Forum dyskusyjne
4 września 2016, 12:56 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=AtE595zVTNY
Bramki Nacera. Szkoda tego transferu
Szkoda, że oprócz tych bramek to go nie było na boisku.
Szkoda, że oprócz tych bramek to go nie było na boisku
LMAO
4 września 2016, 23:43 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Szkoda, że oprócz tych bramek to go nie było na boisku
Piłkarz powinien strzelać, a nie być na boisku
Piłkarz powinien strzelać, a nie być na boisku ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 września 2016, 08:36 [cytuj]
Dzisiaj na Klub obchodzi urodziny !!!
Happy Birthday Koguty
Dzisiaj na Klub obchodzi urodziny !!!
Happy Birthday Koguty :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
5 września 2016, 13:41 [cytuj]
Słyszałem gdzieś plotkę, ze Coric odrzucił w lecie oferty od nas, Liverpoolu i City bo za rok ma przenieść się do Realu I zastąpić starzejącego się (obecnie ma 31 lat) Lukę Modricia. W takim wypadku jako był klub Luki sądzę że byśmy byli jednym z jego pierwszych wyborów. Co myślicie? Widzielibyście Modricia w Tottenhamie po tym jak wymuszał transfer do Realu? I czy pasowałby do naszego obecnego zespołu? Z jednej strony to wciąż klasowy zawodnik, ale z drugiej jest najlepszy kiedy gra głębiej, a w środku boiska Poch lubi mieć silnych fizycznie piłkarzy jak Dier, Wanyama, Dembele czy Sissoko. Trochę gdybanie, ale myslę, że to ciekawy temat
Słyszałem gdzieś plotkę, ze Coric odrzucił w lecie oferty od nas, Liverpoolu i City bo za rok ma przenieść się do Realu I zastąpić starzejącego się (obecnie ma 31 lat) Lukę Modricia. W takim wypadku jako był klub Luki sądzę że byśmy byli jednym z jego pierwszych wyborów. Co myślicie? Widzielibyście Modricia w Tottenhamie po tym jak wymuszał transfer do Realu? I czy pasowałby do naszego obecnego zespołu? Z jednej strony to wciąż klasowy zawodnik, ale z drugiej jest najlepszy kiedy gra głębiej, a w środku boiska Poch lubi mieć silnych fizycznie piłkarzy jak Dier, Wanyama, Dembele czy Sissoko. Trochę gdybanie, ale myslę, że to ciekawy temat :)
5 września 2016, 19:11 [cytuj]
Myślę że pierwszym wyborem tego judaszka byłaby Chelsea albo Manchester City. A niedawno chyba widziałem tytuł że chciałby w Madrycie skończyć kariere.
Myślę że pierwszym wyborem tego judaszka byłaby Chelsea albo Manchester City. A niedawno chyba widziałem tytuł że chciałby w Madrycie skończyć kariere
5 września 2016, 19:14 [cytuj]
Tak jak pisze Mecenas, Modric bardzo możliwe ze skończy tam kariere, a jak nie to juz prędzej w USA
Ten Coric jak dobrze widze ma 19, to troche minie nim zastąpi Modrica
Tak jak pisze Mecenas, Modric bardzo możliwe ze skończy tam kariere, a jak nie to juz prędzej w USA
Ten Coric jak dobrze widze ma 19, to troche minie nim zastąpi Modrica
5 września 2016, 19:40 [cytuj]
To tak jak Kapustka poszedł do Leicester, a czerwoni już pisali "Mahrez welcome to Arsenal"
To tak jak Kapustka poszedł do Leicester, a czerwoni już pisali "Mahrez welcome to Arsenal"
5 września 2016, 23:09 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/first-team/general/danny-rose-on-club-longevity-and-ledley-king-050916/
Najpierw Kane, teraz Rose. Wygląda na to, ze naszym piłkarzom gra w Tottenhamie na prawdę się podoba
http://www.tottenhamhotspur.com/news/first-team/general/danny-rose-on-club-longevity-and-ledley-king-050916/
Najpierw Kane, teraz Rose. Wygląda na to, ze naszym piłkarzom gra w Tottenhamie na prawdę się podoba :)
6 września 2016, 08:40 [cytuj]
:brawo:
6 września 2016, 10:09 [cytuj]
pic na wodę fotomontaż - dla mnie słowo piłkarza jest dziś tyle samo warte co kupa mojego psa.
Piłkarze mówią to, co każą im mówić doradcy i agenci. W którymś dokumencie o pracy agentów widziałem jak nakazał jeden taki agent zachwalać obecny klub piłkarzowi, żeby dostał lepszy kontrakt
pic na wodę fotomontaż - dla mnie słowo piłkarza jest dziś tyle samo warte co kupa mojego psa.
Piłkarze mówią to, co każą im mówić doradcy i agenci. W którymś dokumencie o pracy agentów widziałem jak nakazał jeden taki agent zachwalać obecny klub piłkarzowi, żeby dostał lepszy kontrakt
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 września 2016, 18:40 [cytuj]
Christian Eriksen z nowym kontraktem, brawo.
http://www.bbc.co.uk/sport/football/37290715
Christian Eriksen z nowym kontraktem, brawo.
http://www.bbc.co.uk/sport/football/37290715
6 września 2016, 20:06 [cytuj]
Bardzo mnie to cieszy
Bardzo mnie to cieszy :)
COYS!
6 września 2016, 20:07 [cytuj]
PS: Snajper, możliwość edytowania postów jest potrzebna na wczoraj
PS: Snajper, możliwość edytowania postów jest potrzebna na wczoraj :P
COYS!
7 września 2016, 12:03 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Właśnie nie... teraz trzeba ważyć słowa,a nie pierd... głupoty, które można potem wyedytować
Właśnie nie... teraz trzeba ważyć słowa,a nie pierd... głupoty, które można potem wyedytować
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 września 2016, 19:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Gdbyb była opcja edycji, to mógłbyś sobie postawić kropkę na końcu zdania i dać spację po przecinku. Raczej o takie przypadki chodzi.
Gdbyb była opcja edycji, to mógłbyś sobie postawić kropkę na końcu zdania i dać spację po przecinku. Raczej o takie przypadki chodzi
LMAO
7 września 2016, 23:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ale co innego jak takie słowa mówią związani z klubem Rose czy Kane, a co innego jak mówi to Falcao czy inny wyrobnik.
Ale co innego jak takie słowa mówią związani z klubem Rose czy Kane, a co innego jak mówi to Falcao czy inny wyrobnik
7 września 2016, 23:33 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Ogarnę w wolnej chwili
Ogarnę w wolnej chwili :luzik:
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
8 września 2016, 12:29 [cytuj]
No to Wembley wyprzedane
No to Wembley wyprzedane :)
8 września 2016, 14:50 [cytuj]
A tak z innej beczki - czy ktoś ze Spursmaniaków będzie na WHL podczas meczu z Sunderlandem?
A tak z innej beczki - czy ktoś ze Spursmaniaków będzie na WHL podczas meczu z Sunderlandem?
9 września 2016, 19:33 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=AO9909uexu8
marky mark fanem spurs
https://www.youtube.com/watch?v=AO9909uexu8
marky mark fanem spurs :D :plotki: