Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2013, 10:14 [cytuj]
Ahh Witam , jestem tutaj nowy.. byłem dwa lata w Północnym Londynie mieszkając na Creighton Rd. przy White Hart Land station (Overground) <- Tam wysiadali kibice tottenhamu idący na mecz ;-)) Więc i ja na niejednym meczu byłem , gdyż stadion miałem spacerkiem kolo 5 minut ;-) z tej okazji zrobiłem sobie Tatuaż , czekam na opinie ;-))
http://img199.imageshack.us/img199/8566/qf54.jpg Zdjęcie zrobione tego samego dnia co zrobiony został tatuaż ;-)
*no musiałem się pochwalić*
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPURS MANIAKÓW ... swoją drogą .. na nowy sezon są jakieś ustawki w Łodzi żeby spotkać się i obejrzeć mecz?
Ahh Witam , jestem tutaj nowy.. byłem dwa lata w Północnym Londynie mieszkając na Creighton Rd. przy White Hart Land station (Overground) <- Tam wysiadali kibice tottenhamu idący na mecz ;-)) Więc i ja na niejednym meczu byłem , gdyż stadion miałem spacerkiem kolo 5 minut ;-) z tej okazji zrobiłem sobie Tatuaż , czekam na opinie ;-))
http://img199.imageshack.us/img199/8566/qf54.jpg Zdjęcie zrobione tego samego dnia co zrobiony został tatuaż ;-)
*no musiałem się pochwalić*
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPURS MANIAKÓW ... swoją drogą .. na nowy sezon są jakieś ustawki w Łodzi żeby spotkać się i obejrzeć mecz?
16 sierpnia 2013, 11:29 [cytuj]
piękny kogut, ale ja bym dał ciemniejszy odcień niebieskiego
piękny kogut, ale ja bym dał ciemniejszy odcień niebieskiego :ok:
To dare is to do.
16 sierpnia 2013, 11:32 [cytuj]
saikor powiedział/a:
piękny kogut, ale ja bym dał ciemniejszy odcień niebieskiego

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/427209_346699402083800_1657154749_n.jpg
Coś takiego?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/427209_346699402083800_1657154749_n.jpg
Coś takiego? :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
16 sierpnia 2013, 11:43 [cytuj]
THFCZGR powiedział/a:
http://img199.imageshack.us/img199/8566/qf54.jpg
Fajnie zrobiony, pozdro
Fajnie zrobiony, pozdro :)
16 sierpnia 2013, 11:43 [cytuj]
Zamiast edytować zacytowałem. Mógłby ktoś usunąć ten wpis?
Zamiast edytować zacytowałem. Mógłby ktoś usunąć ten wpis? :)
16 sierpnia 2013, 11:47 [cytuj]
https://www.facebook.com/THFCtattoos?fref=ts
https://www.facebook.com/THFCtattoos?fref=ts
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 sierpnia 2013, 12:16 [cytuj]
Łódź spotyka się o 14:30 w Bistro na Piotrkowskiej. Zapraszamy
edit: no tak, warto napisać w jaki dzień - niedziela, mecz z Crystal Palace
Łódź spotyka się o 14:30 w Bistro na Piotrkowskiej. Zapraszamy ;)
edit: no tak, warto napisać w jaki dzień - niedziela, mecz z Crystal Palace
16 sierpnia 2013, 13:09 [cytuj]
trochę dziwne miejsce na tatuaż ale wygląda świetnie
16 sierpnia 2013, 13:14 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Dlaczego dziwne? Na jajach miał sobie zrobić?
Dlaczego dziwne? Na jajach miał sobie zrobić?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 sierpnia 2013, 13:19 [cytuj]
Na łydce? Ja jakby miał robić to nie wiem, gdzieś na piersi po lewej stronie. Nigdy na łydce, ale rozumiem że chodzi o to żeby był widoczny jakby. Weź od razu jak nie tam to na jajach. Dałbyś na wstrzymanie z takim czymś
Na łydce? Ja jakby miał robić to nie wiem, gdzieś na piersi po lewej stronie. Nigdy na łydce, ale rozumiem że chodzi o to żeby był widoczny jakby. Weź od razu jak nie tam to na jajach. Dałbyś na wstrzymanie z takim czymś :milczek:
16 sierpnia 2013, 13:41 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Na łydce? Ja jakby miał robić to nie wiem, gdzieś na piersi po lewej stronie. Nigdy na łydce, ale rozumiem że chodzi o to żeby był widoczny jakby. Weź od razu jak nie tam to na jajach. Dałbyś na wstrzymanie z takim czymś

