Forum dyskusyjne
15 kwietnia 2013, 12:12 [cytuj]
Wymiana AVB za Mou? hmmmmmmmm......
Wymiana AVB za Mou? hmmmmmmmm......:mysli:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 kwietnia 2013, 12:21 [cytuj]
Dla nas to Baines jest idealnym kandydatem do wzmocnienia tej pozycji. Z nim w składzie nie musimy mieć klasycznego lewego skrzydłowego jakim był Bale przed AVB, tylko gościa w stylu Sigurdssona co będzie schodził do środka. Czołowe kluby BPL lewą obronę mają dobrze obsadzoną więc raczej nie będą podbijać stawki za niego. Shaw też mi się podoba, ale jak mamy grać o coś więcej niż 4 miejsce, to lepiej ściągać doświadczonych graczy. Bo już jednego młodego Rose'a na tej pozycji będziemy mieć.
Dla nas to Baines jest idealnym kandydatem do wzmocnienia tej pozycji. Z nim w składzie nie musimy mieć klasycznego lewego skrzydłowego jakim był Bale przed AVB, tylko gościa w stylu Sigurdssona co będzie schodził do środka. Czołowe kluby BPL lewą obronę mają dobrze obsadzoną więc raczej nie będą podbijać stawki za niego. Shaw też mi się podoba, ale jak mamy grać o coś więcej niż 4 miejsce, to lepiej ściągać doświadczonych graczy. Bo już jednego młodego Rose'a na tej pozycji będziemy mieć
15 kwietnia 2013, 16:50 [cytuj]
baines jest marzeniem chyba każdego, evra pewnie niedługo zostanie wyjebany z united a evertonowi zawsze po drodze było z transferami z nimi :/
baines jest marzeniem chyba każdego, evra pewnie niedługo zostanie wyjebany z united a evertonowi zawsze po drodze było z transferami z nimi :/
15 kwietnia 2013, 17:12 [cytuj]
Tyle że Baines ma 29 lat na karku i jest w tym samym wieku co BAE więc po co ta wymiana miała by być, sprzedaż BAE jeśli ma być to teraz ale nie róbmy draki że go zastąpi ktoś w tym samym wieku za większą cenę bo wartość Baines`a to 22 mln euro wg transfermarktu a tyle za Bennego nie wyciągniemy nefer efer nawet jeśli ma to być Monaco...
Tyle że Baines ma 29 lat na karku i jest w tym samym wieku co BAE więc po co ta wymiana miała by być, sprzedaż BAE jeśli ma być to teraz ale nie róbmy draki że go zastąpi ktoś w tym samym wieku za większą cenę bo wartość Baines`a to 22 mln euro wg transfermarktu a tyle za Bennego nie wyciągniemy nefer efer nawet jeśli ma to być Monaco
Offence win games, defence wins titles
15 kwietnia 2013, 17:40 [cytuj]
22 mln euro to kwota z sufitu. Max 12 i to przy dobrych dla Evertonu wiatrach. Ten transfermarkt schodzi na psy(jeśli już nie zszedł) podają tam kwoty z sufitu nie mające pokrycia w 1% nawet
Poza tym to nie chodzi o wiek tylko o umiejętności a Baines ma 2 razy większe niż BAE w formie
22 mln euro to kwota z sufitu. Max 12 i to przy dobrych dla Evertonu wiatrach. Ten transfermarkt schodzi na psy(jeśli już nie zszedł) podają tam kwoty z sufitu nie mające pokrycia w 1% nawet
Poza tym to nie chodzi o wiek tylko o umiejętności a Baines ma 2 razy większe niż BAE w formie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 kwietnia 2013, 20:10 [cytuj]
No wiem, ale chodzi o Everton i oni pewno tyle by powiedzieli a wg mnie zapłacić tyle kasy za bądź co bądź dojrzałego jeśli nie powiedzieć podstarzałęgo lewego obrońcy w takim klubie jak my gdzie kasa nie leję się strumieniem nie jest dobrym rozwiązaniem ale to moje zdanie
No wiem, ale chodzi o Everton i oni pewno tyle by powiedzieli a wg mnie zapłacić tyle kasy za bądź co bądź dojrzałego jeśli nie powiedzieć podstarzałęgo lewego obrońcy w takim klubie jak my gdzie kasa nie leję się strumieniem nie jest dobrym rozwiązaniem ale to moje zdanie :tak:
15 kwietnia 2013, 20:35 [cytuj]
Dzisiejszy skład na ManU:
Possible Early update in the line up. U-21 team Vigouroux, Fredericks, Fryers, Kaboul, Hall, Veljkovic, McEvoy, Dombaxe, Coulthirst, Bentaleb, Ceballos.
