Forum dyskusyjne
10 maja 2013, 15:11 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Przygarną za dużą kasę. Real ma jej ogromne ilości i nie mam nic przeciwko, żeby tam nasi gracze wędrowali, dopóki będą za nich bulić. Młodzież też mają niezłą, więc nie wiem o co chodzi. Jaki Jese czy Morata byliby całkiem fajni.
BTW Higuain zarabia ~70 tys, więc spokojnie byśmy mogli mu dać podwyżkę
A ja nie, bo jestem kibicem Tottenhamu i chciałbym, aby ten klub był jak najsilniejszy. Jestem również fanem Barcelony i nie wyobrażam sobie, żeby zabierali do siebie najlepszych zawodników Tottenhamu, dlatego każdemu takiemu transferowi jestem przeciwny, jeżeli w prasie pojawi się jakaś wiadomość na ten temat, a ostatnio mówiło się o Llorisie czy Vertonghenie, to jestem absolutnie na nie. Jeżeli współpraca z Realem Madryt będzie opierała się na tym, że ich młodzi zawodnicy będą trafiali do nas w formie wypożyczenia czy transferu z opcją pierwokupu to nie mam nic nie przeciwko, ale jeżeli chcą dzięki niej ściągać do siebie naszych najlepszych zawodników, a w przeciwnym kierunku oddawać szrot to niech spadają.
A ja nie, bo jestem kibicem Tottenhamu i chciałbym, aby ten klub był jak najsilniejszy. Jestem również fanem Barcelony i nie wyobrażam sobie, żeby zabierali do siebie najlepszych zawodników Tottenhamu, dlatego każdemu takiemu transferowi jestem przeciwny, jeżeli w prasie pojawi się jakaś wiadomość na ten temat, a ostatnio mówiło się o Llorisie czy Vertonghenie, to jestem absolutnie na nie. Jeżeli współpraca z Realem Madryt będzie opierała się na tym, że ich młodzi zawodnicy będą trafiali do nas w formie wypożyczenia czy transferu z opcją pierwokupu to nie mam nic nie przeciwko, ale jeżeli chcą dzięki niej ściągać do siebie naszych najlepszych zawodników, a w przeciwnym kierunku oddawać szrot to niech spadają
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 maja 2013, 15:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Prawda jest taka, że ta umowa to zwykły marketingowy świstek. Do niczego nas nie obliguje. Nie musimy nikogo im sprzedawać nawet jak będą kogoś chcieli. A co do Barcelony to tam na stanowiskach są takie same darmozjady i gamonie jak Perez także umowa wyglądałaby pewnie tak samo jak nie gorzej
Tylko zapomniałeś, że zainteresowanie ze strony takich klubów jak FC Barcelona czy Real Madryt miesza w głowie, a najlepszym przykładem tego był szczur w tamtym sezonie, kiedy zachował się jak zwykła szmata w stosunku do Tottenhamu.
Tylko zapomniałeś, że zainteresowanie ze strony takich klubów jak FC Barcelona czy Real Madryt miesza w głowie, a najlepszym przykładem tego był szczur w tamtym sezonie, kiedy zachował się jak zwykła szmata w stosunku do Tottenhamu
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 maja 2013, 15:27 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Tylko zapomniałeś, że zainteresowanie ze strony takich klubów jak FC Barcelona czy Real Madryt miesza w głowie, a najlepszym przykładem tego był szczur w tamtym sezonie, kiedy zachował się jak zwykła szmata w stosunku do Tottenhamu
Tyle że szczur chciał odejść i nawet jakby real był Anusiakami to zrobiłby to bez problemu. Jak Bale będzie chciał odejść to i bez takiej umowy odejdzie gdzie chce.
Tyle że szczur chciał odejść i nawet jakby real był Anusiakami to zrobiłby to bez problemu. Jak Bale będzie chciał odejść to i bez takiej umowy odejdzie gdzie chce
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 maja 2013, 15:57 [cytuj]
@ FanSpurs; Nigdy o nim nie słyszałem ale powiem Ci, że faktycznie ciekawy z niego grajek

. Mam nadzieję iż w letnim okienku transferowym uda nam się pościągać parę takich perełek!
PS.
Co do tych umów partnerskich między klubami, to tak jak ktoś już napisał... są to tylko "papierki". Najlepszy przykład to nasze kontakty z Internacional'em. Real może chcieć wyciągać od nas najlepszych zawodników ale Levy nie jest kretynem ( każdy wie, że to nie będą łatwe negocjacje). Jeżeli jakiś zawodnik będzie chciał bardzo odejść to niech odchodzi np. do Realu, a nie wzmacnia potencjalnego naszego rywala w walce o top4.
@ FanSpurs; Nigdy o nim nie słyszałem ale powiem Ci, że faktycznie ciekawy z niego grajek :). Mam nadzieję iż w letnim okienku transferowym uda nam się pościągać parę takich perełek!
PS.
Co do tych umów partnerskich między klubami, to tak jak ktoś już napisał... są to tylko "papierki". Najlepszy przykład to nasze kontakty z Internacional'em. Real może chcieć wyciągać od nas najlepszych zawodników ale Levy nie jest kretynem ( każdy wie, że to nie będą łatwe negocjacje). Jeżeli jakiś zawodnik będzie chciał bardzo odejść to niech odchodzi np. do Realu, a nie wzmacnia potencjalnego naszego rywala w walce o top4
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
10 maja 2013, 16:50 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A ja nie, bo jestem kibicem Tottenhamu i chciałbym, aby ten klub był jak najsilniejszy. Jestem również fanem Barcelony i nie wyobrażam sobie, żeby zabierali do siebie najlepszych zawodników Tottenhamu, dlatego każdemu takiemu transferowi jestem przeciwny, jeżeli w prasie pojawi się jakaś wiadomość na ten temat, a ostatnio mówiło się o Llorisie czy Vertonghenie, to jestem absolutnie na nie. Jeżeli współpraca z Realem Madryt będzie opierała się na tym, że ich młodzi zawodnicy będą trafiali do nas w formie wypożyczenia czy transferu z opcją pierwokupu to nie mam nic nie przeciwko, ale jeżeli chcą dzięki niej ściągać do siebie naszych najlepszych zawodników, a w przeciwnym kierunku oddawać szrot to niech spadają
Logiczne, że wszystkich nie zabiorą, ale jak dadzą za Bale'a 80-100 mln funtów, to niech idzie. Chłopak jest genialny, ale ta kasa może nam tylko pomóc. Nikt inny do Realu nie będzie chciał iść, bo miejsca w składzie raczej nie dostanie.
Co do Rebicia, to mam nadzieję, że to tylko zabieg marketingowy jego menadżera. Za więcej niż 4 mln euro to nieporozumienie. Za to jak odpali, to mogę jeszcze pożałować tych słów. Dobrze, że to Levy podejmuje takie decyzje.
Logiczne, że wszystkich nie zabiorą, ale jak dadzą za Bale'a 80-100 mln funtów, to niech idzie. Chłopak jest genialny, ale ta kasa może nam tylko pomóc. Nikt inny do Realu nie będzie chciał iść, bo miejsca w składzie raczej nie dostanie.
Co do Rebicia, to mam nadzieję, że to tylko zabieg marketingowy jego menadżera. Za więcej niż 4 mln euro to nieporozumienie. Za to jak odpali, to mogę jeszcze pożałować tych słów. Dobrze, że to Levy podejmuje takie decyzje
LMAO
10 maja 2013, 17:03 [cytuj]
http://www.fcbarca.com/48038-david-villa-przejdzie-do-tottenhamu.html
http://www.fcbarca.com/48038-david-villa-przejdzie-do-tottenhamu.html
10 maja 2013, 17:29 [cytuj]
po co nam ten staruch jestem na nie defuuuu mi bardziej pasuje.
po co nam ten staruch jestem na nie defuuuu mi bardziej pasuje
10 maja 2013, 17:30 [cytuj]
Villa w Tottenhamie? Uwielbiam tego zawodnika, jeden z moich ulubionych, ale w Barcelonie się wypalił, inaczej: Barcelona go wypaliła wystawiając na skrzydle a nie na środku ataku. Możnaby spróbować, pod warunkiem że kupimy jeszcze jednego napastnika np Damiao. Szczerze jednak wątpię i sądzę, że przejdzie do Arsenalu.
Villa w Tottenhamie? Uwielbiam tego zawodnika, jeden z moich ulubionych, ale w Barcelonie się wypalił, inaczej: Barcelona go wypaliła wystawiając na skrzydle a nie na środku ataku. Możnaby spróbować, pod warunkiem że kupimy jeszcze jednego napastnika np Damiao. Szczerze jednak wątpię i sądzę, że przejdzie do Arsenalu
10 maja 2013, 18:43 [cytuj]
-+Vargas, 17 minut temu:
,,Źródła zbliżone do Tottenhamu podają, że Andre Villas-Boas szuka sposobu na odciążenie Garetha Bale'a. Według portugalskiego szkoleniowca Spurs są za bardzo zależni od formy Walijczyka.'' A co my mamy powiedzieć odnośnie uzależnienia od Messiego? Osobiście życzę Villi regularnej gry i udanego transferu, bo u nas to wiadomo...
Aż dziw słyszeć coś takiego
-+Vargas, 17 minut temu:
,,Źródła zbliżone do Tottenhamu podają, że Andre Villas-Boas szuka sposobu na odciążenie Garetha Bale'a. Według portugalskiego szkoleniowca Spurs są za bardzo zależni od formy Walijczyka.'' A co my mamy powiedzieć odnośnie uzależnienia od Messiego? Osobiście życzę Villi regularnej gry i udanego transferu, bo u nas to wiadomo...
Aż dziw słyszeć coś takiego :brawo:
Offence win games, defence wins titles
10 maja 2013, 19:36 [cytuj]
Podpisując umowe z Realem staliśmy się dla nich czymś na miarę La Masi Barcelony. Co sezon sprzedajemy im kontener świetnych piłkarzy 'just like that'.
Podpisując umowe z Realem staliśmy się dla nich czymś na miarę La Masi Barcelony. Co sezon sprzedajemy im kontener świetnych piłkarzy 'just like that'
10 maja 2013, 19:59 [cytuj]
No kurde ludzie bez przesady! Daniel Levy to nie miękka dupa, on potrafi się postawić i lipy by nie podpisał.
Zmieniając temat:
Nasi ogłosili zainteresowanie Tello i Sergim Roberto oraz
Abdelaziz Barradą i jeszcze Villą jak ktoś wspomniał i jeszcze jakiś obrońca z Sevilli, panie AVB pan chce tu kurde La Ligę zrobić?
No kurde ludzie bez przesady! Daniel Levy to nie miękka dupa, on potrafi się postawić i lipy by nie podpisał.
Zmieniając temat:
Abdelaziz Barradą i jeszcze Villą jak ktoś wspomniał i jeszcze jakiś obrońca z Sevilli, panie AVB pan chce tu kurde La Ligę zrobić?
10 maja 2013, 20:44 [cytuj]
Czemu nie? Jak dotąd transfery z La Liga wypalały (Silva, Cazorla, Michu)
Czemu nie? Jak dotąd transfery z La Liga wypalały (Silva, Cazorla, Michu)
10 maja 2013, 21:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Zmieniając temat:
Mata mu wypalił nieziemsko, więc się nie dziwię. Ceballos też pokazuje swoje w u21, więc nie widzę przeszkód.
Mata mu wypalił nieziemsko, więc się nie dziwię. Ceballos też pokazuje swoje w u21, więc nie widzę przeszkód
LMAO
10 maja 2013, 21:05 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/media-real-zdeterminowany-astronomiczna-kwota-za-n,1,5511653,wiadomosc.html
120 mln euro za Neymar-a --- niech go biorą --- zostawią nam w spokoju GB11
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/media-real-zdeterminowany-astronomiczna-kwota-za-n,1,5511653,wiadomosc.html
120 mln euro za Neymar-a --- niech go biorą --- zostawią nam w spokoju GB11:kotek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 maja 2013, 21:07 [cytuj]
no i do napadu Wilfried Bony
no i do napadu Wilfried Bony:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 maja 2013, 21:59 [cytuj]
Ljuboja na wylocie z Legi, Radović w komplecie idealny skłąd by był
Ljuboja na wylocie z Legi, Radović w komplecie idealny skłąd by był :rotfl:
10 maja 2013, 22:30 [cytuj]
Czołowi gracze Evertonu, jeśli gdzieś odejdą, to prawdopodobnie tylko w jednym kierunku - Old Trafford
Czołowi gracze Evertonu, jeśli gdzieś odejdą, to prawdopodobnie tylko w jednym kierunku - Old Trafford
10 maja 2013, 22:48 [cytuj]
Mam nadzieję że jutro Tottenham zaskoczy tak jak Lech czyli 4 do zera wpierdzielić Stoke i spoko
Mam nadzieję że jutro Tottenham zaskoczy tak jak Lech czyli 4 do zera wpierdzielić Stoke i spoko:brawo: