Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Co słuchają Spursmaniacy?
11 maja 2009, 16:01 [cytuj]
Ja się sam zastanwaiam czy się nie oflagować albo nie rzucić cegłą w jakiś gmach, bo mi się należy i mi mają dać. A co ja gorszy? To, że zabiorą innym, bo przecież z pustego to i salmonella nie naleje, to już nie istotne - ja kur.... mam mieć! Basta. Nie ma jak na dupie siedzieć całeż życie, nic nie zmieniać, nic nie próbować, tylko potem zebrać się w kupę i jechać porzucać sobie kamieniami, ziemniakami albo burakami.
Ja się sam zastanwaiam czy się nie oflagować albo nie rzucić cegłą w jakiś gmach, bo mi się należy i mi mają dać. A co ja gorszy? To, że zabiorą innym, bo przecież z pustego to i salmonella nie naleje, to już nie istotne - ja kur.... mam mieć! Basta. Nie ma jak na dupie siedzieć całeż życie, nic nie zmieniać, nic nie próbować, tylko potem zebrać się w kupę i jechać porzucać sobie kamieniami, ziemniakami albo burakami
Kogucie życie!
11 maja 2009, 20:06 [cytuj]
Kiedyś prawiliście waćpany o muzyce typu hardcore chyba, tak, dobrze pamiętam? Zahaczając o ten gatunek spytam o Sepulturę - słucha ktoś? Mają mnóstwo albumów i nie wiem które są warte polecenia :)
Kiedyś prawiliście waćpany o muzyce typu hardcore chyba, tak, dobrze pamiętam? Zahaczając o ten gatunek spytam o Sepulturę - słucha ktoś? Mają mnóstwo albumów i nie wiem które są warte polecenia :)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 maja 2009, 20:17 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Tylko nie wiem czy usmiecha mi sie dostac wpie***l od stoczniowcow:|

Dopadły Cie nastroje ekipy rządzącej dotyczonce górnikoów :P ?

a oto najczęsciej słuchane zespoły z lastfm.com w naszej grupie

1 Red Hot Chili Peppers 10
2 Radiohead 9
3 Muse 8
3 Bloc Party 8
3 The Smiths 8
6 Interpol 7
6 Nirvana 7
6 Green Day 7
6 The Beatles 7
6 Arctic Monkeys

Geje!
Dopadły Cie nastroje ekipy rządzącej dotyczonce górnikoów :P ? a oto najczęsciej słuchane zespoły z lastfm.com w naszej grupie 1 Red Hot Chili Peppers 10 2 Radiohead 9 3 Muse 8 3 Bloc Party 8 3 The Smiths 8 6 Interpol 7 6 Nirvana 7 6 Green Day 7 6 The Beatles 7 6 Arctic Monkeys Geje!
11 maja 2009, 20:32 [cytuj]
xBulix powiedział/a:
w naszej grupie

w naszej? to spursmania ma swoją grupę?

i btw. nie geje tylko BABY! ;p
w naszej? to spursmania ma swoją grupę? i btw. nie geje tylko BABY! ;p
11 maja 2009, 20:50 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:

No Sepultura to chyba za wiele wspólnego z hardcorem nie ma. Ale słucham, dużo słucham.
Najlepszy album to wg mnie 'Chaos AD'- to jest w ogóle jeden z najlepszych metalowych albumów wszech czasów (nie wiem jak znawcy, bo się nie zaliczam, ale tak uważam). Świetne jest też 'Roots'-jeśli słuchasz NU-Metalu to musisz się zapoznać. 'Beneth the remains' też wyciska mózg uszami a na dodatek jest strasznie...hm, przytłaczające. 'Arise' całkiem fajne, ale nie podoba mi się tak jak poprzednio wymienione. 'Morbid Vision' ani 'Schizophrenii" za dużo nie słyszałem. A albumów powstałych po odejśćiu Maxa nie polecam-mocno mi się nie podobają. Nijakie takie.
No Sepultura to chyba za wiele wspólnego z hardcorem nie ma. Ale słucham, dużo słucham. Najlepszy album to wg mnie 'Chaos AD'- to jest w ogóle jeden z najlepszych metalowych albumów wszech czasów (nie wiem jak znawcy, bo się nie zaliczam, ale tak uważam). Świetne jest też 'Roots'-jeśli słuchasz NU-Metalu to musisz się zapoznać. 'Beneth the remains' też wyciska mózg uszami a na dodatek jest strasznie...hm, przytłaczające. 'Arise' całkiem fajne, ale nie podoba mi się tak jak poprzednio wymienione. 'Morbid Vision' ani 'Schizophrenii" za dużo nie słyszałem. A albumów powstałych po odejśćiu Maxa nie polecam-mocno mi się nie podobają. Nijakie takie
11 maja 2009, 21:19 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
w naszej? to spursmania ma swoją grupę?

i btw. nie geje tylko BABY! ;p

Tottenham, a żeby Spursmani założyć to żaden problem, tylko chciałbym dostać delkaracje przynajmniej 5 osób że dołączą... ;)
Tottenham, a żeby Spursmani założyć to żaden problem, tylko chciałbym dostać delkaracje przynajmniej 5 osób że dołączą... ;)
11 maja 2009, 21:43 [cytuj]
To ja sie pochwale że mam bilety na koncert U2 w Chorzowie :P
To ja sie pochwale że mam bilety na koncert U2 w Chorzowie :P
11 maja 2009, 22:37 [cytuj]
Gej.

Jesli ktoś chce posłuchać dobrego polskiego hc to polecam grupe Apatia.

Jesli kogoś interesują ciekawostki muzyczne to proponuje też poszukać czegoś co sie nazywa Bad Brains (mix reagge i ostrego hc)
Gej. Jesli ktoś chce posłuchać dobrego polskiego hc to polecam grupe Apatia. Jesli kogoś interesują ciekawostki muzyczne to proponuje też poszukać czegoś co sie nazywa Bad Brains (mix reagge i ostrego hc)
11 maja 2009, 23:50 [cytuj]
Apatia? Bad Brains? To sa najblizsze dwa koncerty na ktore ide.Nie widzialem zadnej z tych kapel choc znam wiele lat.:cwaniak:
Apatia? Bad Brains? To sa najblizsze dwa koncerty na ktore ide.Nie widzialem zadnej z tych kapel choc znam wiele lat.:cwaniak:
12 maja 2009, 10:18 [cytuj]
xBulix, widzę że ostry zawodnik z Ciebie. czy każdego wyzywasz od gejów, tak jak w Łodzi wszyscy się wyzywają od żydów?
ginola, nie mówisz serio z tymi scorpionami, co?
xBulix, widzę że ostry zawodnik z Ciebie. czy każdego wyzywasz od gejów, tak jak w Łodzi wszyscy się wyzywają od żydów? ginola, nie mówisz serio z tymi scorpionami, co?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2009, 10:30 [cytuj]
sajmon, ale The end is the...pochodzi przecież z Batman & Robin. Na tym Watchmanie to się znalazł ostatnio, a kawałek jest sprzed 10 lat chyba.
A jak jesteśmy przy Dyniach to zdecydowanie polecam
"Mellon Collie and the Infinite Sadness", koniecznie w oryginale i koniecznie z książeczką.
sajmon, ale The end is the...pochodzi przecież z Batman & Robin. Na tym Watchmanie to się znalazł ostatnio, a kawałek jest sprzed 10 lat chyba. A jak jesteśmy przy Dyniach to zdecydowanie polecam "Mellon Collie and the Infinite Sadness", koniecznie w oryginale i koniecznie z książeczką
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2009, 10:38 [cytuj]
MArcus, ja od tyłu czytam (jak to żyd) i dopiero natknałem się na Glenna. Umierać za Gdańsk nie będę, ale głos gościu miał fajny. Grają jeszcze?
MArcus, ja od tyłu czytam (jak to żyd) i dopiero natknałem się na Glenna. Umierać za Gdańsk nie będę, ale głos gościu miał fajny. Grają jeszcze?
12 maja 2009, 11:44 [cytuj]
Miałem mały zawrót z tym co napisałeś powyżej, :szok: Wiesz w stanach Danzig to człowiek instytucja, od czasów The Misfits, taki "KRUJF" dla FCB. Nie tylko ze względu na głos, tylko za kompletnie własną scieżkę w życiu. Moim zdaniem pod względem artystycznym geniusz lub coś w okolicach - jeżeli jest coś takiego jak wsiąkanie w płytę, to u niego jest esencja tego pojęcia. Czy gra?? Nie mam pojęcia czy żyje. Ale to jest facet, który może nie grać 20 lat a jak zagra to i tak wszyscy wiedzą kto to jest. Pytanie czy inni będą grać z nim, bo to też czasem kłopot był. Ja zawsze twierdziłem, że jego głos to jest Elvis w wersji piekielnej.
Miałem mały zawrót z tym co napisałeś powyżej, :szok: Wiesz w stanach Danzig to człowiek instytucja, od czasów The Misfits, taki "KRUJF" dla FCB. Nie tylko ze względu na głos, tylko za kompletnie własną scieżkę w życiu. Moim zdaniem pod względem artystycznym geniusz lub coś w okolicach - jeżeli jest coś takiego jak wsiąkanie w płytę, to u niego jest esencja tego pojęcia. Czy gra?? Nie mam pojęcia czy żyje. Ale to jest facet, który może nie grać 20 lat a jak zagra to i tak wszyscy wiedzą kto to jest. Pytanie czy inni będą grać z nim, bo to też czasem kłopot był. Ja zawsze twierdziłem, że jego głos to jest Elvis w wersji piekielnej
Kogucie życie!
12 maja 2009, 11:52 [cytuj]
Z tym umieraniem za Gdańsk, to chodziło mi tylko o to, że nie był w jakimś tam moim topie. Ale głos ma(miał) fajny i z Elvisem bardzo trafne stwierdzenie.
Z tym umieraniem za Gdańsk, to chodziło mi tylko o to, że nie był w jakimś tam moim topie. Ale głos ma(miał) fajny i z Elvisem bardzo trafne stwierdzenie
12 maja 2009, 15:24 [cytuj]
xBulix powiedział/a:

Jesli ktoś chce posłuchać dobrego polskiego hc to polecam grupe Apatia.

Nawet fajna ta Apatia ale 1125 dużo bardziej mi podchodzi. Zwłaszcza 'Nieugięci'. Tak jakby większego kopa dają.
Nawet fajna ta Apatia ale 1125 dużo bardziej mi podchodzi. Zwłaszcza 'Nieugięci'. Tak jakby większego kopa dają
12 maja 2009, 17:19 [cytuj]
aapa powiedział/a:

A dlaczego niby mialbym nie mowic serio? Mniue strasznie grzeja takie starocie, w koncu ostatnio bylem na Deep Purple. Nie ma to jak dobry, zaangazowany hard rock;)
A dlaczego niby mialbym nie mowic serio? Mniue strasznie grzeja takie starocie, w koncu ostatnio bylem na Deep Purple. Nie ma to jak dobry, zaangazowany hard rock;)
12 maja 2009, 17:54 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=kuZm9AZSVQo :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=kuZm9AZSVQo :ok:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
12 maja 2009, 18:54 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
No Sepultura to chyba za wiele wspólnego z hardcorem nie ma.

tak napisałem jakoś, bo na laście mi się ten tag w pamięć wrył.. ^^ z resztą współcześnie jest więcej gatunków niż zespołów i się zawsze nie moge określić jaki zespół co gra.. (a lubię wiedzieć, bo pod tym względem jestem pedantem)
Ale słucham, dużo słucham.

'Chaos AD'- mam jedną czy dwie piosenki, ale dobrze wiedzieć, zassam sobie :)
'Roots'- mam ofc, rzeczywiście dobre kawałki są
'Beneth the remains' - zaintrygowało mnie wyciskanie mózgu uszami, spróbuję ;>
'Arise' - racja, całkiem fajne, i tyle w temacie
'Morbid Vision' i 'Schizophrenia' - mam Schize, może się jeszcze nie wsłuchałem dobrze, ale jak dla mnie to klapa póki co ;|
Marcin powiedział/a:

A albumów powstałych po odejśćiu Maxa nie polecam-mocno mi się nie podobają. Nijakie takie

ano słyszałem, że to już nie ten sam zespół po jego odejściu

Mam jeszcze A-lex, też kilka fajnych, wpadających w ucho songów.

xBulix powiedział/a:

tutaj się deklaruję ja, Sajmon ;)
aapa powiedział/a:
sajmon, ale The end is the...pochodzi przecież z Batman & Robin. Na tym Watchmanie to się znalazł ostatnio, a kawałek jest sprzed 10 lat chyba.
A jak jesteśmy przy Dyniach to zdecydowanie polecam
"Mellon Collie and the Infinite Sadness", koniecznie w oryginale i koniecznie z książeczką

o, nie wiedziałem :o ale trzeba przyznać, że na soundtrack to kawałek idealny :brawo: (oczywiście - opinia w pełni subiektywna, bo moja ^^)
tak napisałem jakoś, bo na laście mi się ten tag w pamięć wrył.. ^^ z resztą współcześnie jest więcej gatunków niż zespołów i się zawsze nie moge określić jaki zespół co gra.. (a lubię wiedzieć, bo pod tym względem jestem pedantem) Ale słucham, dużo słucham. 'Chaos AD'- mam jedną czy dwie piosenki, ale dobrze wiedzieć, zassam sobie :) 'Roots'- mam ofc, rzeczywiście dobre kawałki są 'Beneth the remains' - zaintrygowało mnie wyciskanie mózgu uszami, spróbuję ;> 'Arise' - racja, całkiem fajne, i tyle w temacie 'Morbid Vision' i 'Schizophrenia' - mam Schize, może się jeszcze nie wsłuchałem dobrze, ale jak dla mnie to klapa póki co ;| [quote=Marcin] A albumów powstałych po odejśćiu Maxa nie polecam-mocno mi się nie podobają. Nijakie takie
12 maja 2009, 19:55 [cytuj]
Tak tak Aapa, wszystko kumam. Sam wprowadziłem w odniesieniu do Glena Gdańsk, tylko mi się nałozyło to jakoś z tymi stocznoiwcami. Jeżeli chcesz posłuchać Danziga to proponuję od tego albumu na którym jest "Don't speak". Mi osobiście on na początku pasował, ale nie pasował! Z czasem jednak chwyciło. Teraz nie mam tyle czasu , zapału itp do włażenia w muzykę więc słucham raczej to co znam, ale kiedyś jak naprawdę wałkowałem temat to takie płyty/artystów lubiłem zdecydowanie najbardziej. Stąd np moje zafascynowanie FNMore, a zwłaszcza Real Thing - płaciłem 79 zł za orginał w Corner Shopie na Grodzkiej (to się mogło inaczej nazywać, w końcu krakus ze mniej taki tylko z dalekiego doskoku) i to jakieś 10 lat temu. Teraz to jest siano, a wtedy? Człowiek był ambitny, a nie co teraz siada odpala muła czy jakąś Bit Comete i czeka. Chyba się rozmażyłem, przepraszam.
Tak tak Aapa, wszystko kumam. Sam wprowadziłem w odniesieniu do Glena Gdańsk, tylko mi się nałozyło to jakoś z tymi stocznoiwcami. Jeżeli chcesz posłuchać Danziga to proponuję od tego albumu na którym jest "Don't speak". Mi osobiście on na początku pasował, ale nie pasował! Z czasem jednak chwyciło. Teraz nie mam tyle czasu , zapału itp do włażenia w muzykę więc słucham raczej to co znam, ale kiedyś jak naprawdę wałkowałem temat to takie płyty/artystów lubiłem zdecydowanie najbardziej. Stąd np moje zafascynowanie FNMore, a zwłaszcza Real Thing - płaciłem 79 zł za orginał w Corner Shopie na Grodzkiej (to się mogło inaczej nazywać, w końcu krakus ze mniej taki tylko z dalekiego doskoku) i to jakieś 10 lat temu. Teraz to jest siano, a wtedy? Człowiek był ambitny, a nie co teraz siada odpala muła czy jakąś Bit Comete i czeka. Chyba się rozmażyłem, przepraszam
Kogucie życie!
12 maja 2009, 20:04 [cytuj]
woitek powiedział/a:

W Jarocinie czy gdzies w USA jedziesz? Jak do jarocinie to mozna sie jakos zgadać na miejscu bo moja obecność jest tam pewna.

aapa powiedział/a:
xBulix, widzę że ostry zawodnik z Ciebie. czy każdego wyzywasz od gejów, tak jak w Łodzi wszyscy się wyzywają od żydów?

U nas tylko kluby sie tak wyzywają, zresztą z tego co wiem to jak w całym kraju... a "gej" używam tylko w stosunku fanów szeroko pojętego rocka (od tych u2 do rhcp przez jakies myslowitze az do iron maidenow)

Marcin powiedział/a:
Nawet fajna ta Apatia ale 1125 dużo bardziej mi podchodzi. Zwłaszcza 'Nieugięci'. Tak jakby większego kopa dają

ale jedenastki lubisz z uwagi na growl czy na muzyczke? jak na growl to Ci nie pomoge w żaden sposób (no może poza starym Frontsidem), jesli chodzi Ci o muzyczke to poszukaj kapelki Good Old Days (moge Ci jakis link zaraz wyszukać) chłopcy też z polski i zdrowo jadą.

BTW słucha ktoś takiej kapelki Castet? też HC z najlepszymi tekstami w ty kraju!

A grupa Spursmani na lastfm już jest (mniej lub bardziej oficjalnie) tylko uprzejma prośba do kogoś!! Czy mogli byście skonstruować logo z połączenia naszej flagi z herbem Spursów w rozmiarze 160x160 pixeli

http://www.lastfm.pl/group/Spursmania

reszta oczywiście zapisywać sie!!
W Jarocinie czy gdzies w USA jedziesz? Jak do jarocinie to mozna sie jakos zgadać na miejscu bo moja obecność jest tam pewna. [quote=aapa]xBulix, widzę że ostry zawodnik z Ciebie. czy każdego wyzywasz od gejów, tak jak w Łodzi wszyscy się wyzywają od żydów? ginola, nie mówisz serio z tymi scorpionami, co?
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się