Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
12 stycznia 2017, 11:47 [cytuj]
Cześć!
Przypadkiem trafiłem w internecie na ten filmik - https://www.youtube.com/watch?v=ZXQsk4dfHE4
Okazało się, że dotyczy tematu inwigilacji. Wiedzieliście, że każdego dnia możemy być podglądani?
Nawet celebryci zaklejają taśmą swoje kamerki w laptopie i ja też zacząłem.
Zachęcam do oglądnięcia materiału!
Cześć! Przypadkiem trafiłem w internecie na ten filmik - https://www.youtube.com/watch?v=ZXQsk4dfHE4 Okazało się, że dotyczy tematu inwigilacji. Wiedzieliście, że każdego dnia możemy być podglądani? Nawet celebryci zaklejają taśmą swoje kamerki w laptopie i ja też zacząłem. Zachęcam do oglądnięcia materiału!
12 stycznia 2017, 12:30 [cytuj]
karotte powiedział/a:
Wiedzieliście, że każdego dnia możemy być podglądani?
Nawet celebryci zaklejają taśmą swoje kamerki w laptopie i ja też zacząłem.
Zachęcam do oglądnięcia materiału!

Dzięki za filmik. Ja postawłem na rozwiązanie bezpieczne i wyciąłem kamerkę.
Dzięki za filmik. Ja postawłem na rozwiązanie bezpieczne i wyciąłem kamerkę
LMAO
15 stycznia 2017, 18:52 [cytuj]
City w ryj
ManU i Liverpool remis
bardzo dobre wyniki ;)
City w ryj ManU i Liverpool remis bardzo dobre wyniki ;)
15 stycznia 2017, 19:40 [cytuj]
Teraz jeszcze pokonać Man City i byłoby pięknie... ;)
Teraz jeszcze pokonać Man City i byłoby pięknie... ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 stycznia 2017, 23:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:
City w ryj
ManU i Liverpool remis
bardzo dobre wyniki ;)

Tylko ta Chelsea... Liczyłem na to, ze po porażce z nami stracą impet, a odsunięcie Costy od składu jeszcze podsyciło moje nadzieje.

Za tydzień mają łatwy mecz z Hull i podchodząc do starcia z Liverpoolem pod koniec stycznia nikt już nie będzie w Chelsea pamiętał o porażce z nami.
Tylko ta Chelsea... Liczyłem na to, ze po porażce z nami stracą impet, a odsunięcie Costy od składu jeszcze podsyciło moje nadzieje. Za tydzień mają łatwy mecz z Hull i podchodząc do starcia z Liverpoolem pod koniec stycznia nikt już nie będzie w Chelsea pamiętał o porażce z nami
17 stycznia 2017, 15:37 [cytuj]
BREAKING: Jan Vertonghen has experience severe ligament damage in his ankle. He will be out for up to 3 months. Big loss.
ja pier**** ;(
BREAKING: Jan Vertonghen has experience severe ligament damage in his ankle. He will be out for up to 3 months. Big loss. ja pier**** ;(
18 stycznia 2017, 18:28 [cytuj]
Najgorsze to, że sam sobie jest winny. Piłka była nie do wyciągnięcia z autu...
Najgorsze to, że sam sobie jest winny. Piłka była nie do wyciągnięcia z autu
18 stycznia 2017, 21:59 [cytuj]
Emilian powiedział/a:
Najgorsze to, że sam sobie jest winny. Piłka była nie do wyciągnięcia z autu

Na meczu jak dochodzi adrenalina to raczej nikt nie kalkuluje tylko dają z siebie maxa.

Z innej beczki - przeczytałem gdzieś plotkę, że ze dzięki sprzyjającej pogodzie prace na nowym stadionie idą szybciej niż zakładano i jest szansa, że w przyszłym sezonie przez pierwszych ileś tam kolejek będziemy grać same wyjazdy, a w trakcie sezonu wprowadzimy się na nowy stadion co wiązałoby się z brakiem "przejściowego" sezonu na Wembley. Podobno Levy jest gotowy wypłacić firmie realizującej tą budowę sowite premier jeśli taki scenariusz by się spełnił.