A co z łydką jest nie tak? Może jeszcze powiedz, że lepiej byłoby mi mieć na pysku, jak ten wydziarany kibic Leeds. Mam na łydce i jestem z niego bardzo zadowolony. Warto było pocierpieć. Z dumą noszę koguta na ciele.
A co z łydką jest nie tak? Może jeszcze powiedz, że lepiej byłoby mi mieć na pysku, jak ten wydziarany kibic Leeds. Mam na łydce i jestem z niego bardzo zadowolony. Warto było pocierpieć. Z dumą noszę koguta na ciele
16 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
A co z łydką jest nie tak? Może jeszcze powiedz, że lepiej byłoby mi mieć na pysku, jak ten wydziarany kibic Leeds. Mam na łydce i jestem z niego bardzo zadowolony. Warto było pocierpieć. Z dumą noszę koguta na ciele
No to miej, każdy ma na to jakiś swój pogląd. Tak trochę zbaczając z tematu. Sporo zapłaciłeś? Jestem szalenie ciekaw jak się wycenia tatuaż. Nie znam się na tym kompletnie
No to miej, każdy ma na to jakiś swój pogląd. Tak trochę zbaczając z tematu. Sporo zapłaciłeś? Jestem szalenie ciekaw jak się wycenia tatuaż. Nie znam się na tym kompletnie
16 sierpnia 2013, 13:53 [cytuj]
Czemu tatuaż na łydce jest dla ciebie taki zły?
Po znajomości 180zł zapłaciłem. Ale z 300 bym zapłacił pewnie, bo to w kolorze. Nie wiem dokładnie jak się wycenia tatuaż, czy od stopnia trudności wykonania, czy bardziej o ilość zużycia materiału. Może jest jakiś Spursmaniak co zna się w tym temacie.
Czemu tatuaż na łydce jest dla ciebie taki zły? :)
Po znajomości 180zł zapłaciłem. Ale z 300 bym zapłacił pewnie, bo to w kolorze. Nie wiem dokładnie jak się wycenia tatuaż, czy od stopnia trudności wykonania, czy bardziej o ilość zużycia materiału. Może jest jakiś Spursmaniak co zna się w tym temacie
16 sierpnia 2013, 13:59 [cytuj]
Nie wiem jakoś po prostu bardziej tatuowanie kojarze w miejscach typu przedramiona, ramiona, piersi ty też tors albo plecy. Jakoś właśnie łydki mi nie pasują. Ale to zależy od człowieka. Jednemu się podoba a drugiemu nie bardzo

Ale tak szczerze mówiąc to ten twój (myślałem że to po prostu jakaś fota z internetu a nie twój) wygląda lepiej IMO niż ten z pierwszego posta.
Nie wkurwiajcie sie na mnie tak od razu, bo ja już normalnie się boję pisać cokolwiek
Nie wiem jakoś po prostu bardziej tatuowanie kojarze w miejscach typu przedramiona, ramiona, piersi ty też tors albo plecy. Jakoś właśnie łydki mi nie pasują. Ale to zależy od człowieka. Jednemu się podoba a drugiemu nie bardzo :ok: Ale tak szczerze mówiąc to ten twój (myślałem że to po prostu jakaś fota z internetu a nie twój) wygląda lepiej IMO niż ten z pierwszego posta.
Nie wkurwiajcie sie na mnie tak od razu, bo ja już normalnie się boję pisać cokolwiek :zalamka:
16 sierpnia 2013, 14:01 [cytuj]
Ja się tylko zapytałem, bo powiedziałeś, że nigdy na łydce. Chciałem tylko się dowiedzieć czemu.
Dzięki.
Ja się tylko zapytałem, bo powiedziałeś, że nigdy na łydce. Chciałem tylko się dowiedzieć czemu.
Dzięki
16 sierpnia 2013, 16:12 [cytuj]
tak, dokładnie o taki odcień mi chodziło, zbliżony do tego z herbu
tak, dokładnie o taki odcień mi chodziło, zbliżony do tego z herbu ;)
To dare is to do.
17 sierpnia 2013, 00:58 [cytuj]
za sesje która trwała koło godzinki zapłaciłem 180 zł ..
za sesje która trwała koło godzinki zapłaciłem 180 zł
21 sierpnia 2013, 18:02 [cytuj]
tak sie zastanawiam, odważylibyście się pochodzić po Londynie w krótkich spodenkach? Lekko to chyba by nie było
tak sie zastanawiam, odważylibyście się pochodzić po Londynie w krótkich spodenkach? Lekko to chyba by nie było
22 sierpnia 2013, 08:21 [cytuj]
Saga kibiców rodem z filmu Hooligans skończyła się.
W Londynie są kibice którzy chodzą na mecze i chcą tam chodzić.. teraz przykład który widziałem na własne oczy
MECZ Tottenham - Villareal (Towarzyski) idzie 5 kibiców Virealu jakies 1000 yardów od stadionu zaczepili kibiców Tottenhamu przy barze , nie mineło 5 min policja była z każdej strony. A o meczach w Angli mogą już zapomnieć ponieważ Karty Kibica anulowali im przez Radio.
Saga kibiców rodem z filmu Hooligans skończyła się.
W Londynie są kibice którzy chodzą na mecze i chcą tam chodzić.. teraz przykład który widziałem na własne oczy
MECZ Tottenham - Villareal (Towarzyski) idzie 5 kibiców Virealu jakies 1000 yardów od stadionu zaczepili kibiców Tottenhamu przy barze , nie mineło 5 min policja była z każdej strony. A o meczach w Angli mogą już zapomnieć ponieważ Karty Kibica anulowali im przez Radio
22 sierpnia 2013, 08:37 [cytuj]
To świetnie, ja to tak patrzę na to z tej strony jako kolebka tego wszystkiego. Przecież to z wysp się wzięło ale dobrze że to zwalczyli. W Polsce szkoda że niema czegoś takiego, tu sie napierdalają żeby szaliki zabrać a potem zszyć wszystkie razem i wywiesić ile to kibiców w pierdol dostało
To świetnie, ja to tak patrzę na to z tej strony jako kolebka tego wszystkiego. Przecież to z wysp się wzięło ale dobrze że to zwalczyli. W Polsce szkoda że niema czegoś takiego, tu sie napierdalają żeby szaliki zabrać a potem zszyć wszystkie razem i wywiesić ile to kibiców w pierdol dostało :blee: