Forum dyskusyjne
24 kwietnia 2016, 17:55 [cytuj]
O to mi chodziło - z zespołów które mogłyby zatrzymać Lisy zostaje tylko Manchester. Swansea nawala a na Everton i Chelsea chyba nie ma co liczyć.
O to mi chodziło - z zespołów które mogłyby zatrzymać Lisy zostaje tylko Manchester. Swansea nawala a na Everton i Chelsea chyba nie ma co liczyć
24 kwietnia 2016, 18:01 [cytuj]
Jak liczymy, że Swansea może ich zatrzymać to dlaczego nie Everton? Spokojnie, to Premier League. Tak jak mówi Wduwek, nadzieja umiera ostatnia.
Jak liczymy, że Swansea może ich zatrzymać to dlaczego nie Everton? Spokojnie, to Premier League. Tak jak mówi Wduwek, nadzieja umiera ostatnia
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
24 kwietnia 2016, 18:39 [cytuj]
Ale sie rozchulali. Zaraz jeszcze coś dorzucą
Ale sie rozchulali. Zaraz jeszcze coś dorzucą
24 kwietnia 2016, 20:00 [cytuj]
Nie wiem czy było coś o tym poruszane, ale robimy jakiś zlot na spotkanie z Chelsea? W razie czego bym się załapał.
Nie wiem czy było coś o tym poruszane, ale robimy jakiś zlot na spotkanie z Chelsea? W razie czego bym się załapał. ;)
24 kwietnia 2016, 23:47 [cytuj]
Hotspur Related @HotspurRelated 13m13 minutes ago
Tottenham Hotspur midfielder Dele Alli has officially been named the PFA young player of the year. #THFC
co za sezon ... czapki z głów
Hotspur Related @HotspurRelated 13m13 minutes ago
Tottenham Hotspur midfielder Dele Alli has officially been named the PFA young player of the year. #THFC
co za sezon ... czapki z głów :)
25 kwietnia 2016, 01:24 [cytuj]
Jeszcze nic straconego. Leicester wygrywa co może, mają jeszcze 3 mecze. Obstawiam, że Lisy zdobędą w nich 4pkt, porażka z Man.Utd, remis z Evertonem i wygrana z Chelsea. My natomiast mamy 4 mecze i wszystkie musimy wygrać, dałoby to wtedy tyle samo pkt co Leicester no ale, że mielibyśmy lepszy bilans bramkowy to mielibyśmy majstra.
Jeszcze nic straconego. Leicester wygrywa co może, mają jeszcze 3 mecze. Obstawiam, że Lisy zdobędą w nich 4pkt, porażka z Man.Utd, remis z Evertonem i wygrana z Chelsea. My natomiast mamy 4 mecze i wszystkie musimy wygrać, dałoby to wtedy tyle samo pkt co Leicester no ale, że mielibyśmy lepszy bilans bramkowy to mielibyśmy majstra
25 kwietnia 2016, 03:03 [cytuj]
Tak. Z tym, że my mamy jeszcze wyprawę na Stamford. A z Chelsea u nich to remis jest w tym wypadku największym sukcesem bo nie wygraliśmy tam od 26 lat. Plus wyjazd do Newcastle na koniec. A Sroki to akurat ten typ rywala dla Tottenhamu z którym wszystko jest możliwe. Oby jednak cud w obu przypadkach zszedł nam na murawę.
Tak. Z tym, że my mamy jeszcze wyprawę na Stamford. A z Chelsea u nich to remis jest w tym wypadku największym sukcesem bo nie wygraliśmy tam od 26 lat. Plus wyjazd do Newcastle na koniec. A Sroki to akurat ten typ rywala dla Tottenhamu z którym wszystko jest możliwe. Oby jednak cud w obu przypadkach zszedł nam na murawę
25 kwietnia 2016, 09:08 [cytuj]
I jak Wy to widzicie ze Chelsea da nam zdobyc tytul?
Przeciez to logiczne ze zagraja chodzonego z Leicester jak bedzie trzeba

