Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
23 kwietnia 2013, 23:08 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SHiCvrUEThY

--
genialne nagranie -- hehe chyba to północna trybuna - sektor 23 -- podobny widok miałem jak byłem na WHL:ok:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SHiCvrUEThY -- genialne nagranie -- hehe chyba to północna trybuna - sektor 23 -- podobny widok miałem jak byłem na WHL:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 kwietnia 2013, 23:44 [cytuj]
A mi właśnie wcale Barcelony nie szkoda - Bayern pokazał wszystko czego oczekuje się od zwycięzcy LM - siły, determinacji, gry zespołowej, dobrego odbioru, pewności siebie i ogólnego pierdolnięcia. Bo jak już Robben nie żydzi się (sic! :D) i przebiega skrzydłem 40 metrów żeby pięknie dograć piłkę, to znaczy, że Bayern jest na fali.
A mi właśnie wcale Barcelony nie szkoda - Bayern pokazał wszystko czego oczekuje się od zwycięzcy LM - siły, determinacji, gry zespołowej, dobrego odbioru, pewności siebie i ogólnego pierdolnięcia. Bo jak już Robben nie żydzi się (sic! :D) i przebiega skrzydłem 40 metrów żeby pięknie dograć piłkę, to znaczy, że Bayern jest na fali
24 kwietnia 2013, 00:04 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Bo jak już Robben nie żydzi się (sic! :D) i przebiega skrzydłem 40 metrów żeby pięknie dograć piłkę, to znaczy, że Bayern jest na fali

Oj tak... Dzisiaj mi imponował chyba najbardziej z całego Bayernu. Nie dość, że grał zespołowo jak nigdy, to jeszcze walczył w odbiorze na całej długości boiska. Świetny mecz w jego wykonaniu. Chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie było faulu przy jego bramce (ten blok Mullera chyba)
Oj tak... Dzisiaj mi imponował chyba najbardziej z całego Bayernu. Nie dość, że grał zespołowo jak nigdy, to jeszcze walczył w odbiorze na całej długości boiska. Świetny mecz w jego wykonaniu. Chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie było faulu przy jego bramce (ten blok Mullera chyba)
24 kwietnia 2013, 00:04 [cytuj]
Słaba FC Barcelona, Wielki Bayern Monachium. Inaczej to spotkaniu nie mogło się skończyć. Ogromne brawa dla drużyny z Bawarii, od kibica Katalończyków ;p

Madrycki AS napisał po tym spotkaniu: "Niemcy dominowali nad Barceloną fizycznie i taktycznie. Kontrowersyjne decyzje sędziego, który nie podyktował dla Barcelony dwóch karnych i uznał trzy nieprawidłowo gole"

Jednakże trzeba przyznać szczerze, że Duma Katalonii nie miała dzisiaj szans na wygraną w tym spotkaniu tyle, że wymiar kary powinien być niższy.
Słaba FC Barcelona, Wielki Bayern Monachium. Inaczej to spotkaniu nie mogło się skończyć. Ogromne brawa dla drużyny z Bawarii, od kibica Katalończyków ;p Madrycki AS napisał po tym spotkaniu: "Niemcy dominowali nad Barceloną fizycznie i taktycznie. Kontrowersyjne decyzje sędziego, który nie podyktował dla Barcelony dwóch karnych i uznał trzy nieprawidłowo gole" Jednakże trzeba przyznać szczerze, że Duma Katalonii nie miała dzisiaj szans na wygraną w tym spotkaniu tyle, że wymiar kary powinien być niższy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 kwietnia 2013, 00:38 [cytuj]
Zapomnieli napisać, że Pique ręką zagrał piłkę i nie było karnego dla Bayernu.

