Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
4 lutego 2013, 15:36 [cytuj]
No to co panowie, Louis Saha jest do wzięcia z wolnego transferu...
No to co panowie, Louis Saha jest do wzięcia z wolnego transferu
4 lutego 2013, 15:55 [cytuj]
halabala powiedział/a:
No to co panowie, Louis Saha jest do wzięcia z wolnego transferu

Może na Jelenia się skusimy ;d
Może na Jelenia się skusimy ;d
4 lutego 2013, 16:03 [cytuj]
Dla mnie to Freund może wznowić karierę i grać na szpicy, ważne żebyśmy zdobywali w każdym kolejnym meczu 3 pkt, a kto za rok czy za dwa będzie pamiętał o stylu w jakim wygrywaliśmy. Teraz już nie ma co wylewać żali, jest jak jest i musimy grać tym co mamy. Pozdrawiam :D
Dla mnie to Freund może wznowić karierę i grać na szpicy, ważne żebyśmy zdobywali w każdym kolejnym meczu 3 pkt, a kto za rok czy za dwa będzie pamiętał o stylu w jakim wygrywaliśmy. Teraz już nie ma co wylewać żali, jest jak jest i musimy grać tym co mamy. Pozdrawiam :D
4 lutego 2013, 17:02 [cytuj]
Kurde Przemas Ty zapewne jesteś lepszym napastnikiem niż Van Basten więc może Ty zagrasz lepiej na szpicy niż Defoe? Kurwa jak się można cieszyć z czyjeś kontuzji?To gdzie ma grać JD? Te ponad 200 goli w karierze to każdy trafi co nie?
Kurde Przemas Ty zapewne jesteś lepszym napastnikiem niż Van Basten więc może Ty zagrasz lepiej na szpicy niż Defoe? Kurwa jak się można cieszyć z czyjeś kontuzji?To gdzie ma grać JD? Te ponad 200 goli w karierze to każdy trafi co nie?
Offence win games, defence wins titles
4 lutego 2013, 18:00 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Napastnik ma strzelać gole a nie rozgrywać, od rozgrywania są napastnicy a od odbioru są DM`y.

Czyli, że... napastnik rozgrywa i nie rozgrywa jednocześnie?
Czyli, że... napastnik rozgrywa i nie rozgrywa jednocześnie?
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
4 lutego 2013, 18:10 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Hades ja nie rozumiem po co napastnik ma przytrzymywać piłkę, Ade robi to tak że cała drużyna przeciwana stawia autobus i dupa! Napastnik ma strzelać gole a nie rozgrywać, od rozgrywania są napastnicy a od odbioru są DM`y. Ja rozumiem że jara nie których nowoczesny futbol, ale nie zawsze jest on potrzebny. Kontuzja JD to wiadomość fatalna, a forma Ade jest wielką niewiadomą.

Ps. Ja Ade bardzo lubię

Masz rację. W niektórych momentach wsztrzymuje akcje, ale za to zbawienny, jak w końcowych 30 minutach ktoś z przodu musi wygrać długą piłkę i ją przytrzymać. Ktoś kto zejdzie do środka i wypuści podaniem któregoś z naszych szybkich skrzydłowych. Ktoś kto przyjmie piłkę i jej od razu nie straci, tylko się zastawi i poda dokładnie. No i wreszcie ktoś, kto potrafi strzelić bramkę głową po dośrodkowaniu. Tym kimś nie jest Defoe, tylko Ade i według mnie kogoś takiego potrzebujemy.

