Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
7 maja 2013, 22:41 [cytuj]
rocznik 94 to niż demograficzny więc teoretycznie będzie nam łatwiej dostać się na wymarzone studia :) Ja celuje w reżyserie dźwięku, na całe szczęście za dużo od matury nie wymagają, robią własne testy i potrzebny jest słuch, ale powalczę :)
rocznik 94 to niż demograficzny więc teoretycznie będzie nam łatwiej dostać się na wymarzone studia :) Ja celuje w reżyserie dźwięku, na całe szczęście za dużo od matury nie wymagają, robią własne testy i potrzebny jest słuch, ale powalczę :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 maja 2013, 22:42 [cytuj]
Kurwa, ambitni ludzie tutaj. Chyba się jeszcze pouczę.
Kurwa, ambitni ludzie tutaj. Chyba się jeszcze pouczę
LMAO
7 maja 2013, 22:46 [cytuj]
Wigan przegrało, w meczu z Arsenalem mają nóż na gardle, bądźmy dobrej myśli :D
Wigan przegrało, w meczu z Arsenalem mają nóż na gardle, bądźmy dobrej myśli :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 maja 2013, 23:15 [cytuj]
Oglądał ktoś mecz? Czemu +9 minut ? Widziałem tylko dogrywkę
Oglądał ktoś mecz? Czemu +9 minut ? Widziałem tylko dogrywkę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 maja 2013, 23:57 [cytuj]
chyba bramkarz się zderzył z obrońcą i była długa przerwa
chyba bramkarz się zderzył z obrońcą i była długa przerwa
8 maja 2013, 00:39 [cytuj]
dzieki ;p

Jak ktos ma ochote na kilka meczykow w fife 13 online(ps3) to ja z checia pogram :D
dzieki ;p Jak ktos ma ochote na kilka meczykow w fife 13 online(ps3) to ja z checia pogram :D
8 maja 2013, 08:03 [cytuj]

8 maja 2013, 08:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tylko mi nie mów że masz niemiecki pasek :rotfl:

Jeden zasugerował coś o folksdojczach to już :P Nie, nie dygaj, ale jaki 2 to nie powiem :F
Jeden zasugerował coś o folksdojczach to już :P Nie, nie dygaj, ale jaki 2 to nie powiem :F
8 maja 2013, 08:26 [cytuj]
no to sobie Martinez naważył piwa tą przegraną, teraz mecz o wszystko z Arsenalem:ok: - choć jeśli znów zagra trójką z tyłu i Boyce-m na skrzydle to marnie to widzę;|
--------------------------
byłoby super jakby takie 2-3 wyciągnął dziś TOTT
--
COYS:nerwus::nerwus::nerwus:
no to sobie Martinez naważył piwa tą przegraną, teraz mecz o wszystko z Arsenalem:ok: - choć jeśli znów zagra trójką z tyłu i Boyce-m na skrzydle to marnie to widzę;| -------------------------- byłoby super jakby takie 2-3 wyciągnął dziś TOTT -- COYS:nerwus::nerwus::nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 maja 2013, 09:32 [cytuj]
Arsenal teraz ma Wigan i Newcastle 17 i 18 miejsce btw pamiętacie jak się zachwycali co niektórzy transferami Newcastle w zimie?
Arsenal teraz ma Wigan i Newcastle 17 i 18 miejsce btw pamiętacie jak się zachwycali co niektórzy transferami Newcastle w zimie?
8 maja 2013, 10:07 [cytuj]
gurahl powiedział/a:

Transfery dobre, i jak się newcastle utrzyma to od eszonu nowego mogą wystartować. Nawet Bayern jakby ich przenieść do takiego wigan nie zgraliby się z resztą drużyny przez pół roku
Transfery dobre, i jak się newcastle utrzyma to od eszonu nowego mogą wystartować. Nawet Bayern jakby ich przenieść do takiego wigan nie zgraliby się z resztą drużyny przez pół roku
8 maja 2013, 10:34 [cytuj]
o kurwa :Dhttp://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/sir-alex-ferguson-po-sezonie-odejdzie-z-manchester,1,5501205,wiadomosc.html
o kurwa :D http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/sir-alex-ferguson-po-sezonie-odejdzie-z-manchester,1,5501205,wiadomosc.html
8 maja 2013, 10:45 [cytuj]
o kurwa panowie oficjalnie !!! http://transfery.info/57438,oficjalnie-koniec-ery-fergusona
8 maja 2013, 10:47 [cytuj]
Czyli już wiadomo gdzie Moyes będzie trenerem w przyszłym sezonie. Ciekawe jak to będzie wyglądało :)
Czyli już wiadomo gdzie Moyes będzie trenerem w przyszłym sezonie. Ciekawe jak to będzie wyglądało :)
8 maja 2013, 11:16 [cytuj]
Szykuje się latem wojna transferowa w Europie. Nowego trenera będą mieć: MU, Chelsea, Real, Bayern, do tego rewolucja w Barcelonie i szejki z MC i PSG. Ceny za piłkarzy pewnie ładnie podskoczą ciekawe co na to Daniel L. i jego zdolności negocjacyjne?
Szykuje się latem wojna transferowa w Europie. Nowego trenera będą mieć: MU, Chelsea, Real, Bayern, do tego rewolucja w Barcelonie i szejki z MC i PSG. Ceny za piłkarzy pewnie ładnie podskoczą ciekawe co na to Daniel L. i jego zdolności negocjacyjne?
8 maja 2013, 12:06 [cytuj]
Dembele i Lennon jednak są w kadrze na dzisiejszy mecz z Chelsea .
Dembele i Lennon jednak są w kadrze na dzisiejszy mecz z Chelsea
8 maja 2013, 12:42 [cytuj]
SAF kończy z trenowaniem Man Utd. Trochę przykre bo to człowiek legenda, brawo za 26(?) lat pracy :brawo:
SAF kończy z trenowaniem Man Utd. Trochę przykre bo to człowiek legenda, brawo za 26(?) lat pracy :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
8 maja 2013, 13:01 [cytuj]
Kurwa, czyli nici z Bainesa.
Kurwa, czyli nici z Bainesa
LMAO
8 maja 2013, 13:13 [cytuj]
Ja cie kurwa sunę, jak to tak? Ale fajnie że odchodzi gdy MU jest na szczycie, jak to mówią trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym.

Boję się jednak że MU się rozdupcy gdy Fergusona nie będzie na ławce :krzyk:

Może AVB w jego miejsce? :D
Ja cie kurwa sunę, jak to tak? Ale fajnie że odchodzi gdy MU jest na szczycie, jak to mówią trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym. Boję się jednak że MU się rozdupcy gdy Fergusona nie będzie na ławce :krzyk: Może AVB w jego miejsce? :D
Offence win games, defence wins titles
8 maja 2013, 13:46 [cytuj]
Kraków w Mbassy dzisiaj?
Kraków w Mbassy dzisiaj?
|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się