Forum dyskusyjne
7 maja 2016, 18:43 [cytuj]
Odpowiedź jest prosta włożyli tyle sił w meczu przeciwko nam, że nie starczyło energii na Sunderland. Ten remis jest dla nich w tym sezonie jak puchar, co bynajmniej nie świadczy źle o naszym klubie.
Odpowiedź jest prosta włożyli tyle sił w meczu przeciwko nam, że nie starczyło energii na Sunderland. Ten remis jest dla nich w tym sezonie jak puchar, co bynajmniej nie świadczy źle o naszym klubie
7 maja 2016, 19:15 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ Mecenas; nie należę do osób, które "płaczą nad rozlanym mlekiem"

.
Mega kijowo wyszło ale cieszę się, że mamy duże szanse na zdobycie vice-mistrzostwa i utarcia nosa The Blues

Utarcie nosa w jaki sposób? Ze raz na 50 lat robimy wicemistrzostwo a oni nie wiem co 3 lata? To oni będą śpiewać na stadionie przez następne sto lat że to właśnie na SB pozbawili Tottenham matematycznych szans.
Utarcie nosa w jaki sposób? Ze raz na 50 lat robimy wicemistrzostwo a oni nie wiem co 3 lata? To oni będą śpiewać na stadionie przez następne sto lat że to właśnie na SB pozbawili Tottenham matematycznych szans
7 maja 2016, 20:48 [cytuj]
Niech śpiewają. Do nich podobno Leicester przyjeżdża i z fuckersami naśmiewa się z nich, że pieniążki nie pomagają. A Blues i Gunners to zawsze byli tak pewni siebie, że Spurs ciągle będą za nimi. I kto powiedział, że za rok znów nie będzie vicemistrzostwa czy nawet mistrzostwa? Szansa jest.
Niech śpiewają. Do nich podobno Leicester przyjeżdża i z fuckersami naśmiewa się z nich, że pieniążki nie pomagają. A Blues i Gunners to zawsze byli tak pewni siebie, że Spurs ciągle będą za nimi. I kto powiedział, że za rok znów nie będzie vicemistrzostwa czy nawet mistrzostwa? Szansa jest. ;)
8 maja 2016, 18:14 [cytuj]
Tak z ciekawości - co się dzieje gdybyśmy skończyli sezon z 70 punktami razem z Arsenalem i City? Bramki czy mała tabela się liczą w pierwszej kolejności?
Tak z ciekawości - co się dzieje gdybyśmy skończyli sezon z 70 punktami razem z Arsenalem i City? Bramki czy mała tabela się liczą w pierwszej kolejności?
8 maja 2016, 18:21 [cytuj]
Bramki
Bramki
COYS!
8 maja 2016, 18:50 [cytuj]
No teraz potrzeba tylko remisu z Newcastle.
No teraz potrzeba tylko remisu z Newcastle
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 maja 2016, 18:55 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
No teraz potrzeba tylko remisu z Newcastle
No i z jednej strony to dobrze, bo pozostawiamy sobie jakiś margines błędu, a z drugiej, może gdyby dziadostwo wygrało i w ostatnim meczu byłyby albo rybki albo pipki, nasi ogarnęliby w końcu dupy i po strzeleniu bramki szli za ciosem, a nie jak to miało miejsce w ostatnich paru meczach. Nadzieja jeszcze w Sunderlandzie, że podetnie skrzydła Srokom i w ostatnim meczu zagrają o pietruszkę.
No i z jednej strony to dobrze, bo pozostawiamy sobie jakiś margines błędu, a z drugiej, może gdyby dziadostwo wygrało i w ostatnim meczu byłyby albo rybki albo pipki, nasi ogarnęliby w końcu dupy i po strzeleniu bramki szli za ciosem, a nie jak to miało miejsce w ostatnich paru meczach. Nadzieja jeszcze w Sunderlandzie, że podetnie skrzydła Srokom i w ostatnim meczu zagrają o pietruszkę
8 maja 2016, 19:08 [cytuj]
Newcastle nawet jak spadnie zapewne będą chcieli pożegnać ligę z honorem. W dodatku to taki nasz rywal z którym wszystko jest możliwe. Arsenal ma Villę, która również może powalczyć honorowo, ale mają mecz u siebie więc zadanie do zwycięstwa dużo bardziej banalne. Ostatnia kolejka będzie naprawdę nerwowa.
Newcastle nawet jak spadnie zapewne będą chcieli pożegnać ligę z honorem. W dodatku to taki nasz rywal z którym wszystko jest możliwe. Arsenal ma Villę, która również może powalczyć honorowo, ale mają mecz u siebie więc zadanie do zwycięstwa dużo bardziej banalne. Ostatnia kolejka będzie naprawdę nerwowa. :|
8 maja 2016, 20:46 [cytuj]
Dlatego bycie kibicem Spurs jest wyjątkowe

