Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
9 maja 2013, 20:35 [cytuj]
A szkoda, bo z Moyesem może by Fellaini i Baines zostali, a tak wydaje się to wątpliwe. Everton mógł w kolejnym sezonie powalczyć o TOP3 nawet, ale Moyes poszedł na łatwiznę. Chociaż boję się co on może z Manchesteru stworzyć.
A szkoda, bo z Moyesem może by Fellaini i Baines zostali, a tak wydaje się to wątpliwe. Everton mógł w kolejnym sezonie powalczyć o TOP3 nawet, ale Moyes poszedł na łatwiznę. Chociaż boję się co on może z Manchesteru stworzyć
LMAO
9 maja 2013, 20:48 [cytuj]
wątpię żeby w pierwszym sezonie Moyes stworzył projekt walczący o mistrzostwo
wątpię żeby w pierwszym sezonie Moyes stworzył projekt walczący o mistrzostwo
9 maja 2013, 21:01 [cytuj]
Moyes odszedł, bo w tym klubie nie ugrałby nic więcej niż może awans do LE. Góra skąpiła kasy na transfery, najlepsi zawodnicy mogą po sezonie odejść. Moim zdaniem dobry ruch z jego strony, choć trochę hazardowy. Jeśli nie pójdzie mu w United, wśród wielkich klubów Anglii jest praktycznie skończony.
Moyes odszedł, bo w tym klubie nie ugrałby nic więcej niż może awans do LE. Góra skąpiła kasy na transfery, najlepsi zawodnicy mogą po sezonie odejść. Moim zdaniem dobry ruch z jego strony, choć trochę hazardowy. Jeśli nie pójdzie mu w United, wśród wielkich klubów Anglii jest praktycznie skończony
9 maja 2013, 22:03 [cytuj]
Ciekawe jak Moyes będzie działał na rynku transferowym?

Oby lepiej niż Harry:P
Ciekawe jak Moyes będzie działał na rynku transferowym? Oby lepiej niż Harry:P
Offence win games, defence wins titles
9 maja 2013, 23:15 [cytuj]
To się nazywa cichy transfer http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/media-radamel-falcao-odchodzi-do-as-monaco,1,5511503,wiadomosc.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 maja 2013, 23:23 [cytuj]

Hit.