BTW rozpędziłeś się z tymi napastnikami. ^^
Masz rację. W niektórych momentach wsztrzymuje akcje, ale za to zbawienny, jak w końcowych 30 minutach ktoś z przodu musi wygrać długą piłkę i ją przytrzymać. Ktoś kto zejdzie do środka i wypuści podaniem któregoś z naszych szybkich skrzydłowych. Ktoś kto przyjmie piłkę i jej od razu nie straci, tylko się zastawi i poda dokładnie. No i wreszcie ktoś, kto potrafi strzelić bramkę głową po dośrodkowaniu. Tym kimś nie jest Defoe, tylko Ade i według mnie kogoś takiego potrzebujemy. BTW rozpędziłeś się z tymi napastnikami. ^^
LMAO
4 lutego 2013, 18:22 [cytuj]
A te 200 goli on zdobyl w tym systemie jakim gramy obecnie ? coś mi sie nie wydaje. Facet nie pasuje do szpicy ani warunkami fizycznymi , ani psychicznymi wiec nie rozumiem skąd ten bulwers.
A te 200 goli on zdobyl w tym systemie jakim gramy obecnie ? coś mi sie nie wydaje. Facet nie pasuje do szpicy ani warunkami fizycznymi , ani psychicznymi wiec nie rozumiem skąd ten bulwers
4 lutego 2013, 18:58 [cytuj]
Spoko. W razie czego mamy Kane'a.
Spoko. W razie czego mamy Kane'a
LMAO
4 lutego 2013, 20:23 [cytuj]
Tak wiem w ferworze tak wyszło, oczywiście o pomocników mi chodziło. Przemas bulwers z tego powodu że my nie mamy lepszego napastnika, a JD nie jest jakimś totalnym zerem w napadzie. Hades w końcówce meczu tak ale w kiedyś ktoś musi strzelić i narobić zamieszania a JD robi to bardzo dobrze.
Tak wiem w ferworze tak wyszło, oczywiście o pomocników mi chodziło. Przemas bulwers z tego powodu że my nie mamy lepszego napastnika, a JD nie jest jakimś totalnym zerem w napadzie. Hades w końcówce meczu tak ale w kiedyś ktoś musi strzelić i narobić zamieszania a JD robi to bardzo dobrze
Offence win games, defence wins titles
4 lutego 2013, 20:29 [cytuj]
http://francja.goal.pl/243125-szok-na-korsyce.html

info od wroga nie popisali się ale i tak są vice liderem
tabeli 3pk. straty do PSG więc ciężko będzie na pewno.
http://francja.goal.pl/243125-szok-na-korsyce.html info od wroga nie popisali się ale i tak są vice liderem tabeli 3pk. straty do PSG więc ciężko będzie na pewno
4 lutego 2013, 20:33 [cytuj]
A nie ma takiej opcji żeby kogoś wypożyczyć na kilka tygodni? (Jenas był chyba w wypożyczony w tym sezonie poza okienkiem transferowym)Myślę że taki West Brom byłby skłonny wypożyczyć na Odemingwie ( nie wiem jak to śię pisze). Na ławkę byłby ok i w razie czego mógłby wejść i strzelić bramkę. Pózniej Defoe wyleczył by kontuzje a Odemingwie wrócił do West Bromu.
A nie ma takiej opcji żeby kogoś wypożyczyć na kilka tygodni? (Jenas był chyba w wypożyczony w tym sezonie poza okienkiem transferowym)Myślę że taki West Brom byłby skłonny wypożyczyć na Odemingwie ( nie wiem jak to śię pisze). Na ławkę byłby ok i w razie czego mógłby wejść i strzelić bramkę. Pózniej Defoe wyleczył by kontuzje a Odemingwie wrócił do West Bromu
4 lutego 2013, 21:03 [cytuj]
Odemingwie na ławkę :boisie:

