Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  104  105  106  107  108    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
15 czerwca 2016, 14:58 [cytuj]
Panowie, 17. września gramy z Sunderlandem. Orientujecie się może, czy na mecze tego typu istnieje szansa kupna biletu bez posiadania odpowiedniego membershipa? Bo nie wiem jeszcze, czy będę wykupywał, a będę w tym terminie w Londynie. Dzięki!
Panowie, 17. września gramy z Sunderlandem. Orientujecie się może, czy na mecze tego typu istnieje szansa kupna biletu bez posiadania odpowiedniego membershipa? Bo nie wiem jeszcze, czy będę wykupywał, a będę w tym terminie w Londynie. Dzięki!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 czerwca 2016, 15:04 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Byłem kiedyś na meczu z Wigan bez żadnego membera wykupionego i kupiłem bilet bez problemu. Ale teraz jak pomniejszyli stadion może być różnie. Musisz po prostu sprawdzić od razu jak udostępnia bilety do kupienia w ogólnej sprzedaży i jeśli jeszcze będą to kupić najszybciej jak to możliwe
Byłem kiedyś na meczu z Wigan bez żadnego membera wykupionego i kupiłem bilet bez problemu. Ale teraz jak pomniejszyli stadion może być różnie. Musisz po prostu sprawdzić od razu jak udostępnia bilety do kupienia w ogólnej sprzedaży i jeśli jeszcze będą to kupić najszybciej jak to możliwe
15 czerwca 2016, 22:20 [cytuj]
Walu a jesteś w stanie powiedzieć mi o ile miejsc został pomniejszony stadion na ten sezon ?
Walu a jesteś w stanie powiedzieć mi o ile miejsc został pomniejszony stadion na ten sezon ?
17 czerwca 2016, 15:26 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Dzięki za info! Jeśli mogę spytać - ile zapłaciłeś za bilet na Wigan?
Dzięki za info! Jeśli mogę spytać - ile zapłaciłeś za bilet na Wigan?
17 czerwca 2016, 15:41 [cytuj]
Jeśli mnie pamięć nie myli to koło 30 funtów za miejsce na trybunie za bramka.

Mefisto - nie wiem o ile. Na pewno można to łatwo sprawdzić ale jestem teraz na telefonie także nie pomogę
Jeśli mnie pamięć nie myli to koło 30 funtów za miejsce na trybunie za bramka. Mefisto - nie wiem o ile. Na pewno można to łatwo sprawdzić ale jestem teraz na telefonie także nie pomogę
17 czerwca 2016, 19:23 [cytuj]
Bez bedzie ciezko, bo priorytet idzie wlasnie do tych z membershipem.
Na pewno znajdziesz bilety na StubHubie, ale nie wiem jak to dziala i prawie na pewno beda drozsze.

Stadion bedzie mial mniej miejsc pozniej, bo musza zburzyc czesc w rogu pod koniec sezonu. Ma to byc podobno jakies 2000 miejsc mniej.
Bez bedzie ciezko, bo priorytet idzie wlasnie do tych z membershipem. Na pewno znajdziesz bilety na StubHubie, ale nie wiem jak to dziala i prawie na pewno beda drozsze. Stadion bedzie mial mniej miejsc pozniej, bo musza zburzyc czesc w rogu pod koniec sezonu. Ma to byc podobno jakies 2000 miejsc mniej
LMAO
19 czerwca 2016, 12:32 [cytuj]
Jak opłacę membera Lilywhite i tego ze Spursmanii to bilet na mecz będę miał zapewniony na ten mecz co chcę ? Spurs vs Liverpool - 27 sierpnia bo jest na necie tylko 1 okazja na samolot w obie strony i chciałbym już go zaklepać bo niedługo już może nie być miejsc.
Jak opłacę membera Lilywhite i tego ze Spursmanii to bilet na mecz będę miał zapewniony na ten mecz co chcę ? Spurs vs Liverpool - 27 sierpnia bo jest na necie tylko 1 okazja na samolot w obie strony i chciałbym już go zaklepać bo niedługo już może nie być miejsc
20 czerwca 2016, 10:46 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:
Jak opłacę membera Lilywhite i tego ze Spursmanii to bilet na mecz będę miał zapewniony na ten mecz co chcę ? Spurs vs Liverpool - 27 sierpnia bo jest na necie tylko 1 okazja na samolot w obie strony i chciałbym już go zaklepać bo niedługo już może nie być miejsc

Za każdym razem się to udawało ale w tym roku nie dam gwarancji ze względu na zmniejszoną liczbę miejsc na WHL. Na pewno oficjalne kluby kibicowskie mają priorytet przed zwykłymi memberami.
Myślę, że będzie jak dotychczas.
P.S. na LFC też się wybieram.
Za każdym razem się to udawało ale w tym roku nie dam gwarancji ze względu na zmniejszoną liczbę miejsc na WHL. Na pewno oficjalne kluby kibicowskie mają priorytet przed zwykłymi memberami. Myślę, że będzie jak dotychczas. P.S. na LFC też się wybieram
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 czerwca 2016, 11:01 [cytuj]
Ja idę na mecz sam a nigdy nie byłem. Przygarniesz nowicjusza ? :D Fajnie byłoby obejrzeć z kimś.

Wysłałem Ci wiadomość na Facebook'u żeby nie spamować tutaj.
Ja idę na mecz sam a nigdy nie byłem. Przygarniesz nowicjusza ? :D Fajnie byłoby obejrzeć z kimś. Wysłałem Ci wiadomość na Facebook'u żeby nie spamować tutaj
21 czerwca 2016, 16:19 [cytuj]
Prawdopodobnie nasze nowe stroje na przyszły sezon :).

http://www.90min.com/posts/3356236-tottenham-hostpur-s-2016-17-kits-leaked-ahead-of-reveal?a_aid=35322
Prawdopodobnie nasze nowe stroje na przyszły sezon :). http://www.90min.com/posts/3356236-tottenham-hostpur-s-2016-17-kits-leaked-ahead-of-reveal?a_aid=35322
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
22 czerwca 2016, 00:41 [cytuj]
pierwszy - gdyby nie czerwień - okej, drugi - super, trzeci - OBY NIE!

Swoją drogą kiedy faktycznie będą nowe stroje? Albo ogłoszenie jakiś sparingów? Bo chyba nie gramy tylko w tym turnieju towarzyskim, co? :mysli:
pierwszy - gdyby nie czerwień - okej, drugi - super, trzeci - OBY NIE! Swoją drogą kiedy faktycznie będą nowe stroje? Albo ogłoszenie jakiś sparingów? Bo chyba nie gramy tylko w tym turnieju towarzyskim, co? :mysli:
22 czerwca 2016, 11:44 [cytuj]
bart powiedział/a:
pierwszy - gdyby nie czerwień - okej, drugi - super, trzeci - OBY NIE!

Swoją drogą kiedy faktycznie będą nowe stroje? Albo ogłoszenie jakiś sparingów? Bo chyba nie gramy tylko w tym turnieju towarzyskim, co? :mysli:

A może zostawiamy te stroje, co są do tej pory? :> oby :D
A może zostawiamy te stroje, co są do tej pory? :> oby :D
23 czerwca 2016, 11:46 [cytuj]
Interesujemy się podobno Antonio Sanabria - 20 latek z Paragwaju (musimy wyłożyć 15mln :D)
https://www.youtube.com/watch?v=9FF5OTHjbPU

Tymczasem Wanyama przeszedł podobno u nas medyczne. Transfer fee to ponoć 11mln funtów
Interesujemy się podobno Antonio Sanabria - 20 latek z Paragwaju (musimy wyłożyć 15mln :D) https://www.youtube.com/watch?v=9FF5OTHjbPU Tymczasem Wanyama przeszedł podobno u nas medyczne. Transfer fee to ponoć 11mln funtów
23 czerwca 2016, 12:26 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Interesujemy się podobno Antonio Sanabria - 20 latek z Paragwaju (musimy wyłożyć 15mln :D)
https://www.youtube.com/watch?v=9FF5OTHjbPU

Tymczasem Wanyama przeszedł podobno u nas medyczne. Transfer fee to ponoć 11mln funtów

Ten wątek przenieś do Transferowe lato 2016.
Ten wątek przenieś do Transferowe lato 2016
23 czerwca 2016, 14:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ten wątek przenieś do Transferowe lato 2016

łoo, sorry, w złym miejscu dodałem posta, desole
łoo, sorry, w złym miejscu dodałem posta, desole
24 czerwca 2016, 10:04 [cytuj]
I co? Wizy się szykują na WHL? :wysmiewacz:
25 czerwca 2016, 22:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Jeszcze ze 2 lata, o ile w ogole, trzeba bedzie czekac. :P
Jeszcze ze 2 lata, o ile w ogole, trzeba bedzie czekac. :P
LMAO
28 czerwca 2016, 14:54 [cytuj]
Co jest z tymi memberami na oficjalnej stronie ? Miały już być a cały czas, że będą wkrótce :glupek:
Co jest z tymi memberami na oficjalnej stronie ? Miały już być a cały czas, że będą wkrótce :glupek:
28 czerwca 2016, 20:01 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:

Czerwiec jeszcze trwa, spokojnie.
Czerwiec jeszcze trwa, spokojnie
29 czerwca 2016, 12:50 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:
Ja idę na mecz sam a nigdy nie byłem. Przygarniesz nowicjusza ? :D Fajnie byłoby obejrzeć z kimś.

Wysłałem Ci wiadomość na Facebook'u żeby nie spamować tutaj

Nic nie dostałem
Nic nie dostałem
|<  <<  <  104  105  106  107  108    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 89 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się