Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Co słuchają Spursmaniacy?
6 kwietnia 2010, 22:09 [cytuj]
Off festival - chtěl bych se tam zajet podívat na The Flaming Lips :tak:
6 kwietnia 2010, 22:46 [cytuj]
Kurde, z całego programu to znam tam tylko Ostrego;)
Kurde, z całego programu to znam tam tylko Ostrego;)
7 kwietnia 2010, 21:04 [cytuj]
1882 powiedział/a:

?! Vondrackova - to se ne vrati? :P
?! Vondrackova - to se ne vrati? :P
16 kwietnia 2010, 17:32 [cytuj]
xbulix myślisz że jesteś śmieszny z tą Vondrackovą?
Rozumie, że z racji twojego miasta bliżej ci do języka Jidysz, niż do naszych południowych sąsiadów, co?
Żenada.Szanuj innych to inni będą szanować ciebie
xbulix myślisz że jesteś śmieszny z tą Vondrackovą? Rozumie, że z racji twojego miasta bliżej ci do języka Jidysz, niż do naszych południowych sąsiadów, co? Żenada.Szanuj innych to inni będą szanować ciebie
16 kwietnia 2010, 17:39 [cytuj]
A tam jakiś OFF Festival:P

http://festiwal.wracku.pl/
A tam jakiś OFF Festival:P http://festiwal.wracku.pl/
20 kwietnia 2010, 15:23 [cytuj]
Ja przypominam że nasza grupa na lastfm funkcjonuje i ma sie dobrze.Oczywiście zapraszam tych co się jeszcze nie przyłaczyli żeby to zrobili nawet teraz :)http://www.lastfm.pl/group/Spursmania

Marcin powiedział/a:
A tam jakiś OFF Festival:P

http://festiwal.wracku.pl/

No prosze, zapowiada się najlepszy festiwal w tym roku :) Są tam u Ciebie Marcin jakieś hotele?
No prosze, zapowiada się najlepszy festiwal w tym roku :) Są tam u Ciebie Marcin jakieś hotele?
20 kwietnia 2010, 15:29 [cytuj]
Są. Nie porażają renomą ale są. Poza tym w cenie karnetu masz pole namiotowe. Co prawda nie wiem gdzie u mnie w mieście jest cokolwiek na kształt pola namiotowego... Ale w razie czego służę pomocą i informacjami.
Są. Nie porażają renomą ale są. Poza tym w cenie karnetu masz pole namiotowe. Co prawda nie wiem gdzie u mnie w mieście jest cokolwiek na kształt pola namiotowego... Ale w razie czego służę pomocą i informacjami
20 kwietnia 2010, 15:39 [cytuj]
Nie no nie zależy mi na Hiltonie, chce sie po prostu umyć i wyspać :P Nawiasem mówiąc fajny skład, bo bez zadnych "klasyków polskiego rocka", i wielkich off'owych gwiazd. Nie znam tlyko Yellow Spots? Ma ktoś żeby sie podzielic?
Nie no nie zależy mi na Hiltonie, chce sie po prostu umyć i wyspać :P Nawiasem mówiąc fajny skład, bo bez zadnych "klasyków polskiego rocka", i wielkich off'owych gwiazd. Nie znam tlyko Yellow Spots? Ma ktoś żeby sie podzielic?
20 kwietnia 2010, 15:57 [cytuj]
No to znajdziesz coś dla siebie, takich miejsc jest parę.

A Yellow Spots zapowiada się fajnie, z tego co na YT słyszałem.
wracku powiedział/a:
Poza polem namiotowym , które będzie dostępne dla uczestników posiadających bilet wstępu znajdziesz nocleg w następujących miejscach:

Hotel Polonia – pl.Dworcowy 16

www.polonia.raciborz.pl

Hotel Ragos – ul.Kościuszki 38

www.ragos.com.pl

Hotel Empire – ul.Rudzka 14

www.hotel-empire.pl

Gościniec Iza – ul.Bosacka 28

Tel.: 32 4152069

Z tego najlepsza i najdroższa jest Polonia. Ragos jest średni, Empire to jakaś nowość, nie znam. Jest jeszcze mały motel ale to na zupełnie innym skarju miasta. Plus hotel robotniczy:D No i tzw Dom Sportowca. Ale, z tego co wiem, te dwie ostatnie opcje to coś w stylu internatu w Trzciance:rotfl:
Z tego najlepsza i najdroższa jest Polonia. Ragos jest średni, Empire to jakaś nowość, nie znam. Jest jeszcze mały motel ale to na zupełnie innym skarju miasta. Plus hotel robotniczy:D No i tzw Dom Sportowca. Ale, z tego co wiem, te dwie ostatnie opcje to coś w stylu internatu w Trzciance:rotfl:
21 kwietnia 2010, 10:08 [cytuj]
obczajcie tegoroczny JAROCIN......jest dobrze
DEZERTER, PIDŻAMA, flogging molly, HEY, SKA-P,BULDOG,LAO CHE,hurt.....

http://www.jarocinfestiwal.pl/program/zespoly/
obczajcie tegoroczny JAROCIN......jest dobrze DEZERTER, PIDŻAMA, flogging molly, HEY, SKA-P,BULDOG,LAO CHE,hurt..... http://www.jarocinfestiwal.pl/program/zespoly/
27 kwietnia 2010, 19:39 [cytuj]
Paweł, to raczej nie o "Kiedy święci wejdą tam" idzie spór z united, a o inna pieśń kościelną. By the way "When the saints..." jest pieśnią żałobną. Spór idzie o Glory glory hallelujah, która w wydaniu stadionowym bezsprzecznie jest nasza, śpiewa się ją od 1961 roku.
Paweł, to raczej nie o "Kiedy święci wejdą tam" idzie spór z united, a o inna pieśń kościelną. By the way "When the saints..." jest pieśnią żałobną. Spór idzie o Glory glory hallelujah, która w wydaniu stadionowym bezsprzecznie jest nasza, śpiewa się ją od 1961 roku
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 kwietnia 2010, 19:42 [cytuj]
Żałobną? Ja znam też wykonanie Tommy'ego McCooka, gościa od The Skatalites i ono zupełnie nie żałobnie brzmi :)
Żałobną? Ja znam też wykonanie Tommy'ego McCooka, gościa od The Skatalites i ono zupełnie nie żałobnie brzmi :)
27 kwietnia 2010, 19:47 [cytuj]
Z nowości ode mnie to tak: przestudiowałem dwie płytki Roba Zombiego i jak dla mnie masterpiece jeśli chodzi o industrial metal. W tej samej kolejce stoi też Powerman 5000, ale linią melodyczną nie przebija Roba, teksty natomiast mają przekozackie. Postanowiłem też zrobic sobie małą odskocznie od tego rycia i zassałem dwie płytki Pendulum (drum&bass z wpływami mzyki elektronicznej). Jak dla mnie muzyka z innej planety, poecam! :milczek:
Z nowości ode mnie to tak: przestudiowałem dwie płytki Roba Zombiego i jak dla mnie masterpiece jeśli chodzi o industrial metal. W tej samej kolejce stoi też Powerman 5000, ale linią melodyczną nie przebija Roba, teksty natomiast mają przekozackie. Postanowiłem też zrobic sobie małą odskocznie od tego rycia i zassałem dwie płytki Pendulum (drum&bass z wpływami mzyki elektronicznej). Jak dla mnie muzyka z innej planety, poecam! :milczek:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 kwietnia 2010, 20:10 [cytuj]
Marcin, nie brzmi, ale jest. Obojętnie kto ją wykonuje. Pochodzi z Nowego Orleanu i wciąż jest używana na pogrzebach.
Marcin, nie brzmi, ale jest. Obojętnie kto ją wykonuje. Pochodzi z Nowego Orleanu i wciąż jest używana na pogrzebach
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 kwietnia 2010, 08:20 [cytuj]
Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć podziemie-podziemia to zapraszam na natymajófkę:

http://www.forum.punkserwis.org/viewtopic.php?t=14513&sid=617f605db5494ef7f92c7a2fd2caef1e

P.S. NA trzeźwo tego nie da się przeżyć.
Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć podziemie-podziemia to zapraszam na natymajófkę: http://www.forum.punkserwis.org/viewtopic.php?t=14513&sid=617f605db5494ef7f92c7a2fd2caef1e P.S. NA trzeźwo tego nie da się przeżyć
28 kwietnia 2010, 09:17 [cytuj]
To to chyba byli jacyś kibice od siedmiu boleści. Nie wiem nawet czy przypadkiem pieśni tej nie wprowadzili do użytku kibice Southampton. Zresztą śpiewają ją kibice wielu klubów. Można się spierać kto pierwszy, ale nie sądzę żeby to było United. Tak elektryzującego wykonania jak nasze nikt nie ma.
To to chyba byli jacyś kibice od siedmiu boleści. Nie wiem nawet czy przypadkiem pieśni tej nie wprowadzili do użytku kibice Southampton. Zresztą śpiewają ją kibice wielu klubów. Można się spierać kto pierwszy, ale nie sądzę żeby to było United. Tak elektryzującego wykonania jak nasze nikt nie ma
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się