Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Ulubiony piłkarz
8 marca 2013, 00:28 [cytuj]
Jestem ciekawy jaki jest wasz ulubiony pilkarz, dlatego założyłem ten luzny temacik. Moimi trzema ulubionymi piłkarzami są Fernando Torres, Radamel Falcao i Edinson Cavani. Pierwszemu z nich kibicuje od Euro 2008 i od tej imprezy jest moim ulubionym zawodnikiem. El Tigre i El Matadora pamiętam jeszcze z czasów ich gry odpowiednio w FC Porto i Palermo i od tego czasu śledzę ich rozwój.

Jeśli chodzi o piłkarzy Kogutow to moimi ulubionymi zawodnikami. Z obecnej kadry są Emmanuel Adebayor, Moussa Dembele, Aaron. Lennon, Benoit Assou-Ekotto, Hugo Lloris, Jan Verthongen, Kyle Walker i Sandro. Wiem, że wymieniłem sporą liczbę, ale żadnego z nich nie darzę taką sympatią, aby miał zdecydowana przewagę nad resztą.

Co do piłkarzy którzy kiedyś grali w koszulce Spurs są Luka Modric, Niko Kranjcar i Kevin Prince-Boateng (chociaż ten ostatni nie za to co w niej grał).
Jestem ciekawy jaki jest wasz ulubiony pilkarz, dlatego założyłem ten luzny temacik. Moimi trzema ulubionymi piłkarzami są Fernando Torres, Radamel Falcao i Edinson Cavani. Pierwszemu z nich kibicuje od Euro 2008 i od tej imprezy jest moim ulubionym zawodnikiem. El Tigre i El Matadora pamiętam jeszcze z czasów ich gry odpowiednio w FC Porto i Palermo i od tego czasu śledzę ich rozwój. Jeśli chodzi o piłkarzy Kogutow to moimi ulubionymi zawodnikami. Z obecnej kadry są Emmanuel Adebayor, Moussa Dembele, Aaron. Lennon, Benoit Assou-Ekotto, Hugo Lloris, Jan Verthongen, Kyle Walker i Sandro. Wiem, że wymieniłem sporą liczbę, ale żadnego z nich nie darzę taką sympatią, aby miał zdecydowana przewagę nad resztą. Co do piłkarzy którzy kiedyś grali w koszulce Spurs są Luka Modric, Niko Kranjcar i Kevin Prince-Boateng (chociaż ten ostatni nie za to co w niej grał)
8 marca 2013, 00:28 [cytuj]
Jeszcze zapomniałem dodać, że pomimo iż nie mam żadnego ulubionego piłkarza w Tottenhamie, to moim ulubionym trenerem jest bez wątpienia Andre Villas-Boas. Darzę go ogromnym szacunkiem za pracę jaką wykonał w Porto i jaką wykonuje teraz w Tottenhamie. Drugim ulubionym trenerem jest Jose Mourinho, ale jemu w przeciwieństwie do Andre brakuje pokory, co nie oznacza, że niechcialbym go kiedyś zobaczyć jako trenera Spurs. Na ten moment mamy jednak AVB i mam nadzieję, że jeszcze przez wiele długich sezonów będzie prowadził naszą drużynę do sukcesów i tytułów. Może kiedyś zostanie naszym portugalskim SAFem.
Jeszcze zapomniałem dodać, że pomimo iż nie mam żadnego ulubionego piłkarza w Tottenhamie, to moim ulubionym trenerem jest bez wątpienia Andre Villas-Boas. Darzę go ogromnym szacunkiem za pracę jaką wykonał w Porto i jaką wykonuje teraz w Tottenhamie. Drugim ulubionym trenerem jest Jose Mourinho, ale jemu w przeciwieństwie do Andre brakuje pokory, co nie oznacza, że niechcialbym go kiedyś zobaczyć jako trenera Spurs. Na ten moment mamy jednak AVB i mam nadzieję, że jeszcze przez wiele długich sezonów będzie prowadził naszą drużynę do sukcesów i tytułów. Może kiedyś zostanie naszym portugalskim SAFem
8 marca 2013, 01:41 [cytuj]
Tuńczyk powiedział/a:
J , to moim ulubionym trenerem jest bez wątpienia Andre Villas-Boas.

Oł rily?
Oł rily?
8 marca 2013, 20:37 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Oł rily?

