Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  83  84  85  86  87    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
5 maja 2013, 18:54 [cytuj]
haha nawet ten chuj Webb dziś nie pomógł
haha nawet ten chuj Webb dziś nie pomógł
5 maja 2013, 19:03 [cytuj]
Już mi frustracja przeszła, więc dopiszę, że w sumie nie ma co bluzgać na Muły. Gdybyśmy wygrali z tym nieszczęsnym Wigan to dziś 3 punkty Chelsea by nas nie stawiały w pozycji walki tylko o czwarte miejsce.
Już mi frustracja przeszła, więc dopiszę, że w sumie nie ma co bluzgać na Muły. Gdybyśmy wygrali z tym nieszczęsnym Wigan to dziś 3 punkty Chelsea by nas nie stawiały w pozycji walki tylko o czwarte miejsce
COYS!
5 maja 2013, 19:03 [cytuj]
varba powiedział/a:
A kto mógł przewidzieć, że Man Und tak szybko zapewni sobie mistrzostwo

hah dokładnie ;) przecież sezon temu do samego końca nie było nic wiadomo , dosłownie do ostatniej minuty
hah dokładnie ;) przecież sezon temu do samego końca nie było nic wiadomo , dosłownie do ostatniej minuty
5 maja 2013, 19:08 [cytuj]
Jeśli przegramy z Chelsea to odbije nam się czkawka głupi remis z Wigan, Norwich i przegrana z Liverpoolem...
Jeśli przegramy z Chelsea to odbije nam się czkawka głupi remis z Wigan, Norwich i przegrana z Liverpoolem
Together we are strong
5 maja 2013, 19:13 [cytuj]
No i tak co sezon możemy wyliczac głupie porażki których być nie powinno . Niby kazdemu zdarza się jakaś wpadka , ale nam wciąż za duzo
No i tak co sezon możemy wyliczac głupie porażki których być nie powinno . Niby kazdemu zdarza się jakaś wpadka , ale nam wciąż za duzo
5 maja 2013, 19:15 [cytuj]
Ale wierze w zwycięstwo, chce później zobaczyć jak się gotuje po tym zwycięstwie na stronie kanonierów :))))
Ale wierze w zwycięstwo, chce później zobaczyć jak się gotuje po tym zwycięstwie na stronie kanonierów :))))
Together we are strong
5 maja 2013, 19:17 [cytuj]
jka przypomnę sobie jeden z poprzednik meczów ze stołkami w sezonie 11/12 to mnie kurwica strzela. Prawidłowa bramka, nieuznana, spalone których nie było
jka przypomnę sobie jeden z poprzednik meczów ze stołkami w sezonie 11/12 to mnie kurwica strzela. Prawidłowa bramka, nieuznana, spalone których nie było
5 maja 2013, 19:25 [cytuj]
co wy pieprzycie Panowie - w środowym meczu to my jesteśmy pod ścianą - CFC "MOŻE PRZEGRAĆ" i mimo to będzie w top4 --- i myślę, że ta kołacząca w ich głowach myśl, że "nawet jak nas pojadą Koguty a wygramy w 2 ostatnich meczach" to jesteśmy na podium --- będzie kluczem do ewentualnego zwycięstwa z ruskimi ---- COYS:nerwus::nerwus::nerwus:
co wy pieprzycie Panowie - w środowym meczu to my jesteśmy pod ścianą - CFC "MOŻE PRZEGRAĆ" i mimo to będzie w top4 --- i myślę, że ta kołacząca w ich głowach myśl, że "nawet jak nas pojadą Koguty a wygramy w 2 ostatnich meczach" to jesteśmy na podium --- będzie kluczem do ewentualnego zwycięstwa z ruskimi ---- COYS:nerwus::nerwus::nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 maja 2013, 19:34 [cytuj]
na w****ieniu napisałem o tym terminarzu,przemyślałem sprawę i faktycznie zgadzam się że nie miałem racji:luzik:
na w****ieniu napisałem o tym terminarzu,przemyślałem sprawę i faktycznie zgadzam się że nie miałem racji:luzik:
5 maja 2013, 21:34 [cytuj]
Nie wiem czy to było ale na Chelsea wystąpimy bez Lennona oraz Dembele.
Nie wiem czy to było ale na Chelsea wystąpimy bez Lennona oraz Dembele
5 maja 2013, 21:49 [cytuj]
olivier powiedział/a:

R.I.P
R.I.P
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 maja 2013, 21:50 [cytuj]
Na stadionie Napoli był koleś ze zdjęciem Cavaniego a pod tym znak zakazu wjazdu, może coś takiego z GB11 ktoś zrobi?.
Na stadionie Napoli był koleś ze zdjęciem Cavaniego a pod tym znak zakazu wjazdu, może coś takiego z GB11 ktoś zrobi?
Offence win games, defence wins titles
5 maja 2013, 22:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Nie sądzę, żeby tak myśleli. Raczej będą myśleć, musimy to wygrać to zapewnimy sobie udział w przyszłej edycji LM i możemy skupić się na finale LE. Poza tym już udowodnili nie raz że mają większa jaja od nas. Chelsea jest w formie i tylko cudem wygramy ten mecz.
Nie sądzę, żeby tak myśleli. Raczej będą myśleć, musimy to wygrać to zapewnimy sobie udział w przyszłej edycji LM i możemy skupić się na finale LE. Poza tym już udowodnili nie raz że mają większa jaja od nas. Chelsea jest w formie i tylko cudem wygramy ten mecz
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 maja 2013, 22:06 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Rafo THFC
Ty wiesz co piszesz? Mielibyśmy wtedy 3 punkty straty i nawet zwycięstwo w środę z Chelsea nie dałoby nam wyprzedzenia ich

