Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  84  85  86  87  88    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
6 maja 2013, 09:17 [cytuj]
Ponoć odnowiły im się kontuzje i w najlepszym wypadku będą gotowi na Stoke .
Ponoć odnowiły im się kontuzje i w najlepszym wypadku będą gotowi na Stoke
6 maja 2013, 12:00 [cytuj]
Się porobiło, ManU dla mnie był pewniakiem ;|
Się porobiło, ManU dla mnie był pewniakiem ;|
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
6 maja 2013, 12:08 [cytuj]
Albo wygrywamy wszystkie mecze i mamy Lm albo znow LE. No to teraz czas na to zeby chlopaki pokazali jaja i udowodnili kibicom na calym swiecie ze zasluguja na LM. Do boju SPURS !!!
Albo wygrywamy wszystkie mecze i mamy Lm albo znow LE. No to teraz czas na to zeby chlopaki pokazali jaja i udowodnili kibicom na calym swiecie ze zasluguja na LM. Do boju SPURS !!!
6 maja 2013, 12:51 [cytuj]
Czas by pokazać jaja to mieli przed WIGAN, teraz to co najwyżej mogą zmazać plamę na honorze.
Czas by pokazać jaja to mieli przed WIGAN, teraz to co najwyżej mogą zmazać plamę na honorze
6 maja 2013, 13:40 [cytuj]
http://metro.co.uk/2013/05/06/gareth-bale-is-ready-to-sign-a-massive-new-deal-to-stay-with-tottenham-3713986/ oby coś było na rzeczy, chociaż źródło lipne..
http://metro.co.uk/2013/05/06/gareth-bale-is-ready-to-sign-a-massive-new-deal-to-stay-with-tottenham-3713986/ oby coś było na rzeczy, chociaż źródło lipne
6 maja 2013, 13:44 [cytuj]
Nawet jak wygrają z Chelsea, to potem na pewno będzie jakiś remis. Pewnie 1:1 z Sunderlandem.
Nawet jak wygrają z Chelsea, to potem na pewno będzie jakiś remis. Pewnie 1:1 z Sunderlandem
LMAO
6 maja 2013, 15:21 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=249900

Chłopaki, trzymajcie mnie... :wnerw: :wnerw: :wnerw:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=249900 Chłopaki, trzymajcie mnie... :wnerw: :wnerw: :wnerw:
6 maja 2013, 15:30 [cytuj]
Dieg powiedział/a:

Tottenham nie ma natomiast wystarczającej jakości... - powiedział Szczęsny.

Trzeba zamknąć japę temu szczeniakowi!
Tottenham nie ma natomiast wystarczającej jakości... - powiedział Szczęsny. Trzeba zamknąć japę temu szczeniakowi!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 maja 2013, 15:34 [cytuj]
Dieg powiedział/a:

I dlatego nie cierpię tego idioty. Ja będę szczęśliwy oglądając tego przecietniaka w LE
I dlatego nie cierpię tego idioty. Ja będę szczęśliwy oglądając tego przecietniaka w LE
6 maja 2013, 15:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tottenham nie ma natomiast wystarczającej jakości... - powiedział Szczęsny.

Trzeba zamknąć japę temu szczeniakowi!

Każdy po 1000 zł zrzuta to i na dobrych kiziorów z pragi wystarczy ;)
Każdy po 1000 zł zrzuta to i na dobrych kiziorów z pragi wystarczy ;)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 maja 2013, 15:59 [cytuj]
"Tottenham nie ma natomiast wystarczającej jakości... - powiedział Szczęsny"

Dobrze że Nieszczęsny prezentuje wystarczającą jakosć :rotfl:
"Tottenham nie ma natomiast wystarczającej jakości... - powiedział Szczęsny" Dobrze że Nieszczęsny prezentuje wystarczającą jakosć :rotfl:
6 maja 2013, 16:50 [cytuj]
I znowu zaczyna pajacować. Czemu każdy z sąsiadów potrafi być kulturalny a on? Może niech zacznie przekonywa kibiców do siebie grą a nie wywodami na temat Spurs...
I znowu zaczyna pajacować. Czemu każdy z sąsiadów potrafi być kulturalny a on? Może niech zacznie przekonywa kibiców do siebie grą a nie wywodami na temat Spurs
Offence win games, defence wins titles
6 maja 2013, 17:24 [cytuj]
pierdoleniem głupot nadrabia umiejętności. Musi się jakoś sprzedać kibicom żeby nie nosili na stadion transparenty "Szczesny out!" więc udaje kanoniera z krwii i kości
pierdoleniem głupot nadrabia umiejętności. Musi się jakoś sprzedać kibicom żeby nie nosili na stadion transparenty "Szczesny out!" więc udaje kanoniera z krwii i kości
6 maja 2013, 17:34 [cytuj]
Czekam na jego wywiad po tym jak Tottenham będzie 3ci, a Arsenal 5.
Czekam na jego wywiad po tym jak Tottenham będzie 3ci, a Arsenal 5
LMAO
6 maja 2013, 18:06 [cytuj]
Jak mały terier - przez chwilę poczuł się pewniej, bo Ferguson mu komplementem rzucił, to od razu szczeka :D Jak Fabiański za niego stał w bramce tyle czasu to jakoś nie słyszałem nigdzie jego pyskowania :rotfl:
Jak mały terier - przez chwilę poczuł się pewniej, bo Ferguson mu komplementem rzucił, to od razu szczeka :D Jak Fabiański za niego stał w bramce tyle czasu to jakoś nie słyszałem nigdzie jego pyskowania :rotfl:
6 maja 2013, 19:57 [cytuj]
wersus powiedział/a:

Wtedy pyskował jego ojciec
Wtedy pyskował jego ojciec
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 maja 2013, 21:40 [cytuj]
Niedobrze Panowie. Sunderland przegrywa ze Stoke gra w 10. Miejmy nadzieję, że wygrają jeden z dwóch najbliższych meczów, bo jeśli nie to w ostatniej kolejce z nami będą grali o utrzymanie :blee:
Niedobrze Panowie. Sunderland przegrywa ze Stoke gra w 10. Miejmy nadzieję, że wygrają jeden z dwóch najbliższych meczów, bo jeśli nie to w ostatniej kolejce z nami będą grali o utrzymanie :blee:
6 maja 2013, 21:42 [cytuj]
Jak rozwalimy cwelów to dostaniemy taki wiater w żagle, że przejdziemy jak walec po walczącym o byt Sunderlandzie, także spoczuś.

Matura, mecz o wszystko z Chelsea... niezły tydzień się szykuje.
Jak rozwalimy cwelów to dostaniemy taki wiater w żagle, że przejdziemy jak walec po walczącym o byt Sunderlandzie, także spoczuś. Matura, mecz o wszystko z Chelsea... niezły tydzień się szykuje
6 maja 2013, 22:08 [cytuj]
Chłopaki najlepiej zrobią wygrwając mecze i zamkną morde temu Polaczkowi. Jeśli kiedykolwiek jakimś cudem zobaczę tego gościa gdzieś na zywo to mu wygarnę że frajer jest
Chłopaki najlepiej zrobią wygrwając mecze i zamkną morde temu Polaczkowi. Jeśli kiedykolwiek jakimś cudem zobaczę tego gościa gdzieś na zywo to mu wygarnę że frajer jest
6 maja 2013, 22:28 [cytuj]
jak ja huja nie lubie
jak ja huja nie lubie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
|<  <<  <  84  85  86  87  88    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się