Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  71  72  73  74  75    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
22 kwietnia 2013, 07:15 [cytuj]
Tak jak patrze na Walkera i widze jaki nabuzowany biega to czasem sie boje zeby nie wyleciał z czerwoną
Tak jak patrze na Walkera i widze jaki nabuzowany biega to czasem sie boje zeby nie wyleciał z czerwoną
22 kwietnia 2013, 10:39 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=248758
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=248758
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 kwietnia 2013, 11:07 [cytuj]
http://www.forbes.pl/najcenniejsze-kluby-pilkarskie-2013,ranking,153662,1,1.html
http://www.forbes.pl/najcenniejsze-kluby-pilkarskie-2013,ranking,153662,1,1.html
22 kwietnia 2013, 15:35 [cytuj]
Mam nadzieję, że to nie jakaś groźna kontuzja Hudda:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474431655961023&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
Mam nadzieję, że to nie jakaś groźna kontuzja Hudda: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474431655961023&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
22 kwietnia 2013, 21:24 [cytuj]
46 - GOAL! McEvoy down the left, low cross turned home by Bentaleb at the near post. Goal time at about 12 seconds! AFC 0-1 Spurs.
46 - GOAL! McEvoy down the left, low cross turned home by Bentaleb at the near post. Goal time at about 12 seconds! AFC 0-1 Spurs
22 kwietnia 2013, 21:57 [cytuj]
Wygląda na to, że mamy nowego mistrza, 3:0 do przerwy. Może, gdyby dziś nie wygrali to byliby bardziej zmotywowani na Arsenal... szkoda, że już dziś wszystko będzie w 100% jasne :glupek:
Wygląda na to, że mamy nowego mistrza, 3:0 do przerwy. Może, gdyby dziś nie wygrali to byliby bardziej zmotywowani na Arsenal... szkoda, że już dziś wszystko będzie w 100% jasne :glupek:
22 kwietnia 2013, 22:13 [cytuj]
Walu powiedział/a:

I tak wiadomo było, że wszystko w naszych rękach. Mam słabą nadzieję, RvP odegra się kibicom anali za van Pussiego. Walczymy do końca i damy radę. COYS
I tak wiadomo było, że wszystko w naszych rękach. Mam słabą nadzieję, RvP odegra się kibicom anali za van Pussiego. Walczymy do końca i damy radę. COYS
22 kwietnia 2013, 22:15 [cytuj]
Jak oglądam akcje z ostatnich dwóch meczów Piotra Zielińskiego bo od tylu gra w pierwszej 11 udinese wydaje mi się że wyprzedza ich w myślach jego zagrania są mistrzowskie i znajdowanie się na pozycjach, panowanie i szukanie rozwiązań podejmowanie decyzji po prostu jest kurwa zajebisty.
Jak oglądam akcje z ostatnich dwóch meczów Piotra Zielińskiego bo od tylu gra w pierwszej 11 udinese wydaje mi się że wyprzedza ich w myślach jego zagrania są mistrzowskie i znajdowanie się na pozycjach, panowanie i szukanie rozwiązań podejmowanie decyzji po prostu jest kurwa zajebisty
22 kwietnia 2013, 22:19 [cytuj]
Wg goal.com w 11 kolejki znalazł się Zieliński :brawo:

A pomyśleć że w Ekstraklasie chyba żadnego meczu nie grał, kurczę przydałby się nam taki scouting jak Udinese.
Wg goal.com w 11 kolejki znalazł się Zieliński :brawo: A pomyśleć że w Ekstraklasie chyba żadnego meczu nie grał, kurczę przydałby się nam taki scouting jak Udinese
Offence win games, defence wins titles
22 kwietnia 2013, 22:20 [cytuj]
Londyn cały nasz;
Arsenal U21 0 - 1 Tottenham U21 !!!
Londyn cały nasz; Arsenal U21 0 - 1 Tottenham U21 !!!
23 kwietnia 2013, 19:28 [cytuj]
Pozwoliłem wybiec w przód i przeanalizować terminarz naszych rywali (Everton, Chelsea, Arsenal):

Everton: Fulham, Liverpool, WHU, Chelsea
Arsenal: Manchester United, QPR, Wigan, Newcastle
Chelsea: Swansea, Manchester United, Aston Villa, Everton

Tottenham: Wigan, Southampton, Chelsea, Stoke, Sunderland

Everton zdobędzie 6 punktów (Fulham i WHU)
Arsenal zdobędzie 9 punktów (QPR, Wigan i Newcastle)
Chelsea zdobędzie 9 punktów (Swansea, Aston Villa i Everton)

Tottenham wygrywa wszystkie mecze zgarniając 15 punktów i tabela przedstawia się następująco:

1. ManU
2. ManC
3. Tottenham 76 pkt.
4. Arsenal 72 pkt.
5. Chelsea 70 pkt.
6. Everton 62 pkt.

:D
Pozwoliłem wybiec w przód i przeanalizować terminarz naszych rywali (Everton, Chelsea, Arsenal): Everton: Fulham, Liverpool, WHU, Chelsea Arsenal: Manchester United, QPR, Wigan, Newcastle Chelsea: Swansea, Manchester United, Aston Villa, Everton Tottenham: Wigan, Southampton, Chelsea, Stoke, Sunderland Everton zdobędzie 6 punktów (Fulham i WHU) Arsenal zdobędzie 9 punktów (QPR, Wigan i Newcastle) Chelsea zdobędzie 9 punktów (Swansea, Aston Villa i Everton) Tottenham wygrywa wszystkie mecze zgarniając 15 punktów i tabela przedstawia się następująco: 1. ManU 2. ManC 3. Tottenham 76 pkt. 4. Arsenal 72 pkt. 5. Chelsea 70 pkt. 6. Everton 62 pkt. :D
Together we are strong
23 kwietnia 2013, 19:44 [cytuj]
niech się spełni ;d
niech się spełni ;d
23 kwietnia 2013, 19:55 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11890/8667066/Bayern-Munich-agree-32m-deal-to-sign-Mario-Gotze-from-Borussia-Dortmund
http://www1.skysports.com/football/news/11890/8667066/Bayern-Munich-agree-32m-deal-to-sign-Mario-Gotze-from-Borussia-Dortmund
23 kwietnia 2013, 20:02 [cytuj]
czegoś mu brakowało w bvb oprócz takiej kasy i knuta z hiszpani??? oj ten soccer żadnych sentymentów...
czegoś mu brakowało w bvb oprócz takiej kasy i knuta z hiszpani??? oj ten soccer żadnych sentymentów
23 kwietnia 2013, 20:07 [cytuj]
Ciekawi mnie co powiedzą kibice BvB, 80 tys ludzi ryknie: Ty chuju! :rotfl: Jestem zaskoczony totalnie tym info ale cóż bywają i takie sytuację ;) Przynajmniej Wegner się wkurwi :wysmiewacz:
Ciekawi mnie co powiedzą kibice BvB, 80 tys ludzi ryknie: Ty chuju! :rotfl: Jestem zaskoczony totalnie tym info ale cóż bywają i takie sytuację ;) Przynajmniej Wegner się wkurwi :wysmiewacz:
23 kwietnia 2013, 21:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Czytając niemieckie fora to bym na jego miejscu nie pojawił się już w Dortmundzie. Dziś na treningu BVB była policja choć Mario bawi w Monachium na meczu z FCB.
Czytając niemieckie fora to bym na jego miejscu nie pojawił się już w Dortmundzie. Dziś na treningu BVB była policja choć Mario bawi w Monachium na meczu z FCB
23 kwietnia 2013, 21:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Czytając niemieckie fora to bym na jego miejscu nie pojawił się już w Dortmundzie. Dziś na treningu BVB była policja choć Mario bawi w Monachium na meczu z FCB

Dziwna sprawa że ogłosili to w trakcie sezonu w dodatku jest szansa że finał LM będzie pomiędzy BVB i Bayernem... Dziwne.
Ale dla nas to dobrze bo może się bawarczycy odczepią od naszego Garetha. Ostatnio sporo było plotek na temat transferu Bale do Monachium.
Dziwna sprawa że ogłosili to w trakcie sezonu w dodatku jest szansa że finał LM będzie pomiędzy BVB i Bayernem... Dziwne. Ale dla nas to dobrze bo może się bawarczycy odczepią od naszego Garetha. Ostatnio sporo było plotek na temat transferu Bale do Monachium
23 kwietnia 2013, 22:07 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Dziwna sprawa że ogłosili to w trakcie sezonu w dodatku jest szansa że finał LM będzie pomiędzy BVB i Bayernem... Dziwne.
Ale dla nas to dobrze bo może się bawarczycy odczepią od naszego Garetha. Ostatnio sporo było plotek na temat transferu Bale do Monachium

No właśnie...plotki. Jeśli GB odejdzie to pewnie tylko do RM. Sam kiedyś się bardzo pochlebnie o tej drużynie wypowiadał. Poza tym ten nieciekawy agreement:-(
No właśnie...plotki. Jeśli GB odejdzie to pewnie tylko do RM. Sam kiedyś się bardzo pochlebnie o tej drużynie wypowiadał. Poza tym ten nieciekawy agreement:-(
23 kwietnia 2013, 22:25 [cytuj]
Bayern to inna liga niż pozostałe drużyny europy
Bayern to inna liga niż pozostałe drużyny europy
23 kwietnia 2013, 23:05 [cytuj]
:zmeczony: szkoda Katalończyków
- z drugiej strony, poczuli w końcu jak się czuje 90% ich rywali dostając srogie lanie:mysli:
:zmeczony: szkoda Katalończyków - z drugiej strony, poczuli w końcu jak się czuje 90% ich rywali dostając srogie lanie:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  71  72  73  74  75    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się