zapewniają emocje do ostatniej kolejki
Dlatego bycie kibicem Spurs jest wyjątkowe :D zapewniają emocje do ostatniej kolejki :rotfl:
8 maja 2016, 21:43 [cytuj]
https://thesefootballtimes.co/2016/05/04/son-heung-min-and-the-challenge-of-south-korean-military-service/
Ciekawe co będzie dalej z Son'em. Nie zdawałem sobie sprawy z istnienia tego problemu
https://thesefootballtimes.co/2016/05/04/son-heung-min-and-the-challenge-of-south-korean-military-service/
Ciekawe co będzie dalej z Son'em. Nie zdawałem sobie sprawy z istnienia tego problemu
8 maja 2016, 22:03 [cytuj]
No kiedyś przynajmniej należeliśmy do kibiców którzy najczęściej na boiskach angielskich odczuwali palpitację serca.

No i tak chyba jest do tej pory.

To taki horror w sportowym wydaniu.

Jednak wolałbym ostatni mecz oglądać lub śledzić w spokojniejszym nastroju.
No kiedyś przynajmniej należeliśmy do kibiców którzy najczęściej na boiskach angielskich odczuwali palpitację serca. :D No i tak chyba jest do tej pory. ;) To taki horror w sportowym wydaniu. :D Jednak wolałbym ostatni mecz oglądać lub śledzić w spokojniejszym nastroju. :X
8 maja 2016, 22:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Pozostaje chyba kibicować Korei na igrzyskach, bo z tego co tam napisali wynika, że jakieś kombinacje raczej nie wchodzą w grę. Ciekawe czy działacze byli tego świadomi, bo wyłożyliśmy przecież niemałe pieniądze za Sona.
Pozostaje chyba kibicować Korei na igrzyskach, bo z tego co tam napisali wynika, że jakieś kombinacje raczej nie wchodzą w grę. Ciekawe czy działacze byli tego świadomi, bo wyłożyliśmy przecież niemałe pieniądze za Sona
8 maja 2016, 23:22 [cytuj]
Walu powiedział/a:
O co chodzi? mógłby ktoś przybliżyć bo niestety u mnie średnio z językiem a na tłumaczu nic się kompletnie sensu nie trzyma.
O co chodzi? mógłby ktoś przybliżyć bo niestety u mnie średnio z językiem a na tłumaczu nic się kompletnie sensu nie trzyma
9 maja 2016, 19:35 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
O co chodzi? mógłby ktoś przybliżyć bo niestety u mnie średnio z językiem a na tłumaczu nic się kompletnie sensu nie trzyma
W skrócie: każdy Koreańczyk musi odbyć służbę wojskową, nawet piłkarze grający w Europie. Jak się delikwent będzie chciał wymigać, to praktycznie nie ma później w Korei życia, a jak zakombinuje z innym obywatelstwem, to otrzymuje zakaz powrotu do ojczyzny. Jedyna nadzieja w tym, że Son w najbliższych igrzyskach wywalczy z drużyną medal, wtedy zostanie z tej służby zwolniony.
W skrócie: każdy Koreańczyk musi odbyć służbę wojskową, nawet piłkarze grający w Europie. Jak się delikwent będzie chciał wymigać, to praktycznie nie ma później w Korei życia, a jak zakombinuje z innym obywatelstwem, to otrzymuje zakaz powrotu do ojczyzny. Jedyna nadzieja w tym, że Son w najbliższych igrzyskach wywalczy z drużyną medal, wtedy zostanie z tej służby zwolniony
9 maja 2016, 21:44 [cytuj]
Caps powiedział/a:
W skrócie: każdy Koreańczyk musi odbyć służbę wojskową, nawet piłkarze grający w Europie. Jak się delikwent będzie chciał wymigać, to praktycznie nie ma później w Korei życia, a jak zakombinuje z innym obywatelstwem, to otrzymuje zakaz powrotu do ojczyzny. Jedyna nadzieja w tym, że Son w najbliższych igrzyskach wywalczy z drużyną medal, wtedy zostanie z tej służby zwolniony
Dzięki, wygląda to nie zbyt ciekawie.
A tak zmieniając temat... jak wasze nastawienie przed meczem z Newcastle? ja już mam najgorsze myśli w głowie. Jeśli skończymy za Arsenalem to będzie to dla mnie wielka porażka mimo tak udanego sezonu.
Dzięki, wygląda to nie zbyt ciekawie.
A tak zmieniając temat... jak wasze nastawienie przed meczem z Newcastle? ja już mam najgorsze myśli w głowie. Jeśli skończymy za Arsenalem to będzie to dla mnie wielka porażka mimo tak udanego sezonu
10 maja 2016, 02:02 [cytuj]
Szczerze ja po ostatnim meczu i przed ostatnim meczem sezonu jestem w takim nastroju, że osoba na moim miejscu o słabej pompie czyt. sercu by się chyba znalazła w szpitalu na oddziale kardiologicznym.

