Forum dyskusyjne
10 kwietnia 2013, 11:52 [cytuj]
mając w perspektywie wyprzedaż w QPR, warto byłoby się zastanowić nad Loicem Remy i Chrisem Sambą.
Obaj powinni być dostępni za jakies 15 mln a jednak jest to pewien gwarant w obronie ze strony Samby, no a Remy gorszy od Defoe nie będzie
mając w perspektywie wyprzedaż w QPR, warto byłoby się zastanowić nad Loicem Remy i Chrisem Sambą.
Obaj powinni być dostępni za jakies 15 mln a jednak jest to pewien gwarant w obronie ze strony Samby, no a Remy gorszy od Defoe nie będzie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
10 kwietnia 2013, 11:53 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Lepszy też nie
Lepszy też nie :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 kwietnia 2013, 12:09 [cytuj]
Samba zaszczepi w drużynie mentalność zwycięzców i doprowadzi nas do sukcesów. Gości z takim CV właśnie potrzebujemy!
Samba zaszczepi w drużynie mentalność zwycięzców i doprowadzi nas do sukcesów. Gości z takim CV właśnie potrzebujemy!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 kwietnia 2013, 12:57 [cytuj]
No tak, spadł z Blackburn, prawie już spadł z QPR. Kupili go do Anży żeby po połowie sezonu odsprzedać
No tak, spadł z Blackburn, prawie już spadł z QPR. Kupili go do Anży żeby po połowie sezonu odsprzedać :D
10 kwietnia 2013, 12:57 [cytuj]
Zoolander - to był oczywiście żart o Sambie

?
Zoolander - to był oczywiście żart o Sambie:muza: ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 kwietnia 2013, 15:07 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Oglądałem kilka meczy QPR i kupno Samby jest raczej średnim pomysłem , strasznie głupie błędy robi w obronie
Oglądałem kilka meczy QPR i kupno Samby jest raczej średnim pomysłem , strasznie głupie błędy robi w obronie
10 kwietnia 2013, 15:29 [cytuj]
Remy okej, bo ma klauzulę chyba na 6 czy 8 mln, ale od Samby to my mamy 4 lepszych obrońców teraz.
Remy okej, bo ma klauzulę chyba na 6 czy 8 mln, ale od Samby to my mamy 4 lepszych obrońców teraz
LMAO
10 kwietnia 2013, 15:57 [cytuj]
Ostatnia bramka Remy-ego klasa. Coś w stylu Bale'a. Przy grze w osłabieniu przez większość meczu, w 85 minucie po przebiegnięciu całego boiska tak uderzyć- szacun. Za takie gole to można i 10 mln zapłacić za niego. A co do Samby to nie żartujmy. Gość w 2 sezony zaliczy 2 spadki z ligi. Na angielskich stronach można przeczytać, że interesujemy się Douglasem z Twente, któremu w czerwcu kończy się kontrakt. Jak dla mnie to jest to lepsza i tańsza opcja od Samby.
Ostatnia bramka Remy-ego klasa. Coś w stylu Bale'a. Przy grze w osłabieniu przez większość meczu, w 85 minucie po przebiegnięciu całego boiska tak uderzyć- szacun. Za takie gole to można i 10 mln zapłacić za niego. A co do Samby to nie żartujmy. Gość w 2 sezony zaliczy 2 spadki z ligi. Na angielskich stronach można przeczytać, że interesujemy się Douglasem z Twente, któremu w czerwcu kończy się kontrakt. Jak dla mnie to jest to lepsza i tańsza opcja od Samby
10 kwietnia 2013, 19:58 [cytuj]
Na rozluźnienie
http://ofsajd.onet.pl/plotki/pilkarz-chelsea-sypial-z-dziewczyna-kolegi-z-druzyny/p3jg4?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org
Na rozluźnienie
:rotfl:
http://ofsajd.onet.pl/plotki/pilkarz-chelsea-sypial-z-dziewczyna-kolegi-z-druzyny/p3jg4?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org
Offence win games, defence wins titles
10 kwietnia 2013, 20:39 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Tottenham-pozyska-Sona-435
Fajnie jakby to było prawdą. Mieli byśmy solidnego napastnika który może z powodzeniem grać na skrzydle.
