Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
3 maja 2016, 17:07 [cytuj]
Ciekawostka z facebooka:

2 maja 1993 roku Peter Schmeichel miał 29 lat. Man Utd nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Aston Villa (tak, Aston Villa) przegrała z Oldham. Zawodnicy bawili się w domu Steve'a Bruce'a.
2 maja 2016 roku Kasper Schmeichel miał 29 lat. Leicester nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Tottenham zremisował z Chelsea. Zawodnicy bawili się w domu Jamiego Vardy'ego.
Co ciekawe, Kasper ma syna - Maxa, który urodził się w 2010 roku, a więc w 2039 roku będzie miał 29 lat. Myślicie, ze można już u buka obstawić, że w 2039 roku Max Schmeichel zostanie mistrzem Anglii po raz pierwszy? ;) Jeśli historia się powtórzy to oznaczałoby też że w 2039 lecimy do Championship, ale pocieszam się tym, ze my zremisowaliśmy, a nie przegraliśmy :D

I kolejna ciekawostka:

"Od momentu, gdy Liverpool po raz ostatni wygrał mistrzostwo Anglii, Peter Schmeichel zdążył przejść do United, wygrać ligę, zakończyć karierę, spłodzić syna, który również wygrał ligę z Leicester City Football Club."
Ciekawostka z facebooka: 2 maja 1993 roku Peter Schmeichel miał 29 lat. Man Utd nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Aston Villa (tak, Aston Villa) przegrała z Oldham. Zawodnicy bawili się w domu Steve'a Bruce'a. 2 maja 2016 roku Kasper Schmeichel miał 29 lat. Leicester nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Tottenham zremisował z Chelsea. Zawodnicy bawili się w domu Jamiego Vardy'ego. Co ciekawe, Kasper ma syna - Maxa, który urodził się w 2010 roku, a więc w 2039 roku będzie miał 29 lat. Myślicie, ze można już u buka obstawić, że w 2039 roku Max Schmeichel zostanie mistrzem Anglii po raz pierwszy? ;) Jeśli historia się powtórzy to oznaczałoby też że w 2039 lecimy do Championship, ale pocieszam się tym, ze my zremisowaliśmy, a nie przegraliśmy :D I kolejna ciekawostka: "Od momentu, gdy Liverpool po raz ostatni wygrał mistrzostwo Anglii, Peter Schmeichel zdążył przejść do United, wygrać ligę, zakończyć karierę, spłodzić syna, który również wygrał ligę z Leicester City Football Club."
3 maja 2016, 17:48 [cytuj]
Ja na FB widziałem ciekawostkę, że przed sezonem mniej można było zarobić stawiając 1 funta na odnalezienie żywego Elvisa niż na mistrzostwo Leicester, ale nie wierzę w to szczerze mówiąc ;)
Ja na FB widziałem ciekawostkę, że przed sezonem mniej można było zarobić stawiając 1 funta na odnalezienie żywego Elvisa niż na mistrzostwo Leicester, ale nie wierzę w to szczerze mówiąc ;)
COYS!
4 maja 2016, 17:32 [cytuj]
Krążą plotki o 10-meczowym zawieszeniu dla Dembele...
Krążą plotki o 10-meczowym zawieszeniu dla Dembele
4 maja 2016, 17:45 [cytuj]
Krążą też o 3 spotkaniach kary. Zobaczymy.

Zmieniając temat: ile meczów czy tam minut trzeba zagrać żeby otrzymać medal za wygranie Premier League (o Wasyla oczywiście chodzi)?
Krążą też o 3 spotkaniach kary. Zobaczymy. Zmieniając temat: ile meczów czy tam minut trzeba zagrać żeby otrzymać medal za wygranie Premier League (o Wasyla oczywiście chodzi)?
COYS!
4 maja 2016, 17:55 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Zmieniając temat: ile meczów czy tam minut trzeba zagrać żeby otrzymać medal za wygranie Premier League (o Wasyla oczywiście chodzi)?

5 spotkań
5 spotkań
4 maja 2016, 17:58 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Z tego, co się orientuje - to za mało zagrał.
"By the book, a player has to make 5 league appearances in order to be eligible for an EPL medal.
However, exceptions are always made on a discretionary basis.
A club can request exemption and order a medal if it wants any additional medals for some squad members. In such a case, an exemption request is raised by the club that needs to be approved by the English FA and the club has to pay the necessary charges for 'buying' these extra medals.

Eg. In the present EPL season 2014-15, Chelsea has ordered medals to be given to ex-player Schurrle who met the 5 appearances criteria and ordered medals for other squad members like Salah, Loftus-Cheek et al."

Czyli zagrał za mało, ale Leicester może jeszcze zamówić medale i za nie zapłacić. Ciekawe, czy się na to zdecydują.
Z tego, co się orientuje - to za mało zagrał. "By the book, a player has to make 5 league appearances in order to be eligible for an EPL medal. However, exceptions are always made on a discretionary basis. A club can request exemption and order a medal if it wants any additional medals for some squad members. In such a case, an exemption request is raised by the club that needs to be approved by the English FA and the club has to pay the necessary charges for 'buying' these extra medals. Eg. In the present EPL season 2014-15, Chelsea has ordered medals to be given to ex-player Schurrle who met the 5 appearances criteria and ordered medals for other squad members like Salah, Loftus-Cheek et al." Czyli zagrał za mało, ale Leicester może jeszcze zamówić medale i za nie zapłacić. Ciekawe, czy się na to zdecydują
4 maja 2016, 18:24 [cytuj]
The FA said of Dembélé that “it is alleged the player’s behaviour constituted violent conduct in circumstances where the standard punishment of three matches that would otherwise apply is clearly insufficient. The player has until 6pm on Thursday to respond to the charge.”

Czyli Dembele pewnie nie zagra tez w przyszlym sezonie. Co za gowno
The FA said of Dembélé that “it is alleged the player’s behaviour constituted violent conduct in circumstances where the standard punishment of three matches that would otherwise apply is clearly insufficient. The player has until 6pm on Thursday to respond to the charge.” Czyli Dembele pewnie nie zagra tez w przyszlym sezonie. Co za gowno
4 maja 2016, 18:34 [cytuj]
Caps powiedział/a:
The FA said of Dembélé that “it is alleged the player’s behaviour constituted violent conduct in circumstances where the standard punishment of three matches that would otherwise apply is clearly insufficient. The player has until 6pm on Thursday to respond to the charge.”

Czyli Dembele pewnie nie zagra tez w przyszlym sezonie. Co za gowno

https://www.youtube.com/watch?v=7yjRbEiqIVg

Zostawię to tutaj.
https://www.youtube.com/watch?v=7yjRbEiqIVg Zostawię to tutaj
4 maja 2016, 20:48 [cytuj]
Najlepiej to niech nam pół składu pozawieszają buraki z FA
Najlepiej to niech nam pół składu pozawieszają buraki z FA
5 maja 2016, 00:08 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=gmobq6DSh64

niestety, ale trzeba liczyć się z zawiszeniem Dembele, Lameli i Walkera

Mourinho za wsadzenie palca do oka dostał tylko dwa mecze zawieszenia
https://www.youtube.com/watch?v=gmobq6DSh64 niestety, ale trzeba liczyć się z zawiszeniem Dembele, Lameli i Walkera Mourinho za wsadzenie palca do oka dostał tylko dwa mecze zawieszenia
5 maja 2016, 19:30 [cytuj]
Robert powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=gmobq6DSh64

Mecz niestety spieprzył Clattenburg. Z resztą, nie jego pierwszy mecz, gdzie grał pierwsze skrzypce.

Dembele nie wsadził palca w oko, ale był niebezpiecznie blisko. Sam kontakt z twarzą nie powinien mieć miejsca. Zawieszenie raczej byłoby słuszne.
Walker - bardziej się potknął niż kopnął. Zero siły, można ew. szukać nieco złośliwości.
Lamela - nadepnął patrząc w zupełnie inną stronę. Pewnie specjalnie, ale Balo uniewinnili w podobnej sprawie.

Naszym brakuje cwaniactwa boiskowego, które ma Cesc, Costa i reszta.
Mecz niestety spieprzył Clattenburg. Z resztą, nie jego pierwszy mecz, gdzie grał pierwsze skrzypce. Dembele nie wsadził palca w oko, ale był niebezpiecznie blisko. Sam kontakt z twarzą nie powinien mieć miejsca. Zawieszenie raczej byłoby słuszne. Walker - bardziej się potknął niż kopnął. Zero siły, można ew. szukać nieco złośliwości. Lamela - nadepnął patrząc w zupełnie inną stronę. Pewnie specjalnie, ale Balo uniewinnili w podobnej sprawie. Naszym brakuje cwaniactwa boiskowego, które ma Cesc, Costa i reszta
5 maja 2016, 20:11 [cytuj]
Z nieco przyjemniejszych wiadomości, jesteśmy blisko znalezienia domu na sezon 17/18:

http://www.theguardian.com/football/2016/may/05/spurs-deal-fa-home-games-wembley

Spurs are on their way to Wembley ;)
Z nieco przyjemniejszych wiadomości, jesteśmy blisko znalezienia domu na sezon 17/18: http://www.theguardian.com/football/2016/may/05/spurs-deal-fa-home-games-wembley Spurs are on their way to Wembley ;)
5 maja 2016, 21:28 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

Walker - bardziej się potknął niż kopnął. Zero siły, można ew. szukać nieco złośliwości

nawet nie patrzyłem na te kompniecie ;P
Niestety ale walker zachował się jak kiedyś costa, czyli napluł w ręke i rzucił tym w niego

Osobiście lameli bym nie zawiesił, tylko dembele, bo przesadził, ale nie wiecej jak 3 mecze
nawet nie patrzyłem na te kompniecie ;P Niestety ale walker zachował się jak kiedyś costa, czyli napluł w ręke i rzucił tym w niego Osobiście lameli bym nie zawiesił, tylko dembele, bo przesadził, ale nie wiecej jak 3 mecze
6 maja 2016, 17:44 [cytuj]
a walker nie rzucił smarkiem hah :D ?
6 maja 2016, 18:13 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Też mi się tak wydawało.
Też mi się tak wydawało
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 maja 2016, 22:50 [cytuj]
http://www.bbc.com/sport/football/36229203?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Ja pierdole, brak mi słów. Torres za identyczny incydent nie został nawet ukarany pogrożeniem palcem. W chuj z tymi dziadami z FA
http://www.bbc.com/sport/football/36229203?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport Ja pierdole, brak mi słów. Torres za identyczny incydent nie został nawet ukarany pogrożeniem palcem. W chuj z tymi dziadami z FA
6 maja 2016, 22:51 [cytuj]
6 meczów. Dramat :glupek:
6 meczów. Dramat :glupek:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
7 maja 2016, 17:59 [cytuj]
Miód na moje serce... ;)

S'lan vs Celsea 3:2 (dwie bramki w 3 minuty!) w tym gol Defoe!
Miód na moje serce... ;) S'lan vs Celsea 3:2 (dwie bramki w 3 minuty!) w tym gol Defoe!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
7 maja 2016, 18:10 [cytuj]
Tu wstydzić się trzeba... chuja graja cały sezon, Hazard budzi się na 3 kolejki przed końcem, nam zabierają matematyczne szanse cwelsy a w kolejny meczu beznadziejny Sunderland ich pokonuje. :X:mysli:
Tu wstydzić się trzeba... chuja graja cały sezon, Hazard budzi się na 3 kolejki przed końcem, nam zabierają matematyczne szanse cwelsy a w kolejny meczu beznadziejny Sunderland ich pokonuje. :X:mysli:
7 maja 2016, 18:41 [cytuj]
@ Mecenas; nie należę do osób, które "płaczą nad rozlanym mlekiem" ;).

Mega kijowo wyszło ale cieszę się, że mamy duże szanse na zdobycie vice-mistrzostwa i utarcia nosa The Blues :).
@ Mecenas; nie należę do osób, które "płaczą nad rozlanym mlekiem" ;). Mega kijowo wyszło ale cieszę się, że mamy duże szanse na zdobycie vice-mistrzostwa i utarcia nosa The Blues :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się