Ciekawią mnie te ploty wg których interesujemy się kilkoma młodymi z Barcy.
Hit. Ciekawią mnie te ploty wg których interesujemy się kilkoma młodymi z Barcy
LMAO
9 maja 2013, 23:45 [cytuj]
Według AS, Villas-Boas przyleciał 2 maja do Barcelony, aby negocjować transfer Sergio Roberto.
Z tego co się nie mylę to w FC Porto grał systemem 4-3-3 i coś czuję, że ten system będzie chciał przenieść na White Hart Lane. Ostatnio zastanawiałem się czy Bale nie sprawdziłby się jako fałszywa dziewiątka? :mysli:
Napiszę w ten sposób. Jeżeli te "wielkie" pieniądze, które Andre ma dostać od Levy'ego zostaną zainwestowane w 2-3 klasowych zawodników i 2-3 młodych, którzy mają szansę za kilka lat stać się klasowymi graczami to nie mam nic przeciwko :)
Od początku uważałem, że lepiej podpisać kontrakt o współpracy z Barceloną, ale na równorzędnych warunkach, a nie że oddawalibyśmy im najlepszych graczy, tak jak sobie w Madrycie myślą.
Według AS, Villas-Boas przyleciał 2 maja do Barcelony, aby negocjować transfer Sergio Roberto. Z tego co się nie mylę to w FC Porto grał systemem 4-3-3 i coś czuję, że ten system będzie chciał przenieść na White Hart Lane. Ostatnio zastanawiałem się czy Bale nie sprawdziłby się jako fałszywa dziewiątka? :mysli: Napiszę w ten sposób. Jeżeli te "wielkie" pieniądze, które Andre ma dostać od Levy'ego zostaną zainwestowane w 2-3 klasowych zawodników i 2-3 młodych, którzy mają szansę za kilka lat stać się klasowymi graczami to nie mam nic przeciwko :) Od początku uważałem, że lepiej podpisać kontrakt o współpracy z Barceloną, ale na równorzędnych warunkach, a nie że oddawalibyśmy im najlepszych graczy, tak jak sobie w Madrycie myślą
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 maja 2013, 00:26 [cytuj]
o kurwa Sawik chce z nas anali zrobić
o kurwa Sawik chce z nas anali zrobić
10 maja 2013, 01:52 [cytuj]
Myślę, że podpisując "cyrograf" z Realem Madryt postąpiliśmy tak jak Anale, tyle, że oni żadnej umowy z Barceloną nie podpisywali. Oczywiście, że Los Blancos puszczą do nas takich zawodników jak Higuain czy Coentrao, ale pod warunkiem, że w drugą stronę powędruje Bale. A nie sądzę, żeby chcieli obniżyć swoje gaże. Poczekaj aż Xabi Alonso od nich odejdzie to bardzo chętnie przygarną Dembele. Pepe się starzeje i już nie jest tak dobrym graczem jak kiedyś, tak więc będą potrzebowali klasowego defensora, czyli zwrócą się po Vertonghena. O Sandro też się upomną wcześniej czy później. Tak wygląda według nich "współpraca" z nami.
A ich młodzież? W Hiszpanii jest kilka klubów, które mają od nich lepsze szkółki piłkarskie, tak więc dla mnie ta decyzja była nieporozumieniem.
Myślę, że podpisując "cyrograf" z Realem Madryt postąpiliśmy tak jak Anale, tyle, że oni żadnej umowy z Barceloną nie podpisywali. Oczywiście, że Los Blancos puszczą do nas takich zawodników jak Higuain czy Coentrao, ale pod warunkiem, że w drugą stronę powędruje Bale. A nie sądzę, żeby chcieli obniżyć swoje gaże. Poczekaj aż Xabi Alonso od nich odejdzie to bardzo chętnie przygarną Dembele. Pepe się starzeje i już nie jest tak dobrym graczem jak kiedyś, tak więc będą potrzebowali klasowego defensora, czyli zwrócą się po Vertonghena. O Sandro też się upomną wcześniej czy później. Tak wygląda według nich "współpraca" z nami. A ich młodzież? W Hiszpanii jest kilka klubów, które mają od nich lepsze szkółki piłkarskie, tak więc dla mnie ta decyzja była nieporozumieniem
10 maja 2013, 08:51 [cytuj]
Jasne, że tak. Nikt im nie da za darmo Sandro ,Vertonghena ani nikogo innego. Tu nie Arsenal, że sprzedajemy piłkarzy po promocji do Barcelony. Perez będzie mięć baaardzo ciężkie negocjacje z Levym, a trzeba jeszcze wspomnieć, że sami zawodnicy mają też coś do powiedzenia w tej sprawie. Real to atrakcyjny klub dla każdego ale wydaje mi się, że my idziemy w dobrą stronę i sami powoli stajemy się coraz atrakcyjniejszą opcją. Zobaczymy o co będziemy walczyć w następnym sezonie. Nie wiem jak to wygląda od środka, ale jakoś nie odnoszę wrażenia co by nasi grajkowie chcieli koniecznie ulotnić się z klubu bo stoimy w miejscu.
Jasne, że tak. Nikt im nie da za darmo Sandro ,Vertonghena ani nikogo innego. Tu nie Arsenal, że sprzedajemy piłkarzy po promocji do Barcelony. Perez będzie mięć baaardzo ciężkie negocjacje z Levym, a trzeba jeszcze wspomnieć, że sami zawodnicy mają też coś do powiedzenia w tej sprawie. Real to atrakcyjny klub dla każdego ale wydaje mi się, że my idziemy w dobrą stronę i sami powoli stajemy się coraz atrakcyjniejszą opcją. Zobaczymy o co będziemy walczyć w następnym sezonie. Nie wiem jak to wygląda od środka, ale jakoś nie odnoszę wrażenia co by nasi grajkowie chcieli koniecznie ulotnić się z klubu bo stoimy w miejscu
10 maja 2013, 10:40 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Myślę, że podpisując "cyrograf" z Realem Madryt postąpiliśmy tak jak Anale, tyle, że oni żadnej umowy z Barceloną nie podpisywali. Oczywiście, że Los Blancos puszczą do nas takich zawodników jak Higuain czy Coentrao, ale pod warunkiem, że w drugą stronę powędruje Bale. A nie sądzę, żeby chcieli obniżyć swoje gaże. Poczekaj aż Xabi Alonso od nich odejdzie to bardzo chętnie przygarną Dembele. Pepe się starzeje i już nie jest tak dobrym graczem jak kiedyś, tak więc będą potrzebowali klasowego defensora, czyli zwrócą się po Vertonghena. O Sandro też się upomną wcześniej czy później. Tak wygląda według nich "współpraca" z nami.
A ich młodzież? W Hiszpanii jest kilka klubów, które mają od nich lepsze szkółki piłkarskie, tak więc dla mnie ta decyzja była nieporozumieniem

:brawo: chyba lepiej tego bym nie ujął.
:brawo: chyba lepiej tego bym nie ujął
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
10 maja 2013, 13:44 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Boateng-wroci-na-White-Hart-Lane-592

W sumie jakby grał tak jak gra i z zaangażowaniem to ja bym sie nie obraził, ale co na to kibice Spurs??:D
http://www.tottenham24.pl/news/Boateng-wroci-na-White-Hart-Lane-592 W sumie jakby grał tak jak gra i z zaangażowaniem to ja bym sie nie obraził, ale co na to kibice Spurs??:D
10 maja 2013, 13:46 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A ich młodzież? W Hiszpanii jest kilka klubów, które mają od nich lepsze szkółki piłkarskie, tak więc dla mnie ta decyzja była nieporozumieniem

Przygarną za dużą kasę. Real ma jej ogromne ilości i nie mam nic przeciwko, żeby tam nasi gracze wędrowali, dopóki będą za nich bulić. Młodzież też mają niezłą, więc nie wiem o co chodzi. Jaki Jese czy Morata byliby całkiem fajni.
BTW Higuain zarabia ~70 tys, więc spokojnie byśmy mogli mu dać podwyżkę.
Przygarną za dużą kasę. Real ma jej ogromne ilości i nie mam nic przeciwko, żeby tam nasi gracze wędrowali, dopóki będą za nich bulić. Młodzież też mają niezłą, więc nie wiem o co chodzi. Jaki Jese czy Morata byliby całkiem fajni. BTW Higuain zarabia ~70 tys, więc spokojnie byśmy mogli mu dać podwyżkę
LMAO
10 maja 2013, 13:57 [cytuj]
Prawda jest taka, że ta umowa to zwykły marketingowy świstek. Do niczego nas nie obliguje. Nie musimy nikogo im sprzedawać nawet jak będą kogoś chcieli. A co do Barcelony to tam na stanowiskach są takie same darmozjady i gamonie jak Perez także umowa wyglądałaby pewnie tak samo jak nie gorzej.
Prawda jest taka, że ta umowa to zwykły marketingowy świstek. Do niczego nas nie obliguje. Nie musimy nikogo im sprzedawać nawet jak będą kogoś chcieli. A co do Barcelony to tam na stanowiskach są takie same darmozjady i gamonie jak Perez także umowa wyglądałaby pewnie tak samo jak nie gorzej
10 maja 2013, 14:08 [cytuj]
Dajcie spokój nie chce mieć do czynienia ani z Perezem ani tym bardziej z Rosellem obydwaj to buraki.
Dajcie spokój nie chce mieć do czynienia ani z Perezem ani tym bardziej z Rosellem obydwaj to buraki
10 maja 2013, 14:25 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Dajcie spokój nie chce mieć do czynienia ani z Perezem ani tym bardziej z Rosellem obydwaj to buraki

popieram:brawo:
popieram:brawo:
10 maja 2013, 14:51 [cytuj]
Transfer Boatenga popieram!!!
Transfer Boatenga popieram!!!
10 maja 2013, 15:05 [cytuj]
raku powiedział/a:
Miałeś wgląd do tej umowy, że jesteś tak pewien swojego stanowiska?

Rozpocząłem swoje zdanie na ten temat od słowa "myślę", tak więc nie wydaje mi się, abym wyrażał swoje zdanie z jakąś dużą pewnością siebie, po prostu trzeba czytać dokładniej, a resztę uzasadniałem na podstawie madryckiej prasy, która jest świetnie poinformowana odnośnie tego co się dzieje w Realu Madryt, a czytam ją dosyć regularnie.
Rozpocząłem swoje zdanie na ten temat od słowa "myślę", tak więc nie wydaje mi się, abym wyrażał swoje zdanie z jakąś dużą pewnością siebie, po prostu trzeba czytać dokładniej, a resztę uzasadniałem na podstawie madryckiej prasy, która jest świetnie poinformowana odnośnie tego co się dzieje w Realu Madryt, a czytam ją dosyć regularnie
10 maja 2013, 15:10 [cytuj]
Skoro planujemy zakupy, w których (bez względu na to czy awansujemy do LM czy nie) planujemy kupić i doświadczonych graczy i młode wilki, to spójrzcie na to:
http://www.givemefootball.com/344636-agent-teenage-croatian-star-wanted-by-every-top-club-in-england

i filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=aHkWeHg9YUo

Słyszał ktoś o nim? Czy to zainteresowanie ze strony Manchesterów to tylko plota?
Skoro planujemy zakupy, w których (bez względu na to czy awansujemy do LM czy nie) planujemy kupić i doświadczonych graczy i młode wilki, to spójrzcie na to: http://www.givemefootball.com/344636-agent-teenage-croatian-star-wanted-by-every-top-club-in-england i filmik: http://www.youtube.com/watch?v=aHkWeHg9YUo Słyszał ktoś o nim? Czy to zainteresowanie ze strony Manchesterów to tylko plota?
|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się