Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
25 lipca 2016, 22:24 [cytuj]
wie ktoś o której naszego czasu gramy jutro sparing z Juve?
wie ktoś o której naszego czasu gramy jutro sparing z Juve?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
25 lipca 2016, 22:53 [cytuj]
12:00 na kanale Eleven z polskim komentarzem
12:00 na kanale Eleven z polskim komentarzem
27 lipca 2016, 13:24 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=l_9Yx7N0Nv8 - Polecam
https://www.youtube.com/watch?v=l_9Yx7N0Nv8 - Polecam
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 lipca 2016, 02:31 [cytuj]
http://przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,premier-league-chce-szanowania-sedziow-i-wprowadza-przepisy-jak-w-nba,artykul,703023,1,423.html

Zapowiada się dość ciekawie
"piłkarze nie będą mogli już otaczać sędziego, aby wywierać na niego presję. Według nowych przepisów za takie zachowanie przynajmniej jeden zawodnik będzie miał zostać ukarany żółtą kartką".
http://przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,premier-league-chce-szanowania-sedziow-i-wprowadza-przepisy-jak-w-nba,artykul,703023,1,423.html Zapowiada się dość ciekawie "piłkarze nie będą mogli już otaczać sędziego, aby wywierać na niego presję. Według nowych przepisów za takie zachowanie przynajmniej jeden zawodnik będzie miał zostać ukarany żółtą kartką"
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 lipca 2016, 10:03 [cytuj]
według mnie zmiana na plus, dało się nauczyć bambo w NBA to piłkarzy też nauczą :P

dzisiaj mecz z atletico o 12:00
według mnie zmiana na plus, dało się nauczyć bambo w NBA to piłkarzy też nauczą :P dzisiaj mecz z atletico o 12:00
29 lipca 2016, 12:28 [cytuj]
Na razie bardzo dobrze wyglądamy :ok:
Na razie bardzo dobrze wyglądamy :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
29 lipca 2016, 14:49 [cytuj]
Ale niestety skuteczniejsze było Atletico :(
Ale niestety skuteczniejsze było Atletico :(
29 lipca 2016, 16:43 [cytuj]
Wyglądaliśmy lepiej od Atletico. Mieliśmy sporo sytuacji - dwie genialne obrony Oblaka, słupek i poprzeczka. Zwłaszcza pierwsze 30 minut było świetne w naszym wykonaniu.
Podoba mi się gra Winksa w środku, nie ustrzegł się paru błędów, ale kilka niezłych klepek i przerzutów. Z młodych Onomah również na plus. Liczę, że ta dwójka dostanie więcej szans w tym sezonie i to oni wystrzelą.
Wanyama świetnie czyta grę, jestem przekonany, że dobrze wpisze się w nasz schemat - Dier v2.0. Janssena trudno ocenić, parę razy bardzo inteligentnie zgrywał piłkę tyłem do bramki z czego były sytuacje. Wydaje się jednak bardziej chaotyczny i mniej dynamiczny od Kane'a, ale może brakuje mu ogrania.
Ciekawi mnie sytuacja Yedlina. Myślałem, że gość już jest do odpalenia, ale całkiem nieźle się pokazał w obu meczach i to na lewej stronie. Osobiście zostawiłbym go jako back up na boczną obronę. Wystarczy, że wypadnie dwóch zawodników na tych pozycjach i przy intensywności naszej gry może być problem.
Eriksen poniżej oczekiwań, Lamela też jakoś cicho. Mason bardzo aktywny.
Wyglądaliśmy lepiej od Atletico. Mieliśmy sporo sytuacji - dwie genialne obrony Oblaka, słupek i poprzeczka. Zwłaszcza pierwsze 30 minut było świetne w naszym wykonaniu. Podoba mi się gra Winksa w środku, nie ustrzegł się paru błędów, ale kilka niezłych klepek i przerzutów. Z młodych Onomah również na plus. Liczę, że ta dwójka dostanie więcej szans w tym sezonie i to oni wystrzelą. Wanyama świetnie czyta grę, jestem przekonany, że dobrze wpisze się w nasz schemat - Dier v2.0. Janssena trudno ocenić, parę razy bardzo inteligentnie zgrywał piłkę tyłem do bramki z czego były sytuacje. Wydaje się jednak bardziej chaotyczny i mniej dynamiczny od Kane'a, ale może brakuje mu ogrania. Ciekawi mnie sytuacja Yedlina. Myślałem, że gość już jest do odpalenia, ale całkiem nieźle się pokazał w obu meczach i to na lewej stronie. Osobiście zostawiłbym go jako back up na boczną obronę. Wystarczy, że wypadnie dwóch zawodników na tych pozycjach i przy intensywności naszej gry może być problem. Eriksen poniżej oczekiwań, Lamela też jakoś cicho. Mason bardzo aktywny
29 lipca 2016, 17:37 [cytuj]
Właśnie chciałem pisać, że Winks co raz to bardziej mi imponuje. Chętnie pooglądam go więcej :D
Yedlin jest potrzebny, bo jeśli odejdzie, będziemy mieli tylko 2 obrońców na obie strony - a to oznacza, że jeśli ktoś z czwórki Walker, Rose, Ben, Trippier to plany rotacji wezmą w łeb. Poza tym, Yedlin chyba lepiej sobie ostatnio radzi niż Kieran.
Eriksen dziś słabo, Lamela mi się coraz bardziej podoba.
Właśnie chciałem pisać, że Winks co raz to bardziej mi imponuje. Chętnie pooglądam go więcej :D Yedlin jest potrzebny, bo jeśli odejdzie, będziemy mieli tylko 2 obrońców na obie strony - a to oznacza, że jeśli ktoś z czwórki Walker, Rose, Ben, Trippier to plany rotacji wezmą w łeb. Poza tym, Yedlin chyba lepiej sobie ostatnio radzi niż Kieran. Eriksen dziś słabo, Lamela mi się coraz bardziej podoba
31 lipca 2016, 11:23 [cytuj]
Ponoć Eriksen nei chce przedłużyć umowy, bo chce zarabiać tyle co największe tuzy w klubie
Ponoć Eriksen nei chce przedłużyć umowy, bo chce zarabiać tyle co największe tuzy w klubie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2016, 14:15 [cytuj]
w zasadzie to on właśnie powinien być w czołówce płac
w zasadzie to on właśnie powinien być w czołówce płac
8 sierpnia 2016, 11:58 [cytuj]
Heh. Inter zwolnił Manciniego. Ciekawe ile w tym naszej zasługi :)
Heh. Inter zwolnił Manciniego. Ciekawe ile w tym naszej zasługi :)
14 sierpnia 2016, 13:00 [cytuj]
Korea odpadła w ćwierćfinale turnieju piłkarskiego na Igrzyskach Olimpijskich. Ciekawe co teraz z Sonem w kontekscie obowiązkowej służby wojskowej... Ewentualny medal zdobyty na olimpiadzie zwalniał by go z tego obowiązku, a teraz ma do wyboru albo odbyć służbę albo podpaść całemu narodowi i być może już nigdy nie wrócić do ojczyzny.
Korea odpadła w ćwierćfinale turnieju piłkarskiego na Igrzyskach Olimpijskich. Ciekawe co teraz z Sonem w kontekscie obowiązkowej służby wojskowej... Ewentualny medal zdobyty na olimpiadzie zwalniał by go z tego obowiązku, a teraz ma do wyboru albo odbyć służbę albo podpaść całemu narodowi i być może już nigdy nie wrócić do ojczyzny
16 sierpnia 2016, 16:35 [cytuj]
Tottenham Hotspur

Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks.
uppssss
Tottenham Hotspur Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks. uppssss
17 sierpnia 2016, 00:18 [cytuj]
piekny powiedział/a:
Tottenham Hotspur

Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks.
uppssss

Luuz, Vorm da sobie radę. Warto mieć solidnego rezerwowego bramkarza :ok:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 sierpnia 2016, 17:04 [cytuj]
W meczu z Evertonem wyglądał lepiej niż Lloris :D

MatMar powiedział/a:

Jednakowoż myślę, że lepiej mieć zdrowego podstawowego bramkarza :D
Jednakowoż myślę, że lepiej mieć zdrowego podstawowego bramkarza :D
19 sierpnia 2016, 10:12 [cytuj]
Panowie - czy ktoś z Was mieszka bądź będzie w Londynie w połowie września? Wybieram się, nigdy wcześniej nie byłem, więc fajnie by było spotkać się z jakimś Spursmaniakiem :)
Panowie - czy ktoś z Was mieszka bądź będzie w Londynie w połowie września? Wybieram się, nigdy wcześniej nie byłem, więc fajnie by było spotkać się z jakimś Spursmaniakiem :)
20 sierpnia 2016, 10:53 [cytuj]
Oj, Zlatan chyba dość szybko zapewni sobie koronę króla strzelców :bezradny:
20 sierpnia 2016, 14:02 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

W zeszłym sezonie Vardy pobijał rekordy, a korona i tak poszła do Kane'a, więc jeszczee bym się wstrzymał. :)
W zeszłym sezonie Vardy pobijał rekordy, a korona i tak poszła do Kane'a, więc jeszczee bym się wstrzymał. :)
LMAO
21 sierpnia 2016, 08:46 [cytuj]
Pytanko, wiem że pewnie temat przewijał się milion razy, ale czy ktoś mógł by podesłać jakaś fajna stronke z powtórkami meczów?
Pytanko, wiem że pewnie temat przewijał się milion razy, ale czy ktoś mógł by podesłać jakaś fajna stronke z powtórkami meczów?
|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 93 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się