Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 kwietnia 2013, 23:36 [cytuj]
Suarez zawieszony na 10 meczów. :brawo:
http://www1.skysports.com/football/news/11669/8669252/Liverpool-s-Luis-Suarez-given-10-game-ban-for-Branislav-Ivanovic-bite

Lewandowski - szacun. 4 bramki w półfinale LM to coś niesamowitego.
Suarez zawieszony na 10 meczów. :brawo: http://www1.skysports.com/football/news/11669/8669252/Liverpool-s-Luis-Suarez-given-10-game-ban-for-Branislav-Ivanovic-bite Lewandowski - szacun. 4 bramki w półfinale LM to coś niesamowitego
LMAO
25 kwietnia 2013, 00:00 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Lewandowski przechodzi do historii światowego futbolu

Lewandowski przechodzi do Tottenhamu!
Lewandowski przechodzi do Tottenhamu!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 kwietnia 2013, 00:10 [cytuj]
Lewandowski przechodzi do Tottenhamu!:boisie:
Lewandowski przechodzi do Tottenhamu!:boisie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 kwietnia 2013, 00:46 [cytuj]
Ale Lewy dojebał. Masakra. Już widziałem dzisiaj dziennikarskie podjazdy, że Lewandowski się dogadał z Bayernem i transfer jest przesądzony.
Ale Lewy dojebał. Masakra. Już widziałem dzisiaj dziennikarskie podjazdy, że Lewandowski się dogadał z Bayernem i transfer jest przesądzony
25 kwietnia 2013, 00:51 [cytuj]
Nikt nie zastąpi Defoe ! Myślę, że w przypadku sukcesu Borussi w postaci triumfu w LM, przygotują mu odpowiednią ofertę i zostanie w Dortmundzie.
Nikt nie zastąpi Defoe ! Myślę, że w przypadku sukcesu Borussi w postaci triumfu w LM, przygotują mu odpowiednią ofertę i zostanie w Dortmundzie
25 kwietnia 2013, 01:13 [cytuj]
Też uważam, że BVB to idealny klub dla niego. Powinien zostać, byleby mu tylko kasą sypnęli ;)
Też uważam, że BVB to idealny klub dla niego. Powinien zostać, byleby mu tylko kasą sypnęli ;)
25 kwietnia 2013, 12:13 [cytuj]
"Just a note of interest for Spurs fans, I offered Robert lewandowski to Spurs when he was stll playing in Poland, for less than 5m, pity !" to słowa z twittera Steve'a Archibalda
"Just a note of interest for Spurs fans, I offered Robert lewandowski to Spurs when he was stll playing in Poland, for less than 5m, pity !" to słowa z twittera Steve'a Archibalda
25 kwietnia 2013, 17:21 [cytuj]
witam, mam pytanie jak można by zdobyć koszulkę "Keep Calm and Hate Arsenal" .? :)
witam, mam pytanie jak można by zdobyć koszulkę "Keep Calm and Hate Arsenal" .? :)
25 kwietnia 2013, 17:43 [cytuj]
ehh, lepiej być fanem drużyny niż antyfanem przeciwnej drużyny pamiętaj :D
ehh, lepiej być fanem drużyny niż antyfanem przeciwnej drużyny pamiętaj :D
25 kwietnia 2013, 17:54 [cytuj]
Ponoć znowu wraca temat Damiao ( po raz 24151354), według mnie nie jest to napastnik na miarę Spurs, nie przekonują mnie ostatnio piłkarze z Brazylii, powalczyć o LewanGOALskiego, choć powoli robi się on za dobry jak na nasz klub, niech zostanie w BVB ...
Ponoć znowu wraca temat Damiao ( po raz 24151354), według mnie nie jest to napastnik na miarę Spurs, nie przekonują mnie ostatnio piłkarze z Brazylii, powalczyć o LewanGOALskiego, choć powoli robi się on za dobry jak na nasz klub, niech zostanie w BVB
To dare is to do.
25 kwietnia 2013, 18:04 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
Real to najpierw musi BVB przejsc

:D
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 kwietnia 2013, 19:12 [cytuj]
No także ten heheh :D
No także ten heheh :D
25 kwietnia 2013, 19:44 [cytuj]
Kurna oglądałem powtórkę z Basel właśnie i tak szkoda mi sie zrobiło naszych Kogutów :|
Kurna oglądałem powtórkę z Basel właśnie i tak szkoda mi sie zrobiło naszych Kogutów :|
25 kwietnia 2013, 20:08 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
poważnie? gratuluje cierpliwości :D ja drugi raz bym nie chciał tego meczu oglądać nawet jakby mi zapłacili
poważnie? gratuluje cierpliwości :D ja drugi raz bym nie chciał tego meczu oglądać nawet jakby mi zapłacili
25 kwietnia 2013, 23:31 [cytuj]
widziałem dzisiaj u mnie na mieście ktoś nakleił fotoshopowy plakat z ronadlo i messim(screen z jakiegoś gran derbi) oraz dopiski w chmurkach
Ronaldo: Zainteresowany finałem Ligi Mistrzów?
Messi: To gdzie oglądamy, u Ciebie czy u mnie?
widziałem dzisiaj u mnie na mieście ktoś nakleił fotoshopowy plakat z ronadlo i messim(screen z jakiegoś gran derbi) oraz dopiski w chmurkach Ronaldo: Zainteresowany finałem Ligi Mistrzów? Messi: To gdzie oglądamy, u Ciebie czy u mnie?
25 kwietnia 2013, 23:43 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/458251

To może wyjść na to, że Damiao trafi do Neapolu, a nie do Londynu.
http://www.futbol.pl/node/458251 To może wyjść na to, że Damiao trafi do Neapolu, a nie do Londynu
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 kwietnia 2013, 00:12 [cytuj]
Sawi powiedział/a:
http://www.futbol.pl/node/458251

To może wyjść na to, że Damiao trafi do Neapolu, a nie do Londynu

i zajekurwabiście jak mawiał Więckiewicz w vinci :cwaniak:
i zajekurwabiście jak mawiał Więckiewicz w vinci :cwaniak:
26 kwietnia 2013, 07:30 [cytuj]
Jak to jest że Koguty się męczą z takim Basel a Chelsea z nimi wygrywa :|
26 kwietnia 2013, 07:59 [cytuj]
A tak przy okazji, Manchester United podobno na mecz z Arsenalem będzie wystawiało młodzików którym brakuje do 10 rozegranych meczy żeby medale dostali...
A tak przy okazji, Manchester United podobno na mecz z Arsenalem będzie wystawiało młodzików którym brakuje do 10 rozegranych meczy żeby medale dostali
26 kwietnia 2013, 11:47 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

To Ty nie wiesz, ze Hazard, Mata, Torres and David Luis to nie Gallas, Holtby, Gylfi i Adebayor?
To Ty nie wiesz, ze Hazard, Mata, Torres and David Luis to nie Gallas, Holtby, Gylfi i Adebayor?
|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się