http://tottenham24.pl/news/Tottenham-pozyska-Sona-435
Fajnie jakby to było prawdą. Mieli byśmy solidnego napastnika który może z powodzeniem grać na skrzydle
10 kwietnia 2013, 20:48 [cytuj]
[quote=Onio11
http://tottenham24.pl/news/Tottenham-pozyska-Sona-435 Fajnie jakby to było prawdą. Mieli byśmy solidnego napastnika który może z powodzeniem grać na skrzydle [/quote]
A który "news" z tejże strony okazał się kiedykolwiek prawdą?
Co to w ogóle znaczy: Tottenham pozyska Sona

. Dobre mają wtyki, bo pewnie Levy nawet jeszcze o tym nie wie heh. "Mają rozmach skurwisyny"
A który "news" z tejże strony okazał się kiedykolwiek prawdą?
Co to w ogóle znaczy: Tottenham pozyska Sona :blee:. Dobre mają wtyki, bo pewnie Levy nawet jeszcze o tym nie wie heh. "Mają rozmach skurwisyny" ;P
Can't Smile Without You!!!
10 kwietnia 2013, 22:16 [cytuj]
co barcelona znaczy bez messiego dopiero po jego wejściu jakoś to wygląda sszkoda bo liczyłem na awans PSG
co barcelona znaczy bez messiego dopiero po jego wejściu jakoś to wygląda sszkoda bo liczyłem na awans PSG
10 kwietnia 2013, 22:38 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Szkoda, naprawdę szkoda, też byłem za PSG. W 1 połowie grali super, tylko trochę więcej szczęścia. W tym meczu to PSG zasłużyło na awans, no ale stało się inaczej.
Szkoda, naprawdę szkoda, też byłem za PSG. W 1 połowie grali super, tylko trochę więcej szczęścia. W tym meczu to PSG zasłużyło na awans, no ale stało się inaczej
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
11 kwietnia 2013, 17:04 [cytuj]
Wg skaju http://www.transfermarkt.co.uk/pl/el-hadji-ba/profil/spieler_169090.html tym się interesujemy też
11 kwietnia 2013, 17:21 [cytuj]
tuczi
wejdz sobie w serwis. tam jest znak zapytania.
jak dla mnie bardzo dobrze, ze w koncu jest jakis serwis. jest duzo newsow, nie musze wchodzic non stop w translator i tlumaczyc tego, czego nie wiem.
tuczi
wejdz sobie w serwis. tam jest znak zapytania.
jak dla mnie bardzo dobrze, ze w koncu jest jakis serwis. jest duzo newsow, nie musze wchodzic non stop w translator i tlumaczyc tego, czego nie wiem
12 kwietnia 2013, 12:59 [cytuj]
Ciekawe czy wypali z Alvaro Negredo .
Ciekawe czy wypali z Alvaro Negredo
12 kwietnia 2013, 23:50 [cytuj]
Propo Negredo dziś gol w derbach. I propo co czują kibice Sevilli prowadzić 3:0 i skończyć na 3:3...
Aż mi się niektóre mecze Spursiaków przypomniały
Propo Negredo dziś gol w derbach. I propo co czują kibice Sevilli prowadzić 3:0 i skończyć na 3:3...
Aż mi się niektóre mecze Spursiaków przypomniały :rotfl:
13 kwietnia 2013, 10:30 [cytuj]
Wlasnie sobie zdalem sprawe ze dzisiaj Arsenal wyprzedni nas i zyska przewage 2 ptk
Wlasnie sobie zdalem sprawe ze dzisiaj Arsenal wyprzedni nas i zyska przewage 2 ptk ;(
13 kwietnia 2013, 14:28 [cytuj]
1 punkt ale i tak ciężko będzie o LM i jak co roku przygotowuje się na to że się nie dostaniemy.
1 punkt ale i tak ciężko będzie o LM i jak co roku przygotowuje się na to że się nie dostaniemy
13 kwietnia 2013, 15:56 [cytuj]
Przemas odbyciaki przegrają
Przemas odbyciaki przegrają :P
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong