Forum dyskusyjne
10 maja 2013, 23:26 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Mam nadzieję że jutro Tottenham zaskoczy tak jak Lech czyli 4 do zera wpierdzielić Stoke i spoko

Pojutrze!
Pojutrze!
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 maja 2013, 23:43 [cytuj]
Jutro niech Aston Villa zaskoczy.
Jutro niech Aston Villa zaskoczy. :X
LMAO
10 maja 2013, 23:49 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
a do ataku wyczarujemy kogoś dziwnego i będzie znowu załamka

Koreańskie media mówią że zebraliśmy 10 mln funtów na Son'a a Hamburg chce 11,5 - 12. To by pasowało do Levy takie zbijanie z ceny. Dodali też, że w ostatnich latach Angielska liga podniosła popularność w Korei o 100% także samą twarzą Son spłaciłby swój transfer do klubu.
Trzeba było się podpytać u źródła jak już byłeś na WHL.
Koreańskie media mówią że zebraliśmy 10 mln funtów na Son'a a Hamburg chce 11,5 - 12. To by pasowało do Levy takie zbijanie z ceny. Dodali też, że w ostatnich latach Angielska liga podniosła popularność w Korei o 100% także samą twarzą Son spłaciłby swój transfer do klubu.
Trzeba było się podpytać u źródła jak już byłeś na WHL
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 maja 2013, 09:11 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dodali też, że w ostatnich latach Angielska liga podniosła popularność w Korei o 100%
podasz źródło? ciekawa informacja do mojej magisterskiej
podasz źródło? ciekawa informacja do mojej magisterskiej :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
11 maja 2013, 09:14 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Benteke. Nic więcej mi do szczęścia potrzebne nie jest.
nie mogę się do niego przekonać... niech dzisiaj udowodni na co go stać
chyba jestem uczulony na pierwsze cztery litery z jego nazwiska
nie mogę się do niego przekonać... niech dzisiaj udowodni na co go stać :)
chyba jestem uczulony na pierwsze cztery litery z jego nazwiska :D
11 maja 2013, 10:26 [cytuj]
Banteke i Son - w kwestii ofeswnej
---
Townsend i powrót Sandro - w kwestii środka pola
---
Rose za Ekotto w kwestii obrony
---
oczywiście Ade, Gallas, Parker, Livermore - tym panom dziękujemy
Banteke i Son - w kwestii ofeswnej
---
Townsend i powrót Sandro - w kwestii środka pola
---
Rose za Ekotto w kwestii obrony
---
oczywiście Ade, Gallas, Parker, Livermore - tym panom dziękujemy:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 maja 2013, 10:28 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jutro niech Aston Villa zaskoczy.

- niewiele to do --- mało prawdopodobne, żeby CFC nie ugrała minimum 3 pkt w tych dwóch ostatnich meczach --- a tyle im starczy na TOP4
- niewiele to do --- mało prawdopodobne, żeby CFC nie ugrała minimum 3 pkt w tych dwóch ostatnich meczach --- a tyle im starczy na TOP4
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 maja 2013, 11:45 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Podpisując umowe z Realem staliśmy się dla nich czymś na miarę La Masi Barcelony. Co sezon sprzedajemy im kontener świetnych piłkarzy 'just like that'
Mógłbyś mi wymienić ten kontener świetnych piłkarzy? Po za Modriciem, który po prostu przestał z nami trenować i wymusił transfer nie przypominam sobie nikogo innego.
Paweł powiedział/a:
Trudno rozmawiać o transferach, gdy nie wiemy czy będziemy grać w Lidze Mistrzów, czy w Lidze Europy. Jednak mi się marzą latem dwa nazwiska. Konkretne, belgijskie. Benteke i Fellaini. Obu będzie piekielnie trudno dostać, ale ewentualna Liga Mistrzów by ich skusiła. Marzy mi się od dawna środek pomocy z Sandro Fellainim i Dembele, za hasającymi przed nimi Bale'm, Lennonem i Benteke. Nic więcej mi do szczęścia potrzebne nie jest. Pozbyć się tego klocka Huddlestona, częściej stawiać na Sigurdssona niż na Dempseya, który powinien generalnie już zakończyć swoją przygodę z WHL, klepnąć Holtby'ego w tył głowy, żeby się wziął za siebie, częściej stawiać na Townsenda - chyba styknie

Dwa takie konkretne nazwiska i byłbym naprawdę zachwycony. Benteke ma wszystko, czego potrzebujemy od napastnika, Townsend to praktycznie byłby jak świetny transfer, zresztą Rose podobnie... A Fellaini... Nie chciałbym grać przeciwko drużynie, która na środku pomocy miałaby Dembele Sandro i Fellainiego. Może wirtuozji za wiele by tu nie było, ale nikt nie przyjechałby już na WHL jak po swoje. Parker do zmian ewentualnie i można się bawić. Znając życie będziemy niestety walczyć o tego Moutinho a do ataku wyczarujemy kogoś dziwnego i będzie znowu załamka

To by było coś przepięknego! Tak czy siak, myślę, że po tym okienku będziemy silniejszym zespołem niż jesteśmy teraz. Ostatnie plotki wskazują na to, że Bale zostanie na kolejny sezon, wracają Rose i zwłaszcza Townsend, którzy będą na pewno wzmocnieniami + Sandro i Kaboul po kontuzjach. Na pewno kogoś jeszcze dokupimy i będzie O.K
Mógłbyś mi wymienić ten kontener świetnych piłkarzy? Po za Modriciem, który po prostu przestał z nami trenować i wymusił transfer nie przypominam sobie nikogo innego.
[quote=Paweł]Trudno rozmawiać o transferach, gdy nie wiemy czy będziemy grać w Lidze Mistrzów, czy w Lidze Europy. Jednak mi się marzą latem dwa nazwiska. Konkretne, belgijskie. Benteke i Fellaini. Obu będzie piekielnie trudno dostać, ale ewentualna Liga Mistrzów by ich skusiła. Marzy mi się od dawna środek pomocy z Sandro Fellainim i Dembele, za hasającymi przed nimi Bale'm, Lennonem i Benteke. Nic więcej mi do szczęścia potrzebne nie jest. Pozbyć się tego klocka Huddlestona, częściej stawiać na Sigurdssona niż na Dempseya, który powinien generalnie już zakończyć swoją przygodę z WHL, klepnąć Holtby'ego w tył głowy, żeby się wziął za siebie, częściej stawiać na Townsenda - chyba styknie :) Dwa takie konkretne nazwiska i byłbym naprawdę zachwycony. Benteke ma wszystko, czego potrzebujemy od napastnika, Townsend to praktycznie byłby jak świetny transfer, zresztą Rose podobnie... A Fellaini... Nie chciałbym grać przeciwko drużynie, która na środku pomocy miałaby Dembele Sandro i Fellainiego. Może wirtuozji za wiele by tu nie było, ale nikt nie przyjechałby już na WHL jak po swoje. Parker do zmian ewentualnie i można się bawić. Znając życie będziemy niestety walczyć o tego Moutinho a do ataku wyczarujemy kogoś dziwnego i będzie znowu załamka ;)
11 maja 2013, 12:12 [cytuj]
Nie nie, ten cały post nie był na poważnie, a ten tekst z kontenerem to parafraza z Killera
Nie nie, ten cały post nie był na poważnie, a ten tekst z kontenerem to parafraza z Killera :P
11 maja 2013, 12:42 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Tak wygląda według nich "współpraca" z nami.
raku powiedział/a:
Jak ja nie lubię osób, które pieprzą głupoty na prawo i lewo...
Ja nie twierdzę, że tego nie napisałem, ale nie lubię jak ktoś wyrywa coś z kontekstu, bo to pokazuje, że nie umie się czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj całość i dopiero wtedy się ustosunkuj.
Napisałem również:
Sawik powiedział/a:
resztę uzasadniałem na podstawie madryckiej prasy, która jest świetnie poinformowana odnośnie tego co się dzieje w Realu Madryt, a czytam ją dosyć regularnie.
Również mogę napisać, jak ja nie lubię osób, które odnoszą się tylko do części.
Rozumiem, że jesteś lepiej poinformowany od dziennikarzy z Madrytu?
[quote=raku]
Jak ja nie lubię osób, które pieprzą głupoty na prawo i lewo
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
11 maja 2013, 12:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tyle że szczur chciał odejść i nawet jakby real był Anusiakami to zrobiłby to bez problemu. Jak Bale będzie chciał odejść to i bez takiej umowy odejdzie gdzie chce
Przecież miał ofertę z PSG, które proponowało nam 40 milionów funtów (więcej niż Real Madryt), w dodatku mógł liczyć tam na wyższą tygodniówkę.
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,14789758,mwiadomosc.html
Chciał odejść do Realu, w dodatku jego żona mocno naciskała na ten transfer:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=40836
Perspektywa gry w takim klubie miesza w głowie i to jest smutna prawda, ale dla nas, nie dla nich.
PS. Trzymajmy się faktów.
Przecież miał ofertę z PSG, które proponowało nam 40 milionów funtów (więcej niż Real Madryt), w dodatku mógł liczyć tam na wyższą tygodniówkę.
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,14789758,mwiadomosc.html
Chciał odejść do Realu, w dodatku jego żona mocno naciskała na ten transfer:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=40836
Perspektywa gry w takim klubie miesza w głowie i to jest smutna prawda, ale dla nas, nie dla nich.
PS. Trzymajmy się faktów
11 maja 2013, 13:09 [cytuj]
raku powiedział/a:
jak dla mnie jest to pieprzenie dla samej chęci czegoś napisania.
Nie dbam już o to co jest dla Ciebie pieprzeniem czy nie jest. Równie dobrze mogę napisać, że pieprzysz głupoty, bo opacznie zrozumiałeś tekst i nie ustosunkowałeś się do całości.
Informacje odnośnie zainteresowania naszymi zawodnikami ze strony Realu Madryt pojawiają się w prasie i to jest fakt, a dziwnym trafem bardzo często wspominane jest o umowie pomiędzy Los Blancos, a Kogutami.
Nie dbam już o to co jest dla Ciebie pieprzeniem czy nie jest. Równie dobrze mogę napisać, że pieprzysz głupoty, bo opacznie zrozumiałeś tekst i nie ustosunkowałeś się do całości.
Informacje odnośnie zainteresowania naszymi zawodnikami ze strony Realu Madryt pojawiają się w prasie i to jest fakt, a dziwnym trafem bardzo często wspominane jest o umowie pomiędzy Los Blancos, a Kogutami
11 maja 2013, 13:59 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
nie mogę się do niego przekonać... niech dzisiaj udowodni na co go stać
chyba jestem uczulony na pierwsze cztery litery z jego nazwiska
ok, przekonał mnie.
ok, przekonał mnie
11 maja 2013, 14:02 [cytuj]
Gol Benteke!
Gol Benteke! :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
11 maja 2013, 14:07 [cytuj]
Jakby Levy rzucił 30 na Benteke i 20 na Lukaku nie obraziłbym się na to
Propo zakupów z Villi, Sylla by się przydał do środka jako zastępstwo Sandro gdy Parker pójdzie w swoją stronę.
A CFC w 10.
Jakby Levy rzucił 30 na Benteke i 20 na Lukaku nie obraziłbym się na to:P
Propo zakupów z Villi, Sylla by się przydał do środka jako zastępstwo Sandro gdy Parker pójdzie w swoją stronę.
A CFC w 10
Offence win games, defence wins titles
11 maja 2013, 14:16 [cytuj]
Jeśli Chelsea dzisiaj nie wygra, a jutro Arsenal pogubi punkty a nasz Tottenham zdobędzie komplet punktów to końcówka sezonu zapowiada się naprawdę fascynująco . a Benteke z przyjemnością bym widział w naszej kadrze , kilka razy widziałem go w akcji i on i Damiao zrobiliby różnicę w naszym ataku .
Jeśli Chelsea dzisiaj nie wygra, a jutro Arsenal pogubi punkty a nasz Tottenham zdobędzie komplet punktów to końcówka sezonu zapowiada się naprawdę fascynująco . a Benteke z przyjemnością bym widział w naszej kadrze , kilka razy widziałem go w akcji i on i Damiao zrobiliby różnicę w naszym ataku
11 maja 2013, 14:18 [cytuj]
Bardziej nam "pasuje" wygrana Cfc a przegrana Arsenalu, nie na odwrót, a "super" by było gdyby anale przegrały
Benteke jest niezły, na pewno lepsza opcja od Damiao .
Bardziej nam "pasuje" wygrana Cfc a przegrana Arsenalu, nie na odwrót, a "super" by było gdyby anale przegrały :D
Benteke jest niezły, na pewno lepsza opcja od Damiao
To dare is to do.
11 maja 2013, 14:23 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Bardziej nam "pasuje" wygrana Cfc a przegrana Arsenalu, nie na odwrót, a "super" by było gdyby anale przegrały
Benteke jest niezły, na pewno lepsza opcja od Damiao
Ale ile droższa, wątpie żeby Levy wyłożyl 25-30 mln za niego :/ Chyba że Bale sprzedamy...
Narazie nie ma co się podniecać najpierw wygrajmy ze Stoke...
Ale ile droższa, wątpie żeby Levy wyłożyl 25-30 mln za niego :/ Chyba że Bale sprzedamy...
Narazie nie ma co się podniecać najpierw wygrajmy ze Stoke
11 maja 2013, 14:30 [cytuj]
Wkońcu red card ... zasłużona wcześniej..!
Wkońcu red card ... zasłużona wcześniej..!
To dare is to do.