Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  70  71  72  73  74    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
20 kwietnia 2013, 16:14 [cytuj]
Nieeee czerwona dla Fulham :/ a tak na nich liczyłem
20 kwietnia 2013, 16:32 [cytuj]
japierdole oni to mają szczęście jak nie karny to czerwo dla przeciwnika
japierdole oni to mają szczęście jak nie karny to czerwo dla przeciwnika
20 kwietnia 2013, 16:37 [cytuj]
Jeszcze nie wygrali, trzeba być dobrej myśli
Jeszcze nie wygrali, trzeba być dobrej myśli
20 kwietnia 2013, 16:45 [cytuj]
No teraz można zaczynać się wkurwiać
No teraz można zaczynać się wkurwiać
20 kwietnia 2013, 17:43 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Tak na marginesie Sidwell właśnie wrócił po trzech meczach kary za poprzednią czerwoną kartkę. 12 minut wytrzymał, co za debil :zmeczony: Na miejscu Jola dałbym mu pograć w klubie kokosa do końca sezonu
Tak na marginesie Sidwell właśnie wrócił po trzech meczach kary za poprzednią czerwoną kartkę. 12 minut wytrzymał, co za debil :zmeczony: Na miejscu Jola dałbym mu pograć w klubie kokosa do końca sezonu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 kwietnia 2013, 17:49 [cytuj]
Giroud czerwień i zawieszenie na 3 mecze!!! :]
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 kwietnia 2013, 17:54 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Giroud jest częściej krytykowany przez kibiców Arsenalu niż Adebayor tutaj :P

I potwierdziło się: na kanonierzy.com większa radość z czerwonej kartki niż 3 punktów :D
Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Giroud jest częściej krytykowany przez kibiców Arsenalu niż Adebayor tutaj :P I potwierdziło się: na kanonierzy.com większa radość z czerwonej kartki niż 3 punktów :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 kwietnia 2013, 18:00 [cytuj]
prawda jest taka,że jeśli jutro nie wygramy z city mozemy już zapomnieć o LM.
prawda jest taka,że jeśli jutro nie wygramy z city mozemy już zapomnieć o LM
20 kwietnia 2013, 18:22 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Giroud jest częściej krytykowany przez kibiców Arsenalu niż Adebayor tutaj :P

mimo wszystko jest to dla nich osłabienie, bo nie mają drugiego napastnika grającego głową :)

sportowiec07 powiedział/a:

prawda jest taka,że jeśli jutro nie wygramy z city mozemy już zapomnieć o LM.

wygramy :)
mimo wszystko jest to dla nich osłabienie, bo nie mają drugiego napastnika grającego głową :) [quote=sportowiec07] prawda jest taka,że jeśli jutro nie wygramy z city mozemy już zapomnieć o LM
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 kwietnia 2013, 20:10 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
prawda jest taka,że jeśli jutro nie wygramy z city mozemy już zapomnieć o LM

Lajtowo, ten mecz możemy przegrać. Resztę musimy wygrać.
Lajtowo, ten mecz możemy przegrać. Resztę musimy wygrać
LMAO
20 kwietnia 2013, 20:50 [cytuj]
Mamy 5 pkt straty do Arsenalu a mamy 2 mecze mniej wiec spoko sytuacja. Trzeba być jutro kibicem L`poolu, obry spięli się i nie dali przejść CFC.
Mamy 5 pkt straty do Arsenalu a mamy 2 mecze mniej wiec spoko sytuacja. Trzeba być jutro kibicem L`poolu, obry spięli się i nie dali przejść CFC
Offence win games, defence wins titles
20 kwietnia 2013, 21:22 [cytuj]
nie możemy tak zakładać że to spotkanie można przegrać.w tej chwili kazdy mecz dla nas jest jak mecz o życie w przyszłej edycji champions league.porażka wpłynęłaby fatalnie na zespół,mieliśmy 10 dni na przygotowanie, gdzie city grało w tym tygodniu 2 ciężkie mecze.dodatkowo moim zdaniem łatwiej jest ograć niewalczące już właściwie o nic w lidze city niż gryzące trawę wigan czy nawet stoke.wierzę w naszą ekipę!come on you spurs!:ok:
nie możemy tak zakładać że to spotkanie można przegrać.w tej chwili kazdy mecz dla nas jest jak mecz o życie w przyszłej edycji champions league.porażka wpłynęłaby fatalnie na zespół,mieliśmy 10 dni na przygotowanie, gdzie city grało w tym tygodniu 2 ciężkie mecze.dodatkowo moim zdaniem łatwiej jest ograć niewalczące już właściwie o nic w lidze city niż gryzące trawę wigan czy nawet stoke.wierzę w naszą ekipę!come on you spurs!:ok:
21 kwietnia 2013, 00:14 [cytuj]
Na pewno nie będzie łatwo, ale trzeba być dobrej myśli. United ogrywalismy to i z $ity damy sobie radę. Trzeba liczyć, że Bale z Lennonem wrócą, chociaż, żeby wejść na ostatnie pół godziny.
Na pewno nie będzie łatwo, ale trzeba być dobrej myśli. United ogrywalismy to i z $ity damy sobie radę. Trzeba liczyć, że Bale z Lennonem wrócą, chociaż, żeby wejść na ostatnie pół godziny
21 kwietnia 2013, 00:14 [cytuj]
Na pewno nie będzie łatwo, ale trzeba być dobrej myśli. United ogrywalismy to i z $ity damy sobie radę. Trzeba liczyć, że Bale z Lennonem wrócą, chociaż, żeby wejść na ostatnie pół godziny.
Na pewno nie będzie łatwo, ale trzeba być dobrej myśli. United ogrywalismy to i z $ity damy sobie radę. Trzeba liczyć, że Bale z Lennonem wrócą, chociaż, żeby wejść na ostatnie pół godziny
21 kwietnia 2013, 12:23 [cytuj]
Jak ktoś chce dobry stream na dzisiejszy mecz(jakość zajebista) to polecam http://www.fengyunzhibo.com/tv/380789_1361122389754-528o5o9s.htm

aktualnie oglądam i CSKA dostaje w d...pę od Spartaka
Jak ktoś chce dobry stream na dzisiejszy mecz(jakość zajebista) to polecam http://www.fengyunzhibo.com/tv/380789_1361122389754-528o5o9s.htm aktualnie oglądam i CSKA dostaje w d...pę od Spartaka
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 kwietnia 2013, 22:04 [cytuj]
Bestia Suarez -brawo za gola 97 min i za ta akcje (haniebna , ale zabawna)

http://www.goal.pl/248757-suarez-gryzie-ivanovicia-video.html
Bestia Suarez -brawo za gola 97 min i za ta akcje (haniebna , ale zabawna) http://www.goal.pl/248757-suarez-gryzie-ivanovicia-video.html
21 kwietnia 2013, 22:20 [cytuj]
:brawo: LFC! Chelshit traci punkty, poza tym ciężko będą mieli do końca sezonu bo grają też w LE, nie tylko PL. Miejmy nadzieje, że pękną i przegrają kilka meczów. Tak samo Anale, jeżeli wygramy następny mecz, to są w dupie. Mam nadzieję, że nauczymy się na błędach i znowu nie roztrwonimy przewagi.
:brawo: LFC! Chelshit traci punkty, poza tym ciężko będą mieli do końca sezonu bo grają też w LE, nie tylko PL. Miejmy nadzieje, że pękną i przegrają kilka meczów. Tak samo Anale, jeżeli wygramy następny mecz, to są w dupie. Mam nadzieję, że nauczymy się na błędach i znowu nie roztrwonimy przewagi
21 kwietnia 2013, 23:37 [cytuj]
jakiej przewagi?
jakiej przewagi?
22 kwietnia 2013, 02:19 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Bestia Suarez -brawo za gola 97 min i za ta akcje (haniebna , ale zabawna)

http://www.goal.pl/248757-suarez-gryzie-ivanovicia-video.html

napisałem w meczowym temacie :

http://www.youtube.com/watch?v=7Ji7MkT7Fig Czyżby Suarez wzorował się na Defoe? Jeśli tak to zagadka jego zajebistości i geniuszu rozwiązana(zabrał ją Defoe jak te kosmici w Kosmicznym Meczu z Jordanem - na szczęście coś tam u niego zostało i dzisiaj doszło do głosu przy bramce)
napisałem w meczowym temacie : http://www.youtube.com/watch?v=7Ji7MkT7Fig Czyżby Suarez wzorował się na Defoe? Jeśli tak to zagadka jego zajebistości i geniuszu rozwiązana(zabrał ją Defoe jak te kosmici w Kosmicznym Meczu z Jordanem - na szczęście coś tam u niego zostało i dzisiaj doszło do głosu przy bramce)
22 kwietnia 2013, 02:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
jakiej przewagi?

w liczbie nierozegranych meczy :D mamy dwa zaległe i jak oba wygramy to szczęsny może się cmoknąć w pompkę jak i 3/4 kanonierzy.com :D wiadomo, że Woolwicze nie wygrają wszystkich meczów do końca
w liczbie nierozegranych meczy :D mamy dwa zaległe i jak oba wygramy to szczęsny może się cmoknąć w pompkę jak i 3/4 kanonierzy.com :D wiadomo, że Woolwicze nie wygrają wszystkich meczów do końca
|<  <<  <  70  71  72  73  74    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się