Forum dyskusyjne
12 maja 2016, 07:05 [cytuj]
No właśnie dlatego mi na zwycięstwie Kotów zależało

Ale swoją drogą, to co się dzieje w tym sezonie z Evertonem, to aż żal patrzeć...
No właśnie dlatego mi na zwycięstwie Kotów zależało ;) Ale swoją drogą, to co się dzieje w tym sezonie z Evertonem, to aż żal patrzeć
COYS!
12 maja 2016, 15:49 [cytuj]
I oficjalka

. Można powiedzieć, że to nasz najlepszy transfer z ostatnich dwóch lat

.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club/club-agrees-extensions-to-contracts-with-mauricio-and-coaching-staff-120516/
I oficjalka ;). Można powiedzieć, że to nasz najlepszy transfer z ostatnich dwóch lat :).
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club/club-agrees-extensions-to-contracts-with-mauricio-and-coaching-staff-120516/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
12 maja 2016, 20:24 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
No właśnie dlatego mi na zwycięstwie Kotów zależało

Ale swoją drogą, to co się dzieje w tym sezonie z Evertonem, to aż żal patrzeć
No włodarzom Evertonu chyba też było żal patrzeć i Martinez poleciał. Ciekawe kto go zastąpi. Może Sherwood
No włodarzom Evertonu chyba też było żal patrzeć i Martinez poleciał. Ciekawe kto go zastąpi. Może Sherwood :rotfl:
12 maja 2016, 20:34 [cytuj]
Caps powiedział/a:
No włodarzom Evertonu chyba też było żal patrzeć i Martinez poleciał. Ciekawe kto go zastąpi. Może Sherwood

