Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Co słuchają Spursmaniacy?
26 czerwca 2009, 20:05 [cytuj]
Ps. Mimo wszystko nie zabierajcie kobiet na koncert Cornella, no chyba, że chcecie się ich pozbyć :P
Ps. Mimo wszystko nie zabierajcie kobiet na koncert Cornella, no chyba, że chcecie się ich pozbyć :P
Kogucie życie!
22 lipca 2009, 12:49 [cytuj]
A ja wróciłem z Jarocina niedawno.... i? bez rewelacji :P

o! a jednak! Przypomniało mi sie! Z okazji 30-lecia Tiltu i śmierci reszysera filmu Fala do zespoł dołączyli Guma z Moskwy, Olaff Deriglasoff z Dzieci Kapitana Klosa (chodź ja to go znam bardziej z KNŻ i Homo Twist) i połowa zespołu Izrale :) Prawdziwa gratka dla kogoś kto lubi muzyke "jarocinską" ;)
A ja wróciłem z Jarocina niedawno.... i? bez rewelacji :P o! a jednak! Przypomniało mi sie! Z okazji 30-lecia Tiltu i śmierci reszysera filmu Fala do zespoł dołączyli Guma z Moskwy, Olaff Deriglasoff z Dzieci Kapitana Klosa (chodź ja to go znam bardziej z KNŻ i Homo Twist) i połowa zespołu Izrale :) Prawdziwa gratka dla kogoś kto lubi muzyke "jarocinską" ;)
22 lipca 2009, 15:36 [cytuj]
a masz wóz? jak tak to czemu by nie? :P
Taki Sham 69.... mhm....:D
a masz wóz? jak tak to czemu by nie? :P Taki Sham 69.... mhm....:D
22 lipca 2009, 16:53 [cytuj]
raku powiedział/a:
A wybiera się ktoś na Woodstock? ;)

Ja chciałem, namiota nawet kupiłem(ale to raczej z myślą o Beskidach). Ale nikt ze znajomych(tak to jest jak można ich wszystkich na palcach policzyć:)) nie dał się nmamówić. I temat zmarł.:|
Ja chciałem, namiota nawet kupiłem(ale to raczej z myślą o Beskidach). Ale nikt ze znajomych(tak to jest jak można ich wszystkich na palcach policzyć:)) nie dał się nmamówić. I temat zmarł.:|
23 lipca 2009, 17:45 [cytuj]
raku powiedział/a:
Samochód? Pff.. Toż to ja mam cały pociąg :D

o kurwa to Ty kolejoż Jesteś? :P
Woodstocku nie cierpe ale ten Sham mnie kusi....
o kurwa to Ty kolejoż Jesteś? :P Woodstocku nie cierpe ale ten Sham mnie kusi
23 lipca 2009, 19:22 [cytuj]
xBulix powiedział/a:
o kurwa to Ty kolejoż Jesteś? :P
Woodstocku nie cierpe ale ten Sham mnie kusi

A mnie Korpiklaani.Niesamowity zespół. Chyba tylko dla nich wybiorę się tam sam. Carrantouhill też uwielbiam, ale kusi jakby mniej bo ostatnio byłem na 2 ich koncertach. I VooVoo kusi (jeśli to te VooVoo od Waglewskiego). I ten metalcore'owy zespół też podobno fajny. A mam ostatnio skrzywienie na różne core'y.
A właśnie Ty jesteś Buli nasz spec od HC i okolic. Znasz The Shizit? Ja się ostatnio nie moge oderwać od ich 'Soundtrack for the Revolution'-no po prostu zrywa portki z dupy ten album. JP Andersson wymiata chyba jeszcze bardziej niż w Rabbit Junk(mój nowy ulubiony zespół-polecam wszystkim, którym znudziły się już tradycyjne hardcore/trash czy...elektronika).
A mnie Korpiklaani.Niesamowity zespół. Chyba tylko dla nich wybiorę się tam sam. Carrantouhill też uwielbiam, ale kusi jakby mniej bo ostatnio byłem na 2 ich koncertach. I VooVoo kusi (jeśli to te VooVoo od Waglewskiego). I ten metalcore'owy zespół też podobno fajny. A mam ostatnio skrzywienie na różne core'y. A właśnie Ty jesteś Buli nasz spec od HC i okolic. Znasz The Shizit? Ja się ostatnio nie moge oderwać od ich 'Soundtrack for the Revolution'-no po prostu zrywa portki z dupy ten album. JP Andersson wymiata chyba jeszcze bardziej niż w Rabbit Junk(mój nowy ulubiony zespół-polecam wszystkim, którym znudziły się już tradycyjne hardcore/trash czy...elektronika)
24 lipca 2009, 22:02 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=lh5b2lO1dqQ
http://www.youtube.com/watch?v=lh5b2lO1dqQ
25 lipca 2009, 01:27 [cytuj]
kamildoman podsumował całą Waszą rozmowę :ok:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
25 lipca 2009, 15:29 [cytuj]
NoMeansNo jutro:muza: Coz za piekna niedziela bedzie.
NoMeansNo jutro:muza: Coz za piekna niedziela bedzie
8 sierpnia 2009, 12:59 [cytuj]
polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=OUIas5Eu64E&feature=related
polecam: http://www.youtube.com/watch?v=OUIas5Eu64E&feature=related
You'll Never Walk Alone
8 sierpnia 2009, 15:24 [cytuj]
pobił żone bo ważyła tonę;d
pobił żone bo ważyła tonę;d
8 sierpnia 2009, 16:06 [cytuj]
kamildoma powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=lh5b2lO1dqQ[/quote]

Skaju powiedział/a:

Łee, Sido wpierdala tego Zeusa bez musztardy(i ma kozacką maskę).:brawo: Fler zresztą też.
http://www.youtube.com/watch?v=ig2fY5nin_I&feature=related
[quote=Skaju]kamildoman podsumował całą Waszą rozmowę :ok:
8 sierpnia 2009, 16:33 [cytuj]
zabil :) nie bez pomocy,odeszla w nocy.Podobno ze slabosci a moze tylko ze starosci:)
zabil :) nie bez pomocy,odeszla w nocy.Podobno ze slabosci a moze tylko ze starosci:)
You'll Never Walk Alone
21 sierpnia 2009, 21:44 [cytuj]
Marcus, wybierasz się może na Radiohead?
Marcus, wybierasz się może na Radiohead?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 sierpnia 2009, 22:21 [cytuj]
kicekpoland powiedział/a:
Rise Against oczywiście. Sluchalem duzo zespolow tego typu muzyki ale gdy uslyszalem ich kawalki to oszalalem :D Od dawna dawna ich slucham i zaden utwor mi sie nie znudzil , po prostu miazga

Hehe, tez tak mialem, ale pewnego razu uslyszalem piosenke takiego zespolu jak Slipknot, a potem Stone Sour i RA poszedl w zapomnienie :D Nieraz sobie slucham rise againsta, ale wydaje mi sie za lekki. Wole mocne klimaty.
Hehe, tez tak mialem, ale pewnego razu uslyszalem piosenke takiego zespolu jak Slipknot, a potem Stone Sour i RA poszedl w zapomnienie :D Nieraz sobie slucham rise againsta, ale wydaje mi sie za lekki. Wole mocne klimaty
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 sierpnia 2009, 11:41 [cytuj]
Metellica, Nirvana, Moonspell, Wu Tang Clan, WWO, OSTR,trochę by wymienił jeszcze
Metellica, Nirvana, Moonspell, Wu Tang Clan, WWO, OSTR,trochę by wymienił jeszcze
www.instagram.com/spursmaniak
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się