8 sierpnia 2009, 16:33 [cytuj]
zabil

nie bez pomocy,odeszla w nocy.Podobno ze slabosci a moze tylko ze starosci
zabil :) nie bez pomocy,odeszla w nocy.Podobno ze slabosci a moze tylko ze starosci:)
You'll Never Walk Alone
21 sierpnia 2009, 21:44 [cytuj]
Marcus, wybierasz się może na Radiohead?
Marcus, wybierasz się może na Radiohead?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 sierpnia 2009, 22:21 [cytuj]
kicekpoland powiedział/a:
Rise Against oczywiście. Sluchalem duzo zespolow tego typu muzyki ale gdy uslyszalem ich kawalki to oszalalem

Od dawna dawna ich slucham i zaden utwor mi sie nie znudzil , po prostu miazga
Hehe, tez tak mialem, ale pewnego razu uslyszalem piosenke takiego zespolu jak Slipknot, a potem Stone Sour i RA poszedl w zapomnienie

Nieraz sobie slucham rise againsta, ale wydaje mi sie za lekki. Wole mocne klimaty.
Hehe, tez tak mialem, ale pewnego razu uslyszalem piosenke takiego zespolu jak Slipknot, a potem Stone Sour i RA poszedl w zapomnienie :D Nieraz sobie slucham rise againsta, ale wydaje mi sie za lekki. Wole mocne klimaty
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 sierpnia 2009, 11:41 [cytuj]
Metellica, Nirvana, Moonspell, Wu Tang Clan, WWO, OSTR,trochę by wymienił jeszcze
Metellica, Nirvana, Moonspell, Wu Tang Clan, WWO, OSTR,trochę by wymienił jeszcze
www.instagram.com/spursmaniak