Forum dyskusyjne
30 kwietnia 2013, 11:40 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/458706
"Mamy bardzo młody skład i gramy ze sobą już od trzech, czterech lat. Czujemy się pewnie, bo każdy się zna. Myślę, że w przyszłym sezonie będziemy grać jeszcze lepiej" - to powiedział Gareth Bale w jednym z ostatnich wywiadów.
Tak więc plotek na temat jego odejścia nie powinno brać się na poważnie
http://www.futbol.pl/node/458706
"Mamy bardzo młody skład i gramy ze sobą już od trzech, czterech lat. Czujemy się pewnie, bo każdy się zna. Myślę, że w przyszłym sezonie będziemy grać jeszcze lepiej" - to powiedział Gareth Bale w jednym z ostatnich wywiadów.
Tak więc plotek na temat jego odejścia nie powinno brać się na poważnie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 kwietnia 2013, 16:25 [cytuj]
A ja odwrotnie takich słów od piłkarzy słyszałem już wiele. Jeden z moich ulubieńców Robbie też podobnie mówił i każdy nowy klub był tym marzeniem z dzieciństwa. Cieszy, że Gareth czuje się tu dobrze ale jak przyjdzie konkretna oferta to może być różnie. W końcu lata lecą i to też zwykli ludzie chcący zdobywać trofea i zarabiać. Dziś już chyba nie ma takich legend piłkarskich z "nowego" pokolenia jak dawniej gdzie były gwiazdy które prawie przez całą karierę występowały w jednym lub dwóch klubach ...
A ja odwrotnie takich słów od piłkarzy słyszałem już wiele. Jeden z moich ulubieńców Robbie też podobnie mówił i każdy nowy klub był tym marzeniem z dzieciństwa. Cieszy, że Gareth czuje się tu dobrze ale jak przyjdzie konkretna oferta to może być różnie. W końcu lata lecą i to też zwykli ludzie chcący zdobywać trofea i zarabiać. Dziś już chyba nie ma takich legend piłkarskich z "nowego" pokolenia jak dawniej gdzie były gwiazdy które prawie przez całą karierę występowały w jednym lub dwóch klubach
30 kwietnia 2013, 18:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
100 mln i ani grosza mniej - jeśli chodzi o GB11. Oczywiście priorytetem jest utrzymanie Bale i dokupienie super-napastnika

Przyjąłbyś Rafo w prezencie ślubnym w ładnej rameczce oprawiony news o przedłużeniu kontraktu przez GB11? Tak o co najmniej 5 lat
Przyjąłbyś Rafo w prezencie ślubnym w ładnej rameczce oprawiony news o przedłużeniu kontraktu przez GB11? Tak o co najmniej 5 lat ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 kwietnia 2013, 21:19 [cytuj]
Wie ktoś ile tak naprawdę wynosi różnica finansowa między graniem w LM a nie zakwalifikowaniem się do niej?
Wie ktoś ile tak naprawdę wynosi różnica finansowa między graniem w LM a nie zakwalifikowaniem się do niej?
30 kwietnia 2013, 21:36 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Levy wie.
Levy wie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 kwietnia 2013, 21:41 [cytuj]
LE - jak zdobędziesz puchar ugrasz około 15 mln euro
LM - wyjście z grupy = około 30 mln euro
--
-- :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 kwietnia 2013, 22:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--