Po okienku transferowym jedynie co można to wypożyczać młodziaków. Poza tym lepiej ściągnąć Pritchard a nie jakiś Odemingie. Nie ma zysku bez ryzyka jak mawiał kiedyś Jackie Chan
Odemingwie na ławkę :boisie: Po okienku transferowym jedynie co można to wypożyczać młodziaków. Poza tym lepiej ściągnąć Pritchard a nie jakiś Odemingie. Nie ma zysku bez ryzyka jak mawiał kiedyś Jackie Chan
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 lutego 2013, 21:46 [cytuj]
A tak odbiegając od tematu to czy King jestd tym trenerem młodzieży czy nie? Bo gdzieś czytałem że jest a na kolejnej stronie było że rozkręca jakiś tam interes, moje pytanie to: co z nim?
A tak odbiegając od tematu to czy King jestd tym trenerem młodzieży czy nie? Bo gdzieś czytałem że jest a na kolejnej stronie było że rozkręca jakiś tam interes, moje pytanie to: co z nim?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 lutego 2013, 22:03 [cytuj]
Jak na razie tylko jedna osoba odpowiedziała w ankiecie, że to okienko było bardzo dobre. Jin_Tae Ty hipsterze! :rotfl: ... Chociaż w sumie moim zdaniem źle nie było
Jak na razie tylko jedna osoba odpowiedziała w ankiecie, że to okienko było bardzo dobre. Jin_Tae Ty hipsterze! :rotfl: ... Chociaż w sumie moim zdaniem źle nie było
4 lutego 2013, 22:35 [cytuj]
Walu ostatnio miałem rozmowę ze znajomymi i właśnie mi mówili, że żyję w błogiej nieświadomości, bo nie wiem co to jest hipster
Walu ostatnio miałem rozmowę ze znajomymi i właśnie mi mówili, że żyję w błogiej nieświadomości, bo nie wiem co to jest hipster
4 lutego 2013, 22:39 [cytuj]
http://www.miejski.pl/slowo-Hipster
http://www.miejski.pl/slowo-Hipster
4 lutego 2013, 23:03 [cytuj]
Jin czy Ty sobie zdajesz sprawe z tego ze Alex Pritchard jest POMOCNIKIEM a nie napastnikiem ? Ciagle gadasz by go cofnac z wypozyczenia, tylko po co on nam jak mamy: Dembele, Dempseya, Sigga i Holtbiego, i wszyscy moga grac na tej samej pozycji co Alex!!
Jin czy Ty sobie zdajesz sprawe z tego ze Alex Pritchard jest POMOCNIKIEM a nie napastnikiem ? Ciagle gadasz by go cofnac z wypozyczenia, tylko po co on nam jak mamy: Dembele, Dempseya, Sigga i Holtbiego, i wszyscy moga grac na tej samej pozycji co Alex!!
5 lutego 2013, 00:14 [cytuj]
Tyle, że moim zdaniem Alex byłby dobry na szpicy, jest szybki i strzela gole. Bale był kiedyś lewym obrońcą i wszędzie pisali, że to lewy obrońca a nie skrzydłowy. To, że gdzieś pisze pomocnik nie oznacza, że nie można tego zmienić co dobitnie pokazuje Demps(z napastnika stał się OPŚ)
Tyle, że moim zdaniem Alex byłby dobry na szpicy, jest szybki i strzela gole. Bale był kiedyś lewym obrońcą i wszędzie pisali, że to lewy obrońca a nie skrzydłowy. To, że gdzieś pisze pomocnik nie oznacza, że nie można tego zmienić co dobitnie pokazuje Demps(z napastnika stał się OPŚ)
5 lutego 2013, 01:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Polać mu! Pritchard w świetnej formie,strzela sporo bramek, ma chłodną głowę i nie uderza z 2 metrów w bramkarza lub obrońcę. Piłka go po prostu szuka w polu karnym.To wypożyczenie to zaraz po nie kupieniu napastnika największy błąd tego okienka.
Polać mu! Pritchard w świetnej formie,strzela sporo bramek, ma chłodną głowę i nie uderza z 2 metrów w bramkarza lub obrońcę. Piłka go po prostu szuka w polu karnym.To wypożyczenie to zaraz po nie kupieniu napastnika największy błąd tego okienka
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
5 lutego 2013, 10:22 [cytuj]
bez euforii proszę bo na razie nie ma się czym zachwycać.
bez euforii proszę bo na razie nie ma się czym zachwycać
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się