Natomiast zastanawiam się czy dalej przeżywać walkę o vice mistrzostwo jakoś intensywnie czy cieszyć się mocno już z faktu, że po ładnych paru latach wracamy do Ligi Mistrzów.
Szczerze ja po ostatnim meczu i przed ostatnim meczem sezonu jestem w takim nastroju, że osoba na moim miejscu o słabej pompie czyt. sercu by się chyba znalazła w szpitalu na oddziale kardiologicznym. :X Natomiast zastanawiam się czy dalej przeżywać walkę o vice mistrzostwo jakoś intensywnie czy cieszyć się mocno już z faktu, że po ładnych paru latach wracamy do Ligi Mistrzów. :glupek:
10 maja 2016, 17:31 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
A tak zmieniając temat... jak wasze nastawienie przed meczem z Newcastle? ja już mam najgorsze myśli w głowie. Jeśli skończymy za Arsenalem to będzie to dla mnie wielka porażka mimo tak udanego sezonu
W rozmowach od 33 kolejki, gdy wszyscy twierdzili, że Spurs walczą o mistrzostwo, ja upierałem się, że walczymy o top4 (nie na forum, w rozmowach

). Top 4 już jest, teraz pozostaje pytanie czy przed czy za Arsenalem. Wolałbym vicemistrzostwo, pewnie. Nasz ostatni ligowy mecz z Newcastle nie był kolorowy [tylko przypominam 1-2]. Jak piłkarze nie zepną dupy, to będzie jak zwykle rozczarowanie na koniec sezonu (tzn. ja akurat i tak będę się cieszył, chociaż ostatnie kolejki to złe wyniki po niezłej grze).
Sezon był świetny, abstrahując od tego, którą pozycje zajmiemy - fajnie byłoby zakończyć sezon zwycięstwem i pojechać na przerwę w dobrych humorach.
W rozmowach od 33 kolejki, gdy wszyscy twierdzili, że Spurs walczą o mistrzostwo, ja upierałem się, że walczymy o top4 (nie na forum, w rozmowach :P). Top 4 już jest, teraz pozostaje pytanie czy przed czy za Arsenalem. Wolałbym vicemistrzostwo, pewnie. Nasz ostatni ligowy mecz z Newcastle nie był kolorowy [tylko przypominam 1-2]. Jak piłkarze nie zepną dupy, to będzie jak zwykle rozczarowanie na koniec sezonu (tzn. ja akurat i tak będę się cieszył, chociaż ostatnie kolejki to złe wyniki po niezłej grze).
Sezon był świetny, abstrahując od tego, którą pozycje zajmiemy - fajnie byłoby zakończyć sezon zwycięstwem i pojechać na przerwę w dobrych humorach
11 maja 2016, 17:05 [cytuj]
Ostatnio pytałem o nazwe dla serii o dawnych graczach Spurs
A dzisiaj wrzuciłem pierwszy tekst własnie z tym związany
Luka Modrić - Zapraszam:
https://www.facebook.com/totwhl/posts/1561651060794768
Ostatnio pytałem o nazwe dla serii o dawnych graczach Spurs :)
A dzisiaj wrzuciłem pierwszy tekst własnie z tym związany :D
Luka Modrić - Zapraszam:
https://www.facebook.com/totwhl/posts/1561651060794768
11 maja 2016, 21:11 [cytuj]
Oglądacie Sunderland?
Liczyłem na Defoe, a tym czasem Kaboul omal nie zdobył bramki
Oglądacie Sunderland?
Liczyłem na Defoe, a tym czasem Kaboul omal nie zdobył bramki :P
COYS!
11 maja 2016, 21:34 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Oglądacie Sunderland?
Liczyłem na Defoe, a tym czasem Kaboul omal nie zdobył bramki

Tak w sumie jak wygrają a prowadzą 2-0 to Newcastle będzie z nami grało tak naprawdę o nic bo będą mieli pewny spadek.
Tak w sumie jak wygrają a prowadzą 2-0 to Newcastle będzie z nami grało tak naprawdę o nic bo będą mieli pewny spadek