Forum dyskusyjne
5 lutego 2013, 20:32 [cytuj]
Verts trochę przesadził ale moim zdaniem Bale jest w 15 najlepszych piłkarzy świata
Verts trochę przesadził ale moim zdaniem Bale jest w 15 najlepszych piłkarzy świata
5 lutego 2013, 20:44 [cytuj]
Zobaczymy z NUFC bo jak damy ciała to wchodzę do Levy-ego do loży i robię wiochę o zwrot kosztów za 5 przegranych meczów z moim skromnym udziałem.
Zobaczymy z NUFC bo jak damy ciała to wchodzę do Levy-ego do loży i robię wiochę o zwrot kosztów za 5 przegranych meczów z moim skromnym udziałem. :krzyk:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 lutego 2013, 21:06 [cytuj]
Trzaskal
Jak coś to nie zapomnij posłać mu trochę uprzejmości za to że nie kupił napastnika
Trzaskal
Jak coś to nie zapomnij posłać mu trochę uprzejmości za to że nie kupił napastnika:]
5 lutego 2013, 21:23 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Trzaskal
Jak coś to nie zapomnij posłać mu trochę uprzejmości za to że nie kupił napastnika
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Tak, wejdę do jego sektora i puszczę parę polskich rasistowskich /głównie antysemickich/ wiąch i pokażę wskazujący z serdecznym i wyjdę. Będzie zajebiście. Może mnie C+ z komentarzem pokaże? :-)
Tak, wejdę do jego sektora i puszczę parę polskich rasistowskich /głównie antysemickich/ wiąch i pokażę wskazujący z serdecznym i wyjdę. Będzie zajebiście. Może mnie C+ z komentarzem pokaże? :-)
5 lutego 2013, 22:13 [cytuj]
trzaskal, jak przegramy, to zacznij chodzić na mecze arsenalu. Może im pecha przyniesiesz.
trzaskal, jak przegramy, to zacznij chodzić na mecze arsenalu. Może im pecha przyniesiesz. ;P
LMAO
5 lutego 2013, 22:38 [cytuj]
Hades powiedział/a:
trzaskal, jak przegramy, to zacznij chodzić na mecze arsenalu. Może im pecha przyniesiesz.

Ojjj Hades chyba Tobie parę wiąch wcześniej puszczę
Ojjj Hades chyba Tobie parę wiąch wcześniej puszczę :D
6 lutego 2013, 16:51 [cytuj]
Cholera, z Sahy nici, poszedł do Lazio!
Cholera, z Sahy nici, poszedł do Lazio!
6 lutego 2013, 21:11 [cytuj]
Bale znowu strzela, tym razem dla Walii
Bale znowu strzela, tym razem dla Walii :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2013, 21:40 [cytuj]
Snajper, jakiś atak na stronę mamy?
Snajper, jakiś atak na stronę mamy?
6 lutego 2013, 22:31 [cytuj]
Kurde wielkie nadzieje a tu najsłabsza drużyna euro oprócz nas Irlandia i nie możemy z nią wygrać grając tak ładnie w 1 połowie japierdole ;/;/
Kurde wielkie nadzieje a tu najsłabsza drużyna euro oprócz nas Irlandia i nie możemy z nią wygrać grając tak ładnie w 1 połowie japierdole ;/;/
7 lutego 2013, 21:14 [cytuj]
Bez komentarza żałuje wydanych pieniędzy na ten mecz :/
Bez komentarza żałuje wydanych pieniędzy na ten mecz :/
7 lutego 2013, 23:36 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
I mówią to Ci co nie ufają AVB i jego decyzji o niekupowaniu napastnika
Jak już dużo wcześniej tłumaczyłem: nie byłem zwolennikiem zatrudniania AVB, ale jak już jest to mu kibicuje i ufam. Nie jestem do końca pewny czy decyzja o niekupowaniu napastnika była podjęta przez niego czy też przez DL. A Ty masz taką pewność?

Jak już dużo wcześniej tłumaczyłem: nie byłem zwolennikiem zatrudniania AVB, ale jak już jest to mu kibicuje i ufam. Nie jestem do końca pewny czy decyzja o niekupowaniu napastnika była podjęta przez niego czy też przez DL. A Ty masz taką pewność? :P;P
Can't Smile Without You!!!
8 lutego 2013, 00:15 [cytuj]
Mam pewność, bo my nie jesteśmy Abramo land. U nas trener ma jakąś autonomię, a decyzje na bank są podejmowane wspólnie(DL plus AVB nie sam DL)
Decyzja pewnie była przegadana i wspólnie doszli do wniosku. Na bank nie było takiej rozmowy:
-Danielu chciałbym mieć jeszcze jednego napastnika
-Nie da rady!
-Ależ Danielu, nie możemy grać tylko dwoma napastnikami
-Nie i koniec.
-Prezesie prosiłbym o przemyślenie tej decyzji. Tak to my LM nie ugramy
-Andre to jest mój wujek władek mistrz ciętej riposty. Pogadaj z nim o napastniku.
-No więc jakbyś mógł przekonać Daniela co do kupna napastnika.
-Wujek Władek mistrz ciętej riposty : Spier***laj
Mam pewność, bo my nie jesteśmy Abramo land. U nas trener ma jakąś autonomię, a decyzje na bank są podejmowane wspólnie(DL plus AVB nie sam DL)
Decyzja pewnie była przegadana i wspólnie doszli do wniosku. Na bank nie było takiej rozmowy:
-Nie da rady!
-Nie i koniec.
-Andre to jest mój wujek władek mistrz ciętej riposty. Pogadaj z nim o napastniku.
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 lutego 2013, 01:45 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
-Nie da rady!
-Nie i koniec.
Oczywiscie, AVB nie chcial napwstnika a DL wcale nie probowal sciagnac Leando Damiao.
Jin, szanuje Twoje zdanie, czesto sie z nim zgadzam, i uwazam ze masz cos sensownego do powiedzenia. A w zasadzie to miales, bo odkad zamknieto okienko transferowe to pierdolisz jak potluczony. A to ze Alex P. Zostanie napastnikiem, albo ze dogramy z dwoma napastnikami do konca rundy, z czego przynajmniej jeden z nich odzyska forme, czy tez wlasnie to ze AVB wcale nie chcial wzmocnic konkurencji w ataku. Jesli nie chcial to na chuj sciagal te melepete Harrego Kane'a z wypozyczenia? Plizzzz Jin skoncz swoje wywody bo sie tego ostatnio nie da czytac.
Oczywiscie, AVB nie chcial napwstnika a DL wcale nie probowal sciagnac Leando Damiao.
Jin, szanuje Twoje zdanie, czesto sie z nim zgadzam, i uwazam ze masz cos sensownego do powiedzenia. A w zasadzie to miales, bo odkad zamknieto okienko transferowe to pierdolisz jak potluczony. A to ze Alex P. Zostanie napastnikiem, albo ze dogramy z dwoma napastnikami do konca rundy, z czego przynajmniej jeden z nich odzyska forme, czy tez wlasnie to ze AVB wcale nie chcial wzmocnic konkurencji w ataku. Jesli nie chcial to na chuj sciagal te melepete Harrego Kane'a z wypozyczenia? Plizzzz Jin skoncz swoje wywody bo sie tego ostatnio nie da czytac
8 lutego 2013, 03:36 [cytuj]
Tak trudno zrozumieć, że mógł nie chcieć na siłę kupować nowego w zimie. Kane wrócił za darmo. Jako zabezpieczenie, gdyby Defoe - Ade doznali razem kontuzji. Alex P nie musi zostać napasntikiem, bo może grać jako ofensywny pomocnik za którymś z napastników. Tak tak... próbował jak i latem... o Lopeza też się staraliśmy i jeszcze o kilku innych. Nawet kluby, które nie potrzebują wzmocnień wysyłają oferty etc do gwiazd, potencjalnych talentów etc. Każdy się o kogoś stara a kupują Ci którym bardzo zależy
Szanuję Twoje zdanie, ale jestem pewien na 90%, że jakby AVB się uparł to dostałby nawet kogoś z niższej półki(bądź tej samej co obecnie Defoe). Tak samo jakby DL chciał to Moutinho latałby teraz w naszym trykocie. Widocznie AVB nie naciskał nie stawiał na ostrzu noża tejże sprawy. Nie siedzę mu w głowie, ale mógł sobie pomyśleć, że ściągnięcie Kane'a na alibi mu wystarczy. Poza tym trzeba szanować DL za głowę do interesów i AVB za ostatnie wyniki. Jak się nie uda to wtedy psy wieszać na tych decyzjach. Jak mawiał klasyk(Jackie Chan) nie ma zysku bez ryzyka
Tak trudno zrozumieć, że mógł nie chcieć na siłę kupować nowego w zimie. Kane wrócił za darmo. Jako zabezpieczenie, gdyby Defoe - Ade doznali razem kontuzji. Alex P nie musi zostać napasntikiem, bo może grać jako ofensywny pomocnik za którymś z napastników. Tak tak... próbował jak i latem... o Lopeza też się staraliśmy i jeszcze o kilku innych. Nawet kluby, które nie potrzebują wzmocnień wysyłają oferty etc do gwiazd, potencjalnych talentów etc. Każdy się o kogoś stara a kupują Ci którym bardzo zależy
Szanuję Twoje zdanie, ale jestem pewien na 90%, że jakby AVB się uparł to dostałby nawet kogoś z niższej półki(bądź tej samej co obecnie Defoe). Tak samo jakby DL chciał to Moutinho latałby teraz w naszym trykocie. Widocznie AVB nie naciskał nie stawiał na ostrzu noża tejże sprawy. Nie siedzę mu w głowie, ale mógł sobie pomyśleć, że ściągnięcie Kane'a na alibi mu wystarczy. Poza tym trzeba szanować DL za głowę do interesów i AVB za ostatnie wyniki. Jak się nie uda to wtedy psy wieszać na tych decyzjach. Jak mawiał klasyk(Jackie Chan) nie ma zysku bez ryzyka :brawo:
8 lutego 2013, 11:27 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=ReQNJHbntI4 elegancka bramka Kane'a
http://www.youtube.com/watch?v=ReQNJHbntI4 elegancka bramka Kane'a :brawo:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
8 lutego 2013, 13:20 [cytuj]
Niestety Jin, ale muszę tu przyklasnąć Ganowi. Powiem Ci nawet więcej. Niektóre osoby, które są bliżej klubu twierdzą, że AVB jest bardzo niezadowolony z tego co w ciągu dwóch ostatnich okienek zrobił DL. Według tychże osób, żaden z piłkarzy pozyskanych nie był wyborem Andre. Ani Lloris, ani Ade, ani Dembele, ani Dempsey. Z Holtby'ego jest zadowolony, ale to też był w zasadzie pomysł Freunda. DL ponoć słucha się najbardziej Tima Sherwooda, któremu z AVB wcale nie po drodze. Żaden z piłkarzy z listy Andre nie został kupiony, a Moutinho, którego tu przytaczasz, był numerem jeden i w lecie i w styczniu. AVB chciał również napastnika, ale po raz kolejny nie dostał wsparcia od pana prezesa.
Generalnie powiem ci tak Jin. Myśl sobie co chcesz, a ja będę się przy tym upierał, bo bardziej cenie sobie jednak wiadomości od ludzi, których słowa były prawdą już w przeszłości. Jeden z nich, jak już wcześniej wspominałem, pracuje na WHL i nigdy nie zawiodłem się na jego informacjach.
A Ty żyj w swoim przeświadczeniu, które tak ładnie nam tu prezentujesz, bo i tak żadne argumenty do Ciebie nie docierają. Być może kiedyś dorośniesz na tyle, aby wyjść z FM'a i spojrzeć na wszystko bardziej racjonalnie. Czego Ci bardzo serdecznie życzę.
Ps. Znajdź troszkę czasu i poszperaj w necie, aby znaleźć wypowiedzi Harrego na temat "popierania" ruchów transferowych przez Levy'ego, jeśli tak strasznie uważasz, że nie wpierdala się on w te sprawy. Strasznie naiwny jesteś...
Niestety Jin, ale muszę tu przyklasnąć Ganowi. Powiem Ci nawet więcej. Niektóre osoby, które są bliżej klubu twierdzą, że AVB jest bardzo niezadowolony z tego co w ciągu dwóch ostatnich okienek zrobił DL. Według tychże osób, żaden z piłkarzy pozyskanych nie był wyborem Andre. Ani Lloris, ani Ade, ani Dembele, ani Dempsey. Z Holtby'ego jest zadowolony, ale to też był w zasadzie pomysł Freunda. DL ponoć słucha się najbardziej Tima Sherwooda, któremu z AVB wcale nie po drodze. Żaden z piłkarzy z listy Andre nie został kupiony, a Moutinho, którego tu przytaczasz, był numerem jeden i w lecie i w styczniu. AVB chciał również napastnika, ale po raz kolejny nie dostał wsparcia od pana prezesa.
Generalnie powiem ci tak Jin. Myśl sobie co chcesz, a ja będę się przy tym upierał, bo bardziej cenie sobie jednak wiadomości od ludzi, których słowa były prawdą już w przeszłości. Jeden z nich, jak już wcześniej wspominałem, pracuje na WHL i nigdy nie zawiodłem się na jego informacjach.
A Ty żyj w swoim przeświadczeniu, które tak ładnie nam tu prezentujesz, bo i tak żadne argumenty do Ciebie nie docierają. Być może kiedyś dorośniesz na tyle, aby wyjść z FM'a i spojrzeć na wszystko bardziej racjonalnie. Czego Ci bardzo serdecznie życzę. :hejka:
Ps. Znajdź troszkę czasu i poszperaj w necie, aby znaleźć wypowiedzi Harrego na temat "popierania" ruchów transferowych przez Levy'ego, jeśli tak strasznie uważasz, że nie wpierdala się on w te sprawy. Strasznie naiwny jesteś
Can't Smile Without You!!!
8 lutego 2013, 14:51 [cytuj]
Odpowiedz mi na pytanie po co przed chwilką(w tv) AVB mówił, że mu napastnik nie potrzebny, bo mistrzowie Świata i Europy grają bez i dobrze im to wychodzi.
Jakim przeświadczeniu? Jakim kur...a FM? To, że nie uważam za konieczność posiadania 3 - 4 napastników na równym poziomie(nie dla nas- klubu, którego nie stać na takie luksusy), a zniżka formy nie oznacza dla mnie szukania nowych graczy to nie jest jakieś kur...a FMowe myślenie.
Nawet w lidze plus extra na C+ był temat napastnika wałkowany i Nahorny dobrze powiedział: Jest Dempsey, Adebayor wraca a nazywanie Bale skrzydłowym jest dużym nadużyciem, bo Bale gra zarówno na środku pomocy jak i może zagrać na szpicy
Co do DL. Jego klub jego zabawki(ma prawo nie chcieć jakiegoś upatrzonego zawodnika w klubie, ma prawo nie chcieć inwestować więcej niż 8 mln euro za jednego gracza - jego pieniądze to ma prawo nawet nikogo nie kupować w zimie czy lato i bić się o LM jeśli mu to do szczęścia wystarczy. Ma takie prawo, ale oczywiście mi ten stan rzeczy nie odpowiada, bo wzmocnienia są koniecznie np gdy ktoś odchodzi). Ciesz się, że nie masz Chelsea Bis. Chciałbym przypomnieć, że jak się domagałem transferów to tu na stronie(nawet nie pamiętam kto) byłem strofowany kawałkami o nowym stadionie, kominach płacowych, których nie warto dla jednej czy dwóch gwiazd przekraczać etc.
Odpowiedz mi na pytanie po co przed chwilką(w tv) AVB mówił, że mu napastnik nie potrzebny, bo mistrzowie Świata i Europy grają bez i dobrze im to wychodzi.
Jakim przeświadczeniu? Jakim kur...a FM? To, że nie uważam za konieczność posiadania 3 - 4 napastników na równym poziomie(nie dla nas- klubu, którego nie stać na takie luksusy), a zniżka formy nie oznacza dla mnie szukania nowych graczy to nie jest jakieś kur...a FMowe myślenie.
Nawet w lidze plus extra na C+ był temat napastnika wałkowany i Nahorny dobrze powiedział: Jest Dempsey, Adebayor wraca a nazywanie Bale skrzydłowym jest dużym nadużyciem, bo Bale gra zarówno na środku pomocy jak i może zagrać na szpicy
Co do DL. Jego klub jego zabawki(ma prawo nie chcieć jakiegoś upatrzonego zawodnika w klubie, ma prawo nie chcieć inwestować więcej niż 8 mln euro za jednego gracza - jego pieniądze to ma prawo nawet nikogo nie kupować w zimie czy lato i bić się o LM jeśli mu to do szczęścia wystarczy. Ma takie prawo, ale oczywiście mi ten stan rzeczy nie odpowiada, bo wzmocnienia są koniecznie np gdy ktoś odchodzi). Ciesz się, że nie masz Chelsea Bis. Chciałbym przypomnieć, że jak się domagałem transferów to tu na stronie(nawet nie pamiętam kto) byłem strofowany kawałkami o nowym stadionie, kominach płacowych, których nie warto dla jednej czy dwóch gwiazd przekraczać etc
8 lutego 2013, 14:53 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
A Ty żyj w swoim przeświadczeniu, które tak ładnie nam tu prezentujesz, bo i tak żadne argumenty do Ciebie nie docierają. Być może kiedyś dorośniesz na tyle, aby wyjść z FM'a i spojrzeć na wszystko bardziej racjonalnie. Czego Ci bardzo serdecznie życzę.
Ps. Znajdź troszkę czasu i poszperaj w necie, aby znaleźć wypowiedzi Harrego na temat "popierania" ruchów transferowych przez Levy'ego, jeśli tak strasznie uważasz, że nie wpierdala się on w te sprawy. Strasznie naiwny jesteś
:brawo:
8 lutego 2013, 15:27 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=243523
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=243523