Osobiście jestem za - ja pewnie większość fanów. Taki sezon na Wembley do niczego nie jest nam potrzebny, chociaż z drugiej strony grając same wyjazdy ciężko byłoby nam się utrzymać w czołówce przed serią meczów domowych, a nie jest też powiedziane, że z miejsca byśmy się na nowym stadionie zaaklimatyzowali.

Inna sprawa, że sama w sobie plotka to może być jakiś bullshit
Na meczu jak dochodzi adrenalina to raczej nikt nie kalkuluje tylko dają z siebie maxa. Z innej beczki - przeczytałem gdzieś plotkę, że ze dzięki sprzyjającej pogodzie prace na nowym stadionie idą szybciej niż zakładano i jest szansa, że w przyszłym sezonie przez pierwszych ileś tam kolejek będziemy grać same wyjazdy, a w trakcie sezonu wprowadzimy się na nowy stadion co wiązałoby się z brakiem "przejściowego" sezonu na Wembley. Podobno Levy jest gotowy wypłacić firmie realizującej tą budowę sowite premier jeśli taki scenariusz by się spełnił. Osobiście jestem za - ja pewnie większość fanów. Taki sezon na Wembley do niczego nie jest nam potrzebny, chociaż z drugiej strony grając same wyjazdy ciężko byłoby nam się utrzymać w czołówce przed serią meczów domowych, a nie jest też powiedziane, że z miejsca byśmy się na nowym stadionie zaaklimatyzowali. Inna sprawa, że sama w sobie plotka to może być jakiś bullshit
19 stycznia 2017, 09:51 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Na meczu jak dochodzi adrenalina to raczej nikt nie kalkuluje tylko dają z siebie maxa.

Z innej beczki - przeczytałem gdzieś plotkę, że ze dzięki sprzyjającej pogodzie prace na nowym stadionie idą szybciej niż zakładano i jest szansa, że w przyszłym sezonie przez pierwszych ileś tam kolejek będziemy grać same wyjazdy, a w trakcie sezonu wprowadzimy się na nowy stadion co wiązałoby się z brakiem "przejściowego" sezonu na Wembley. Podobno Levy jest gotowy wypłacić firmie realizującej tą budowę sowite premier jeśli taki scenariusz by się spełnił.

Osobiście jestem za - ja pewnie większość fanów. Taki sezon na Wembley do niczego nie jest nam potrzebny, chociaż z drugiej strony grając same wyjazdy ciężko byłoby nam się utrzymać w czołówce przed serią meczów domowych, a nie jest też powiedziane, że z miejsca byśmy się na nowym stadionie zaaklimatyzowali.

Inna sprawa, że sama w sobie plotka to może być jakiś bullshit

Też o tym czytałem. Nie wiem czy granie pierwszych 10 kolejek na wyjazdach to dobry pomysł.
Też o tym czytałem. Nie wiem czy granie pierwszych 10 kolejek na wyjazdach to dobry pomysł
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 stycznia 2017, 15:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Też o tym czytałem. Nie wiem czy granie pierwszych 10 kolejek na wyjazdach to dobry pomysł

Piast Gliwice awansował tym systemem do ekstraklasy swego czasu, więc czemu nie ;)
Piast Gliwice awansował tym systemem do ekstraklasy swego czasu, więc czemu nie ;)
COYS!
19 stycznia 2017, 15:52 [cytuj]
The headline news form Mauricio Pochettino's Spurs press conference is that defender Jan Vertonghen will be out for six weeks and Erik Lamela requires a further scan.

"Jan Vertonghen is okay, he's very positive. We're pushing him a lot. We expect six weeks, less than at first," said Pochettino.

"We don't want to set the time limit. When your mind is positive it's easier to recover. He doesn’t require surgery."

On Lamela:

"Tomorrow he [Lamela] will have a scan. Still it is difficult to give the time that he can come back. We need to wait tomorrow because there is still some problems, and we are still not sure of the diagnosis.

"Now we start to be concerned about him because he is three months and still in a situation that has not moved on."

Dziwna sprawa z tym Lamelą... O ile mnie pamięć nie zawodzi to na początku mówiło się o drobnej kontuzji, później wyjazd do Argentyny z powowdów rodzinnych, później wyjazd do Rzymu...
The headline news form Mauricio Pochettino's Spurs press conference is that defender Jan Vertonghen will be out for six weeks and Erik Lamela requires a further scan. "Jan Vertonghen is okay, he's very positive. We're pushing him a lot. We expect six weeks, less than at first," said Pochettino. "We don't want to set the time limit. When your mind is positive it's easier to recover. He doesn’t require surgery." On Lamela: "Tomorrow he [Lamela] will have a scan. Still it is difficult to give the time that he can come back. We need to wait tomorrow because there is still some problems, and we are still not sure of the diagnosis. "Now we start to be concerned about him because he is three months and still in a situation that has not moved on." Dziwna sprawa z tym Lamelą... O ile mnie pamięć nie zawodzi to na początku mówiło się o drobnej kontuzji, później wyjazd do Argentyny z powowdów rodzinnych, później wyjazd do Rzymu
20 stycznia 2017, 12:45 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Tottenham Hotspur nie awansował tym systemem do 1/16 Ligi Mistrzów.....:D
Tottenham Hotspur nie awansował tym systemem do 1/16 Ligi Mistrzów.....:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 stycznia 2017, 12:50 [cytuj]
Tommy Carroll w wyjściowej jedenastce na Liverpool. Ze środkiem pola do którego łapie się Carroll to ja im nie wróżę utrzymania...

Widziałby ktoś z Was Gylfiego w Spurs w lecie? Myślicie, że w ogóle byłby zainteresowany powrotem? Wypowiedzi Poch'a przed ostatnim meczem ze Swansea sugerują, że bylibyśmy zainteresowani sciągnięciem Islandczyka gdyby była taka możliwość.
Edytowano dnia: 21 stycznia 2017, 12:52
Tommy Carroll w wyjściowej jedenastce na Liverpool. Ze środkiem pola do którego łapie się Carroll to ja im nie wróżę utrzymania... Widziałby ktoś z Was Gylfiego w Spurs w lecie? Myślicie, że w ogóle byłby zainteresowany powrotem? Wypowiedzi Poch'a przed ostatnim meczem ze Swansea sugerują, że bylibyśmy zainteresowani sciągnięciem Islandczyka gdyby była taka możliwość
21 stycznia 2017, 14:19 [cytuj]
Jeśli spadną to będzie raczej do wyjęcia po taniości, jako zastępstwo dla Eriksena myśle ze by był dobry
Jeśli spadną to będzie raczej do wyjęcia po taniości, jako zastępstwo dla Eriksena myśle ze by był dobry
21 stycznia 2017, 15:11 [cytuj]
Haha, Carroll jaka asysta. Fajnie, że już pokazuje co potrafi.
http://my.mixtape.moe/fqxkaz.mp4
Haha, Carroll jaka asysta. Fajnie, że już pokazuje co potrafi. http://my.mixtape.moe/fqxkaz.mp4
LMAO
21 stycznia 2017, 15:28 [cytuj]
świetny wynik na anfield !!! :muza:
świetny wynik na anfield !!! :muza:
21 stycznia 2017, 15:34 [cytuj]
Dotąd nasi byli piłkarze specjalizowali się w strzelaniu lub świetnej grze przeciw nam. Dzisiaj Tom Carroll pogrąża LFC. Pięknie się pokazał. Czy mama swojego człowieka w Stoke?
Dotąd nasi byli piłkarze specjalizowali się w strzelaniu lub świetnej grze przeciw nam. Dzisiaj Tom Carroll pogrąża LFC. Pięknie się pokazał. Czy mama swojego człowieka w Stoke?
badseed66
21 stycznia 2017, 15:53 [cytuj]
Crouch
Crouch
COYS!
21 stycznia 2017, 16:20 [cytuj]
No ta asysta do Llorente pierwsza klasa :brawo:
No ta asysta do Llorente pierwsza klasa :brawo:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 stycznia 2017, 17:59 [cytuj]
Stoke-MU 1-1, szkoda ze stracili tą bramke w doliczonym, ale ważne ze mu zgubiło punkty, byle teraz to wykoszystać
Stoke-MU 1-1, szkoda ze stracili tą bramke w doliczonym, ale ważne ze mu zgubiło punkty, byle teraz to wykoszystać
|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się