Forum dyskusyjne
11 maja 2013, 21:47 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
ja pierdole, na chuja się cieszyłem
Nie trudź się i zatrzymaj to dla siebie. Żadnej konstruktywnej opinii, interesującej informacji czy jakiejkolwiek wartości merytorycznej. Taki post-gówno, których zaserwowałeś już całkiem sporo. Muszę tylko przewijać całą stronę, żeby coś znaleźć, ale i tak muszę obejść się smakiem, bo na końcu znów widzę Twoje mądrości ozdobione wiązanką epitetów. Postaraj się trochę ogarnąć jak 20-latka przystało.
Nie trudź się i zatrzymaj to dla siebie. Żadnej konstruktywnej opinii, interesującej informacji czy jakiejkolwiek wartości merytorycznej. Taki post-gówno, których zaserwowałeś już całkiem sporo. Muszę tylko przewijać całą stronę, żeby coś znaleźć, ale i tak muszę obejść się smakiem, bo na końcu znów widzę Twoje mądrości ozdobione wiązanką epitetów. Postaraj się trochę ogarnąć jak 20-latka przystało
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 maja 2013, 22:18 [cytuj]
ja się tylko zastanawiam czemu tu od razu wjazd na mnie? z tego co widzę to kilka osób też podobnie wypisuje i jakoś do nich nikt nic nie ma. Bywa niestety
ja się tylko zastanawiam czemu tu od razu wjazd na mnie? z tego co widzę to kilka osób też podobnie wypisuje i jakoś do nich nikt nic nie ma. Bywa niestety
11 maja 2013, 23:04 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Son z HSV o którym mówiono tu juz jako potencjalnym transferze, strzelił dzisaj bramkę i zaliczył asystę w meczu z Hoffenheimem
W 18. minucie gola na 1:0 dla zawodników z Hamburga zdobył Heung-Min Son. Koreańczyk popisał się znakomitym uderzeniem głową.
W 35. minucie ponownie błysnął Son. Koreańczyk świetnie wybiegł na pozycję, najpierw poradził sobie z obrońcą, później ograł bramkarza i wyłożył piłkę Aogo, któremu nie pozostało nic innego, jak skierować ją do pustej bramki.
to tak tekstem, bo nie ma video na sieci(w każdym razie ja nie mogę znaleźć)
W 18. minucie gola na 1:0 dla zawodników z Hamburga zdobył Heung-Min Son. Koreańczyk popisał się znakomitym uderzeniem głową.
W 35. minucie ponownie błysnął Son. Koreańczyk świetnie wybiegł na pozycję, najpierw poradził sobie z obrońcą, później ograł bramkarza i wyłożył piłkę Aogo, któremu nie pozostało nic innego, jak skierować ją do pustej bramki.
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 maja 2013, 23:06 [cytuj]
tutaj mas
http://www.livesports.pl/mecz/QmTPHCPm/#wideo ogólnie polecam każdemu livesports.pl wyniki,składy,tabele,tableca strzelców , porównania , statystyki , kursy , video , wszystko w jednym miejscu
tutaj masz http://www.livesports.pl/mecz/QmTPHCPm/#wideo
ogólnie polecam każdemu livesports.pl wyniki,składy,tabele,tableca strzelców , porównania , statystyki , kursy , video , wszystko w jednym miejscu :)
11 maja 2013, 23:14 [cytuj]
na meczyki.pl tez jest ten mecz
na meczyki.pl tez jest ten mecz :D
12 maja 2013, 00:03 [cytuj]
A właśnie, co myślicie o Wigan-ManCity? Ktoś oglądał? Jak wrażenia? City cisnęło ich cały mecz i Wigan fuksem wcisnęło bramkę w doliczonym, czy był bardziej wyrównany? Na Anali jutro dadzą radę?
A właśnie, co myślicie o Wigan-ManCity? Ktoś oglądał? Jak wrażenia? City cisnęło ich cały mecz i Wigan fuksem wcisnęło bramkę w doliczonym, czy był bardziej wyrównany? Na Anali jutro dadzą radę?
