wtedy Levy da tą kasę na skrzydłowego + napastnika + coś jeszcze.
Na pewno nie wydamy więcej niż 15 mln na zawodnika, ale nie dlatego, że nas nie stać. Po prostu stadion będzie pochłaniał prawie całe środki. No chyba, że sprzedamy Bale'a i wtedy Levy da tą kasę na skrzydłowego + napastnika + coś jeszcze
LMAO
3 kwietnia 2013, 18:51 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie sądzę, że mercedesy tak same z siebie wpadają do rowów, bo dużo dziurów na drodze. Zdecydowanie więcej, choć co ja się tam znam, zależy od kierowcy. Chociaż dla Ciebie AVB to wciąż Kubica, więc się nie dogadamy.

Wiesz, wychodząc z Twojego założenia, nigdy nie powinniśmy kupić Llorisa, Vertonghena, Modricia i paru jeszcze piłkarzy. A jednak oni na WHL byli (są).

A jeśli już chcesz o Benteke. Powiedz mi, w czym lepsze byłoby wydanie za niego 8 mln latem zeszłego roku, gdy nikt o nim nie słyszał i nie wiedział, co to za piłkarz, od zainwestowania tego w naszą młodzież i dania szansy takiemu Coulthristowi na przykład

Ja nie mam nic przeciwko dania szansy Couthristowi, ale to nie może być na zasadzie, że chłopak ma wziąć na siebie cieżar zdobywania bramek, bo się spali w progach. Benteke kosztował mało, więc nie miał na sobie żadnej presji. Nie wiem czy w akademii mamy piłkarza którego potrzebujemy, czyli silnej, bramkostrzelnej "9".

Dla mnie AVB to taki Vettel z początku kariery, który musi zapracować sobie na szacunek, musi też dostać szybki samochód, żeby wygrywać, a nie wiem czy stać nas na ten szybki samochód. Liczę, że może sam po kosztach sobie zbuduje, skoro nie może dostać go od biedniejszego teamu i zacznie poważnie ścigać się z Ferrari i McLarenem, tak jak to zrobił Red Bull.
Ja nie mam nic przeciwko dania szansy Couthristowi, ale to nie może być na zasadzie, że chłopak ma wziąć na siebie cieżar zdobywania bramek, bo się spali w progach. Benteke kosztował mało, więc nie miał na sobie żadnej presji. Nie wiem czy w akademii mamy piłkarza którego potrzebujemy, czyli silnej, bramkostrzelnej "9". Dla mnie AVB to taki Vettel z początku kariery, który musi zapracować sobie na szacunek, musi też dostać szybki samochód, żeby wygrywać, a nie wiem czy stać nas na ten szybki samochód. Liczę, że może sam po kosztach sobie zbuduje, skoro nie może dostać go od biedniejszego teamu i zacznie poważnie ścigać się z Ferrari i McLarenem, tak jak to zrobił Red Bull
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 kwietnia 2013, 19:38 [cytuj]
A ja uważam, że nam potrzebny jest napastnik dobrze zbudowany, pracowity i potrafiący się zastawić. Mamy taki potencjał z przodu (jakkolwiek to nie brzmi), że leniwy Adebayor i sprytny Defoe to za mało, aby wyciągnąć max umiejętności z Gylfiego, Azzy, Clinta czy nawet Bale'a (sic!). Na początku sezonu myślałem, że EA będzie idealny, no ale że nie gra od kilku miesięcy to jest jak jest. Chyba tęsknię za Crouchem na szpicy...
A ja uważam, że nam potrzebny jest napastnik dobrze zbudowany, pracowity i potrafiący się zastawić. Mamy taki potencjał z przodu (jakkolwiek to nie brzmi), że leniwy Adebayor i sprytny Defoe to za mało, aby wyciągnąć max umiejętności z Gylfiego, Azzy, Clinta czy nawet Bale'a (sic!). Na początku sezonu myślałem, że EA będzie idealny, no ale że nie gra od kilku miesięcy to jest jak jest. Chyba tęsknię za Crouchem na szpicy
www.facebook.com/OgienOdSkaja
3 kwietnia 2013, 20:20 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Chyba tęsknię za Crouchem na szpicy

Oczywiście że tak! Zresztą - każdy byle nie Ade!

A bramy Croucha z Man City i Young Boys'ami? To były czasy!
Oczywiście że tak! Zresztą - każdy byle nie Ade! A bramy Croucha z Man City i Young Boys'ami? To były czasy!
3 kwietnia 2013, 22:23 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A Ty ciągle się jakiejś głupiej teorii trzymasz, że DL nie da więcej niż 10 na napastnika. Dziwne, że za Llorisa, Gylfiego, Verthongena i nie mówiąc już o Dembele wydał 10 mln lub więcej EUR. Poza tym nie gadaj, że nie da się za dychę kupić dobrych napastników. Damba Ba kosztował 7 baniek i do tego zarabia 75000 co nie jest wygórowaną stawką jak na warunki zarówno napastnika jak i klubu. Jest wielu dobrych napastników. Trzeba tylko dobrze negocjować bo nawet szejki i ruscy nie mogą mieć po 8 w drużynie

To wytłumacz mi dlaczego takiego napastnika nie mamy skoro to takie simple i łatwe jak piszesz.
To wytłumacz mi dlaczego takiego napastnika nie mamy skoro to takie simple i łatwe jak piszesz
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 kwietnia 2013, 23:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To wytłumacz mi dlaczego takiego napastnika nie mamy skoro to takie simple i łatwe jak piszesz

Dla nas 10 mln funtów to cena zaporowa a co tu dużo mówić, to nie jest cena za dobrego napastnika. Jeśli ktoś się łudzi że kupimy kogoś kto będzie sprawdzonym, ogranym już w europie napastnikiem(z uznanym nazwiskiem) to się grubo zdziwi

Bo skoro dajemy na takich zawodników po 10 baniek to i damy za napastnika. DL da duże pieniądze na przyszłe transfery ofensywne. Jestem w stanie się z Tobą o dobre wino założyć.
Dla nas 10 mln funtów to cena zaporowa a co tu dużo mówić, to nie jest cena za dobrego napastnika. Jeśli ktoś się łudzi że kupimy kogoś kto będzie sprawdzonym, ogranym już w europie napastnikiem(z uznanym nazwiskiem) to się grubo zdziwi Bo skoro dajemy na takich zawodników po 10 baniek to i damy za napastnika. DL da duże pieniądze na przyszłe transfery ofensywne. Jestem w stanie się z Tobą o dobre wino założyć
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 kwietnia 2013, 00:04 [cytuj]
Moim zdaniem Levy da kasę na transfery jak będzie LM lub jak sprzedamy Garetha za pokazną sumkę
Moim zdaniem Levy da kasę na transfery jak będzie LM lub jak sprzedamy Garetha za pokazną sumkę
4 kwietnia 2013, 09:14 [cytuj]
jeśli wino to -
Barolo Denominazione di Origine Controllata e Garantita:ok:

---
:tak:
jeśli wino to - Barolo Denominazione di Origine Controllata e Garantita:ok: --- :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 kwietnia 2013, 11:12 [cytuj]
raku powiedział/a:
Apropo alkoholu. Jak się nazywał ten, który u Ciebie piliśmy? :P

Fernet Branca :D
4 kwietnia 2013, 11:27 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jeśli wino to -
Barolo Denominazione di Origine Controllata e Garantita:ok:

---
:tak:

Jak kupimy dobrego napadziora to i na Barolo się rzucę :-)
4 kwietnia 2013, 15:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Musi dobrze grzać, skoro Trzaskal do tej pory jest w dobrym optymistycznie nastawionym do transferów humorze.
Musi dobrze grzać, skoro Trzaskal do tej pory jest w dobrym optymistycznie nastawionym do transferów humorze
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 kwietnia 2013, 19:00 [cytuj]
Rozpiska komentatorów 5-8.04.2013
15.00 Tottenham - Everton (Marcin Rosłoń, Przemysław Rudzki)
Rozpiska komentatorów 5-8.04.2013 15.00 Tottenham - Everton (Marcin Rosłoń, Przemysław Rudzki)
4 kwietnia 2013, 19:09 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

ja też :ok:
ja też :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 kwietnia 2013, 19:12 [cytuj]
Ktoś wie, na którym npremium poleci Tottenham? Bo na nsport jest czelsi.
Ktoś wie, na którym npremium poleci Tottenham? Bo na nsport jest czelsi
|<  <<  <  58  59  60  61  62    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się