NA 123556545% BĘDZIE TO FRANK DE BOER
NA 123556545% BĘDZIE TO FRANK DE BOER
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 maja 2016, 11:33 [cytuj]
Co się dzieje ze stroną? Ani słowa o ostatnim meczu sezonu?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 maja 2016, 11:51 [cytuj]
A o czym tu gadać? Ludzi na samą myśl wkurwia o tym co się stało, a Ty chcesz żeby jeszcze coś pisali na ten temat. W pełni rozumiem.
A o czym tu gadać? Ludzi na samą myśl wkurwia o tym co się stało, a Ty chcesz żeby jeszcze coś pisali na ten temat. W pełni rozumiem
18 maja 2016, 12:11 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Po prostu udawajmy, że ten mecz nie miał nigdy miejsca, ok?
Po prostu udawajmy, że ten mecz nie miał nigdy miejsca, ok? :P
18 maja 2016, 16:55 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Żeby było po bożemu to najpierw musiałbym napisać relację meczu z Chelsea, potem newsa o zawieszeniu Dembele, potem zapowiedź spotkania z Newcastle, i wtedy dopiero relację meczu ze Srokami.
Żeby było po bożemu to najpierw musiałbym napisać relację meczu z Chelsea, potem newsa o zawieszeniu Dembele, potem zapowiedź spotkania z Newcastle, i wtedy dopiero relację meczu ze Srokami
COYS!
18 maja 2016, 19:01 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
A o czym tu gadać? Ludzi na samą myśl wkurwia o tym co się stało, a Ty chcesz żeby jeszcze coś pisali na ten temat. W pełni rozumiem
Pozostawię to bez komentarza.
Pozostawię to bez komentarza
20 maja 2016, 21:28 [cytuj]
Żałoba trwa mimo sezonu dziesięcioleci, a Ty chcesz rozdrapywania ran. Ale właśnie, nic nie pisz.
Żałoba trwa mimo sezonu dziesięcioleci, a Ty chcesz rozdrapywania ran. Ale właśnie, nic nie pisz
21 maja 2016, 07:57 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Żałoba trwa mimo sezonu dziesięcioleci, a Ty chcesz rozdrapywania ran. Ale właśnie, nic nie pisz
Dziwne podejście. Czyli Spursmania ma być aktywna tylko po zwycięskich meczach, tak?
Już mniejsza o relację, każdy widział mecz i zna wynik, ale nie sądzisz, że komentarze pod spodem mogłyby być ciekawe?
Dziwne podejście. Czyli Spursmania ma być aktywna tylko po zwycięskich meczach, tak?
Już mniejsza o relację, każdy widział mecz i zna wynik, ale nie sądzisz, że komentarze pod spodem mogłyby być ciekawe?
21 maja 2016, 09:01 [cytuj]
A były niekorzystne wyniki w tym sezonie? Były. Były newsy pomeczowe po nich? Były. Jak widać trudno jest pisać po meczu który zasłonił obraz całego sezonu. To tak jak w Ajaxie, pracujesz cały sezon na dobry wynik po to żeby w ostatnim meczu dać się prześcignąć największemu rywalowi.
Komentarze do tego meczu przeczytałem w wątku meczowym na forum, na twitterze. Więcej nie potrzebuję. I jak widać nikt oprócz Ciebie nie kwapi się zbytnio do dyskutowania o tym. Podejrzewam że padnie jakiś news niedługo podsumowujący cały sezon i tyle. Chcę po prostu o tym zapomnieć.
A były niekorzystne wyniki w tym sezonie? Były. Były newsy pomeczowe po nich? Były. Jak widać trudno jest pisać po meczu który zasłonił obraz całego sezonu. To tak jak w Ajaxie, pracujesz cały sezon na dobry wynik po to żeby w ostatnim meczu dać się prześcignąć największemu rywalowi.
Komentarze do tego meczu przeczytałem w wątku meczowym na forum, na twitterze. Więcej nie potrzebuję. I jak widać nikt oprócz Ciebie nie kwapi się zbytnio do dyskutowania o tym. Podejrzewam że padnie jakiś news niedługo podsumowujący cały sezon i tyle. Chcę po prostu o tym zapomnieć
21 maja 2016, 09:49 [cytuj]
Ja tam bym chętnie wysłuchał jak inni widzą nie tylko ostatni mecz ale całościowo ostatnie cztery spotkania. Na 12 punktów zdobyliśmy 2.Porażka z Newcastle to chyba najwyższa porażka w tym sezonie i to w dodatku ze spadkowiczem. I ja na przykład nie jestem wściekły o przegraną, a o wynik i okoliczności przegranej (czerwona kartka). Ciekaw jestem opinii innych czy sądzą, że jesteśmy aż tak bardzo uzależnieni od Alliego w ofensywie i Dembele w defensywie, że w czterech ostatnich meczach graliśmy totalną żenadę, że najlepsza defensywa straciła 10 bramek? Najlepszy sezon jeśli chodzi o zajętą pozycje w lidze, to cieszy choć dla mnie nadchodzący sezon będzie odpowiedzią czy zbudowaliśmy drużynę na Top 4 czy był to splot szczęścia. Rozumiem niektórzy chcą zapomnieć, ja chciałbym zrozumieć co się z nami w końcówce sezonu stało bo wielu obstawiało, że Lisy spuchną, a potrafili do końca wytrzymać.
Ja tam bym chętnie wysłuchał jak inni widzą nie tylko ostatni mecz ale całościowo ostatnie cztery spotkania. Na 12 punktów zdobyliśmy 2.Porażka z Newcastle to chyba najwyższa porażka w tym sezonie i to w dodatku ze spadkowiczem. I ja na przykład nie jestem wściekły o przegraną, a o wynik i okoliczności przegranej (czerwona kartka). Ciekaw jestem opinii innych czy sądzą, że jesteśmy aż tak bardzo uzależnieni od Alliego w ofensywie i Dembele w defensywie, że w czterech ostatnich meczach graliśmy totalną żenadę, że najlepsza defensywa straciła 10 bramek? Najlepszy sezon jeśli chodzi o zajętą pozycje w lidze, to cieszy choć dla mnie nadchodzący sezon będzie odpowiedzią czy zbudowaliśmy drużynę na Top 4 czy był to splot szczęścia. Rozumiem niektórzy chcą zapomnieć, ja chciałbym zrozumieć co się z nami w końcówce sezonu stało bo wielu obstawiało, że Lisy spuchną, a potrafili do końca wytrzymać
21 maja 2016, 10:04 [cytuj]
To już raczej ogólna problematyka kilku ostatnich spotkań, czy kwestii psychiki naszych zawodników, a nie konkretnie tego ostatniego meczu.
To już raczej ogólna problematyka kilku ostatnich spotkań, czy kwestii psychiki naszych zawodników, a nie konkretnie tego ostatniego meczu
21 maja 2016, 10:37 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
A były niekorzystne wyniki w tym sezonie? Były. Były newsy pomeczowe po nich? Były. Jak widać trudno jest pisać po meczu który zasłonił obraz całego sezonu
Panowie (Mecenas, Wolf i inni), raz jeszcze Wam powtarzam, że to nie jest kwestia podejścia, tylko tego że ostatnio nikt po prostu o niczym nie pisze. Ja dawałem chłopakom znać, że mam urlop, bo muszę mnóstwo rzeczy w robocie ogarnąć, ale widzę nikt nie ma czasu. I tyle, o ile znam naszych redaktorów nie ma co się doszukiwać drugiego dna, brak czasu i tyle. Spurmania jest stroną kibicowską, redagowaną przez pasjonatów, a nie kontraktowanych pracowników, i każdy ma swoje zawodowe lub prywatne sprawy.
A teraz już chyba nie ma co pisać, takich opóźnień nie przewidujemy
Panowie (Mecenas, Wolf i inni), raz jeszcze Wam powtarzam, że to nie jest kwestia podejścia, tylko tego że ostatnio nikt po prostu o niczym nie pisze. Ja dawałem chłopakom znać, że mam urlop, bo muszę mnóstwo rzeczy w robocie ogarnąć, ale widzę nikt nie ma czasu. I tyle, o ile znam naszych redaktorów nie ma co się doszukiwać drugiego dna, brak czasu i tyle. Spurmania jest stroną kibicowską, redagowaną przez pasjonatów, a nie kontraktowanych pracowników, i każdy ma swoje zawodowe lub prywatne sprawy.
A teraz już chyba nie ma co pisać, takich opóźnień nie przewidujemy ;)
COYS!
21 maja 2016, 10:43 [cytuj]
ja się boję, że poch może być drugim rogersem. pierwszy sezon ok, lekka zmiana stylu na lepsze, drugi dużo lepszy, nadspodziewanie dobry wręcz a trzeci weryfikujący, że ten poprzedni to właśnie splot kilku wydarzeń i mega formy zawdoników, których można stracić. MAM PRZEOGROMNĄ NADZIEJĘ, że tak nie będzie bo jednak widać zamysł w projekcie pochettino, ale kto nie widział zamysłu w projekcie rogersa?
ja się boję, że poch może być drugim rogersem. pierwszy sezon ok, lekka zmiana stylu na lepsze, drugi dużo lepszy, nadspodziewanie dobry wręcz a trzeci weryfikujący, że ten poprzedni to właśnie splot kilku wydarzeń i mega formy zawdoników, których można stracić. MAM PRZEOGROMNĄ NADZIEJĘ, że tak nie będzie bo jednak widać zamysł w projekcie pochettino, ale kto nie widział zamysłu w projekcie rogersa?
21 maja 2016, 10:54 [cytuj]
Dlaczego Poch nie może stać się Rodgersem? Z prostej przyczyny, najlepszy wynik Rodgersa był łudząco podobnie osiągnięty jak ostatni sezon Bale w Tottenhamie, czyli uzależnienie od jednego piłkarza. Bez Suareza wygrywanie po 1:0 wymęczone jak Leicester. Tottenham jest silny jako drużyna. Nie ma przeważającej indywidualności która ciągnie klub za nos.
Dlaczego Poch nie może stać się Rodgersem? Z prostej przyczyny, najlepszy wynik Rodgersa był łudząco podobnie osiągnięty jak ostatni sezon Bale w Tottenhamie, czyli uzależnienie od jednego piłkarza. Bez Suareza wygrywanie po 1:0 wymęczone jak Leicester. Tottenham jest silny jako drużyna. Nie ma przeważającej indywidualności która ciągnie klub za nos
21 maja 2016, 12:19 [cytuj]
Wduwek ja to rozumiem, sam czasem tylko czytam forum bo nie ma czasu na dłuższą polemikę i nie ma dla mnie problemu, że inni też nie mają czasu. Bardziej napisałem to pod wpływem kontekstu, że nie warto lub bardziej nie ma za wielu zainteresowanych dyskusją o ostatnich problemach zespołu, a tym bardziej blamażu z Newcastle bo wydaje mi się, że są osoby, które chętnie by porozmawiały. Wiadomo jesteśmy różni i różnie przeżywamy porażki naszej drużyny.
Wduwek ja to rozumiem, sam czasem tylko czytam forum bo nie ma czasu na dłuższą polemikę i nie ma dla mnie problemu, że inni też nie mają czasu. Bardziej napisałem to pod wpływem kontekstu, że nie warto lub bardziej nie ma za wielu zainteresowanych dyskusją o ostatnich problemach zespołu, a tym bardziej blamażu z Newcastle bo wydaje mi się, że są osoby, które chętnie by porozmawiały. Wiadomo jesteśmy różni i różnie przeżywamy porażki naszej drużyny
21 maja 2016, 15:27 [cytuj]
Mnie chodzi jedynie o ewentualną dyskusję, która mogłaby się zawiązać pod relacją z ostatniego meczu. Pewnie byłaby interesująca.
Doskonale rozumiem, że to fanowska strona i nie mam pretensji o małą ilość nowych artykułów. No, może delikatne
Mnie chodzi jedynie o ewentualną dyskusję, która mogłaby się zawiązać pod relacją z ostatniego meczu. Pewnie byłaby interesująca.
Doskonale rozumiem, że to fanowska strona i nie mam pretensji o małą ilość nowych artykułów. No, może delikatne ;)
21 maja 2016, 16:37 [cytuj]
A z innej beczki - za kim dzisiaj jesteście?
A z innej beczki - za kim dzisiaj jesteście?