Jes, for szor...
Jes, for szor
8 marca 2013, 20:59 [cytuj]
Krótko - od kiedy zobaczyłem Bale'a w Lidze Mistrzów od tego momentu zacząłem oglądać mecze w EPL Tottenhamu i ten klub stał się moim ukochanym :) Więc odpowiedź jest prosta, gdy zobaczyłem jego rajdy zacząłem treningi biegowe, zacząłem swoją grę na zawodach szkolnych czy też ligach organizowanych przez miasto opierać na tym co robi Bale. Nawet jeśli, tfu tfu, Bale odejdzie, w tym oknie, następnym, czy którymkolwiek innym, to Tottenham zostanie moim ukochanym klubem, ale jednocześnie ulubionym piłkarzem zostanie Bale.
Krótko - od kiedy zobaczyłem Bale'a w Lidze Mistrzów od tego momentu zacząłem oglądać mecze w EPL Tottenhamu i ten klub stał się moim ukochanym :) Więc odpowiedź jest prosta, gdy zobaczyłem jego rajdy zacząłem treningi biegowe, zacząłem swoją grę na zawodach szkolnych czy też ligach organizowanych przez miasto opierać na tym co robi Bale. Nawet jeśli, tfu tfu, Bale odejdzie, w tym oknie, następnym, czy którymkolwiek innym, to Tottenham zostanie moim ukochanym klubem, ale jednocześnie ulubionym piłkarzem zostanie Bale
8 marca 2013, 21:29 [cytuj]
Moim ulubieńcem jest Azza. Dzięki niemu jestem teraz kibicem Tottenhamu. Zaczęło się od jednego dokumentu na Dicovery Channel na temat młodych, świetnie zapowiadających się graczach. Było to kiedy z Leeds przechodził do nas. Od razu go polubiłem za mega szybkość i zwrotność.
Moim ulubieńcem jest Azza. Dzięki niemu jestem teraz kibicem Tottenhamu. Zaczęło się od jednego dokumentu na Dicovery Channel na temat młodych, świetnie zapowiadających się graczach. Było to kiedy z Leeds przechodził do nas. Od razu go polubiłem za mega szybkość i zwrotność
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
8 marca 2013, 21:41 [cytuj]
Moim ulubionym piłkarzem jest bez wątpienia Aaron Lennon. Odpowiada mi styl jego gry: częste dośrodkowania, czasem łamanie gry do środka, powroty do defensywy i fantastyczna szybkość. Poza tym piłkarz widać że jest związany z Tottenhamem. Bardzo lubię też Bale'a. Lubiłem Walijczyka już w Southampton (poznałem go w Championship Manager, obejrzałem dzięki temu kilka meczów :D), byłem niezwykle szczęśliwy gdy do nas przeszedł. Nie sądziłem że aż tak się rozwinie. Jeśli chodzi o moje dzieciństwo, to zawsze miałem szacunek do Carlosa Roi, Andreasa Mollera i Jurgena Klinsmanna.
Moim ulubionym piłkarzem jest bez wątpienia Aaron Lennon. Odpowiada mi styl jego gry: częste dośrodkowania, czasem łamanie gry do środka, powroty do defensywy i fantastyczna szybkość. Poza tym piłkarz widać że jest związany z Tottenhamem. Bardzo lubię też Bale'a. Lubiłem Walijczyka już w Southampton (poznałem go w Championship Manager, obejrzałem dzięki temu kilka meczów :D), byłem niezwykle szczęśliwy gdy do nas przeszedł. Nie sądziłem że aż tak się rozwinie. Jeśli chodzi o moje dzieciństwo, to zawsze miałem szacunek do Carlosa Roi, Andreasa Mollera i Jurgena Klinsmanna
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
8 marca 2013, 21:50 [cytuj]
Defooooo! :nerwus:
Defooooo! :nerwus:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
8 marca 2013, 21:52 [cytuj]
A tak całkiem serio to Ben Arfa, a z Tottenhamu Lennon.
A tak całkiem serio to Ben Arfa, a z Tottenhamu Lennon
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
8 marca 2013, 22:35 [cytuj]
To może i ja się podzielę . Tottenhamowi zacząłem kibicować od wtedy gdy do Spurs przeszedł Berbatov , oglądałem go jak grał jeszcze dla Bayeru Leverkusen , niezły duet jeszcze kiedyś tworzył razem z Voroninem . Od jego przyjścia do Spurs już zaczęła się jakoś tak moja przygoda z Tottenhamem. Co do ulubionych piłkarzy to zdecydowanie Berbatov i Edgar Davids . Byłem też wielkim fanem talentu jaki posiadał nasz niedawny grajek Jermaine Jenas , nieraz naprawde potrafił zagrać świetnie, nieraz grał podobnie do Dembele .
To może i ja się podzielę . Tottenhamowi zacząłem kibicować od wtedy gdy do Spurs przeszedł Berbatov , oglądałem go jak grał jeszcze dla Bayeru Leverkusen , niezły duet jeszcze kiedyś tworzył razem z Voroninem . Od jego przyjścia do Spurs już zaczęła się jakoś tak moja przygoda z Tottenhamem. Co do ulubionych piłkarzy to zdecydowanie Berbatov i Edgar Davids . Byłem też wielkim fanem talentu jaki posiadał nasz niedawny grajek Jermaine Jenas , nieraz naprawde potrafił zagrać świetnie, nieraz grał podobnie do Dembele
8 marca 2013, 22:39 [cytuj]
Robbie Keane po prostu go uwielbiam i już.
Robbie Keane po prostu go uwielbiam i już
8 marca 2013, 23:25 [cytuj]
Peter Crouch, zacząłem go lubić jeszcze przed dołączeniem do nas a gdy doszedł stałem się fanem Tottenhamu i oglądałem większość meczów. Odpowiada mi wystawianie tego typu napastnika na środek ataku i wrzucanie piłek na głowę. Świetnie było patrzeć jak Crouch wybija się ponad wszystkich i oddaje strzał głową. Przy swoim wzroście i nogach przypominających tyczki posiadał bardzo dobrą technikę. Żałowałem kiedy od nas odszedł a teraz jestem rozczarowany, że coraz częściej grzeje ławkę w Stoke. Geniuszem piłki nigdy nie był, ale w reprezentacji naprawdę się przysłużył. Poza nim to Bale(wiadomo) i Scotty za waleczność. Przez pewien czas śledziłem również karierę Gudjohnsena i miałem nawet nadzieję, że stanie się na tyle przydatny zespołowi, że go wykupimy. A no i nie zapominajmy o Rasialdo :D
Peter Crouch, zacząłem go lubić jeszcze przed dołączeniem do nas a gdy doszedł stałem się fanem Tottenhamu i oglądałem większość meczów. Odpowiada mi wystawianie tego typu napastnika na środek ataku i wrzucanie piłek na głowę. Świetnie było patrzeć jak Crouch wybija się ponad wszystkich i oddaje strzał głową. Przy swoim wzroście i nogach przypominających tyczki posiadał bardzo dobrą technikę. Żałowałem kiedy od nas odszedł a teraz jestem rozczarowany, że coraz częściej grzeje ławkę w Stoke. Geniuszem piłki nigdy nie był, ale w reprezentacji naprawdę się przysłużył. Poza nim to Bale(wiadomo) i Scotty za waleczność. Przez pewien czas śledziłem również karierę Gudjohnsena i miałem nawet nadzieję, że stanie się na tyle przydatny zespołowi, że go wykupimy. A no i nie zapominajmy o Rasialdo :D
9 marca 2013, 01:33 [cytuj]
A moim ulubionym piłkarzem od zawsze byli defensywni pomocnicy/obrońcy. Pirlo,Maldini, Thuram to są moje klimaty.