Dzisiejszy skład na ManU:
Possible Early update in the line up. U-21 team Vigouroux, Fredericks, Fryers, Kaboul, Hall, Veljkovic, McEvoy, Dombaxe, Coulthirst, Bentaleb, Ceballos
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 kwietnia 2013, 22:18 [cytuj]
http://sport.tvp.pl/10750671/top-25-najlepsi-pomocnicy-w-europie#undefined
http://sport.tvp.pl/10750671/top-25-najlepsi-pomocnicy-w-europie#undefined
15 kwietnia 2013, 23:00 [cytuj]
nie ma modrica, bale'a, silvy, yaya, ronaldo, xaviego i wielu innych, także dziękuje mocno
ok, dopiero spojrzałem. sport tvp
nie ma modrica, bale'a, silvy, yaya, ronaldo, xaviego i wielu innych, także dziękuje mocno
ok, dopiero spojrzałem. sport tvp :)
15 kwietnia 2013, 23:34 [cytuj]
smackey powiedział/a:

no właśnie, to nie tvp tylko bleacher report. Tak America zna się na soccerze.
no właśnie, to nie tvp tylko bleacher report. Tak America zna się na soccerze. :D
15 kwietnia 2013, 23:35 [cytuj]
Kuzva młodzież przegrała z MU.
Kaboul tylko 48 minut

Jeszcze długa droga do pierwszego składu.
A Sandro niby zaczął biegać i ma latem grać ale to takie info z dupy gdzieś po dziadkowskich stronach znalezione.
Kuzva młodzież przegrała z MU.
Kaboul tylko 48 minut ;| Jeszcze długa droga do pierwszego składu.:zly:
A Sandro niby zaczął biegać i ma latem grać ale to takie info z dupy gdzieś po dziadkowskich stronach znalezione
15 kwietnia 2013, 23:44 [cytuj]
Co tu dużo gadać. Jeśli będziemy w czwórce to nadzieja będzie /Matka kocha wszystkie swoje dzieci :-)/ jeśli nie to już nawet Matka nie będzie potrzebna.
Co tu dużo gadać. Jeśli będziemy w czwórce to nadzieja będzie /Matka kocha wszystkie swoje dzieci :-)/ jeśli nie to już nawet Matka nie będzie potrzebna
16 kwietnia 2013, 11:34 [cytuj]
smackey powiedział/a:

A co w tym sezonie takiego zorbił Modrić wielkiego? Rozegranie 90 minut w meczu realu nie jest jakimś super osiągnięciem( chociaż nie jestem pewien żeby już to zrobił). Fakt, brak Bale'a, Ronaldo, Silvy jest dziwny ale jest Dembele
Dziwi mnie Pirlo który ten sezon ma słaby co pokazał w dwumeczu z Bayernem i wczorajszym meczem z Lazio chociażby. No i zanim sie zacznie krytykować to chociaż obrazki mozna obejrzeć do końca. Xavi jest 3.
A co w tym sezonie takiego zorbił Modrić wielkiego? Rozegranie 90 minut w meczu realu nie jest jakimś super osiągnięciem( chociaż nie jestem pewien żeby już to zrobił). Fakt, brak Bale'a, Ronaldo, Silvy jest dziwny ale jest Dembele :D
Dziwi mnie Pirlo który ten sezon ma słaby co pokazał w dwumeczu z Bayernem i wczorajszym meczem z Lazio chociażby. No i zanim sie zacznie krytykować to chociaż obrazki mozna obejrzeć do końca. Xavi jest 3
16 kwietnia 2013, 14:24 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Kaboul-znow-kontuzjowany-466
kurw....
http://www.tottenham24.pl/news/Kaboul-znow-kontuzjowany-466
kurw
16 kwietnia 2013, 14:54 [cytuj]
Our Premier League match away to Chelsea, postponed from last weekend as a result of the FA Cup semi-finals, has been rescheduled for Wednesday, May 8, kick-off 7.45pm.
