Forum dyskusyjne
13 maja 2013, 17:36 [cytuj]
Jutro mecz o wszystko dla TOTT - NU oddadzą się bez walki w ostatniej kolejce ... jeśli nie-daj Boże Wigan nie wyciągnie choć remisu, mam nadzieje, że Levy z AVB mają plan "B" i w razie czego "C" ...
Jutro mecz o wszystko dla TOTT - NU oddadzą się bez walki w ostatniej kolejce ... jeśli nie-daj Boże Wigan nie wyciągnie choć remisu, mam nadzieje, że Levy z AVB mają plan "B" i w razie czego "C" ...:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 maja 2013, 17:59 [cytuj]
"Tottenham have made the signing of Aston Villa’s Christian Benteke one of their top priorities this summer, and are preparing a £20million bid for the Belgian, according to the Sunday Mirror."
--
20 mln F za Benteke ? Chyba ich zgrzało...
"Tottenham have made the signing of Aston Villa’s Christian Benteke one of their top priorities this summer, and are preparing a £20million bid for the Belgian, according to the Sunday Mirror."
--
20 mln F za Benteke ? Chyba ich zgrzało
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 maja 2013, 17:59 [cytuj]
lol, oddam się za bycie tottenhamu w top4
13 maja 2013, 18:14 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Adebayorowi i Gallasowi wspólnie,
Adebayorowi i Gallasowi wspólnie,
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 maja 2013, 18:20 [cytuj]
Znaczy, im to moge garaż posprzątać, autko umyć.
Znaczy, im to moge garaż posprzątać, autko umyć
13 maja 2013, 18:28 [cytuj]
Pardew już sprostował:
http://kanonierzy.com/shownews_id-30339_Pardew--Moja-wypowiedz-byla-zartem.shtml
Pardew już sprostował:
http://kanonierzy.com/shownews_id-30339_Pardew--Moja-wypowiedz-byla-zartem.shtml
13 maja 2013, 18:36 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:
Dragler, naprawdę wierzysz w to co piszesz?

Wierze , że modric do nas przyjdzie , nabije 20 bramek i znowu go do realu sprzedamy , wierze że dojdziemy do LM i bale znowu zniszczy włochy
Wierze , że modric do nas przyjdzie , nabije 20 bramek i znowu go do realu sprzedamy , wierze że dojdziemy do LM i bale znowu zniszczy włochy :D
13 maja 2013, 18:53 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
20 mln F za Benteke ? Chyba ich zgrzało
a co powiesz na tą samą kwotę plus + Defoe? Znajomy mi sms napisał że taką opcję widział gdzieś na sieci
a co powiesz na tą samą kwotę plus + Defoe? Znajomy mi sms napisał że taką opcję widział gdzieś na sieci
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 maja 2013, 19:05 [cytuj]
Gdyby nie Robben, to byśmy w tym sezonie byli w LM i mieli Hazarda
Gdyby nie Robben, to byśmy w tym sezonie byli w LM i mieli Hazarda
13 maja 2013, 19:08 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Wierze , że modric do nas przyjdzie , nabije 20 bramek i znowu go do realu sprzedamy , wierze że dojdziemy do LM i bale znowu zniszczy włochy

chory jesteś? żadnego judasza modrica. swoją drogą ktoś wie jak sprawuje się mój ulubiony chorwat - Niko Kranjcar na Ukrainie?
chory jesteś? żadnego judasza modrica. swoją drogą ktoś wie jak sprawuje się mój ulubiony chorwat - Niko Kranjcar na Ukrainie? :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
13 maja 2013, 19:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
15 + Defoe byłoby super opcją, do tego Remy lub Damiao i w końcu mamy odpowiedni atak
15 + Defoe byłoby super opcją, do tego Remy lub Damiao i w końcu mamy odpowiedni atak :)
13 maja 2013, 19:49 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
chory jesteś? żadnego judasza modrica. swoją drogą ktoś wie jak sprawuje się mój ulubiony chorwat - Niko Kranjcar na Ukrainie?
http://www.transfermarkt.de/pl/niko-kranjcar/profil/spieler_16746.html wychodzi na to że tak na jeża bardzo średnio ;p
http://www.transfermarkt.de/pl/niko-kranjcar/profil/spieler_16746.html wychodzi na to że tak na jeża bardzo średnio ;p
Offence win games, defence wins titles
13 maja 2013, 19:52 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
15 + Defoe byłoby super opcją, do tego Remy lub Damiao i w końcu mamy odpowiedni atak
Za 15 to oni zaśmieją się i odłożą słuchawkę... Blah Blab na pewno kupimy 2 boskich napadziorów z piekła rodem którzy będą postrachem obrony przeciwnika
Nie zapominajcie o tym że konieczny jest zakup bramkarza, prawego obrońcy, defensywnego pomocnika...