12 maja 2013, 00:15 [cytuj]
Z analami grają we wtorek, co do meczu grali bardzo solidnie, czasami nawet zamykali City na własnej połowie. Mogą namieszać, jednak 2 dni tylko odpoczynku mogą dać się we znaki porównując do analów, którzy ponad tydzień nic nie grają. Wszystko może się zdarzyć, powtórka zeszłoroczna z 0-2 by się przydała
Z analami grają we wtorek, co do meczu grali bardzo solidnie, czasami nawet zamykali City na własnej połowie. Mogą namieszać, jednak 2 dni tylko odpoczynku mogą dać się we znaki porównując do analów, którzy ponad tydzień nic nie grają. Wszystko może się zdarzyć, powtórka zeszłoroczna z 0-2 by się przydała :D
12 maja 2013, 00:57 [cytuj]
To świetnie, może będąc w gazie sprawią niespodziankę
To świetnie, może będąc w gazie sprawią niespodziankę :rotfl:
12 maja 2013, 01:15 [cytuj]
Choć Mancini wciąż posiada znaczną władzę w klubie, to Begiristain i dyrektor naczelny Ferran Soriano mają w planach wprowadzenie w przyszłym sezonie do zespołu nowej taktyki: 4-3-3, co wiąże się ze wzmocnieniem drużyny latem.
Buahahahahaha jakieś małpy za biurkiem ustawiają trenerowi taktykę. Taki trener to ch..j nie trener. Na szczęście to nie nasz cyrk i nie nasze małpy
Choć Mancini wciąż posiada znaczną władzę w klubie, to Begiristain i dyrektor naczelny Ferran Soriano mają w planach wprowadzenie w przyszłym sezonie do zespołu nowej taktyki: 4-3-3, co wiąże się ze wzmocnieniem drużyny latem.
Buahahahahaha jakieś małpy za biurkiem ustawiają trenerowi taktykę. Taki trener to ch..j nie trener. Na szczęście to nie nasz cyrk i nie nasze małpy ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 maja 2013, 08:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Solidny gość widziałem go pare razy w akcji z Rafą Van Der Vaartem na początku sezonu. HSV ma naprawdę fajną paczkę która z powodzeniem mogła by się bić o europejskie puchary. Pamiętam ten impuls na początku sezonu kiedy przyszedł do niech Rafa i zaczęli regularnie nabijać punkty co wcześniej przychodziło z trudnością. A potem już gorzej i gorzej.
Solidny gość widziałem go pare razy w akcji z Rafą Van Der Vaartem na początku sezonu. HSV ma naprawdę fajną paczkę która z powodzeniem mogła by się bić o europejskie puchary. Pamiętam ten impuls na początku sezonu kiedy przyszedł do niech Rafa i zaczęli regularnie nabijać punkty co wcześniej przychodziło z trudnością. A potem już gorzej i gorzej
12 maja 2013, 10:01 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=250319
8,5 miliona to za mało pewnie jak dla Barcy, ale pytanie: czy Villa odnajdzie formę w Tottenhamie? Chyba że AVB chce dwóch napastników o różnym profilu: niewysokiego, sprytnego jak Villa i typową, silną 9 jak Damiao + Deofe jako Joker?
Mimo wszystko jeśli byśmy go podebrali Arsenalowi to byłaby niezła beka xD
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=250319
8,5 miliona to za mało pewnie jak dla Barcy, ale pytanie: czy Villa odnajdzie formę w Tottenhamie? Chyba że AVB chce dwóch napastników o różnym profilu: niewysokiego, sprytnego jak Villa i typową, silną 9 jak Damiao + Deofe jako Joker?
12 maja 2013, 10:46 [cytuj]
FanSpur powiedział/a:
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=250319 8,5 miliona to za mało pewnie jak dla Barcy, ale pytanie: czy Villa odnajdzie formę w Tottenhamie? Chyba że AVB chce dwóch napastników o różnym profilu: niewysokiego, sprytnego jak Villa i typową, silną 9 jak Damiao + Deofe jako Joker?
Jak dla mnie to będzie on chciał zarabiac pewnie tyle co Adebayor a jego skłonność do kontuzji w lidze hiszpańskiej jest na tyle duża że w PL by zagrał pół meczu na sezon
Jak dla mnie to będzie on chciał zarabiac pewnie tyle co Adebayor a jego skłonność do kontuzji w lidze hiszpańskiej jest na tyle duża że w PL by zagrał pół meczu na sezon
12 maja 2013, 11:23 [cytuj]
kogo to jeszcze nie przymierzali do Tottenhamu, Boateng nawet był. Co do Villi. On ponoć już ustalił warunki z Arsenalem

Nie chciałbym żeby ktoś z Barcelony był w Tottenhamie, nigdy. Dla mnie to przegrany klub przez te wszystkie symulacje
kogo to jeszcze nie przymierzali do Tottenhamu, Boateng nawet był. Co do Villi. On ponoć już ustalił warunki z Arsenalem :rotfl: Nie chciałbym żeby ktoś z Barcelony był w Tottenhamie, nigdy. Dla mnie to przegrany klub przez te wszystkie symulacje
12 maja 2013, 11:25 [cytuj]
Tottenham want to sign Wigan's £10 million-rated midfielder James McCarthy.
