Forum dyskusyjne
28 kwietnia 2013, 23:56 [cytuj]
Sky Sports News @SkySportsNews 3m
Tottenham's Gareth Bale wins PFA player of the year & PFA young player of the year awards.
Proszę bardzo
Sky Sports News @SkySportsNews 3m
Tottenham's Gareth Bale wins PFA player of the year & PFA young player of the year awards.
Proszę bardzo :D
29 kwietnia 2013, 00:05 [cytuj]
Tyle pocieszenia, że w razie braku awansu do Ligi Mistrzów można wyciągnąć za Bale'a 10-15 mln funtów więcej
Po cichu mam nadzieję, że jak coś to okaże prawdziwym Kogutem i zostanie
Tyle pocieszenia, że w razie braku awansu do Ligi Mistrzów można wyciągnąć za Bale'a 10-15 mln funtów więcej :cwaniak:
Po cichu mam nadzieję, że jak coś to okaże prawdziwym Kogutem i zostanie :kotek:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 kwietnia 2013, 00:06 [cytuj]
Bale rozmontował system
Bale rozmontował system :)
29 kwietnia 2013, 00:52 [cytuj]
Bale ostatnio powiedział, że jak Tottenham skończy sezon w TOP4, to na pewno zostanie. I w sumie teraz od niego zależy, czy da radę uciągnąć nasz zespół do samych wygranych do końca sezonu na swoich barkach, czy też nie.
Gratki za dwie nagrody Bale'a i jeszcze dla Jana za znalezienie się w jedenastce sezonu.
Bale ostatnio powiedział, że jak Tottenham skończy sezon w TOP4, to na pewno zostanie. I w sumie teraz od niego zależy, czy da radę uciągnąć nasz zespół do samych wygranych do końca sezonu na swoich barkach, czy też nie.
Gratki za dwie nagrody Bale'a i jeszcze dla Jana za znalezienie się w jedenastce sezonu
LMAO
29 kwietnia 2013, 13:15 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8679412/Gareth-Bale-plays-down-talk-of-move-away-from-Tottenham
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8679412/Gareth-Bale-plays-down-talk-of-move-away-from-Tottenham
Offence win games, defence wins titles
29 kwietnia 2013, 17:34 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfers-andre-villas-boas-encourages-1857835
Hyhy, to by było genialne.
+15 za Soldado/Negredo i zostaje 30 mln z kasy za Bale'a.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfers-andre-villas-boas-encourages-1857835
Hyhy, to by było genialne.
+15 za Soldado/Negredo i zostaje 30 mln z kasy za Bale'a
LMAO
29 kwietnia 2013, 19:02 [cytuj]
Jak awansujemy do Ligi Mistrzów to nie będzie trzeba sprzedawać nawet Bale'a, żeby pozyskać tych zawodników.
I z tego co mi wiadomo to Tottenham będzie chciał za Walijczyk nawet 100 mln funtów, a znając życie to poszedłby za przynajmniej 70 mln funtów. Jak sprzedalibyśmy go za mniej, to bylibyśmy zwykłymi frajerami.
Jak awansujemy do Ligi Mistrzów to nie będzie trzeba sprzedawać nawet Bale'a, żeby pozyskać tych zawodników.
I z tego co mi wiadomo to Tottenham będzie chciał za Walijczyk nawet 100 mln funtów, a znając życie to poszedłby za przynajmniej 70 mln funtów. Jak sprzedalibyśmy go za mniej, to bylibyśmy zwykłymi frajerami
29 kwietnia 2013, 19:36 [cytuj]
100 mln funtów? Ktoś tu na głowę upadł? Toć to więcej niż CR7 a nie sądzę aby Bale był już w tym momencie na tym poziomie co CR7
Jak znam życie dostaniemy max 50 mln funtów. Nikt chyba na serio nie pomyśli, że ktoś nam da 80 mln euro za Bale
100 mln funtów? Ktoś tu na głowę upadł? Toć to więcej niż CR7 a nie sądzę aby Bale był już w tym momencie na tym poziomie co CR7
Jak znam życie dostaniemy max 50 mln funtów. Nikt chyba na serio nie pomyśli, że ktoś nam da 80 mln euro za Bale
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 kwietnia 2013, 20:20 [cytuj]
Il Papo Di Prezeso Daniel Levy postawił niby że 100 i chuj

A wiadomo że jeśli ktoś da powyżej 60 mln Ł to będzie cud, a w ogóle czy Gb11 odejdzie? Wg mnie nie
Il Papo Di Prezeso Daniel Levy postawił niby że 100 i chuj:P A wiadomo że jeśli ktoś da powyżej 60 mln Ł to będzie cud, a w ogóle czy Gb11 odejdzie? Wg mnie nie :D
29 kwietnia 2013, 20:45 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
a w ogóle czy Gb11 odejdzie? Wg mnie nie

Też jestem przekonania, że GB nie odejdzie, tą całą nagonkę z odejściem nakręcają media. W Tottenhamie ma świetnego trenera, którego darzy zaufaniem oraz zespół budowany na lata.
Też jestem przekonania, że GB nie odejdzie, tą całą nagonkę z odejściem nakręcają media. W Tottenhamie ma świetnego trenera, którego darzy zaufaniem oraz zespół budowany na lata
Together we are strong
29 kwietnia 2013, 21:03 [cytuj]
Pan Nahorny powiedział że Sunderland złożył 8 mln za Rose`a, ciekawe ile w tym prawdy?
Pan Nahorny powiedział że Sunderland złożył 8 mln za Rose`a, ciekawe ile w tym prawdy?
29 kwietnia 2013, 21:34 [cytuj]
Danny Rose jaka brameczka
Danny Rose jaka brameczka:brawo:
29 kwietnia 2013, 21:35 [cytuj]
Ależ akcja Rosa masakra i gool to jest najlepszy lo jakiego mamy
Ależ akcja Rosa masakra i gool to jest najlepszy lo jakiego mamy
29 kwietnia 2013, 21:41 [cytuj]
poniosło mnie jednak nie jest najlepszy
poniosło mnie jednak nie jest najlepszy
29 kwietnia 2013, 22:21 [cytuj]
Chcem tego benteke i do tego może być soldado
Chcem tego benteke i do tego może być soldado
29 kwietnia 2013, 22:26 [cytuj]
Jeżeli jakiś zespół zaoferuje za Bale'a 50-60 mln funtów, to nie ma sensu nawet wchodzić w negocjacje. Przypominam, że mamy do czynienia z najlepszym zawodnikiem Premier League i najlepszym młodym zawodnikiem Premier League.
Cristiano Ronaldo przeszedł do Realu Madryt za 94 mln euro 4 lata temu, a w Los Blancos stał się zawodnikiem nieporównywalnie lepszym.
Pamiętajmy o tym, że ceny zawodników mocno podskoczyły w górę. Wiem o tym, że żaden klub nie będzie chciał dać za Bale'a 80 mln funtów, ale 50 mln euro to byłby totalny śmiech na sali. Rok temu za 40 mln euro Martinez poszedł do Bayernu.
W życiu trzeba się cenić
Jeżeli jakiś zespół zaoferuje za Bale'a 50-60 mln funtów, to nie ma sensu nawet wchodzić w negocjacje. Przypominam, że mamy do czynienia z najlepszym zawodnikiem Premier League i najlepszym młodym zawodnikiem Premier League.
Cristiano Ronaldo przeszedł do Realu Madryt za 94 mln euro 4 lata temu, a w Los Blancos stał się zawodnikiem nieporównywalnie lepszym.
Pamiętajmy o tym, że ceny zawodników mocno podskoczyły w górę. Wiem o tym, że żaden klub nie będzie chciał dać za Bale'a 80 mln funtów, ale 50 mln euro to byłby totalny śmiech na sali. Rok temu za 40 mln euro Martinez poszedł do Bayernu.
W życiu trzeba się cenić :)
29 kwietnia 2013, 23:06 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
I z tego co mi wiadomo to Tottenham będzie chciał za Walijczyk nawet 100 mln funtów, a znając życie to poszedłby za przynajmniej 70 mln funtów. Jak sprzedalibyśmy go za mniej, to bylibyśmy zwykłymi frajerami
W przypadku Modricia 40 mln to miało być minimum, a poszedł podobno za ~33 mln. Skoro Bale ma kosztować 70 mln, a Real daje 45 mln, to zostanie sprzedany za około 60 mln, albo 45 mln + jakiś piłkarz.
BTW Aston Villa sobie niezłe strzelanie urządziła. Niech spadają z tej ligi, może uda nam się pozyskać Benteke i Weimanna. Potem jeszcze Remy i można spać spokojnie. To może być opcja B w razie braku awansu do LM.
W przypadku Modricia 40 mln to miało być minimum, a poszedł podobno za ~33 mln. Skoro Bale ma kosztować 70 mln, a Real daje 45 mln, to zostanie sprzedany za około 60 mln, albo 45 mln + jakiś piłkarz.
BTW Aston Villa sobie niezłe strzelanie urządziła. Niech spadają z tej ligi, może uda nam się pozyskać Benteke i Weimanna. Potem jeszcze Remy i można spać spokojnie. To może być opcja B w razie braku awansu do LM
LMAO
30 kwietnia 2013, 00:39 [cytuj]
Hades powiedział/a:
W przypadku Modricia 40 mln to miało być minimum, a poszedł podobno za ~33 mln. Skoro Bale ma kosztować 70 mln, a Real daje 45 mln, to zostanie sprzedany za około 60 mln, albo 45 mln + jakiś piłkarz
Zapomniałeś o kilku ważnych kwestiach.
Po pierwsze, to otrzymaliśmy ofertę w wysokości 40 mln funtów za Modricia, od PSG, ale sam Szczur stwierdził, że chce przejść tylko do Realu, dlatego została ona odrzucona.
Po drugie, "zawodnik" nie chciał trenować z drużyną, dlatego odebrano mu dwie tygodniówki.
Po trzecie, Real Madryt miał asa w rękawie i dlatego mógł swobodnie dyktować warunki, a Tottenham nie awansował do Ligi Mistrzów, w dodatku musiał uzupełnić pozycję rozgrywającego, gdyż Modrić nie chciał już grać z Kogutem na piersi.
Po czwarte, do zimowego okna transferowego w razie braku gry Modricia jego wartość rynkowa spadłaby, dlatego sprzedaż Szczura za te 33 mln euro była koniecznością. Przypominam, że już sezon wcześniej Chelsea Londyn proponowała za niego 40 mln euro.
Z Bale'm sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Sam zawodnik odcina się od spekulacji prasowych i skupia się na futbolu. Dochodzi do tego fakt, że nie deklaruje się, iż jak coś to przejdzie do konkretnego zespołu, bo zainteresowanie nim wyrażają takie drużyny jak PSG, Real Madryt czy Bayern Monachium. Dodatkowo został wybrany najlepszy piłkarzem Premier League.
Tak więc, Tottenham jest w stanie wyciągnąć za niego 70-80 mln euro.
Trzymajmy się faktów
Zapomniałeś o kilku ważnych kwestiach.
Po pierwsze, to otrzymaliśmy ofertę w wysokości 40 mln funtów za Modricia, od PSG, ale sam Szczur stwierdził, że chce przejść tylko do Realu, dlatego została ona odrzucona.
Po drugie, "zawodnik" nie chciał trenować z drużyną, dlatego odebrano mu dwie tygodniówki.
Po trzecie, Real Madryt miał asa w rękawie i dlatego mógł swobodnie dyktować warunki, a Tottenham nie awansował do Ligi Mistrzów, w dodatku musiał uzupełnić pozycję rozgrywającego, gdyż Modrić nie chciał już grać z Kogutem na piersi.
Po czwarte, do zimowego okna transferowego w razie braku gry Modricia jego wartość rynkowa spadłaby, dlatego sprzedaż Szczura za te 33 mln euro była koniecznością. Przypominam, że już sezon wcześniej Chelsea Londyn proponowała za niego 40 mln euro.
Z Bale'm sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Sam zawodnik odcina się od spekulacji prasowych i skupia się na futbolu. Dochodzi do tego fakt, że nie deklaruje się, iż jak coś to przejdzie do konkretnego zespołu, bo zainteresowanie nim wyrażają takie drużyny jak PSG, Real Madryt czy Bayern Monachium. Dodatkowo został wybrany najlepszy piłkarzem Premier League.
Tak więc, Tottenham jest w stanie wyciągnąć za niego 70-80 mln euro.
Trzymajmy się faktów :)
30 kwietnia 2013, 06:17 [cytuj]
Ale sobie Villa strzelanine urządziła

Normalnie to się denerwuję na ostatni mecz sezonu ale...
Ale sobie Villa strzelanine urządziła :krzyk::szok:
Normalnie to się denerwuję na ostatni mecz sezonu ale
30 kwietnia 2013, 08:40 [cytuj]
100 mln i ani grosza mniej - jeśli chodzi o GB11. Oczywiście priorytetem jest utrzymanie Bale i dokupienie super-napastnika
100 mln i ani grosza mniej - jeśli chodzi o GB11. Oczywiście priorytetem jest utrzymanie Bale i dokupienie super-napastnika:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!