Za 15 to oni zaśmieją się i odłożą słuchawkę... Blah Blab na pewno kupimy 2 boskich napadziorów z piekła rodem którzy będą postrachem obrony przeciwnika :wysmiewacz:
Nie zapominajcie o tym że konieczny jest zakup bramkarza, prawego obrońcy, defensywnego pomocnika
13 maja 2013, 20:00 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Za 15 to oni zaśmieją się i odłożą słuchawkę... Blah Blab na pewno kupimy 2 boskich napadziorów z piekła rodem którzy będą postrachem obrony przeciwnika
Nie zapominajcie o tym że konieczny jest zakup bramkarza, prawego obrońcy, defensywnego pomocnika
Parafrazując cytat z filmu Nic smiesznego:
Możesz mi powiedzieć, na ch...j mi bramkarz(las)? Jest Brad, Hugo i młodzi w rezerwach. Nikt nie mówi że musimy mieć dwóch równorzędnych bramkarzy.
PS Skończcie pierd...lić z tym Damiao, bo to takie podchody do luksusowej dziwki, wiedząc że ma się za mało kasy a ta d...py na kredyt i z upustem nie da. A poza kwestiami finansowymi to jest on bardziej przereklamowanym zawodnikiem niż Wszołek
Możesz mi powiedzieć, na ch...j mi bramkarz(las)? Jest Brad, Hugo i młodzi w rezerwach. Nikt nie mówi że musimy mieć dwóch równorzędnych bramkarzy.
PS Skończcie pierd...lić z tym Damiao, bo to takie podchody do luksusowej dziwki, wiedząc że ma się za mało kasy a ta d...py na kredyt i z upustem nie da. A poza kwestiami finansowymi to jest on bardziej przereklamowanym zawodnikiem niż Wszołek
13 maja 2013, 20:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Na prawdę jesteś gotowy na to by 42 letni Brad zastąpił w razie (odpukać) kontuzji Hugo? Nie wiem jak wy ale moje serduszko tego nie wytrzyma...
Brad nie nadaję się do wysokiej linii AVB...
Na prawdę jesteś gotowy na to by 42 letni Brad zastąpił w razie (odpukać) kontuzji Hugo? Nie wiem jak wy ale moje serduszko tego nie wytrzyma...
Brad nie nadaję się do wysokiej linii AVB
13 maja 2013, 20:23 [cytuj]
No jasne że jestem gotowy. Lepiej zaryzykować niż wydawać 5 - 7 mln na zmiennika, który zagrałby w 1/4 meczów.
No jasne że jestem gotowy. Lepiej zaryzykować niż wydawać 5 - 7 mln na zmiennika, który zagrałby w 1/4 meczów
13 maja 2013, 20:28 [cytuj]
A ja wierzę w Levy'ego i jego żydowski nochal. Do tej pory interesy kręci takie, że na plus wychodzimy, a skład jest wzmacniany. Powoli, spokojnie, nie ma się o rzucać jak gówno w przerębli.
PS. Też mam już dość Damiao, gdy tylko widzę to nazwisko niedobrze mi się robi.
A ja wierzę w Levy'ego i jego żydowski nochal. Do tej pory interesy kręci takie, że na plus wychodzimy, a skład jest wzmacniany. Powoli, spokojnie, nie ma się o rzucać jak gówno w przerębli.
PS. Też mam już dość Damiao, gdy tylko widzę to nazwisko niedobrze mi się robi
13 maja 2013, 20:33 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Pardew-Wynik-z-Arsenalem-bez-znaczenia-604 - na szczęście wyjaśnił, że to żart. Myślałem, ze bd musieli liczyc tylko na stoke
http://www.tottenham24.pl/news/Pardew-Wynik-z-Arsenalem-bez-znaczenia-604 - na szczęście wyjaśnił, że to żart. Myślałem, ze bd musieli liczyc tylko na stoke
13 maja 2013, 21:10 [cytuj]
Tak się zastanawiam Scottparker - po co wrzucasz te linki z tego tottenham24.pl? Nie żebym coś miał przeciwko tej stronie(chociaż wiesz wrzucać linki do WP.pl na stronie onetu to tak lipa trochę), ale taka reklama robi się nudna. Poza tym kilka chwil temu była już rozmowa o Pardew jak i info że to joke.
Tak się zastanawiam Scottparker - po co wrzucasz te linki z tego tottenham24.pl? Nie żebym coś miał przeciwko tej stronie(chociaż wiesz wrzucać linki do WP.pl na stronie onetu to tak lipa trochę), ale taka reklama robi się nudna. Poza tym kilka chwil temu była już rozmowa o Pardew jak i info że to joke
13 maja 2013, 21:16 [cytuj]
Joke czy nie joke, Pardew zobaczył jak ludzie zareagowali to od raz swoją wypowiedź w żart zamienił. Więc to jakie podejście będzie miało NU do meczu z Analami nadal jest niemiłą zagadką...
Joke czy nie joke, Pardew zobaczył jak ludzie zareagowali to od raz swoją wypowiedź w żart zamienił. Więc to jakie podejście będzie miało NU do meczu z Analami nadal jest niemiłą zagadką