Warto zauważyć że my kolego walczymy o 4 miejsce.
Warto zauważyć że my kolego walczymy o 4 miejsce
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 maja 2013, 22:09 [cytuj]
Mamy nr 1 !!!! Tego się chyba nikt nie spodziewał :D

http://www.caughtoffside.com/2013/05/04/top-ten-biggest-current-premier-league-flops/
Mamy nr 1 !!!! Tego się chyba nikt nie spodziewał :D http://www.caughtoffside.com/2013/05/04/top-ten-biggest-current-premier-league-flops/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 maja 2013, 22:38 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Mamy nr 1 !!!! Tego się chyba nikt nie spodziewał :D

http://www.caughtoffside.com/2013/05/04/top-ten-biggest-current-premier-league-flops/

Niedługo Ade zdobędzie więcej nagród od Garetha :D
Niedługo Ade zdobędzie więcej nagród od Garetha :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 maja 2013, 00:06 [cytuj]
Panowie
Prawda jest taka, że sami musimy sobie wywalczyć miejsce w TOP4 i nie ma co patrzeć na innych. W środę gramy mecz o wszystko z Chelsea, która ostatnio jest w świetnej formie, tak więc nie ma co kalkulować tylko trzeba zagrać o pełną pulę. Oczywiście szkoda, że wczoraj wygrali z Czerwonymi Diabłami, ale awans musimy sobie sami wywalczyć!
Ostatni sezon pokazał jakie realia są Premier League. W tamtym sezonie drużyny z Manchesteru do ostatnich sekund biły się o mistrzostwo, a w tym sezonie mam głębokie nadzieję, że drużyny z Londynu będą biły się do ostatnich sekund o 3 i 4 pozycję w tabeli. Nie muszę wspominać chyba, że liczę, iż tam się znajdziemy :)
Trzeba tylko zaufać zawodnikom, którzy dają z siebie tyle ile mogą, a widać, że są już zmęczeni tą batalię, trzeba to docenić :)
Ograliśmy już w tym sezonie Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, a teraz musi przyjść czas na Chelsea Londyn :)
Panowie Prawda jest taka, że sami musimy sobie wywalczyć miejsce w TOP4 i nie ma co patrzeć na innych. W środę gramy mecz o wszystko z Chelsea, która ostatnio jest w świetnej formie, tak więc nie ma co kalkulować tylko trzeba zagrać o pełną pulę. Oczywiście szkoda, że wczoraj wygrali z Czerwonymi Diabłami, ale awans musimy sobie sami wywalczyć! Ostatni sezon pokazał jakie realia są Premier League. W tamtym sezonie drużyny z Manchesteru do ostatnich sekund biły się o mistrzostwo, a w tym sezonie mam głębokie nadzieję, że drużyny z Londynu będą biły się do ostatnich sekund o 3 i 4 pozycję w tabeli. Nie muszę wspominać chyba, że liczę, iż tam się znajdziemy :) Trzeba tylko zaufać zawodnikom, którzy dają z siebie tyle ile mogą, a widać, że są już zmęczeni tą batalię, trzeba to docenić :) Ograliśmy już w tym sezonie Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, a teraz musi przyjść czas na Chelsea Londyn :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 maja 2013, 00:41 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Panowie
Prawda jest taka, że sami musimy sobie wywalczyć miejsce w TOP4 i nie ma co patrzeć na innych. W środę gramy mecz o wszystko z Chelsea, która ostatnio jest w świetnej formie, tak więc nie ma co kalkulować tylko trzeba zagrać o pełną pulę. Oczywiście szkoda, że wczoraj wygrali z Czerwonymi Diabłami, ale awans musimy sobie sami wywalczyć!
Ostatni sezon pokazał jakie realia są Premier League. W tamtym sezonie drużyny z Manchesteru do ostatnich sekund biły się o mistrzostwo, a w tym sezonie mam głębokie nadzieję, że drużyny z Londynu będą biły się do ostatnich sekund o 3 i 4 pozycję w tabeli. Nie muszę wspominać chyba, że liczę, iż tam się znajdziemy :)
Trzeba tylko zaufać zawodnikom, którzy dają z siebie tyle ile mogą, a widać, że są już zmęczeni tą batalię, trzeba to docenić :)
Ograliśmy już w tym sezonie Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, a teraz musi przyjść czas na Chelsea Londyn :)

no comments :brawo:
no comments :brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 maja 2013, 08:36 [cytuj]
Mam nadzieję, że w środę zejdzie mu ten uśmiech z twarzy. Ładnie porobił kumpla z reprezentacji...
http://i.minus.com/ibevm3P0mefEsn.gif
Mam nadzieję, że w środę zejdzie mu ten uśmiech z twarzy. Ładnie porobił kumpla z reprezentacji... http://i.minus.com/ibevm3P0mefEsn.gif
6 maja 2013, 08:45 [cytuj]
olivier powiedział/a:

ale, ale , ale jak to? :(
ale, ale , ale jak to? :(
|<  <<  <  83  84  85  86  87    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się