Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  61  62  63  64  65    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
6 kwietnia 2013, 23:14 [cytuj]
Ja tam ostatnio czytałem, że interesujemy się Mkhitaryanem i jesteśmy całkiem blisko pozyskanie Ince'a.
Ja tam ostatnio czytałem, że interesujemy się Mkhitaryanem i jesteśmy całkiem blisko pozyskanie Ince'a
LMAO
7 kwietnia 2013, 00:22 [cytuj]
A ja czytałem, że jesteśmy blisko pozyskania Pistoriusa bo świetnie strzela :D
A ja czytałem, że jesteśmy blisko pozyskania Pistoriusa bo świetnie strzela :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 kwietnia 2013, 00:24 [cytuj]
trzaskal zabiłeś mnie Ha ha ha :D
trzaskal zabiłeś mnie Ha ha ha :D
7 kwietnia 2013, 10:21 [cytuj]
Z nudów pozwoliłem sobie zrobić symulacje reszty sezonu. Oto co mi wyszło:
Tottenham 1:0 Everton
Chelsea 0:2 Tottenham
Tottenham 2:1 Manchester City
Wigan 0:0 Tottenham
Tottenham 0:0 Southampton
Stoke 0:1 Tottenham
Tottenham 3:1 Sunderland

Szkoda że taki scenariusz jest mało prawdopodobny na ten moment :bezradny:
Z nudów pozwoliłem sobie zrobić symulacje reszty sezonu. Oto co mi wyszło: Tottenham 1:0 Everton Chelsea 0:2 Tottenham Tottenham 2:1 Manchester City Wigan 0:0 Tottenham Tottenham 0:0 Southampton Stoke 0:1 Tottenham Tottenham 3:1 Sunderland Szkoda że taki scenariusz jest mało prawdopodobny na ten moment :bezradny:
7 kwietnia 2013, 11:42 [cytuj]
wigan i soton na remis w sytuacji kiedy walczymy o podium to raczej niedopuszczalny scenariusz.
wigan i soton na remis w sytuacji kiedy walczymy o podium to raczej niedopuszczalny scenariusz
7 kwietnia 2013, 12:17 [cytuj]
To tylko symulacja ale trzeba przyznać że Święci na ten moment znakomicie się prezentują. Widziałem wczoraj ich mecz, znakomicie się rozumieją w ofensywie
To tylko symulacja ale trzeba przyznać że Święci na ten moment znakomicie się prezentują. Widziałem wczoraj ich mecz, znakomicie się rozumieją w ofensywie
7 kwietnia 2013, 12:45 [cytuj]
Ale za to w defenstywie nie poradni są jak dzieciaki we mgle :P
Ale za to w defenstywie nie poradni są jak dzieciaki we mgle :P
Offence win games, defence wins titles
7 kwietnia 2013, 13:24 [cytuj]
Powiem Wam że narzekamy na naszych grajków , ale oglądam własnie mecz Milanu z Fiorentiną , zobaczcie co tam zrobił pizzaro przy bramce dla Milanu haha , za takie coś to od razu do klubu kokosa
Powiem Wam że narzekamy na naszych grajków , ale oglądam własnie mecz Milanu z Fiorentiną , zobaczcie co tam zrobił pizzaro przy bramce dla Milanu haha , za takie coś to od razu do klubu kokosa
7 kwietnia 2013, 13:26 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=ZaEQfwZ_pVQ juz jest na yt ,polecam
http://www.youtube.com/watch?v=ZaEQfwZ_pVQ juz jest na yt ,polecam
7 kwietnia 2013, 13:34 [cytuj]
ubił swoich starych kolegów
ubił swoich starych kolegów
7 kwietnia 2013, 14:39 [cytuj]
I kurde Viola doprowadziła do 2:2 :rotfl:
I kurde Viola doprowadziła do 2:2 :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
7 kwietnia 2013, 17:34 [cytuj]
Mam pytanie :D Czy mecz z Chelsea z powodu awansu "The Blues" do półfinału w pucharze, będzie przełożony? :D
Mam pytanie :D Czy mecz z Chelsea z powodu awansu "The Blues" do półfinału w pucharze, będzie przełożony? :D
7 kwietnia 2013, 17:35 [cytuj]
tak ;)
tak ;)
7 kwietnia 2013, 17:48 [cytuj]
Tak oglądam QPR i trzeba powiedzieć że Townsend ładnie napierdala
Tak oglądam QPR i trzeba powiedzieć że Townsend ładnie napierdala
7 kwietnia 2013, 17:53 [cytuj]
Śmiać mi się chce jak patrze teraz na staty Newcastle w meczu z Fulham. Jak moliśmy z nimi przegrac?
Śmiać mi się chce jak patrze teraz na staty Newcastle w meczu z Fulham. Jak moliśmy z nimi przegrac?
7 kwietnia 2013, 19:58 [cytuj]
No to został nam pojedynek z Analami na koniec sezonu - ------- mu mamy 6 meczy oni 7 .. mamy 2 pkt przewagi nad --- co oznacza, że wszystko teraz leży po stronie Woolwich, to oni "rozdają karty":mysli:
No to został nam pojedynek z Analami na koniec sezonu - ------- mu mamy 6 meczy oni 7 .. mamy 2 pkt przewagi nad --- co oznacza, że wszystko teraz leży po stronie Woolwich, to oni "rozdają karty":mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 kwietnia 2013, 20:12 [cytuj]
Oby tylko Azza wrócił; bo na Bale już nie liczę. To, że po 2 tyg. będzie gotów do gry to jakaś zasłona dymna, która miała nie odebrać pozostałym woli do walki. Nooo i JD chyba jest bliski powrotu do zdrowia - teraz gdy Ade coś czasem strzela - jego 15 min. wejścia na koniec spotkań mogą mu tylko pomóc - u Arrego właśnie był takim JOKEREM..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nasze mecze: MC, WIGAN, SOU, CFC, STO, SUN
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mecze Woolwich: NOR, EVE, FUL, MU, QPR, WIG, NU
:mysli: --- jest szansa, ale mamy trudne zadanie
Oby tylko Azza wrócił; bo na Bale już nie liczę. To, że po 2 tyg. będzie gotów do gry to jakaś zasłona dymna, która miała nie odebrać pozostałym woli do walki. Nooo i JD chyba jest bliski powrotu do zdrowia - teraz gdy Ade coś czasem strzela - jego 15 min. wejścia na koniec spotkań mogą mu tylko pomóc - u Arrego właśnie był takim JOKEREM.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nasze mecze: MC, WIGAN, SOU, CFC, STO, SUN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mecze Woolwich: NOR, EVE, FUL, MU, QPR, WIG, NU :mysli: --- jest szansa, ale mamy trudne zadanie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 kwietnia 2013, 21:06 [cytuj]
Wiadomo kiedy mecz z Cfc ?
Wiadomo kiedy mecz z Cfc ?
7 kwietnia 2013, 21:24 [cytuj]
O to apel Janka na FB do nas:

Jan Vertonghen
Trust us ! ! !

Czy jestem gotów bronić Tottenhamu?
Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub jego. :D
O to apel Janka na FB do nas: Jan Vertonghen Trust us ! ! ! Czy jestem gotów bronić Tottenhamu? Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub jego. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 kwietnia 2013, 22:02 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rp8hvyjZWHs
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rp8hvyjZWHs
|<  <<  <  61  62  63  64  65    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się