Bayern koks, Barca bez Messiego(bądź z kontuzjowanym) LIPA
Zapomnieli napisać, że Pique ręką zagrał piłkę i nie było karnego dla Bayernu. Bayern koks, Barca bez Messiego(bądź z kontuzjowanym) LIPA
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 kwietnia 2013, 00:52 [cytuj]
FC Barcelona za daleko po prostu poszła w swojej filozofii i brak Messiego albo jego słabsza dyspozycja odbija się na całej drużynie.
Duma Katalonii rozegrała swojej ostatnie fenomenalne spotkanie, kiedy to Leo Messi zagrał na prawej stronie boiska w rewanżowym spotkaniu z AC Milanem, a najlepszy sezon w historii (2008/09), kiedy Argentyńczyk grał na prawej stronie. Logiczną rzeczą jest, że łatwiej jest ściągnąć napastnika, który byłby w stanie zapewnić przynajmniej 30 bramek na sezon, niż skrzydłowego, dlatego taki Alexis nie radzi sobie zupełnie z presją, a Pedro nigdy nie znajdzie się na tym samym poziomie co kiedyś Ronaldinho, Eto'o czy Henry. Jest niby Villa, ale on już raczej nie wróci do formy sprzed kontuzji.
Aby FC Barcelona funkcjonowała jak kiedyś to potrzebuje po prostu zmian :)
Wiele osób zarzuca, że to wina tiki-taki, ale ile razy w tym sezonie Blaugrana zagrała tą swoją słyną tiki-takę w pełnym jej znaczeniu? Nie aż tak dużo, jak mogłoby się wydawać. To, że utrzymuje się długo przy piłce, to od razu nie oznacza, że gra tiki-takę, wystarczy porównać mecze sprzed kilku lat.
FC Barcelona za daleko po prostu poszła w swojej filozofii i brak Messiego albo jego słabsza dyspozycja odbija się na całej drużynie. Duma Katalonii rozegrała swojej ostatnie fenomenalne spotkanie, kiedy to Leo Messi zagrał na prawej stronie boiska w rewanżowym spotkaniu z AC Milanem, a najlepszy sezon w historii (2008/09), kiedy Argentyńczyk grał na prawej stronie. Logiczną rzeczą jest, że łatwiej jest ściągnąć napastnika, który byłby w stanie zapewnić przynajmniej 30 bramek na sezon, niż skrzydłowego, dlatego taki Alexis nie radzi sobie zupełnie z presją, a Pedro nigdy nie znajdzie się na tym samym poziomie co kiedyś Ronaldinho, Eto'o czy Henry. Jest niby Villa, ale on już raczej nie wróci do formy sprzed kontuzji. Aby FC Barcelona funkcjonowała jak kiedyś to potrzebuje po prostu zmian :) Wiele osób zarzuca, że to wina tiki-taki, ale ile razy w tym sezonie Blaugrana zagrała tą swoją słyną tiki-takę w pełnym jej znaczeniu? Nie aż tak dużo, jak mogłoby się wydawać. To, że utrzymuje się długo przy piłce, to od razu nie oznacza, że gra tiki-takę, wystarczy porównać mecze sprzed kilku lat
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 kwietnia 2013, 08:04 [cytuj]
Słaby Messi = Słaba Barcelona
To było widać już w meczach z Milnem i PSG, a ostatnio w ligowym z Levante. Według mnie brakuje im po prostu napastnika. Wczoraj prawie w ogóle nie było widać Pedro i Sancheza. Bayern jest zajebisty i zagrał wczoraj świetny mecz i w dodatku na ich szczęście Barca zagrała chujowy. Teraz już praktycznie pozamiatane, chyba, że Messi ogarnie kontuzje na rewanż.
Słaby Messi = Słaba Barcelona To było widać już w meczach z Milnem i PSG, a ostatnio w ligowym z Levante. Według mnie brakuje im po prostu napastnika. Wczoraj prawie w ogóle nie było widać Pedro i Sancheza. Bayern jest zajebisty i zagrał wczoraj świetny mecz i w dodatku na ich szczęście Barca zagrała chujowy. Teraz już praktycznie pozamiatane, chyba, że Messi ogarnie kontuzje na rewanż
LMAO
24 kwietnia 2013, 09:57 [cytuj]
sugerujesz że znakomita barca ze znakomitym messim wbije bayernowi 5 goli?????
24 kwietnia 2013, 10:58 [cytuj]
może wbić 4 i wygrać w karnych ;)

wiadomo, że barcelona w formie może KAŻDEMU wbić 4 gole ale myślę, że akurat takiej formy to nie znajdzie już do końca sezonu, a bayern jest teraz niezniszczalny także myślę, że na CN, bayern też powinien wygrać tylko, że tym razem minimalnie ew. remis
może wbić 4 i wygrać w karnych ;) wiadomo, że barcelona w formie może KAŻDEMU wbić 4 gole ale myślę, że akurat takiej formy to nie znajdzie już do końca sezonu, a bayern jest teraz niezniszczalny także myślę, że na CN, bayern też powinien wygrać tylko, że tym razem minimalnie ew. remis
24 kwietnia 2013, 11:29 [cytuj]
Wielka demonstracja Bayernu. Choć nie cierpię ich to są dla mnie absolutnym faworytem do zdobycia trofeum. W takiej formie w jakiej obecnie są to Real może sobie już na wakacje pędzić. No chyba, że się mylę:-)
Wielka demonstracja Bayernu. Choć nie cierpię ich to są dla mnie absolutnym faworytem do zdobycia trofeum. W takiej formie w jakiej obecnie są to Real może sobie już na wakacje pędzić. No chyba, że się mylę:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 kwietnia 2013, 12:16 [cytuj]
Real to najpierw musi BVB przejsc
24 kwietnia 2013, 13:13 [cytuj]
zalewa powiedział/a:

I mam nadzieję, że będzie to niemiecki finał :rotfl:
24 kwietnia 2013, 14:54 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

deutschland deutschland über alles?
deutschland deutschland über alles?
24 kwietnia 2013, 17:59 [cytuj]
COYS News
Real Madrid are prepared to offer a straight cash deal of £45m or a player-plus-cash deal, which will include either striker Gonzalo Higuain or winger Angel Di Maria, for Tottenham winger Gareth Bale, 23. -CJ
COYS News Real Madrid are prepared to offer a straight cash deal of £45m or a player-plus-cash deal, which will include either striker Gonzalo Higuain or winger Angel Di Maria, for Tottenham winger Gareth Bale, 23. -CJ
24 kwietnia 2013, 18:37 [cytuj]
gdyby było 45 + Gonzalo + Di Maria to można się zastanowić, a tak niech walą się na cyce :D
gdyby było 45 + Gonzalo + Di Maria to można się zastanowić, a tak niech walą się na cyce :D
24 kwietnia 2013, 19:09 [cytuj]
na co im bale jak mają ronaldo przecież 2 takich piłkarzy na boisku to za dużo
na co im bale jak mają ronaldo przecież 2 takich piłkarzy na boisku to za dużo
24 kwietnia 2013, 19:14 [cytuj]
Di Maria? Ten patyk? Połamio go raz i tyle z uszatego będzie
Di Maria? Ten patyk? Połamio go raz i tyle z uszatego będzie
24 kwietnia 2013, 19:53 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Nie. Sugeruję, że z Messim w formie to byłby całkiem inny mecz.
Nie. Sugeruję, że z Messim w formie to byłby całkiem inny mecz
LMAO
24 kwietnia 2013, 22:17 [cytuj]
Lewandowski przechodzi do historii światowego futbolu
Lewandowski przechodzi do historii światowego futbolu
24 kwietnia 2013, 23:14 [cytuj]
Ech, serio myślałem że jego transfer do Spurs jest możliwy. Teraz już nie mam złudzeń. A cieszył bym się chyba bardziej niż gdyby Messi do nas przyszedł.

Pamiętam jak ktoś mówił na forum że to drewno czy coś w tym stylu...
Ech, serio myślałem że jego transfer do Spurs jest możliwy. Teraz już nie mam złudzeń. A cieszył bym się chyba bardziej niż gdyby Messi do nas przyszedł. Pamiętam jak ktoś mówił na forum że to drewno czy coś w tym stylu
|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się