Forum dyskusyjne
28 kwietnia 2016, 15:50 [cytuj]
Z drugiej strony dla mnie to dziwne, że Poch zdecydował by się coś takiego powiedzieć w takim momencie, prawdopodobnie wicemistrzostwo a tu takie coś ? Jeśli to prawda to stracę do niego szacunek.
Z drugiej strony dla mnie to dziwne, że Poch zdecydował by się coś takiego powiedzieć w takim momencie, prawdopodobnie wicemistrzostwo a tu takie coś ? Jeśli to prawda to stracę do niego szacunek
28 kwietnia 2016, 16:24 [cytuj]
No i co? Simeone też dopiero co powiedział że poprowadzi Inter a jest z Atletico w grze o mistrzostwo i o puchar LM. To znaczy że latem przejdzie? Bzdura. Pochettino też teraz nie odejdzie bo ten szejk z PSG powiedział że nadal będzie trenował ich Blanc.
No i co? Simeone też dopiero co powiedział że poprowadzi Inter a jest z Atletico w grze o mistrzostwo i o puchar LM. To znaczy że latem przejdzie? Bzdura. Pochettino też teraz nie odejdzie bo ten szejk z PSG powiedział że nadal będzie trenował ich Blanc
29 kwietnia 2016, 13:38 [cytuj]
Mam pewien problem

Chodzi o to ze prowadzę bloga związanego z Tottenhamem na fb (wczesniej wrzucałem) i chciałem zrobic serie o byłych zawodnikach Spurs tylko nwm jak ją nazwac

ma ktoś jakiś pomysł?
Mam pewien problem :D Chodzi o to ze prowadzę bloga związanego z Tottenhamem na fb (wczesniej wrzucałem) i chciałem zrobic serie o byłych zawodnikach Spurs tylko nwm jak ją nazwac :D ma ktoś jakiś pomysł?
29 kwietnia 2016, 16:48 [cytuj]
Poch podobno ustalił warunki nowego kontraktu ustnie jak na razie.
Maxiu_Spurs powiedział/a:
Mam pewien problem

Chodzi o to ze prowadzę bloga związanego z Tottenhamem na fb (wczesniej wrzucałem) i chciałem zrobic serie o byłych zawodnikach Spurs tylko nwm jak ją nazwac

ma ktoś jakiś pomysł?
"Stare Koguty"?
"Stare Koguty"? :P
29 kwietnia 2016, 17:24 [cytuj]
Źródła raczej wiarygodne

.
http://www.skysports.com/football/news/11675/10262477/mauricio-pochettino-agrees-new-five-year-deal-with-tottenham
Wspaniała wiadomość po wcześniejszych plotkach związanych z przyszłościowym objęciem PSG i po zawieszeniu Alliego do końca sezonu!
Źródła raczej wiarygodne ;).
http://www.skysports.com/football/news/11675/10262477/mauricio-pochettino-agrees-new-five-year-deal-with-tottenham
Wspaniała wiadomość po wcześniejszych plotkach związanych z przyszłościowym objęciem PSG i po zawieszeniu Alliego do końca sezonu!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
30 kwietnia 2016, 02:59 [cytuj]
Co do PSG to takie, bądź co bądź, mało zobowiązujące słowa (zawsze może powołać się na sentyment, spędził tam trochę czasu), to było nic więcej jak tylko delikatne podbijanie wartości nowego kontraktu.
Póki Pochettino żyje spotkaniami, myślę, że możemy być spokojni o jego przyszłość w Tottenhamie. Nie ma powodów do paniki, ani oburzania się. Gdyby zdobył mistrzostwo dopiero miałby dobrą kartę przetargową (w końcu wcześniej mówiono, że chce poczekać z kontraktem do końca sezonu). Pozostaje życzyć Pochettino kolejnej podwyżki w Tottenhamie
Co do PSG to takie, bądź co bądź, mało zobowiązujące słowa (zawsze może powołać się na sentyment, spędził tam trochę czasu), to było nic więcej jak tylko delikatne podbijanie wartości nowego kontraktu.
Póki Pochettino żyje spotkaniami, myślę, że możemy być spokojni o jego przyszłość w Tottenhamie. Nie ma powodów do paniki, ani oburzania się. Gdyby zdobył mistrzostwo dopiero miałby dobrą kartę przetargową (w końcu wcześniej mówiono, że chce poczekać z kontraktem do końca sezonu). Pozostaje życzyć Pochettino kolejnej podwyżki w Tottenhamie :)
30 kwietnia 2016, 16:42 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
"Stare Koguty"?