nikt tam sobie nie zyczy mistrza dla znienawidzonego Tottenhamu wiec konsekwencji z oddania punktow bez walki na pewno nie bedzie a i kibice pewnie to przypomna grajkom jak bedzie trzeba- nadzieja umiera ostatnia, ale ona wlasnie kona na naszych oczach
Inna sprawa ze Lisy zasluzyly na majstra,trzeba bylo z nimi wygrywac to tabela wygladalaby inaczej
I jak Wy to widzicie ze Chelsea da nam zdobyc tytul?
Przeciez to logiczne ze zagraja chodzonego z Leicester jak bedzie trzeba:| nikt tam sobie nie zyczy mistrza dla znienawidzonego Tottenhamu wiec konsekwencji z oddania punktow bez walki na pewno nie bedzie a i kibice pewnie to przypomna grajkom jak bedzie trzeba- nadzieja umiera ostatnia, ale ona wlasnie kona na naszych oczach;(
Inna sprawa ze Lisy zasluzyly na majstra,trzeba bylo z nimi wygrywac to tabela wygladalaby inaczej
25 kwietnia 2016, 12:19 [cytuj]
To czy Chelsea da nam zdobyć tytuł to drugorzędna sprawa, Lisy mogą z nimi wygrać a my musimy. Stratę punktów Leicester może już tylko zanotować z Man.Utd i Evertonem a nasz Tottenham musi wszystkie mecze wygrać do końca sezonu, łącznie z dzisiejszym gdzie gramy z WBA, które jest dla nas ostatnio niewygodnym rywalem. Najważniejsza będzie pierwsza bramka, jeśli nasi zagrają koncertowo to wygramy. Jeszcze jest mała iskierka, że tytuł zdobędzie Tottenham, lecz trzeba w to wierzyć przynajmniej do następnego poniedziałku, jeśli dzisiaj oczywiście wygramy,
To czy Chelsea da nam zdobyć tytuł to drugorzędna sprawa, Lisy mogą z nimi wygrać a my musimy. Stratę punktów Leicester może już tylko zanotować z Man.Utd i Evertonem a nasz Tottenham musi wszystkie mecze wygrać do końca sezonu, łącznie z dzisiejszym gdzie gramy z WBA, które jest dla nas ostatnio niewygodnym rywalem. Najważniejsza będzie pierwsza bramka, jeśli nasi zagrają koncertowo to wygramy. Jeszcze jest mała iskierka, że tytuł zdobędzie Tottenham, lecz trzeba w to wierzyć przynajmniej do następnego poniedziałku, jeśli dzisiaj oczywiście wygramy,
25 kwietnia 2016, 18:50 [cytuj]
Nie ma się co oszukiwać - potrzeba małego cudu. Nieobecność Vardiego dała efekt odwrotny od spodziewanego, zagrali najlepszy mecz od kilku tygodni. Będzie ciężko. No ale trzeba wierzyć do końca, coś takiego może się prędko nie powtórzyć :-)
Nie ma się co oszukiwać - potrzeba małego cudu. Nieobecność Vardiego dała efekt odwrotny od spodziewanego, zagrali najlepszy mecz od kilku tygodni. Będzie ciężko. No ale trzeba wierzyć do końca, coś takiego może się prędko nie powtórzyć :-)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 kwietnia 2016, 09:45 [cytuj]
Za rok się powtórzy tyle ze będzie wtedy mistrz
Za rok się powtórzy tyle ze będzie wtedy mistrz
26 kwietnia 2016, 19:13 [cytuj]
Alli prawdopodobnie zawieszony do końca sezonu...
Alli prawdopodobnie zawieszony do końca sezonu
27 kwietnia 2016, 01:18 [cytuj]
A Vardy nie zagra z United. Tym bardziej szkoda remisu z WBA
A Vardy nie zagra z United. Tym bardziej szkoda remisu z WBA :(
27 kwietnia 2016, 02:24 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
Alli prawdopodobnie zawieszony do końca sezonu
Tak to jest jak młody nie panuje nad swoim zachowaniem na boisku. Osłabił drużynę na ostatnie trzy mecze. Pochettino powinien go surowo ukarać.
Tak to jest jak młody nie panuje nad swoim zachowaniem na boisku. Osłabił drużynę na ostatnie trzy mecze. Pochettino powinien go surowo ukarać
27 kwietnia 2016, 13:21 [cytuj]
Dele Alli już jakiś czas temu powinien być ukarany przez Pocha za wybryki, ale Poch je pochwalał zazwyczaj

Dele nie panuje czasami nad gniewem, ale moim faworytem pozostaje.

Taki trochę boiskowy rozrabiaka, byle nie skończył jak Balo.
Dele Alli już jakiś czas temu powinien być ukarany przez Pocha za wybryki, ale Poch je pochwalał zazwyczaj :P Dele nie panuje czasami nad gniewem, ale moim faworytem pozostaje. :P Taki trochę boiskowy rozrabiaka, byle nie skończył jak Balo
27 kwietnia 2016, 15:24 [cytuj]
za co Alli został zawieszony ?
27 kwietnia 2016, 15:43 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Za starcie z Claudio Yacobem - cios w dolne partie brzucha.
Za starcie z Claudio Yacobem - cios w dolne partie brzucha
27 kwietnia 2016, 17:58 [cytuj]
No i prawidłowo. Kilka razy w tym sezonie rzucało się w oczy jego debilne zachowanie i prowokowanie przeciwnika. Kubeł zimnej wody na głowę dobrze mu zrobi.
No i prawidłowo. Kilka razy w tym sezonie rzucało się w oczy jego debilne zachowanie i prowokowanie przeciwnika. Kubeł zimnej wody na głowę dobrze mu zrobi
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
27 kwietnia 2016, 23:29 [cytuj]
Nie wiem na ile to prawda a na ile to plotka, ale Pochettino coś wspomniał o powrocie do PSG.
Nie wiem na ile to prawda a na ile to plotka, ale Pochettino coś wspomniał o powrocie do PSG
28 kwietnia 2016, 14:33 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie wiem na ile to prawda a na ile to plotka, ale Pochettino coś wspomniał o powrocie do PSG
Wydaje mi się, że jeszcze na ten rok przynajmniej zostanie. Mądry facet raczej niechętnie porzuci drużynę, którą zbudował z naprawdę solidnych grajków.
Mam nadzieję, że to tylko zagrywka, żeby dostać wyższą pensję od Levy'ego
Wydaje mi się, że jeszcze na ten rok przynajmniej zostanie. Mądry facet raczej niechętnie porzuci drużynę, którą zbudował z naprawdę solidnych grajków.
Mam nadzieję, że to tylko zagrywka, żeby dostać wyższą pensję od Levy'ego :D