Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
5 kwietnia 2013, 23:50 [cytuj]
Gareth Bale Fan Page
Gareth Bale is a shock omission from the world's top 10 most expensive footballers! See the full list here http://bit.ly/ZDGNjG [from GMF]

i dobrze. Niech widzi swoje miejsce w szeregu. :D
Gareth Bale Fan Page Gareth Bale is a shock omission from the world's top 10 most expensive footballers! See the full list here: http://bit.ly/ZDGNjG [from GMF] i dobrze. Niech widzi swoje miejsce w szeregu. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 kwietnia 2013, 23:55 [cytuj]
Ciekawe, jak sobie poradzą bez swojej gwiazdy którą jest Fellaini i Mirallasa który ostatnio coraz lepiej się spisuje. Ciekawe, jak my poradzimy sobie bez kluczowego zawodnika w tym sezonie. Na super ciekawe widowisko to się nie zapowiada, ale mam nadzieję, że wygramy.
Ciekawe, jak sobie poradzą bez swojej gwiazdy którą jest Fellaini i Mirallasa który ostatnio coraz lepiej się spisuje. Ciekawe, jak my poradzimy sobie bez kluczowego zawodnika w tym sezonie. Na super ciekawe widowisko to się nie zapowiada, ale mam nadzieję, że wygramy
6 kwietnia 2013, 13:38 [cytuj]
Słyszeli pewnie że Ekstraklasa ma mieć 37 kolejek, i mam pytanie dlaczego niby wg niektórych pismaków będzie pierwszy sezon po zmianie trwał 1,5 roku ? Bo ja nie rozumiem zarówno zmiany jak i tego że ma trwać tak długo niby?

Coś ciekawego znalazłem :P http://www.transfermarkt.de/de/keisuke-honda/profil/spieler_66521.html Jeśli db rozumiem to w grudniu kończy mu się kontrakt :D Gdyby nasi sie do Hondy dorwali ależbym ze szczęścia piszczał:rotfl:
Słyszeli pewnie że Ekstraklasa ma mieć 37 kolejek, i mam pytanie dlaczego niby wg niektórych pismaków będzie pierwszy sezon po zmianie trwał 1,5 roku ? Bo ja nie rozumiem zarówno zmiany jak i tego że ma trwać tak długo niby? Coś ciekawego znalazłem :P http://www.transfermarkt.de/de/keisuke-honda/profil/spieler_66521.html Jeśli db rozumiem to w grudniu kończy mu się kontrakt :D Gdyby nasi sie do Hondy dorwali ależbym ze szczęścia piszczał:rotfl:
Offence win games, defence wins titles
6 kwietnia 2013, 14:22 [cytuj]
czemu nie ma newsu o nagrodzie janka :bezradny:
6 kwietnia 2013, 14:36 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Bo to nie Bale i nie ma się co śpieszyć w obawie że zanim napisany będzie news to On już będzie podpisywał kontrakt w Madrycie :P
Bo to nie Bale i nie ma się co śpieszyć w obawie że zanim napisany będzie news to On już będzie podpisywał kontrakt w Madrycie :P
6 kwietnia 2013, 14:56 [cytuj]
podbno szukamy zastepstwa za Bennego, to moze Shaw z Soton? Raz zakup z tego klubu sie oplacil, wiec moze teraz tez? ^^
podbno szukamy zastepstwa za Bennego, to moze Shaw z Soton? Raz zakup z tego klubu sie oplacil, wiec moze teraz tez? ^^
6 kwietnia 2013, 15:14 [cytuj]
mi się tam marzy Leighton Baines ale luke shaw jest młodym perspektywicznym graczemi oglądając soton ich obrona jest strasznie nieporadna ale shaw chyba najlepszy.
mi się tam marzy Leighton Baines ale luke shaw jest młodym perspektywicznym graczemi oglądając soton ich obrona jest strasznie nieporadna ale shaw chyba najlepszy
6 kwietnia 2013, 16:20 [cytuj]
Gratki dla Janka. Naprawdę znakomicie grał w marcu.
Gratki dla Janka. Naprawdę znakomicie grał w marcu
LMAO
6 kwietnia 2013, 17:29 [cytuj]
Jest szansa, 72 minuta, 1-2 Anale, ale grają w 10 !!
Jest szansa, 72 minuta, 1-2 Anale, ale grają w 10 !!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 kwietnia 2013, 17:30 [cytuj]
no Webb frajer jebany nareszcie wyjebał tego Niemca. Anale w 10 i 1:2 jest i 20 minut do końca. Sędziowanie Webba = kompromitacja w tym meczu
no Webb frajer jebany nareszcie wyjebał tego Niemca. Anale w 10 i 1:2 jest i 20 minut do końca. Sędziowanie Webba = kompromitacja w tym meczu
6 kwietnia 2013, 17:35 [cytuj]
ale gdzie tam te cioty nie strzelą na 2:2 tylko dadzą wbić sobie 3 bramke. Ja pierdole a tak żeby Tottenham grał z WBA to by w dupe dostali. Przecież wiadomo...
ale gdzie tam te cioty nie strzelą na 2:2 tylko dadzą wbić sobie 3 bramke. Ja pierdole a tak żeby Tottenham grał z WBA to by w dupe dostali. Przecież wiadomo
6 kwietnia 2013, 17:54 [cytuj]
Fuksiarze zajebani ten arse
Fuksiarze zajebani ten arse
6 kwietnia 2013, 17:55 [cytuj]
LUKAKU Ty pajacuu!!!!!! LONG coś Ty zrobił !!!! ZNOWU TEN JE...NY WEST BROM
LUKAKU Ty pajacuu!!!!!! LONG coś Ty zrobił !!!! ZNOWU TEN JE...NY WEST BROM
6 kwietnia 2013, 17:59 [cytuj]
K**wa , jak takie gówno jak Anusy wyprzedzi nas w tabeli to się załamię. Tak ujowego składu to już dawno nie mieli.
K**wa , jak takie gówno jak Anusy wyprzedzi nas w tabeli to się załamię. Tak ujowego składu to już dawno nie mieli
6 kwietnia 2013, 18:04 [cytuj]
wiedziałem kurwa że tak będzie. Jakie cioty ten WBA
wiedziałem kurwa że tak będzie. Jakie cioty ten WBA
6 kwietnia 2013, 18:09 [cytuj]
dzisiaj mieli samych adebayorów i defoeów w składzie
dzisiaj mieli samych adebayorów i defoeów w składzie
6 kwietnia 2013, 19:46 [cytuj]
Kurde ludzie ogarnijcie się patrzycie cały czas na innych i pierdolicie że nikt nie pomaga, THFC musi sam sobie zapracować na LM a nie liczyć że CFC, Ars i Everton sami odpadną z walki...
Kurde ludzie ogarnijcie się patrzycie cały czas na innych i pierdolicie że nikt nie pomaga, THFC musi sam sobie zapracować na LM a nie liczyć że CFC, Ars i Everton sami odpadną z walki
6 kwietnia 2013, 20:04 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/338461-tottenham-top-three-transfer-targets?tg=premier%20league
http://www.givemefootball.com/338461-tottenham-top-three-transfer-targets?tg=premier%20league
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 kwietnia 2013, 21:10 [cytuj]
musimy się patrzeć na innych bo zostało 8 meczów a arsenal ma tylko punkt straty do nas. arsenal który jest na mega gazie kontra tottenham który jest w dołku, i tak do wygląda
musimy się patrzeć na innych bo zostało 8 meczów a arsenal ma tylko punkt straty do nas. arsenal który jest na mega gazie kontra tottenham który jest w dołku, i tak do wygląda
6 kwietnia 2013, 22:06 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Nic nam nie da gapienie się na innych jeśli sami nie będziemy wygrywać, i tak to wygląda... Tak więc skupmy się po prostu na sobie i na własnych meczach.
Nic nam nie da gapienie się na innych jeśli sami nie będziemy wygrywać, i tak to wygląda... Tak więc skupmy się po prostu na sobie i na własnych meczach
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się