Pierwsze co mi przyszło do głowy

ale to trochę tak dziwnie brzmi moim zdaniem
Pierwsze co mi przyszło do głowy :D ale to trochę tak dziwnie brzmi moim zdaniem :D
1 maja 2016, 11:23 [cytuj]
Może zasłużone koguty?
Może zasłużone koguty?
1 maja 2016, 12:35 [cytuj]
ex-Koguty
ex-Koguty
1 maja 2016, 14:05 [cytuj]
Ho ho, Liverpool się ostro oszczędza przed meczem z Villarealem widzę
Walu powiedział/a:
Może zasłużone koguty?
To jeszcze zależy kogo tam umieści, bo jeśli np. Pava albo innego Bentley'a, to nazwa będzie niezgodna z treścią
To jeszcze zależy kogo tam umieści, bo jeśli np. Pava albo innego Bentley'a, to nazwa będzie niezgodna z treścią :P
COYS!
1 maja 2016, 14:54 [cytuj]
Zmieniając temat na dzisiejszy mecz ManU i Leicester o mistrzostwo Anglii, zacząłem się zastanawiać jaki scenariusz będzie dla nas najlepszy...
1. Jeżeli ManU wygra to dzięki urwanym punktom Lisom będziemy mieli matematyczne szanse na tytuł aczkolwiek wtedy Chelsea, jak to zapowiedziała zrobi wszystko by nam przeszkodzić.
2. Jeżeli wygrają Lisy to wspomniana Chelsea (może?) nie będzie grała aż z takim nastawieniem ponieważ sprawa mistrzostwa będzie już rozstrzygnięta, chociaż na pewno będzie chciała nam utrudnić zadanie w zdobyciu drugiego miejsca.
Do tego obawiam się meczu z ekipą Beniteza bo do ostatniej kolejki (czyli z nami), będą się bronić przed spadkiem.
Jeszcze mecz Arsenalu z ManC... Remis byłby najlepszy!
My natomiast potrzebujemy min. 4 punktów, by zatrzymać vicemistrzostwo (dzięki najlepszemu bilansowi bramek).
Reasumując... Mimo, że chciałbym zobaczyć jak zdobywamy mistrzostwo w tym sezonie, to jednak (o dziwo!) patrzę realistycznie na końcówkę sezonu... z drugiego miejsca na podium i tak się będę bardzo cieszyć więc.. Trzymam kciuki za magiczne Leicester!
Zmieniając temat na dzisiejszy mecz ManU i Leicester o mistrzostwo Anglii, zacząłem się zastanawiać jaki scenariusz będzie dla nas najlepszy...
1. Jeżeli ManU wygra to dzięki urwanym punktom Lisom będziemy mieli matematyczne szanse na tytuł aczkolwiek wtedy Chelsea, jak to zapowiedziała zrobi wszystko by nam przeszkodzić.
2. Jeżeli wygrają Lisy to wspomniana Chelsea (może?) nie będzie grała aż z takim nastawieniem ponieważ sprawa mistrzostwa będzie już rozstrzygnięta, chociaż na pewno będzie chciała nam utrudnić zadanie w zdobyciu drugiego miejsca.
Do tego obawiam się meczu z ekipą Beniteza bo do ostatniej kolejki (czyli z nami), będą się bronić przed spadkiem.
Jeszcze mecz Arsenalu z ManC... Remis byłby najlepszy!
My natomiast potrzebujemy min. 4 punktów, by zatrzymać vicemistrzostwo (dzięki najlepszemu bilansowi bramek).
Reasumując... Mimo, że chciałbym zobaczyć jak zdobywamy mistrzostwo w tym sezonie, to jednak (o dziwo!) patrzę realistycznie na końcówkę sezonu... z drugiego miejsca na podium i tak się będę bardzo cieszyć więc.. Trzymam kciuki za magiczne Leicester!
1 maja 2016, 15:17 [cytuj]
Tylko, że Leicester już jest mistrzem Anglii. Potrzebują 3 punktów i grają jeszcze z Evertonem, więc nawet jeśli Chelsea się nie podłoży i tak mają tytuł. Dopóki Leicester potrzebowało chociaż punkcika więcej niż jest do zdobycia w jednym meczu, była jakaś tam minimalna szansa, remis z WBA ostatecznie ją skreślił. Bo Everton to w tym sezonie tragedia, a w dodatku Lisy grają z nimi u siebie.
Tylko, że Leicester już jest mistrzem Anglii. Potrzebują 3 punktów i grają jeszcze z Evertonem, więc nawet jeśli Chelsea się nie podłoży i tak mają tytuł. Dopóki Leicester potrzebowało chociaż punkcika więcej niż jest do zdobycia w jednym meczu, była jakaś tam minimalna szansa, remis z WBA ostatecznie ją skreślił. Bo Everton to w tym sezonie tragedia, a w dodatku Lisy grają z nimi u siebie
COYS!
1 maja 2016, 15:30 [cytuj]
No właśnie... Potrzebują jeszcze trzech punktów.
Może dzisiaj się to okaże

.
No właśnie... Potrzebują jeszcze trzech punktów.
Może dzisiaj się to okaże ;)
1 maja 2016, 18:07 [cytuj]
LM jest, City przegrywa, więc podium też już praktycznie pewne. No ale trzeba jeszcze skończyć przed dziadostwem
LM jest, City przegrywa, więc podium też już praktycznie pewne. No ale trzeba jeszcze skończyć przed dziadostwem :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 maja 2016, 18:20 [cytuj]
City walczy, więc to podium może jednak przedwczesne
A jednsk coś im ta walka nie wychodzi
City walczy, więc to podium może jednak przedwczesne :)
A jednsk coś im ta walka nie wychodzi :)
1 maja 2016, 18:25 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
LM jest, City przegrywa, więc podium też już praktycznie pewne. No ale trzeba jeszcze skończyć przed dziadostwem

LM jeszcze nie ma. Na razie są kwalfikacje do LM.
LM jeszcze nie ma. Na razie są kwalfikacje do LM
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 maja 2016, 19:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
LM jeszcze nie ma. Na razie są kwalfikacje do LM
Słuszna uwaga!
Słuszna uwaga!
1 maja 2016, 19:29 [cytuj]
Ten news jest w ogóle do wywalenia, bo wciąż Man City może wygrać LM i wypaść z Top4, a Liverpool wygrać LE. Wtedy 4 miejsce nie da awansu.
Zresztą, przy 3 wygranych United 5 bramkami i 3 porażkach Tottenhamu 5 bramkami, United będzie na 4 miejscu naszym kosztem. Także wywalam, pospieszyłem się. Zresztą ogólnie mam wrażenie, że moja twórczość ostatnimi czasy jest coraz niższych lotów...
Ten news jest w ogóle do wywalenia, bo wciąż Man City może wygrać LM i wypaść z Top4, a Liverpool wygrać LE. Wtedy 4 miejsce nie da awansu.
Zresztą, przy 3 wygranych United 5 bramkami i 3 porażkach Tottenhamu 5 bramkami, United będzie na 4 miejscu naszym kosztem. Także wywalam, pospieszyłem się. Zresztą ogólnie mam wrażenie, że moja twórczość ostatnimi czasy jest coraz niższych lotów
COYS!
2 maja 2016, 00:38 [cytuj]
Zacznijmy od porażki z Chelsea, a potem można dyskutować.
Zacznijmy od porażki z Chelsea, a potem można dyskutować. :ok:
LMAO
2 maja 2016, 15:33 [cytuj]
Ciekawostka odnośnie naszego nowego stadionu:
http://stadiony.net/aktualnosci/2016/05/londyn_tottenham_osiagnie_rekordowa_umowe_dla_nazwy_stadionu
Znając Levy'ego coś w tom może być

.
Ciekawostka odnośnie naszego nowego stadionu:
http://stadiony.net/aktualnosci/2016/05/londyn_tottenham_osiagnie_rekordowa_umowe_dla_nazwy_stadionu
Znając Levy'ego coś w tom może być ;)