Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Co słuchają Spursmaniacy?
4 marca 2009, 16:59 [cytuj]
no wiem wiem, daleko Adamowi do Hemp Gru, Firmy i Kajmana:(
no wiem wiem, daleko Adamowi do Hemp Gru, Firmy i Kajmana:(
4 marca 2009, 17:08 [cytuj]
"gdzie te barany co twierdzą, że mówię o tym samym?
chuje miód macie w uszach jak te w dupie banany."

-nie mogłem zedytować tamtego postu więc 2 z rzędu;p spamer;]
"gdzie te barany co twierdzą, że mówię o tym samym? chuje miód macie w uszach jak te w dupie banany." -nie mogłem zedytować tamtego postu więc 2 z rzędu;p spamer;]
4 marca 2009, 17:49 [cytuj]
to jego słowa na temat takich jak Ty;p to raz, a dwa, OSTR jest najlepszym polskim raperem, ale nie jest moim ulubionym;] wolę Mesa;]
to jego słowa na temat takich jak Ty;p to raz, a dwa, OSTR jest najlepszym polskim raperem, ale nie jest moim ulubionym;] wolę Mesa;]
4 marca 2009, 23:17 [cytuj]
Nie, najlepszym polskim raperem jest Waszka G.Zdecydowanie.Diss na Przybora miażdży.

"Nikim, tak samo jak całe Dilated Peoples, ale przyznaję, w internecie mają sporo fanów."
Nie jestem pewien czy wiem co to jest flow, a, że nie mam pojecia kim są Evidece czy Dilated Peoples jestem pewien w stu % ale zastanawia mnie jedno White_hart.Skąd wiesz, że oni nic w USA nie znaczą mimo, że w internecie mają fanów?Jak to się poznaje?
Nie, najlepszym polskim raperem jest Waszka G.Zdecydowanie.Diss na Przybora miażdży. "Nikim, tak samo jak całe Dilated Peoples, ale przyznaję, w internecie mają sporo fanów." Nie jestem pewien czy wiem co to jest flow, a, że nie mam pojecia kim są Evidece czy Dilated Peoples jestem pewien w stu % ale zastanawia mnie jedno White_hart.Skąd wiesz, że oni nic w USA nie znaczą mimo, że w internecie mają fanów?Jak to się poznaje?
5 marca 2009, 01:32 [cytuj]
ja Ci powiem po czym on to wnioskuje, bo:
1)są bardziej popularni w szeroko rozumianym 'podziemiu'
2) jedynie teledysk do This way z Kanye Westem leciał dosyć często na Vivie(i MTV)
3) Ich teledyski troche różnią się od 50centa i Snoopa
aaa no i 2 najważniejsze powody:
4) OSTR nie ma flow(hahaha) a mimo to ma Evidenca na płycie, czyli coś o czymś może pomarzyć 99% amerykańskich raperów, a jak wiadomo nikt dobry by na kolejną słabą Ostrego się nie dograł z zagranicy, więc od razu można stwierdzić, że Evidence nic nie znaczy w Stanach
5) to będzie odpowiedz, czemu mają dużo fanów w internecie, bo tu oto wypowiadający się white_hart, jest jedyną znaną mi osobą, która powiedziała, że Evidence mruczy na bicie, że jest przeciętny i przede wszytskim, że w Stanach jest nikim, jak już wcześniej wspomniałem śmieszne to w chuj jest, bo może np.Marcin się nie orientuje, ale Dj Premier, The Alchemist i Kanye West to 3 z najlepszych producentów HH:)I co również ważne, jego nie propsują gimbusy i sezonowi zajawkowicze, ale naprawde, naprawde osoby żyjące tą muzyką i tyle;]
ja Ci powiem po czym on to wnioskuje, bo: 1)są bardziej popularni w szeroko rozumianym 'podziemiu' 2) jedynie teledysk do This way z Kanye Westem leciał dosyć często na Vivie(i MTV) 3) Ich teledyski troche różnią się od 50centa i Snoopa aaa no i 2 najważniejsze powody: 4) OSTR nie ma flow(hahaha) a mimo to ma Evidenca na płycie, czyli coś o czymś może pomarzyć 99% amerykańskich raperów, a jak wiadomo nikt dobry by na kolejną słabą Ostrego się nie dograł z zagranicy, więc od razu można stwierdzić, że Evidence nic nie znaczy w Stanach 5) to będzie odpowiedz, czemu mają dużo fanów w internecie, bo tu oto wypowiadający się white_hart, jest jedyną znaną mi osobą, która powiedziała, że Evidence mruczy na bicie, że jest przeciętny i przede wszytskim, że w Stanach jest nikim, jak już wcześniej wspomniałem śmieszne to w chuj jest, bo może np.Marcin się nie orientuje, ale Dj Premier, The Alchemist i Kanye West to 3 z najlepszych producentów HH:)I co również ważne, jego nie propsują gimbusy i sezonowi zajawkowicze, ale naprawde, naprawde osoby żyjące tą muzyką i tyle;]
5 marca 2009, 14:12 [cytuj]
No nie do konca Raku, Rap to nie tylko tekst, ale jeszcze, a może przede wszystkim? flow, flow to jest sposób akcentowania na bicie, to jak po nim płyniesz, dobre flow-możesz nawijać na bitach o różnym tempie- często jest mylone z głosem, ale np. taki Snoop ma przeciętny głos, ale ma wyjebane flow, i mimo, że nie pisze jakiś ambitnych tekstów jest jednym z najlepszych. A to, że Ostry jest przekozakiem możesz na każdym kawałku gościnnym usłyszeć z zagranicznymi raperami, np. w Outro na płycie Returnersów i El Da Sensei, zjadł El da Senseia, na OCB był na tym samym poziomie co Evidence i zjadł Keitha Murraya z Def Squadu. Po prostu, posłuchaj i sam oceń kto na kawałku brzmi najlepiej:)

http://www.youtube.com/watch?v=ZjKKcEn4lzQ

http://www.youtube.com/watch?v=EwzY2MCifmE
No nie do konca Raku, Rap to nie tylko tekst, ale jeszcze, a może przede wszystkim? flow, flow to jest sposób akcentowania na bicie, to jak po nim płyniesz, dobre flow-możesz nawijać na bitach o różnym tempie- często jest mylone z głosem, ale np. taki Snoop ma przeciętny głos, ale ma wyjebane flow, i mimo, że nie pisze jakiś ambitnych tekstów jest jednym z najlepszych. A to, że Ostry jest przekozakiem możesz na każdym kawałku gościnnym usłyszeć z zagranicznymi raperami, np. w Outro na płycie Returnersów i El Da Sensei, zjadł El da Senseia, na OCB był na tym samym poziomie co Evidence i zjadł Keitha Murraya z Def Squadu. Po prostu, posłuchaj i sam oceń kto na kawałku brzmi najlepiej:) http://www.youtube.com/watch?v=ZjKKcEn4lzQ http://www.youtube.com/watch?v=EwzY2MCifmE
5 marca 2009, 17:05 [cytuj]
white_hart czy ikoną popu będzie Britney bo o niej będzie ktoś pamętał i nie jest z podziemia?? wolałbym żeby na moim grobie ktoś położył 100 diamentów niż 100 ton cegieł, któr są tylko cegłami. Pytam, nie dlatego, że jestem za kimś w tym waszym sporze, tylko dlatego, że ciężko odszukać jakąś logikę w twojej wypowiedzi??
white_hart czy ikoną popu będzie Britney bo o niej będzie ktoś pamętał i nie jest z podziemia?? wolałbym żeby na moim grobie ktoś położył 100 diamentów niż 100 ton cegieł, któr są tylko cegłami. Pytam, nie dlatego, że jestem za kimś w tym waszym sporze, tylko dlatego, że ciężko odszukać jakąś logikę w twojej wypowiedzi??
Kogucie życie!
5 marca 2009, 17:42 [cytuj]
... sposób akcentowania i płynięcie po bicie jest na kartce;d zapisałem, może kiedys uzyje na koncercie;d
to chyba masz takie kartki jak w Harrym Potterze, ze one same mowia:)
A czy ja kiedykolwiek coś powiedziałem na temat 2paca, Big L, czy Notoriousa? Poza tym dam sobie obciąć jaja, że jak Evidence umrze to też ktoś mu Tribute nagra;] Mówię, że z obecnych raperów Evidence to absolutna czołówka, tak jak napisał Marcus, czy skoro Jonas Brothers sprzedaja miliony to oznacza, że są klasyką?
I polecam czytanie ze zrozumieniem- to odnośnie flow;p
sposób akcentowania i płynięcie po bicie jest na kartce;d zapisałem, może kiedys uzyje na koncercie;d to chyba masz takie kartki jak w Harrym Potterze, ze one same mowia:) A czy ja kiedykolwiek coś powiedziałem na temat 2paca, Big L, czy Notoriousa? Poza tym dam sobie obciąć jaja, że jak Evidence umrze to też ktoś mu Tribute nagra;] Mówię, że z obecnych raperów Evidence to absolutna czołówka, tak jak napisał Marcus, czy skoro Jonas Brothers sprzedaja miliony to oznacza, że są klasyką? I polecam czytanie ze zrozumieniem- to odnośnie flow;p
5 marca 2009, 19:11 [cytuj]
jasne, 4 mln odsłoniec Mr Slow Flow to zasługa moja i kilku moich znajomych.
kur.Nie napisałem, że flow to nawijanie w róznym tempie, tylko, ze jak się je ma to można nawijać pod różne tempo ;] taki Żurom nie nawinie pod 66bpm, a Mes nawinie;]
A, i jeszcze 1 , Evidence nie do końca jest podziemny MC;]
Zresztą, nie mamy o czym gadać;] przecież to Ty wychowywałeś się w Quennsbridge i odkryłeś Nasa;] Zapomniałem o tym, Panie Wikipedia.
jasne, 4 mln odsłoniec Mr Slow Flow to zasługa moja i kilku moich znajomych. kur.Nie napisałem, że flow to nawijanie w róznym tempie, tylko, ze jak się je ma to można nawijać pod różne tempo ;] taki Żurom nie nawinie pod 66bpm, a Mes nawinie;] A, i jeszcze 1 , Evidence nie do końca jest podziemny MC;] Zresztą, nie mamy o czym gadać;] przecież to Ty wychowywałeś się w Quennsbridge i odkryłeś Nasa;] Zapomniałem o tym, Panie Wikipedia
5 marca 2009, 19:42 [cytuj]
pojechałeś po mnie, po Evidencie, po Ostrym, jestes krolem forum, gratuluje;*
pojechałeś po mnie, po Evidencie, po Ostrym, jestes krolem forum, gratuluje;*
5 marca 2009, 19:56 [cytuj]
Ok Mr. WHart tylko z wcześniejszych tak nie do końca można było to wywnioskować. Nie przekonuje mnie twoja argumentacja, ale przynajmniej wiem o co chodzi. Ja z Rapem jestem tylko troche związany i nie za bardzo widzę konieczność wyboru między powiedzmy 2Pac'iem i OSTRYM.
Ok Mr. WHart tylko z wcześniejszych tak nie do końca można było to wywnioskować. Nie przekonuje mnie twoja argumentacja, ale przynajmniej wiem o co chodzi. Ja z Rapem jestem tylko troche związany i nie za bardzo widzę konieczność wyboru między powiedzmy 2Pac'iem i OSTRYM
Kogucie życie!
9 marca 2009, 22:30 [cytuj]
Saliva, Slipknot, Guano Apes, The Offspring ogólnie klimaty metal, rock, punk, oi, no i techno ;), aaa i z hh toleruję tylko nieistniejących już k44
Saliva, Slipknot, Guano Apes, The Offspring ogólnie klimaty metal, rock, punk, oi, no i techno ;), aaa i z hh toleruję tylko nieistniejących już k44
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się