Our Premier League match away to Chelsea, postponed from last weekend as a result of the FA Cup semi-finals, has been rescheduled for Wednesday, May 8, kick-off 7.45pm
16 kwietnia 2013, 16:06 [cytuj]
Daily Mirror nie jest dość wiarygodnym źródłem ale raczej pewne jest, że BAE odejdzie i w jego miejsce potrzebujemy naprawdę porządnego obrońcy.
Tottenham boss Andre Villas-Boas has two names under consideration to replace Benoit Assou-Ekotto as Spurs first-choice left-back next season, according to the Daily Mirror.
Villas-Boas has put a new left-back at the top of his summer shopping list, and instructed club scouts to scour Europe for the best talent.
And the report claims he's come up with two names - Real Madrid's Fabio Coentrao and Inter Milan's Alvaro Pereira.
Daily Mirror nie jest dość wiarygodnym źródłem ale raczej pewne jest, że BAE odejdzie i w jego miejsce potrzebujemy naprawdę porządnego obrońcy.
Tottenham boss Andre Villas-Boas has two names under consideration to replace Benoit Assou-Ekotto as Spurs first-choice left-back next season, according to the Daily Mirror.
Villas-Boas has put a new left-back at the top of his summer shopping list, and instructed club scouts to scour Europe for the best talent.
And the report claims he's come up with two names - Real Madrid's Fabio Coentrao and Inter Milan's Alvaro Pereira
16 kwietnia 2013, 16:13 [cytuj]
Dziś wszyscy trzymamy kciuki za Everton Panowie.
Dziś wszyscy trzymamy kciuki za Everton Panowie
16 kwietnia 2013, 16:50 [cytuj]
proponuje liczyc na siebie, bo sami sobie jestesmy winni, ze musimy evertonem z arsenalem ogladac...
proponuje liczyc na siebie, bo sami sobie jestesmy winni, ze musimy evertonem z arsenalem ogladac
16 kwietnia 2013, 17:21 [cytuj]
to tylko dowiedzie temu że jesteśmy frajerami końcówek. My się męczymy z takim Swansea, Arsenal niema problemu. Oby dziś nie powtórzył się scenariusz
to tylko dowiedzie temu że jesteśmy frajerami końcówek. My się męczymy z takim Swansea, Arsenal niema problemu. Oby dziś nie powtórzył się scenariusz
16 kwietnia 2013, 19:03 [cytuj]
Dla mnie to jest dowód na to, że piłka nożna jest nieobliczalna. Owszem, przez parę błędów straciliśmy naszą przewagę punktową ale jeszcze nie wszystko stracone! I tak... Będę trzymał kciuki za Everton i za każdy inny zespół, dzięki któremu wygrana może nam pomóc! I tym bardziej się będę cieszył jak zajmiemy miejsce w top4. "Im coś się ciężej zdobywa tym bardziej się TO szanuje i z tego cieszy". Myślę, że wielu z Was właśnie za to kocha ten klub, za te emocje towarzyszące praktycznie przez cały rok. COYS!
Dla mnie to jest dowód na to, że piłka nożna jest nieobliczalna. Owszem, przez parę błędów straciliśmy naszą przewagę punktową ale jeszcze nie wszystko stracone! I tak... Będę trzymał kciuki za Everton i za każdy inny zespół, dzięki któremu wygrana może nam pomóc! I tym bardziej się będę cieszył jak zajmiemy miejsce w top4. "Im coś się ciężej zdobywa tym bardziej się TO szanuje i z tego cieszy". Myślę, że wielu z Was właśnie za to kocha ten klub, za te emocje towarzyszące praktycznie przez cały rok. COYS!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"