Jest też piłkarz, który ma u mnie specjalne miejsce w moim fanowaniu. Nakamura. Uwielbiam tego gościa, za jego rzuty wolne. Parafrazując Prezydenta Komorowskiego "Kiedy pytają mnie... odpowiadam A tam pierdo...isz Beckham. Nakamura to walił wolne. I nie mówię tu o meczach z United chociaż to też warto wspomnieć, że dwa wolne i nie ma diabłów. Najbardziej zapadł mi w pamięci go http://www.youtube.com/watch?v=80Rj9rR40IQ który wygrał ligę dla Celticu.

Wracając do wolnych z M http://vimeo.com/37327625 uwielbiam szkockich komentatorów
A moim ulubionym piłkarzem od zawsze byli defensywni pomocnicy/obrońcy. Pirlo,Maldini, Thuram to są moje klimaty. Jest też piłkarz, który ma u mnie specjalne miejsce w moim fanowaniu. Nakamura. Uwielbiam tego gościa, za jego rzuty wolne. Parafrazując Prezydenta Komorowskiego "Kiedy pytają mnie... odpowiadam A tam pierdo...isz Beckham. Nakamura to walił wolne. I nie mówię tu o meczach z United chociaż to też warto wspomnieć, że dwa wolne i nie ma diabłów. Najbardziej zapadł mi w pamięci gol http://www.youtube.com/watch?v=80Rj9rR40IQ który wygrał ligę dla Celticu. Wracając do wolnych z MU http://vimeo.com/37327625 uwielbiam szkockich komentatorów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 marca 2013, 10:57 [cytuj]
Grzesiek Rasiak za technikę i całokształt.
Grzesiek Rasiak za technikę i całokształt
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 marca 2013, 11:39 [cytuj]
Moim ulubionym piłkarzem jest Rafael Van Der Vaart od którego tak naprawdę zaczęło się moje kibicowanie Kogutom :D
Moim ulubionym piłkarzem jest Rafael Van Der Vaart od którego tak naprawdę zaczęło się moje kibicowanie Kogutom :D
9 marca 2013, 11:39 [cytuj]
Zdecydowanie , pewnie i bezapelacyjnie Beckham :) ale mam też duży sentyment do Modrica.. niestety
Zdecydowanie , pewnie i bezapelacyjnie Beckham :) ale mam też duży sentyment do Modrica.. niestety
9 marca 2013, 11:51 [cytuj]
Aaron Lennon
:ok:
Aaron Lennon :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 marca 2013, 11:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Aaron Lennon
:ok:

Coś tak czułem, że świerzak/ kilku sezoniak z Ciebie jest :rotfl: joke
Coś tak czułem, że świerzak/ kilku sezoniak z Ciebie jest :rotfl: joke
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 marca 2013, 17:06 [cytuj]
Obecnie Scott Parker a numerem jeden "wszechczasow" wciaz pozostaje u mnie Teddy Sheringham
Obecnie Scott Parker a numerem jeden "wszechczasow" wciaz pozostaje u mnie Teddy Sheringham
1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się