Tottenham want to sign Wigan's £10 million-rated midfielder James McCarthy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 maja 2013, 11:32 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
kogo to jeszcze nie przymierzali do Tottenhamu, Boateng nawet był. Co do Villi. On ponoć już ustalił warunki z Arsenalem

Nie chciałbym żeby ktoś z Barcelony był w Tottenhamie, nigdy. Dla mnie to przegrany klub przez te wszystkie symulacje
Symulacje? W każdym klubie symulują tak samo jak nie bardziej. Dużo już się o tym mówiło i pisało, nawet na tym forum. Poza tym założe się, że gdyby taki Messi zjawił się na WHL to był skakał do góry z radości.
Symulacje? W każdym klubie symulują tak samo jak nie bardziej. Dużo już się o tym mówiło i pisało, nawet na tym forum. Poza tym założe się, że gdyby taki Messi zjawił się na WHL to był skakał do góry z radości
12 maja 2013, 11:35 [cytuj]
mam swoje zdanie o tym klubie, każdy bez wyjątku kto przyszedłby z Barcelony nie zaskarbiłby sobie mojej sympatii. Nigdy. Messi haha, zostawie sobie to bez komentarza
mam swoje zdanie o tym klubie, każdy bez wyjątku kto przyszedłby z Barcelony nie zaskarbiłby sobie mojej sympatii. Nigdy. Messi haha, zostawie sobie to bez komentarza
12 maja 2013, 11:44 [cytuj]
No spoko, możesz mieć swoje zdanie, choć IMHO nie ma ono żadnych logicznych podstaw.
No spoko, możesz mieć swoje zdanie, choć IMHO nie ma ono żadnych logicznych podstaw
12 maja 2013, 11:46 [cytuj]
niema? Aż nie wiem co powiedzieć na to. Ja rozumiem że kibica Tottenhamu to nie trafia szczególnie i ogólnie mało to obchodzi. Ale ja tak jak się przyglądam to po prostu nie mogę na to patrzeć ( i nie patrzę ) ale co raz na innym forum pisze sie o tym. Tych sytuacji było mnóstwo i człowieku nie mów mi że niema żadnych podstaw
niema? Aż nie wiem co powiedzieć na to. Ja rozumiem że kibica Tottenhamu to nie trafia szczególnie i ogólnie mało to obchodzi. Ale ja tak jak się przyglądam to po prostu nie mogę na to patrzeć ( i nie patrzę ) ale co raz na innym forum pisze sie o tym. Tych sytuacji było mnóstwo i człowieku nie mów mi że niema żadnych podstaw
12 maja 2013, 11:48 [cytuj]
Wszyscy wiemy że messi gra w tym roku piach ale i tak on zdobędzie złotą piłkę może ronaldo chociaż jeśli bale utrzyma poziom jemu się należy w 100% ale la liga wiem wiem. Co do villi nie nie nie nie na co nam staruszek z połamaną nogą który już nie strzela jak w valenci.
Wszyscy wiemy że messi gra w tym roku piach ale i tak on zdobędzie złotą piłkę może ronaldo chociaż jeśli bale utrzyma poziom jemu się należy w 100% ale la liga wiem wiem. Co do villi nie nie nie nie na co nam staruszek z połamaną nogą który już nie strzela jak w valenci
12 maja 2013, 12:26 [cytuj]
Bale też wiele razy nurkował, Drogba także, Suarez to już w ogóle. Trzeba patrzeć na wszystko a nie tylko na Barcelonę. Były tam różne grube akcje. Kibicuje także Barcelonie i też mnie wkurza np. Alexis czy Alba którzy się kładą, ale na litość boską, nie przesadzajmy, że tylko Barcelona oszukuje i symuluje.
Wojtas THFC: Wręcz przeciwnie: to Barcelona teraz gra piach, a Messi ratuje jej dupę.
Bale też wiele razy nurkował, Drogba także, Suarez to już w ogóle. Trzeba patrzeć na wszystko a nie tylko na Barcelonę. Były tam różne grube akcje. Kibicuje także Barcelonie i też mnie wkurza np. Alexis czy Alba którzy się kładą, ale na litość boską, nie przesadzajmy, że tylko Barcelona oszukuje i symuluje.
Wojtas THFC: Wręcz przeciwnie: to Barcelona teraz gra piach, a Messi ratuje jej dupę