Co do LE:
Each of the 48 clubs involved in the group stage can expect to receive a participation bonus of €640,000. In addition, they will be entitled to a match bonus of €60,000 per match played in the group stage. Performance bonuses will also be paid – €140,000 for every win and €70,000 for every draw in the group stage.
Turning to the knockout stages, clubs competing in the round of 32 will receive €200,000 each, clubs in the round of 16 €300,000, the quarter-finalists €400,000 and the semi-finalists €700,000. The UEFA Europa League winners can expect to collect €3m and the runners-up €2m.
It is anticipated that a minimum amount of €1m per club will be paid out for the group stage. A club could receive, at best, €6.44m from featuring in this season's competition – not counting the market pool share.
Co do LE:
Each of the 48 clubs involved in the group stage can expect to receive a participation bonus of €640,000. In addition, they will be entitled to a match bonus of €60,000 per match played in the group stage. Performance bonuses will also be paid – €140,000 for every win and €70,000 for every draw in the group stage.
Turning to the knockout stages, clubs competing in the round of 32 will receive €200,000 each, clubs in the round of 16 €300,000, the quarter-finalists €400,000 and the semi-finalists €700,000. The UEFA Europa League winners can expect to collect €3m and the runners-up €2m.
It is anticipated that a minimum amount of €1m per club will be paid out for the group stage. A club could receive, at best, €6.44m from featuring in this season's competition – not counting the market pool share
30 kwietnia 2013, 23:19 [cytuj]
Przydałby się taki Reus u nas
30 kwietnia 2013, 23:19 [cytuj]
nic nie rozumiem przez te znaczki, daj link do tego skąd brałeś
1 maja 2013, 00:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A masz w kieszeni jakieś zaskórniaki?
To będzie jakieś 38 mln euro, bo tyle chce City na niego wyłożyć
A masz w kieszeni jakieś zaskórniaki? :D
To będzie jakieś 38 mln euro, bo tyle chce City na niego wyłożyć ;(
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 maja 2013, 00:59 [cytuj]
FL to jest że my mamy PL a FL to jest księstwo Liechtenstein. Mam tam takie konto ala zaskórniak
FL to jest że my mamy PL a FL to jest księstwo Liechtenstein. Mam tam takie konto ala zaskórniak ;)
1 maja 2013, 08:03 [cytuj]
Real - kolejny gówniany sezon. Teraz dopiero zacznie się walka o Bale'a. Kurna żeby Levy go przekonał bo po takiej straci się nie wygrzebie Tottenham
Real - kolejny gówniany sezon. Teraz dopiero zacznie się walka o Bale'a. Kurna żeby Levy go przekonał bo po takiej straci się nie wygrzebie Tottenham
1 maja 2013, 08:44 [cytuj]
smackey powiedział/a:
http://www.uefa.com/uefa/management/finance/news/newsid=1680100.html
http://www.uefa.com/uefa/management/finance/news/newsid=1680100.html
1 maja 2013, 09:31 [cytuj]
"Przyjąłbyś Rafo w prezencie ślubnym w ładnej rameczce oprawiony news o przedłużeniu kontraktu przez GB11? Tak o co najmniej 5 lat"
jin_tae - penie, że tak - ale to 3-1 z MC też było piękne

"Przyjąłbyś Rafo w prezencie ślubnym w ładnej rameczce oprawiony news o przedłużeniu kontraktu przez GB11? Tak o co najmniej 5 lat"
jin_tae - penie, że tak - ale to 3-1 z MC też było piękne:brawo::brawo::brawo:
1 maja 2013, 10:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Myślisz, że Bale w tym momencie walił gola specjalnie dla Ciebie? Pytam retorycznie bo wiadomo że tak
Myślisz, że Bale w tym momencie walił gola specjalnie dla Ciebie? Pytam retorycznie bo wiadomo że tak :D
1 maja 2013, 11:44 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rafo ale chyba Cię olał bo serduszka nie było
Rafo ale chyba Cię olał bo serduszka nie było :wysmiewacz:
Offence win games, defence wins titles
1 maja 2013, 11:47 [cytuj]
"Myślisz, że Bale w tym momencie walił gola specjalnie dla Ciebie? Pytam retorycznie bo wiadomo że tak "
jak uderzył na 3-1 miałem łzy w oczach i nie była to alergia ... piękny mecz i udane poprawiny
---
byłoby zajebiście gdyby został u nas na dłużej
"Myślisz, że Bale w tym momencie walił gola specjalnie dla Ciebie? Pytam retorycznie bo wiadomo że tak "
jak uderzył na 3-1 miałem łzy w oczach i nie była to alergia ... piękny mecz i udane poprawiny :brawo:
---
byłoby zajebiście gdyby został u nas na dłużej
1 maja 2013, 11:54 [cytuj]
swoją drogą nie wiem dlaczego klub czeka jeszcze z nowym kontraktem dla niego - dać mu 150 tys/ tyg + 3% za gola i 2% za asystę + klauzulę odejścia 200 mln euro
swoją drogą nie wiem dlaczego klub czeka jeszcze z nowym kontraktem dla niego - dać mu 150 tys/ tyg + 3% za gola i 2% za asystę + klauzulę odejścia 200 mln euro:nerwus:
1 maja 2013, 11:59 [cytuj]
Wy którzy pożądacie Leandro Damiao łapcie i cieszcie się chwilą: http://www1.skysports.com/football/news/11675/8683144/Internacional-reveal-Leandro-Damiao-talks-have-been-held-with-Tottenham
Btw. wiecie co mi przypomina sytuacja z Damiao? To http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201304/1367191816_wiotai_600.jpg :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
1 maja 2013, 12:44 [cytuj]
Patriczi - oszczędź nas
Patriczi - oszczędź nas